Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 12:47:56
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi z zeleno solato... že od malega ne štekam te kombinacije... a probala si jo že?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 12:51:09
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Rebeca, a ti tud znaš pilotirat? Če znaš, sem loh tud tvoja prjatlca, če hočeš teoretično verjetno je... praktično je pa drugo vprašanje... samo, ej ti pa si zahtevna...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 12:52:15
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi z zeleno solato... že od malega ne štekam te kombinacije... a probala si jo že? sem... pa mi še zmeri ni jasna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 12:57:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 12:57:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 13:00:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 13:14:09
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: tims Rebeca, a ti tud znaš pilotirat? Če znaš, sem loh tud tvoja prjatlca, če hočeš teoretično verjetno je... praktično je pa drugo vprašanje... samo, ej ti pa si zahtevna... klinac ej, tims..ne znam. si pa "materialistka" p.s.: zdaj pa vem zakaj mi ne potrdiš prijateljstva tukaj na RR. Kakšna materialistka neki... sej mi ne boš nič dala, sam mal me boš pelala okol Ta prjatelstvo tukaj na RR pa men čist nč ni jasn . Kaj pa delaš potem, ko nekoga klikneš?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 13:14:23
|
|
|
|
3jeMi
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 13:21:25
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hello, ladies! Hvala za lepe želje za 1. delovni dan - bilo je super. Že po petih minutah me je prevzel tisti znani občutek, ko se ti zdi, da sploh nikoli nisi manjkal/nisi bil doma. In še zapisnik seje sem pisala po res zeloooo dolgem času - tko da: "I'm back." Malčica je bila medtem pri dediju & sta se imela ful kul noro fajn. Pojedla je cel 250 ml frutek, se igrala, hodila, se guncala, vozila s koleščkom, zganjala vragolije, potem pa zasluženo zaspala. Bravo, dedi - you're the best babysitter! In Anja ga obožuje (& vice versa, of course). Ah, luštno je, ja. Še posebej, ko sem prišla domov, mala se je prebudila, me zagledala in se začela smejat na vsa usta, vriskat od veselja - čisti odklop. Jaz pa tud srečna do neba in naprej, da jo vidim po doooolgem cajtu Kako kaj ve? Pa malčki-palčki?
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 13:23:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 13:28:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 13:29:09
|
|
|
|
tims
|
Metuljčica, super za prvi delovni dan in da si tako hitro notr padla . In predvsem fajn, da se te je Anja tako lepo razveselila in da ni bilo panike. Rebeca, aja, jest sem se pa že razpi**** . Ja itak da nisem zamerla Sem pa zdele našla to za prijateljstvo. Še dober, da sem šla mal raziskovat . Sm te kliknila, pa čeprov me ne boš pelala en krog
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 13:30:06
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: tims Ta prjatelstvo tukaj na RR pa men čist nč ni jasn . Kaj pa delaš potem, ko nekoga klikneš? V bistvu nimaš od tega NIČ. sploh pa NIČ, če noben od tvojih prijateljev na RR ni pilot...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 13:30:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 13:31:15
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Hello, ladies! Hvala za lepe želje za 1. delovni dan - bilo je super. Že po petih minutah me je prevzel tisti znani občutek, ko se ti zdi, da sploh nikoli nisi manjkal/nisi bil doma. In še zapisnik seje sem pisala po res zeloooo dolgem času - tko da: "I'm back." Malčica je bila medtem pri dediju & sta se imela ful kul noro fajn. Pojedla je cel 250 ml frutek, se igrala, hodila, se guncala, vozila s koleščkom, zganjala vragolije, potem pa zasluženo zaspala. Bravo, dedi - you're the best babysitter! In Anja ga obožuje (& vice versa, of course). Ah, luštno je, ja. Še posebej, ko sem prišla domov, mala se je prebudila, me zagledala in se začela smejat na vsa usta, vriskat od veselja - čisti odklop. Jaz pa tud srečna do neba in naprej, da jo vidim po doooolgem cajtu Kako kaj ve? Pa malčki-palčki? za lep dan in fejst varuško...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 13:31:43
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška kuhat kosilo...češpljevi cmoki..kaj pa zraven??? banane? jagode?
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 13:31:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 13:33:00
|
|
|
|
3jeMi
|
nič bejbike, grem jaz v svojo službo no. 1 ... dete čaka... uživajte...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 13:35:49
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi nič bejbike, grem jaz v svojo službo no. 1 ... dete čaka... uživajte... Blagor se tebi. Jaz moram pa še skor dve uri tuki viset
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 13:36:42
|
|
|
|
metuljcek321
|
gr, how totally cute je tista slikca! Kateri film greste gledat? Mejte se max celo popoldne! hruška, super - boš vidla, da boš zadovoljna. Koliko te bo denarno to prišlo? Kolk časa ga boš imela gor? Kako pogosto boš morala na kontrole? Aleksander - super, you're back to normal again - to je najlepše brat. nanka, se je delovna vnema že kaj vrnila? 3jemi, bravo za pregled in ful fajn za kodrčke - I like that a lot! Mali koderman - hura. tims, ouje, pa je zobar mimo. Vidiš, saj je bilo prav simpatično. češpljevi cmoki & čežana. rebeca, ja, ful dobro se dedi znajde z njo - tolk jo ima rad, da je joj. In ni več mladenič, sploh ne - zdajle, v septembru, bo star 75 let - tko, da: moj poklon, res je frajer Vidim, kako se mu orosijo oči, ko jo gleda, kako jo rad pelje na sprehod, danes - ko pa sta skupaj perživela kar nekaj ur - je bil pa sploh presrečen & ponosen.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 13:38:08
|
|
|
|
tims
|
Se mi pa zdele že tok sline cedijo, ko pomislim na te cmoke, da jih bomo mel pa dons ziher za večerjo
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 13:40:05
|
|
|
|
metuljcek321
|
Tudi jaz letim - Anjino kosilo se je medtem skuhalo, greva se tud še igrat. Kasneje pičiva z dedijem in malečko v vrtec - danes je namreč otvoritev & dan odprtih vrat, pa da vidimo, kako so ga zrihtali. Later on: praznovanje obletnice poroke. Wiiiii ... Pa rečte, če ni danes en tak fajn dan, no.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 16:44:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 17:03:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 19:40:57
|
|
|
|
Inigo
|
na hitro se malo javljam. sm crkjena ko konj... se na puno učim računovodstvo. mali je tečen ko driska - zobi. bli smo danes na obisku pri sasi13 in janu in anžeju. sta krasna fantiča. naš pa se nekako ni hotu igrat z njima. je pa skos tekal za njunim atijem ta pa se mu je režal in mu non stop nekaj pravu tko da se ga je mali držal ko cek. njihov ati pa jutri odhaja na misijo na kosovo, tko da bodo do februarja sami. ampak sm oblubla, da bom družinico še kaj obiskala, da jim bo hitreje minlo brez atija. naš ati pa naju je že čakal doma. sma se umes ustavla še v hoferju in kupla goro sladoleda. njamiiiiiiiiiii! rebeca maš zs! :-D zdaj grem pa pod tuš in počasi spat. sm res crkjena... lepo čvekajte!
< Sporočilo je popravil Inigo -- 20.8.2009 19:42:13 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?