|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
18.8.2009 21:31:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image kam je pa naya stisnila?

Spat po mojem. Čak, al je pa spet na dolenjke pobegnla kot zadnjičuser posted image

...........JO,GREM IZSLEDITuser posted image ,ja super za malo govorko,naš ma tud,ampak je vse tako bolj otročje,ga moraš prav poslušat,in gledat ,kaj hoče,no glavno,da pove,da je žejen in lačen ......piu bi.........am,amuser posted image user posted image

Ej, pa zdej je najbolj luštno, ko povedo, da bi jedli in pili.user posted image user posted image Naša si kar sama postreže sploh za pit, itak pije na slamco, veliko pa tud iz maminega kozarca ali plastenke. In gre valda veliko za vrat.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
18.8.2009 21:48:49   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

o bejba si že doma iz šihta kaj pa dela princeska

Princesa spi.user posted image Ej, mam spet ene coka poka za tvoje babure.user posted image Sestra dela tako čistko zadnje čase, da je joj. No, sej tud tamala raste kot gobe po dežju. Kako kaj tvoj user posted image ? Ti nagaja ponoč, ne? Sej boš šla kmal v Rim.user posted image Komaj čakam, da gremo na kakšen điro skupej.user posted image

Ja super ni kej lepo da sestrca pospravlja.Naš princ ima vsak dan nogometno tekmo  se bojim da bo hotel biti center.Joj kje je še oktober dones sem malo prala likala od njega cunce pa pop šopingirala malo v kiku sem mu kupla kavbojke,jopco in majčko za domov so tok cortane pa še kr neki stvari.zdej rab sam še žabice in copatke da bo šel fensi dam.Drugač pa ko nekateri spite imava midva treningeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
18.8.2009 21:52:06   
Anonimen
U, si pa  pridna.user posted image Sej bova šle kej na kofi, mogoče že jutr. Bom vidla kok bom s časom in opravki. Te pokličem.user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
18.8.2009 21:53:44   
Nea_teja_
a nisi dop v službi????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
18.8.2009 21:57:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

a nisi dop v službi????

Ja, sej menda maš tud kej popoldan časa zame.user posted image user posted image Moram itak na občino, me je danes že 3 klicala, da rabi plačilne za vrtec izračun.user posted image user posted image Jest buto pa pozabim iz tedna v teden.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1630
18.8.2009 21:58:30   
Anonimen
še sm tle - sem se mal namakala v bani

Neposredna povezava do sporočila: 1631
18.8.2009 22:01:30   
Anonimen
No, jaz pa grem via postelja. Se še kej tipkamo junijčki in junijke.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1632
19.8.2009 9:34:27   
*anamor*
Jutro,

vidim, da še danes nobene ni bilo tuki gor. Samo še 3 dni, pa konec dela za 1 tedne. Joj kako že težko odštevam. Sem že res utrujena od vsega.
No naš Taj pa že tako laufa, da je kar groza. Zdaj pa res razumem ko so nam pravili uživajte še. No saj zdaj so tudi lepi samo utrujajoči user posted image user posted image user posted image

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
19.8.2009 10:00:41   
Anonimen
Jutro

Anamor,meni je super zdaj,ko sama hodi,ne vem kako smo prej preziveli,ko se ni znalauser posted image Samo hoce se vseen veliko se za rokco drzat.No,sej Tali se je do ene 3l nazaj.Smo ji moral obvezno dat roko na sprehodu.Me je vcasih kar motilo,ko je nehala,mi je blo pa zal.

Imena so res  za bruhat...to kr neki,po dedu,pa kaj jaz vem kom se.Itak,da bomo izbrali enega primernega.On je samo malo predlagaluser posted image .

Lunca,koncno se selite.To bo fino v novi-lastni hisiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj se bomo mi.
Mi gre spet na nekam una glupa soseda,z obesanjem...tako,da bom zdaj en cas kar na balkonu,itak nimamo bazencka postavljenega.

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1634
19.8.2009 10:48:21   
Anonimen
Kako pridem na moje zadnje debate.Ce pritisnem na moj nick,se mi drugace odpre kot vcasih.Se to sploh se da???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1635
19.8.2009 10:49:15   
Anonimen
Aja se nekaj...ve kaj dajete kozje ali ovcje mleko in mlecne izdelke?So boljsi za otroka,kot kravji?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
19.8.2009 11:24:45   
*anamor*
Jaz dajem samo kravje mleko.
Lunca super za selitev, kje je še naša selitev.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
19.8.2009 13:13:09   
lunca14
Lep dan vsem skupiuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
19.8.2009 19:02:42   
lunca14
čiv,čiv,čiv,čivuser posted image user posted image čakam.....................

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
19.8.2009 19:13:28   
Anonimen
Kaj cakas,rajs kaj povejuser posted image
Moj tamal dons skos prdka in kaka.Sem vcerej nov sok kupila,mesanica pomarance-korenjcka-jabolka-limone-grozdja.Ji zgleda ne pase,ker cist oranzno kaka.Do zdaj je pila le jabolcni al pa grozdni.ji bom dala cajcek zdaj parkrat,pol pa spet jabi.Evo,ze spet nekaj smrdi..

Lunca,kaj si pocela danes?Men je blo tolk vroce,prav kuhala sem se,pa se tamalo sem dala kar 2x pod tus.1x sva sli kar skupaj.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1640
19.8.2009 19:31:36   
Anonimen
hej hej - je katera tukaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
19.8.2009 19:35:15   
lunca14
Kaj sem počela...........zjutraj smo spali do 8,tako,da enej ni šel v vrtec in smo se dopoldan igrali,šli spančkat po kosilu,potem sva mela z majem igrice pa trgovina,banka,potem pa smo šli h prijatlom na piknik,je blo enih 11 otrok na kupu,zdej pa sem šla jaz prej domov,ker je bil lun že tečko,pa še kravicam je blo treba dat jest,pa kužija spustit,pa igrače pospravt,pa prat dat,pa lunu jest,pa skopat ga ,pa pančkat,zdej,pa še do konca pospravim,in grem nazaj,pol pa še dva spravim v banjo in spat.Jutri pa mava z majem okulista,da vidimo,kako je,če je kaj slabše ali boljše z njegovim vidom ali isto?Močno upam,da bolje.Aja pa naš lunček,po novem hodi kakat na wc,se tako,napenja,da ne moreš falit,da hoče kakat,pa ga dam na wc in on kakauser posted image user posted image user posted image ,pa celo začel,je malo hodit,seveda,če ga držim,drugače,pa kobaca in pleza vsepovsod.Danes je moj nabavil elektromaterial-lučke za delavnico,tako,da en korak naprej,bomo meli lučke v delavnici,da bom videla kaj delam,pa da bom lahko tud ponoč delalauser posted image user posted image ,tako,sedaj nam manjka samo še wc školjka in umivalnik,pa stopnice in vrata.........samo.Evo kleo,a,sem napisala ,načivkala dovoljuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
19.8.2009 19:42:55   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

...............kje si,se spet tuširaš?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
19.8.2009 19:45:36   
Anonimen
user posted image

Svojega profila ti pa ne želim razkritiRMRM
Nazadnje viden/a: 16.8.2009 21:28:32 user posted image

pogrešana

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1644
19.8.2009 19:46:39   
Anonimen

...............kje si,se spet tuširaš?user posted image user posted image user posted image

Jest mal po rr skacem,pa mi je zaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj ima pa Meri se rdeco rito,bogica mala.
Kaj je zdej,kozje-ovcje mleko boljse al ne?????

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1645
19.8.2009 19:47:38   
Anonimen

user posted image

pogrešana

Saj je bla na FB,si vidla sporocilo,se je mal zmotila, ko je kar imena pisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1646
19.8.2009 19:47:57   
Anonimen
kleo - jaz dajem sam kravje

a_s  je šla na morje, ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
19.8.2009 19:48:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image

pogrešana

Saj je bla na FB,si vidla sporocilo,se je mal zmotila, ko je kar imena pisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, sej res ja - sam tle je pa ni blo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
19.8.2009 19:48:55   
Anonimen
Kako pa prides do svojih zadnjih 100tem,npruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
19.8.2009 19:53:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kako pa prides do svojih zadnjih 100tem,npruser posted image user posted image user posted image

greš zgoraj na iskanje, vtipkaš svoj nick, potem pa se ti odpre nekaj, ampak na vrhu maš napredno iskanje - tam klikneš, preneseš svoj nick v prostorček član in ola

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?