|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
19.8.2009 22:48:02   
metuljcek321
Ti, smola, ti --> očitno sem tudi danes prepozna za čvek ... se vidi, da sem še na porodniški/dopustu ...

Ojej, samo še 1 uro in 15 minut ... in danes po 100 letih lahko ponovno rečem: "Moram mal prej spat, ker je school night!"

Dio mio, prav scary (a tud simpatično po svoje) ... se poslavljam. Till tomorrow. Čutim, da bo pester dan, na seji se bo prav gotovo kresalouser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
19.8.2009 22:58:23   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

OK, očitno me res noben ne mara...  Dijo.

na dej nehi ga sračkat

zimska, kako lepe fotke si dala gor - in kako lepo se Lan carta pri mamici. Krasna sta!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
19.8.2009 23:04:11   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

letenje - mora bit grozljivka, če te je up there strah ... blazno neprijetno, si predstavljam. K sreči sem med tistimi, ki imajo letenje prav fino radi & komaj čakajo, da dete mal zraste & tudi ona spozna ta način prevoza

Mene načeloma ni strah, zaenkrat sem vedno ful uživala. Vprašanje pa je, kako bi se mi zdelo, če bi me zrukalo

Aleksander, it's good to know, da si bolje! Kako seznam? Pa ti, rebeca, si ga že sfiniširala?

Aleksander je šel pančkat s temperaturo 36.5 ... kar je v redu ... mislim, da je glavni šus mimo - že trkam na les!

Seznam je bolj ali manj narejen ... morda še kaki manjši popravki - tvoj je tudi prav prišel

doktor metuljčkova, za jutri pa želim prijeten začetek službe - prepusti se, pa bo dan prijetnejši in hitro ti bo minilo. Poročaj, kako bo šlo  user posted image

neboglasnica, upam da si v frej urici uživala 300/h

Tims, si preživela? Si zdaj ok, že pančaš?

Jaz tudi šibam ... postelja me vaaaabiiiiii!

Nočko, drage julije!

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
19.8.2009 23:14:41   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Ena me je spraševala kolk st je imela Kolpa. Čist točno ne vem, je bila pa voda zelo topla, bi rekla kakih 24 stopinj, manj zihr ne. Smo bili pa v Pobrežju. Višje kot greš proti izviru, hladnejša je. Pozna se že recimo v Vinici ali v Damlju, hladnejša za par stopinj.
Ilatic je bila z familijo na kampiranju blizu Fare (Kostel), tam je imela Kolpa baje 19 stopinj. Brrrrr, skor ko Krka v Žužemberku.

Danes mi je moja mami rekla, da ima Kolpa na tem koncu: Fara, Petrina, 25 stopinj (tam pri mejnem prehodu oz. ko se zavije za Osilnico se nekje kopajo). Je pa ziher, ker moja mami stalno s seboj vlači termometeruser posted image , lahko pa tudi malo pretirava, ker želi, da Mark in Nina prideta dol, onadva sta pa raje doma z Mitjem in Tianom.
Ko sta naša dva bila tam na počitnicah je imela okoli 19 stopinj, to je bilo na koncu julija in so se že kopali.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 23:47:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
   [Brisano sporočilo]
20.8.2009 0:44:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1331
20.8.2009 7:20:18   
neboglasnica
DOber dan...

Kako je pasalo, ko sem imela kaj brat, user posted image .

Zimska: očitno pred šolo ne bo nič z nama, user posted image . Bova potemklepetali, ko bodo deca po službah, midve pa pred službo še ne čvek, pa na tortico...

Staš mi bo miško odtrgal...

Metuljčica: , lep, prijeten in na sploh dobrodošel prvi dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1332
20.8.2009 7:23:15   
neboglasnica
[url=http://www.shrani.si/?12/DV/4VYG71zn/img3426.jpg]user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
20.8.2009 7:26:28   
neboglasnica
user posted image

Ana je narisala našo družino (namig: poišči Staša, hi hi)

Neposredna povezava do sporočila: 1334
20.8.2009 7:27:52   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

KVA DOGAJA?? 300 x mi je zabrisalo sliko ven????

Neposredna povezava do sporočila: 1335
20.8.2009 7:28:57   
neboglasnica

KVA DOGAJA?? 300 x mi je zabrisalo sliko ven????

In ko pojamram, se slika spet pojavi? Marsovci na obisku???

Neposredna povezava do sporočila: 1336
20.8.2009 7:38:24   
tims
Doooobrooooo jutrooooo.

Z eno instant user posted image  vam jest postrežem, za zajtrk bo pa Majuska poskrbela. Upam, da kmal, ker sem že kr lačnauser posted image

Kok je pa dons lep danuser posted image . Tok sem vesela da sem prestala zobarja, da se mi še vedno kr smeji. Je moj dons zjutraj reku, da je 100% razlika od včeraj in danesuser posted image . Pa to ponavad res vsi porajtajo, da je, tisti dan, ko imam zobarja,  nekaj narobe z mano. Čist sem zategnjena, slabe volje, vsaka stvar me razpi***, ko sem pa fertik, sem pa spet tista stara.

Skratka, prov fajn se počutim danesuser posted image . Včeraj sem tudi končno zrihtala na banki spremembo naslova, ker sem pošto še vedno dobivala k tašči, pa mal sem se mogla pozanimat, če imajo kakšno fajn varčevanje za otročke.

Zvečer sem pa spet zakomirala, kokr sem dolga in široka. Samo uležem se z Nino, al pa s Timom in že me zmanka. Prej pa ni šans, da bi zaspala pred polnočjo. Ja, tale služba mi je zjeb*** ritemuser posted image .

Metuljček, srečno danes v službiuser posted image

3jeMi, kje so zdej moje nalepkiceuser posted image user posted image ? Mi je zobarca dva zoba popravla, pa čist pridna sem bila, nič jokalauser posted image .

Babice,dedki - je res, da ko to postanejo, da so bolj občutljivi, kot pa takrat, ko so sami imeli svoje otroke. Pa tud bolj otročjiuser posted image .Je moj zadnjič čist znoru, ko smo bili pri tastu na kosilu. Ja, madona, je tast cel cajt neki govoru, pa se afnal, pa grimase delal in seveda je potem Tim ponavljal. Mu je moj potem že kar jezno reku, da naj da zdej mir, ko se je in da naj se spomni, kako je bilo, ko je bil on majhen (mož namreč), da je mogu čist pr mer sedet pa lepo jest in nobenga afnanja vmes. Pa je bilo kakšno minuto mir, pol je pa spet začel. Huj k Timuser posted image .

Rebeca, a sem lahko od tvojga user posted image  prjatelcauser posted image ?

Zimska, jooooj kašen cortek je Lanuser posted image . Kok se lepo stiskauser posted image . Pridem mal k vam na obisk, da vidim kako to zgleda, sem že kr mal pozablauser posted image

Majuska, no, HB, sam da je boljš z Aleksandrom in da bo tako ostalouser posted image

Neboglasnica, si se napočivala? Te je mož presenetu, pa on pospravu stanovanje?

Almera, sem si kr predstavljala kakšni ste mogl bit, tam v peskovniku z vodouser posted image . Sam men tud ni nikol panike, če so moji otroc umazani. Jih nikol ne maltretiram, da morjo pazit, da se ne bojo umazal. Mi gre to prav na k**** k slišim kakšne mame:" Na, poglej zdej kakšen si? Kaj bojo pa ljudje rekl?"user posted image user posted image user posted image Pa sej opereš une cune. Nej otrok uživa. Sej ju ne oblečem v "tamašne gvante" k gremo ven.

Oh, ja. Zdej pa spet delat. Dons je že četrtekuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tims -- 20.8.2009 7:39:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 1337
   [Brisano sporočilo]
20.8.2009 7:39:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
20.8.2009 7:40:39   
tims
O, Neboglasnica, dobro jutrouser posted image .user posted image user posted image user posted image je Ana prov fajn narisala družino.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
20.8.2009 7:44:05   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Tekmuješ za vic leta?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
   [Brisano sporočilo]
20.8.2009 7:46:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1341
20.8.2009 7:46:19   
Majuska
'jutro julijke,

kako ste danes? Se mi zdi, da smo vročino poslali proč ... Aleksander je šel spat s temperaturo 36.5 in pri tem je ostalo.

Jasno sem čist hepi ... evo zajtrk za vse

user posted image

neboglasnica, ful lepo sliko je naredila Ana user posted image

Tims, morš počakat da pride 3jeMi v službo ... user posted image

Metuljčica, srečno danes! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
20.8.2009 7:47:34   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

midva sva bila zjutraj na kliniki, oko je boljše, ni pa še dobro. tako, da ima še naprej terapijo: umetne solze, da čimbolj vlaži oko in AB mazilo. čez 14 dni kontrola.

Če bosta spet dopoldne, do 11 ure bom baje vsak dan prosta.

Takole: mi šibamo po nakupih, Ana bo dobila gojzarje. Sicer je lena za v hribe hodit, čisto po mamici, user posted image user posted image , ampak bodo še namesto skibuck za pozimi. In za spremembo ne bodo Alpinini, ampak McKinlyevi (ali kako se že napiše). Po okrepčilnem dopoldanskem spancu pa šibamo še k moji sodelavki si pogledat novo hišo. Popoldne pa kino s puncama. In seveda še prej: obvezen obisk v McDonaldsu. user posted image user posted image Tega se še bolj veselim kot pa kina, user posted image user posted image . Itak, saj me poznate.

Uživajte................

Neposredna povezava do sporočila: 1343
20.8.2009 7:59:00   
nanka
jutro

sem že več kot uro v službi pa nisem še nič naredila ,joj se mi nič ne da kot da bi bil petek.

Majuska super da je Aleksander prebolel vročine.

Neboglasnica, Ana je pa prava umetnica, zelo lepo.

A sem že rekla da se mi nič ne da?

Metuljček srečno danes in naj ti hitro mine.

Neposredna povezava do sporočila: 1344
20.8.2009 8:09:44   
tims

Tekmuješ za vic leta?

user posted image user posted image user posted image  In, kako mi gre? Drugač pa mene vpraš, kako se napiše McKinleyuser posted image

Nanka, prid k men, se bova mal družle ob nedeluuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1345
20.8.2009 8:10:59   
tims
Majuska, super za Aleksandrauser posted image . Ne vem zakaj mi ne pokaže tvojga zajtrkauser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
20.8.2009 8:14:41   
Majuska

Majuska, super za Aleksandrauser posted image . Ne vem zakaj mi ne pokaže tvojga zajtrkauser posted image

ne vem ... kaj ti napiše/ pokaže??

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
20.8.2009 8:14:50   
3jeMi
dobro jutro, drage moje dame!

takle imamo... mene moja glava še vedno opozarja na svoj obstoj... user posted image ... ni nič pomagalo, ne daleron, ne majuskin lekadol, ne mamina kava z limono, mogoče edino malo spanje... user posted image

no, tudi mi smo opravili s P pri 12 oz. 13 mesecih... kaj naj rečem... mali je dolg 80 cm in ima 10.350 g... sestro je gledal v oči in se ji smejal, medtem ko je v njen lonček metal kocko... cepljenje pa je prenesel prav po moško... z vpitjem, seveda... user posted image ... zdaj čakamo reakcijo... menda imamo 10-14 dni časa... P je rekla, da ponavadi vročina 2 dni in normalno zbijanje s Calpolom...

sem se pa full smejala... dve mamici sta mislili, da je naš Lovro punčka (a napravljen je bil pa čisto v plavem)... user posted image ... zadaj so se mu laski začeli full kravžljat (to ima po mamici user posted image ) in menda tako milo, nežno gleda user posted image ... o, ko bi gospe videle njegov lumpast pogled... user posted image

no, grem brat nazaj... uf, danes me pa res čaka veliko... user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
20.8.2009 8:15:19   
Majuska

Tekmuješ za vic leta?

user posted image user posted image user posted image  In, kako mi gre? Drugač pa mene vpraš, kako se napiše McKinleyuser posted image

Nanka, prid k men, se bova mal družle ob nedeluuser posted image .

jest bi tut ne nedelala ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
20.8.2009 8:20:31   
Majuska

Tekmuješ za vic leta?

user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?