|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 22:45:08
|
|
|
|
metuljcek321
|
mirjam, za možekov uspešen in prijeten začetek v novi službi. Njegov urnik/delovni čas mi je very všeč a lot - upam, da bom tudi jaz lahko kmalu poročala o čem podobnem. Ju3 štartam po 22-ih mesecih! ... OMG ... se mi zdi skoraj tako, kot da grem tud jaz v novo službo Je pa totalno dobro, da je glih začetek šolskega leta - to bom takoj notri padla in potem akcijaaaaa ... spraševanje, kontrolke, jupiiiii letenje - mora bit grozljivka, če te je up there strah ... blazno neprijetno, si predstavljam. K sreči sem med tistimi, ki imajo letenje prav fino radi & komaj čakajo, da dete mal zraste & tudi ona spozna ta način prevoza Tims, r u ok? nebogalsnica, takle mir, tišina in prijetno vzdušje se pa res prileže every now and then, kajne? Romana, upam, da bo vse OK s tvojima puncama! , Almera, za ustvarjalno pacanje po pesku v fini družbi mamic & otrok - to je moglo bit pa ornk zabavno, si kar predstavljam. Borova buška: hraber je tale tvoj mladenič, ni kaj in ti si se tega že čist navadila, babi bo pa rabila še en mal časa, poetm pa bo vse OK, you'll see. Aleksander, it's good to know, da si bolje! Kako seznam? Pa ti, rebeca, si ga že sfiniširala? zimska, iiiiii za fotke in hmmmm za babysitting by tašča? How come? To pa je nenavadna novica. To je ta ista tašča, ki mu ne kupi daril itd.?
|