|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
20.8.2009 14:20:38   
Anonimen
slovenka - sem mislila že enga kontaktirat, k sm si rekla, da ga nkol več ne bom - pa vem, da nekje tam bliz tebe doma

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
20.8.2009 14:20:40   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Jaz pišem vsebino, nimam pa pojma glede teh oblikovnih stvari, tako da sem kar živčkala... user posted image

zakaj pa nisi rekla - jaz bi ti z veseljem kako dobro naslovnico nardila

a res???? Saj mi jo je sodelavec, samo tehnično se niso čist povsem razumeli s tiskarno..., potem sem pa jaz bila posrednik... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
20.8.2009 14:21:57   
Anonimen
Nya se sekira,pa se naju not potegneuser posted image .Ja,Slovenka je ziva in zdravauser posted image .
Sva se sli s tamalo malo v banjo ohladit,ker drugac ni za zdrzat.Greva kasneje ven,ko vrocina popusti.
Saj greva tudi dopoldan,samo to bolj v blizino.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
20.8.2009 14:22:30   
slovenka

Jaz sem se resno zasekirala - sem že na pfmb gledala, če maš kej odpovedano

Kaj res????? user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, res - ker mi je blo čudno, da si kr zginla

Ja, saj meni je tudi bilo čudno, samo sem imela nek plan, koliko naredit in če imaš dve uri za pisanje, je to tako malo - da če greš od tega za pol ure na RR, se že dost pozna... Zvečer pa hodi Sofija včasih spat ob 20h, včasih pa ob 23h. user posted image Ker sredi dneva ne ve, kdaj bi šla prav spat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
20.8.2009 14:23:42   
slovenka

slovenka - sem mislila že enga kontaktirat, k sm si rekla, da ga nkol več ne bom - pa vem, da nekje tam bliz tebe doma

zakaj pa? Ga nikoli ne bi in ga zdaj boš? A rabiš smerokaz? Prideš na kavo? user posted image Upam, da ne gre za kakega ljubimca. Da ne bom jaz imela kaj pri tem... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
20.8.2009 14:24:47   
slovenka
Zdaj pa moram iti, ker imam izpite kasneje, pa moram teste skopirati, preden mi kopirnico zaprejo. Potem grem pa še na kosilo s prijateljico, pa rok za Svet knjige je, pa fotokopije ene knjige moram dvignit in torbico pri torbarju. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
20.8.2009 14:25:29   
Anonimen
Ejjjjj,kolk postovuser posted image user posted image
Slovenka,jaz bi tvojo knjigo,z veseljemuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
20.8.2009 14:26:11   
Anonimen

zakaj pa? Ga nikoli ne bi in ga zdaj boš? A rabiš smerokaz? Prideš na kavo? user posted image Upam, da ne gre za kakega ljubimca. Da ne bom jaz imela kaj pri tem... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  - nikoli ga upam ne bom rabila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1708
20.8.2009 14:28:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

jaz tudi, da se bom lahko hvalila, da te res poznam - no, vsaj virtualno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
20.8.2009 14:42:18   
slovenka

jaz tudi, da se bom lahko hvalila, da te res poznam - no, vsaj virtualno

user posted image user posted image user posted image

No, slab razlog - dajte napisat, da vas res zelo zelo zanima prost pretok blaga v EU. user posted image Saj sliši se nezanimivo, ko pa se začneš zanimati, pa je kar fajn. To pravi tudi moja varuška, ki mi malo bere, kar imam končano user posted image Vmes je zelo veliko zanimivih anekdot - tudi npr. zdaj ta aktualna zgodba o tem, zakaj imamo v trgovinah samo ravne kumare... zdaj od 1. julija je uredba EU o tem prenehala veljati in se spet lahko prodajajo wonky cucumbers user posted image Pa zanimivo je, kako se je vzpostavila trgovina z alkoholnimi pijačami med državami članicami in še kup takih stvari... user posted image

No, teste imam, zdaj pa grem v mesto user posted image

A sem vam povedala, da se zdaj vozim po avtocesti v Mb? Sem 15 minut prej, v obe smeri prišparam pol ure, na leto je to 3 delovne tedne user posted image

Aja, nya - ljubimcov nimamo ker jih rabimo, ampak bolj za priboljšek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
20.8.2009 14:44:00   
Anonimen

A sem vam povedala, da se zdaj vozim po avtocesti v Mb? Sem 15 minut prej, v obe smeri prišparam pol ure, na leto je to 3 delovne tedne user posted image

Aja, nya - ljubimcov nimamo ker jih rabimo, ampak bolj za priboljšek user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za avtocesto

hihih, v zvezi s tistim, maš pa zsuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
20.8.2009 14:47:11   
Anonimen

No, slab razlog - dajte napisat, da vas res zelo zelo zanima prost pretok blaga v EU. user posted image Saj sliši se nezanimivo, ko pa se začneš zanimati, pa je kar fajn. To pravi tudi moja varuška, ki mi malo bere, kar imam končano user posted image Vmes je zelo veliko zanimivih anekdot - tudi npr. zdaj ta aktualna zgodba o tem, zakaj imamo v trgovinah samo ravne kumare... zdaj od 1. julija je uredba EU o tem prenehala veljati in se spet lahko prodajajo wonky cucumbers user posted image Pa zanimivo je, kako se je vzpostavila trgovina z alkoholnimi pijačami med državami članicami in še kup takih stvari... user posted image

nisem se mogla zadržat -morm komentiratuser posted image
po moje zato, ker je blo več samskih žensk

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1712
20.8.2009 14:50:31   
Anonimen
in kaj se mi je zdej zgodilo...

...ostala sem samauser posted image

imejte se lepo, jaz grem še mal počivat, ker mali tud dans lahko spi - so sosedi prekrili streho - končno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
20.8.2009 15:12:29   
lunca14
No pa se je javlauser posted image user posted image user posted image ,nayo zaskrbi in seveda tud ostale,kleo,najde številko,jaz kličem in rezultat,je bil tuki..............bravo meuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,lepo se mej na faksu,veliko glej čez oknouser posted image ,naya,ti pa lepo počivaj,kleo,pri tebi pa upam,da bo meri začela lepo kakat in da ritka ne bo več rdečauser posted image user posted image user posted image ..................ostalim,pa lep,prekrasen danuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
20.8.2009 16:28:30   
slovenka
nya, ne vem, kaj je s tabo user posted image user posted image user posted image pa zanikaš ljubimca - ni res - kumare so morale biti ravne, da ni bilo zavajanja glede količine - npr. pri vloženih jih gre več notri, če so ravne, lažji je transport itd user posted image user posted image user posted image

No, glejte ta link: http://www.europarl.europa.eu/news/public/story_page/054-57764-201-07-30-909-20090706STO57744-2009-20-07-2009/default_en.htm

lunca, ja, res pravi podvig. Bravo ve! Pa vidite, me nobena osebno ne pozna, a me vseeno izsledite. Tako da se že ne skrivam kaj preveč v virtualnem svetu user posted image

No, z mestom sem opravila, imam en velik žulj od čevljev, vroče je za pop.... a zrihtala sem vse. Zdaj moram pa v predavalnico - sedet in pazit, da kdo ne goljufa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
20.8.2009 16:43:16   
polma
Leeeep poooooozdraaaaaaaaav!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
20.8.2009 16:58:06   
Anonimen
Meni pa ravn zdejle dojencek v trebuhu brcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj cakam MF,pa da ga zares vidim,kaksen je....

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1717
20.8.2009 18:08:31   
slovenka

Meni pa ravn zdejle dojencek v trebuhu brcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj cakam MF,pa da ga zares vidim,kaksen je....

Kleo, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
20.8.2009 19:09:49   
lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj v čarobnih trenutkih,ki so dani samo nam ženskamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
20.8.2009 19:12:11   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Leeeep poooooozdraaaaaaaaav!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.............čauči,polma,kako si kaj,kako tinček,pa hvala zadnjič zauser posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
20.8.2009 20:32:02   
RMRM
Ojla!

O Slovenka, WB, vidim da so te izsledile user posted image user posted image user posted image . Pa super za knjigo/i. Pridna si. user posted image user posted image . Jaz bi tud izvod če boš pošiljala po mailuuser posted image .

Kleo, jaz tud nimam pojma na FB, ne sam na kmetiji, tud drugod, sem ti dokazalauser posted image user posted image .

Ninny, hello tud tebi, no, pa polmi, anamor, Lunci, Nyi, pa vsem ostalim, ki se niste javile user posted image user posted image user posted image .

Lunca, a že odštevaš? Še malo a ne.

No, k nam je pa danes KONČNO prišel mojster za ograjo. Je del stebrov že postavljenih, bo prav super občutek, ko bomo ograjeni, bo končno naša kužika svobodna, ji ne bo treba nagobčnika več nosit user posted image user posted image .

Kleo, super za brcike, kako lep občutek, a ne. Ga kar pogrešam.user posted image

Jaz sem bla pa dons spet ful žalostna nad user posted image P. Vedno bol se potrjuje moja teza, da dokler je vse po jusu, je ok, ko pa ni, pa P nima pojma če kaj vprašam. Sem šla zaradi bolniške, z vsemi potrebnimi informacijami, ampak ni imela pojma od pojma, se bo jutri pozanimala pri drugem P. Ne vem zakaj ni tega že storila, ker sva ble že v juniju zmenjene, da pridem glede tega.
No, sej ne bom dolgovezila, v glavnem razočarana sem na celi črti.

Polma, kako Tine? Do kdaj imaš podaljšano porodniško?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
20.8.2009 20:56:00   
lunca14
rmrm...........ja počasi odštevam,sam ne vem ali je sam še 5 dni ali je triuser posted image ,vse je odvisno od parketa,kdaj bo gotov,pa kdaj bomo meli prevoz,skratka drug teden je akcija,ma mam take mešane občutke,pakar solze me oblijejo,ko pomislim nato da grem od doma,sploh si ne upam o tem pogovarjat z mojimi starši,ker nimam pojma kako to onedva doživljata.Kar naenkrat bosta ostala sama v hiši,prej cel direndaj,potem pa bo tišina.
Ja kar se pediatrov tiče,sem to že iskusila,dokler je vse ok,je vse rožnato in brez problemov,ko pa se kaj zalomi,so težave,sploh,pa moraš vse sam naprej porivat,da kaj dosežeš,tome najbolj moti,praktično moraš bit sam dohtar,potem,ko nekaj veš,si itak za njih prepameten,če ne veš,se ne zanimaš za svojega otroka,ga zanemarjaš.....................ah škoda besed,včasih,jimkar rečem,še dobro,da je preživel teh 6 let ob tako neskrbni in nespretni mamici.Glavno je da napreduje.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
20.8.2009 21:10:10   
Anonimen
RMRM in lunca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1723
20.8.2009 21:13:22   
Anonimen
lunca - kje sta vidva barvo kupila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1724
20.8.2009 21:13:54   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?