Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 10:55:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Gazela christianek gre k mali Klari Glorii. Se vam še kaj javim. Ful bi vas bilo lepo spoznat, sam kaj, ko ste toookkkkk daleč stran. Lepo jo pocartaj! MB je pa res kar daleč Če boste kdaj v LJ in boste šli kam po nakupih, pa le javi, me se zelo hitro zmenimo. Ane, punce valda... mogoče se pa uspemo zment, pa gremo kakšen dan tud do MB na eno ekskurzijo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 10:56:06
|
|
|
|
christiana21
|
Aja,pa nove slike od glorie sm dala v album.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 10:58:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
christiana maš ZS
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:00:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Aja,pa nove slike od glorie sm dala v album. ooo pupika.. me kr srček boli k gledam na kaj vse more bit prklopljena... upam da se čim prej reši vseh zdravnikov aja, če hočeš da kakšno sliko damo na seznam povej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:00:39
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lake Mam ful dela, kopiram, Tajo futram, brskam po računalniku, pa še poštar je pršu za vse si napisala kaj delaš... sam za poštarja ne torej??? kaj se pa pri nemu dogaja?? Hmmmm,to pa ni za javnost
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:02:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lake Mam ful dela, kopiram, Tajo futram, brskam po računalniku, pa še poštar je pršu za vse si napisala kaj delaš... sam za poštarja ne torej??? kaj se pa pri nemu dogaja?? Hmmmm,to pa ni za javnost se mi je zdel da je pol kej tazga k slika prikazuje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:03:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
christiana... ok , dubla sem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:05:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Mama11, evo- da nam bo lažje ob vstopu v vrtec: KLIK dobr da si me spomnila... morm še eno prošnjo za vrtec napisat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:06:31
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Aja,pa nove slike od glorie sm dala v album. kaka lepa punčkica Take lepe okice ima... Pa take micene podplatke. Joj, je luštna. Za drug teden pa le javi, če bomo imele čas se lahko dobimo. Najbrž ti je blue dala številko- pa nam lahko ona javi tu gor. Bomo šle na tortico
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:07:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Mama11, evo- da nam bo lažje ob vstopu v vrtec: KLIK dobr da si me spomnila... morm še eno prošnjo za vrtec napisat kako še eno? A še za kak drug vrtec?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:08:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
Evo, me je Jaka nahecal in sem spekla še mal za vas: Čisto frišne Pa dober tek! Zdej se pa namaka v bazenu, pa nag priteče not po igračo, pa spet leti ven Kaj je smešen
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:10:25
|
|
|
|
lake
|
Christiana V Ljubljani jo bojo poštimal, boš vidla. Upam da se res kej vidmo ko boš v Ljubljani. Blueeyes Čestitke za 6000 . Bom počas prlezla ta vami, počasi se daleč pride. Zdej sm že skor vse uštimala, Taja ma grdo navado da se uspava s flašo, zdej sm ji jo pa kr podstavla, pa se sama futra, grozna mama . Drgač se pa tud Taja ene dva tedna preobrača na trebušček, na hrbet ji pa ne rata še čist. Pol je pa čist živčna. Zdej morm pa še mobitel usposobt, ker je morto di krepo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:11:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro spet pri poštarjih? ah ja... Christiana, lepo da si se oglasila. Vaša punčkica pa lepo napreduje po slikicah sodeč. Sonček mali. Polupčkaj jo še od nas. Čveke...kr nisem šla vsega brat...v glavnem...midve sma se našetale...Živa bo zaspančkala js sem pa komaj do zajtrka prišla...lakootaaa. HIhihi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:11:22
|
|
|
|
Leela
|
Najprej da pozdravim christiano. miljon pikapolonic za Klaro Glorijo. Želim vam, da Klara čimprej preraste te cevčice. Kar se kosmatosti tiče je pa lahko tudi emšo . Jaz švicam k pr norcih in pravim da sem pri naši bajti jaz dec . Upam, da se bo ustavilo. Sem glih včeraj brala en vic na temo kosmatosti: Sedita babica in vnukinja v parku na klopci. In vnukinja vpraša:"Babica ali je dedi starejši od tebe?" B:"Ja par let je starejši starejši, zakaj vprašaš?" Babica pričakuje kakšen komliment. Vnukinja:" Ker so njegovi brki daljši od tvojih."
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:13:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Mama11, evo- da nam bo lažje ob vstopu v vrtec: KLIK dobr da si me spomnila... morm še eno prošnjo za vrtec napisat kako še eno? A še za kak drug vrtec? ma poslala sem v en vrtec za 4.4. in 1.9, za drug vrtec pa samo za 4.4., pozabila pa sem za 1.9.... tko da morm zdej še spisat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:14:52
|
|
|
|
Leela
|
mmmm palačinke, kaj spet hrano gor limaš? Jaz sem pa lena za ven it. Ob 8 sem še čist komatozna, potem je pa že prevroče.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:16:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Sedita babica in vnukinja v parku na klopci. In vnukinja vpraša:"Babica ali je dedi starejši od tebe?" B:"Ja par let je starejši starejši, zakaj vprašaš?" Babica pričakuje kakšen komliment. Vnukinja:" Ker so njegovi brki daljši od tvojih."
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:17:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela mmmm palačinke, kaj spet hrano gor limaš? Jaz sem pa lena za ven it. Ob 8 sem še čist komatozna, potem je pa že prevroče. jz jih bom tud dons delala k pridejo obiski... jih bom mogla cca 50kom spečt upam da bo gaja pridna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:23:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Leela mmmm palačinke, kaj spet hrano gor limaš? Jaz sem pa lena za ven it. Ob 8 sem še čist komatozna, potem je pa že prevroče. jz jih bom tud dons delala k pridejo obiski... jih bom mogla cca 50kom spečt upam da bo gaja pridna 50?! Tehle 5 je bilo zame čisto dovolj
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:24:13
|
|
|
|
lake
|
No pol pa jih pa speč še ene 30 več, pa še me pridemo, en jajček več, pa kakšen literček mleka, pa bo. Evo uposobla telefon, zdej pa počas lahko kakšen zajtrk pojem. Vroče je pa za znort, pa še vedno nimam ideje za kosilo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:28:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Leela mmmm palačinke, kaj spet hrano gor limaš? Jaz sem pa lena za ven it. Ob 8 sem še čist komatozna, potem je pa že prevroče. jz jih bom tud dons delala k pridejo obiski... jih bom mogla cca 50kom spečt upam da bo gaja pridna 50?! Tehle 5 je bilo zame čisto dovolj pride ena familija že z večjimi itroci, pa še midva.. sami lakotniki... če pa slučajno kej ostane (kar močno dvomim) bom mela za malco
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:28:56
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No pol pa jih pa speč še ene 30 več, pa še me pridemo, en jajček več, pa kakšen literček mleka, pa bo. Evo uposobla telefon, zdej pa počas lahko kakšen zajtrk pojem. Vroče je pa za znort, pa še vedno nimam ideje za kosilo. jz si bom nardila pečen krompir, pa piščanca, pa kumarična solata
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No pol pa jih pa speč še ene 30 več, pa še me pridemo, en jajček več, pa kakšen literček mleka, pa bo. Evo uposobla telefon, zdej pa počas lahko kakšen zajtrk pojem. Vroče je pa za znort, pa še vedno nimam ideje za kosilo. js tud nimam...ponavad nardim isto ko moj dragi vslužbi je...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 20.8.2009 11:32:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vem, kako mi to zmeri rata....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?