RMRM
|
Ojla! O Slovenka, WB, vidim da so te izsledile . Pa super za knjigo/i. Pridna si. . Jaz bi tud izvod če boš pošiljala po mailu . Kleo, jaz tud nimam pojma na FB, ne sam na kmetiji, tud drugod, sem ti dokazala . Ninny, hello tud tebi, no, pa polmi, anamor, Lunci, Nyi, pa vsem ostalim, ki se niste javile . Lunca, a že odštevaš? Še malo a ne. No, k nam je pa danes KONČNO prišel mojster za ograjo. Je del stebrov že postavljenih, bo prav super občutek, ko bomo ograjeni, bo končno naša kužika svobodna, ji ne bo treba nagobčnika več nosit . Kleo, super za brcike, kako lep občutek, a ne. Ga kar pogrešam. Jaz sem bla pa dons spet ful žalostna nad P. Vedno bol se potrjuje moja teza, da dokler je vse po jusu, je ok, ko pa ni, pa P nima pojma če kaj vprašam. Sem šla zaradi bolniške, z vsemi potrebnimi informacijami, ampak ni imela pojma od pojma, se bo jutri pozanimala pri drugem P. Ne vem zakaj ni tega že storila, ker sva ble že v juniju zmenjene, da pridem glede tega. No, sej ne bom dolgovezila, v glavnem razočarana sem na celi črti. Polma, kako Tine? Do kdaj imaš podaljšano porodniško?
|