|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
19.8.2009 20:09:39   
Anonimen
Aja,hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
19.8.2009 21:09:27   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: nya

user posted image

Svojega profila ti pa ne želim razkritiRMRM
Nazadnje viden/a: 16.8.2009 21:28:32 user posted image

pogrešana

Saj je bla na FB,si vidla sporocilo,se je mal zmotila, ko je kar imena pisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojla

Kleo, WB. Upam da ste uživali. A nisi več v SLO, sem razumela da boš cel avgust.

FB - OMG user posted image user posted image user posted image sori, sori, se vid da sem zadnje dni mal out. Naj bi celo sporočilo poslala, ne pa sam naslove. A pol sploh niste dobile tistga sporočila o prenasičenosti neaktivnih uporabnikov FB?

Lunca, glede selitve ta pa čist razumem. Jaz sem se tud neizmerno veselila, ko pa smo se vselil, sem pa skor eno leto rabila, da sem se navadila na novi dom. Vse mi je blo tko tuje. Na začetku je blo tko, kot da smo nekje na dopustuuser posted image user posted image user posted image . Je blo očitno preveč na enkrat, sem tisto leto poleg selitve diplomirala in še službo menjala, pol ko sem se pa umirila, sem pa začela neizmerno uživat. To želim tudi tebi in tvojim, da se boste imeli skrajno lepo v novem domku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
19.8.2009 21:15:12   
RMRM
Nya, krasne slike. Res lepo. Si prava umetnica. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
19.8.2009 21:28:57   
Anonimen
RMRM,ojlauser posted image
Ne nisem v Slo.,ceprav je bilo res misljeno cel avgust.Brez veze razlagatuser posted image .....v glavnem,zdaj se tu prazim.Je res vroce in jutri bo menda se huje.

Pa na FB sporocila nismo dobile...saj je vseeno,jaz ga itak ne bi-nisem poslala.Ja pa se kajuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1654
19.8.2009 23:16:24   
*anamor*
Čer,

no vidim, da se pogovarjate o FB, jaz sem tudi gor , tako, da mi lahko pošljete zs in vam javim link. Če katero zanima seveda.

Zdaj pa končno spat.

Nočko

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
20.8.2009 11:01:54   
Anonimen
danuser posted image

Malo izkoristim čas, ko Ema spi in se malo javim. Novega ni nič.

anamor  imaš zsuser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1656
20.8.2009 11:26:43   
Anonimen
nikjer nobeneuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1657
20.8.2009 12:24:08   
Anonimen
Bejbe, mene pa resno skrbi za slovenko - ker vem, da se je ful bala une user posted image  gripe. Ker tole ji pa res ni podobno? Vsaj pogledat bi nas prišla zihr, tko je pa nit gor ni blo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1658
20.8.2009 12:53:46   
Anonimen
jaz sem že tudi študirala kaj bi bilo narobe z njo. Si kaj gledala, če je na Fb kaj aktivna?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1659
20.8.2009 12:57:03   
Anonimen
Nič ni videti, da je bila kaj zadnje čase goruser posted image Ima katera njeno številko? Jaz sem šla gledat če jo imam mogoče še od nosečnosti shranjeno, pa je nimamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1660
20.8.2009 12:59:27   
Anonimen
Oj
Jaz sem se ravn tko na fb spomnila.Samo ce je tu ni,je tam se manj,po moje.
Nya,saj vidve sta nekaj v zlahti,jo lahko mogoce kontaktiras?
Kdaj se je pa zadnjic javila...ker mogoce so sli spet kam na dopust,nepricakovano.

Meri ima kar fejst rdeco rito dons.S cim naj jo mazem?Sem jo najprej s hladilnim,zdaj z Bepanthenom...pa ni nic bolje.Pa rito ji veckrat z vodo umijem.Imam koj zraven lekarno,bom sla kupit,samo ne vem kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1661
20.8.2009 13:00:07   
Anonimen
Jaz nimam njene cifre - sem pa tud že na njeni strani gledala, če kje kaj piše.

ninny - a maš čas prit men zorat?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1662
20.8.2009 13:01:44   
Anonimen

ninny - a maš čas prit men zorat?user posted image ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest te kmetije sploh ne stekam.Sploh ne vem kaj moram pritisnit,kako se sploh kmetuje...sem parkrat probala,pa mi ni ratalo,tako da jo zdaj drugi obdelujejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1663
20.8.2009 13:01:57   
Anonimen

Nya,saj vidve sta nekaj v zlahti,jo lahko mogoce kontaktiras? a da sva, nč ne vem user posted image
Kdaj se je pa zadnjic javila...11.8., 13.8. je bla nazadnje gor ker mogoce so sli spet kam na dopust,nepricakovano.

Meri ima kar fejst rdeco rito dons.S cim naj jo mazem?Sem jo najprej s hladilnim,zdaj z Bepanthenom...pa ni nic bolje.Pa rito ji veckrat z vodo umijem.Imam koj zraven lekarno,bom sla kupit,samo ne vem kajuser posted image   melem, sam vprašanje če ga majo - to je ena hrvaška zadeva, drgač pa nč zmakat, sam s pudrom jo dej - ker pol se koža nima časa obnavljat, če preveč namakaš

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
20.8.2009 13:02:59   
Anonimen

ninny - a maš čas prit men zorat?user posted image ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest te kmetije sploh ne stekam.Sploh ne vem kaj moram pritisnit,kako se sploh kmetuje...sem parkrat probala,pa mi ni ratalo,tako da jo zdaj drugi obdelujejouser posted image

sam pridelke ti pa drugi ne pobirajo :) - pol pa propade

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1665
20.8.2009 13:03:55   
Anonimen
Ves da sem skos razmisljala o pudru,pa sem se bala,da jo cist osusi.Super,hvalauser posted image
A da nista v zlahti?Se mi je zdelo,da sta enkrat lani nekaj o tem govorili....pol pa nc,ce jo nocesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1666
20.8.2009 13:05:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Nya, krasne slike. Res lepo. Si prava umetnica. user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, res sem vesela vaših pohval

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1667
20.8.2009 13:05:20   
Anonimen

Ah,pridelek mi je se na balkonu propadel,pol senej pa sekiram za Micineuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1668
20.8.2009 13:08:04   
Anonimen
Kje se Lunca potepa.Vcerej je imela en kup opravil,se bi spodoblo da danes malo pocijeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1669
20.8.2009 13:08:47   
Anonimen

Ah,pridelek mi je se na balkonu propadel,pol senej pa sekiram za Micineuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1670
20.8.2009 13:09:12   
lunca14
Glede slovenke,jaz ne morem odpret svoje pošte kjer mam napisano njeno ime in priimek,pol se ga pa utipka pod najdi si,in bi mogli kaj dobit,ni vrag.Mi smo bili pri okulistu in majev vid se je izboljšal iz 20% na 100%,seveda z očali,zdravnica ni mogla verjet.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
20.8.2009 13:10:01   
Anonimen

Kje se Lunca potepa.Vcerej je imela en kup opravil,se bi spodoblo da danes malo pocijeuser posted image

po moje bo zdej do selitve, pa še kak tedn pol, ful zaposlena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1672
20.8.2009 13:10:18   
lunca14

user posted image user posted image user posted image počitek,sva bla z majem pri okulistu,popoldan se greva pa spet potepatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
20.8.2009 13:12:01   
lunca14

po moje bo zdej do selitve, pa še kak tedn pol, ful zaposlena

..........ja selitev se začne s ponedeljkom ali torkom,odvisno od tovornjaka.Je treba preselit tudi delavnico,vse stroje,in materialuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
20.8.2009 13:12:45   
Anonimen
kleo - si me skenslala, titiuser posted image

lunca - super za Maja

grem zdej na južno, pridm nazaj

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?