lunca14
|
Kaj sem počela...........zjutraj smo spali do 8,tako,da enej ni šel v vrtec in smo se dopoldan igrali,šli spančkat po kosilu,potem sva mela z majem igrice pa trgovina,banka,potem pa smo šli h prijatlom na piknik,je blo enih 11 otrok na kupu,zdej pa sem šla jaz prej domov,ker je bil lun že tečko,pa še kravicam je blo treba dat jest,pa kužija spustit,pa igrače pospravt,pa prat dat,pa lunu jest,pa skopat ga ,pa pančkat,zdej,pa še do konca pospravim,in grem nazaj,pol pa še dva spravim v banjo in spat.Jutri pa mava z majem okulista,da vidimo,kako je,če je kaj slabše ali boljše z njegovim vidom ali isto?Močno upam,da bolje.Aja pa naš lunček,po novem hodi kakat na wc,se tako,napenja,da ne moreš falit,da hoče kakat,pa ga dam na wc in on kaka ,pa celo začel,je malo hodit,seveda,če ga držim,drugače,pa kobaca in pleza vsepovsod.Danes je moj nabavil elektromaterial-lučke za delavnico,tako,da en korak naprej,bomo meli lučke v delavnici,da bom videla kaj delam,pa da bom lahko tud ponoč delala ,tako,sedaj nam manjka samo še wc školjka in umivalnik,pa stopnice in vrata.........samo.Evo kleo,a,sem napisala ,načivkala dovolj