|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
20.8.2009 10:12:13   
Blueeyes
kje pa ste zdej vse?? pej vas je blo tok, zdej pa sama čvekam.. pa sploh nisem poorajtala da sem šla že čez 6000,... user posted image   user posted image   user posted image  zame

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
20.8.2009 10:14:22   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Še pri vas postavljam vprašanje, ki sem ga že pri Mariborčankah, vendar se nekatere smejijo, no ja, pa saj jaz bi se tudiuser posted image user posted image .

Amm...dajte mi pomagat. Imam eno malo težavico, ki me vsak dan bolj jezi. Opažam, da se mi dlake po zgornjem delu nog, prstih na nogah, množijo (ali pa se samo meni zdi, ker jih vsak dan buljim). To opažam že od nosečnosti naprej (mislila sem, ok hormoni pač, ko bom rodila, bo dobro), jaz sem že rodila, dlake pa so še kr tu. Bo to počasi začelo odpadat, ali naj grem k zdravniku, da mi da neke hormonske tablete?user posted image
Nočem postat Christianek namesto christiana user posted image

men ni kle nč smešnega... jz sicer na teh mestih nisem mela problemov, so se mi pa naredile po trebuhu okrog popka, tko da zdej full grdo zgleda.. k en dec user posted image  user posted image  če si jih počupam, bo še slabše, tko da sem jih za zdej pustila .. pa tud ne vem kaj narest

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
20.8.2009 10:15:02   
FLASK_A

Še pri vas postavljam vprašanje, ki sem ga že pri Mariborčankah, vendar se nekatere smejijo, no ja, pa saj jaz bi se tudiuser posted image user posted image .

Amm...dajte mi pomagat. Imam eno malo težavico, ki me vsak dan bolj jezi. Opažam, da se mi dlake po zgornjem delu nog, prstih na nogah, množijo (ali pa se samo meni zdi, ker jih vsak dan buljim). To opažam že od nosečnosti naprej (mislila sem, ok hormoni pač, ko bom rodila, bo dobro), jaz sem že rodila, dlake pa so še kr tu. Bo to počasi začelo odpadat, ali naj grem k zdravniku, da mi da neke hormonske tablete?user posted image

user posted image

Mogoče še malo počakaj, sej hormoni se še niso umirili. Meni recimo lasje še vedno veliko odpadajo.
A si še kje drugje to opazila ali samo na nogah? To bi mi bilo mal čudno, da je samo na enem deluuser posted image Ali pa se mogoče mal bolj gledaš v noge zadnje čase, pa se ti zdi, da si jih komaj sedaj dobilauser posted image

Pa res si dobra mama, da zdržiš vse te pritiskeuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 4728
20.8.2009 10:15:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

suck Matej in Karmen lollipop user posted image  user posted image  pa sta se men smejale... sem posakala user posted image

A zdej pa še familiarno ponujata uslige. Vedno znova me presenečatauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
20.8.2009 10:17:08   
FLASK_A

men ni kle nč smešnega... jz sicer na teh mestih nisem mela problemov, so se mi pa naredile po trebuhu okrog popka, tko da zdej full grdo zgleda.. k en dec user posted image  user posted image  če si jih počupam, bo še slabše, tko da sem jih za zdej pustila .. pa tud ne vem kaj narest

Jaz jih čupam user posted image Grozno izgledam drugače, kr z enimi kocinamiuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
20.8.2009 10:19:00   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

suck Matej in Karmen lollipop user posted image  user posted image  pa sta se men smejale... sem posakala user posted image

A zdej pa še familiarno ponujata uslige. Vedno znova me presenečatauser posted image

he he... ja ne vem kako majo pr katmat... očitno familiarno... (ona in matej)

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
20.8.2009 10:20:23   
Blueeyes

Jaz jih čupam user posted image Grozno izgledam drugače, kr z enimi kocinamiuser posted image

sam pol še bolj rastejo... sm enkrat to naredila., pa sem se zajeb... polp a nikol več,.. zdej je pa to tko grozn ratal... me je skor kap ko sem rodila k sem spet vidla s svojimi očmi ta del trebuha.. prej sem lahko samo v ogledalu gledala

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
20.8.2009 10:23:50   
FLASK_A
Nevem, jaz kar s pinceto. Pa imam potem nekaj časa mir. Bom pa skos to delala, ker teh dlak pa res ne morem prebavljatuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
20.8.2009 10:24:04   
christiana21

user posted image

Mogoče še malo počakaj, sej hormoni se še niso umirili. Meni recimo lasje še vedno veliko odpadajo.
A si še kje drugje to opazila ali samo na nogah? To bi mi bilo mal čudno, da je samo na enem deluuser posted image Ali pa se mogoče mal bolj gledaš v noge zadnje čase, pa se ti zdi, da si jih komaj sedaj dobilauser posted image

Pa res si dobra mama, da zdržiš vse te pritiskeuser posted image

js mislim, da so sam po nogah, no ja, mam jih ene 5 al pa 6 v ravni vrstici od prsi pa do popka, ampak to me ne skrbi. Skrbijo me moje antilopje nožice, he he (k bi vsaj mela antilopje, ne gre nižje od 80 kg, pa da delam ne vem kaj)

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
20.8.2009 10:27:59   
Blueeyes
sej bo... bomo že prebrodile tud to

Neposredna povezava do sporočila: 4735
20.8.2009 10:30:02   
lake
Jst s povečamo količino dlak nimam problemov, je pa res da sm bla že prej mal bolj poraščenauser posted image , mi pa lasje tud še vedno noro izpadajo, dobr da jih mam itak preveč, drgač bi bla že plešasta.

Mam ful dela, kopiram, Tajo futram, brskam po računalniku, pa še poštar je pršu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4736
20.8.2009 10:31:42   
Blueeyes
sm pozabla napisat da me je včer skor fršlok zadela... skopam zvčer tamalo, jo nafutram in dam spat... pridem nazaj čez 10 minut čekirat če je zaspala, k je bla taka tišinaq, pa vidim da se je pošrek obrnila... še dobr da se ni kam zataknila... k mam pojstlo 60x120... ona ma pa glih 60cm.. zdej vidm da se nam bo začel dogajat.. naša je prov navihana frajla

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
20.8.2009 10:32:05   
FLASK_A
booo... Nevem ti svetovat, draga gazela christianek user posted image  user posted image

Zdej sem si še jaz pogledala prste- jaz imam tudi grde dlake tam???! Sam raje ne bom nič delala tam okrog, da ne bodo potem še črne rataleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4738
20.8.2009 10:33:58   
FLASK_A

sm pozabla napisat da me je včer skor fršlok zadela... skopam zvčer tamalo, jo nafutram in dam spat... pridem nazaj čez 10 minut čekirat če je zaspala, k je bla taka tišinaq, pa vidim da se je pošrek obrnila... še dobr da se ni kam zataknila... k mam pojstlo 60x120... ona ma pa glih 60cm.. zdej vidm da se nam bo začel dogajat.. naša je prov navihana frajla

Naša se tudi vrtiuser posted image Predvsem ker je tak firbec- vse okrog hoče prečekirat! Pa začela je migat- s hrbta na bok, pa hoče okrog na trebuh. Samo ji še ne uspe, je glavica pretežkauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
20.8.2009 10:37:44   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Mam ful dela, kopiram, Tajo futram, brskam po računalniku, pa še poštar je pršu user posted image user posted image

za vse si napisala kaj delaš... sam za poštarja ne user posted image  user posted image  user posted image  torej??? kaj se pa pri nemu dogaja??
user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
20.8.2009 10:40:29   
FLASK_A

kje pa ste zdej vse?? pej vas je blo tok, zdej pa sama čvekam.. pa sploh nisem poorajtala da sem šla že čez 6000,... user posted image   user posted image   user posted image  zame

Čveka!user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
20.8.2009 10:40:37   
Blueeyes

Naša se tudi vrtiuser posted image Predvsem ker je tak firbec- vse okrog hoče prečekirat! Pa začela je migat- s hrbta na bok, pa hoče okrog na trebuh. Samo ji še ne uspe, je glavica pretežkauser posted image

naša se pa že prevrne s trebuha na hrbet in obratno... sicer je to še nova pogruntavščina, tko da ji ne uspe vsakič, pa je pol slabe volje in neki momlja... k ji pa uspe je pa vsa navdušena

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
20.8.2009 10:41:17   
Blueeyes

Čveka!user posted image

sebe poglej.. mi zelo hitro slediš user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
20.8.2009 10:42:35   
FLASK_A

Čveka!user posted image

sebe poglej.. mi zelo hitro slediš user posted image user posted image

user posted image ups, pa sem res čvekauser posted image

Ful frajerka Gajauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
20.8.2009 10:46:53   
christiana21
Gazela christianek gre k mali Klari Glorii.
Se vam še kaj javim.
Ful bi vas bilo lepo spoznat, sam kaj, ko ste toookkkkk daleč stran.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
20.8.2009 10:51:30   
Blueeyes

takole zgledajo neuspeli poskusi in njeno kreganje.. ja, zvok bo čudn k vzad še štemajo user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 20.8.2009 10:53:35 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
20.8.2009 10:51:40   
FLASK_A

Se vam še kaj javim.

user posted image Lepo jo pocartaj!user posted image

MB je pa res kar dalečuser posted image Če boste kdaj v LJ in boste šli kam po nakupih, pa le javi, me se zelo hitro zmenimo. Ane, punceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4747
20.8.2009 10:52:55   
Blueeyes

Se vam še kaj javim.

enga objemčka in poljubčka za Klaro Glorio od naju z Gajo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4748
20.8.2009 10:53:27   
FLASK_A

takole zgledajo neuspeli poskusi in njeno kreganje.. ja, zvok bo čudn k vsaz še štemajo user posted image
user posted image

user posted image kako je posrečena!

Samo hrupno pa imate, hrupno!user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
20.8.2009 10:53:42   
christiana21
Bom šli nasllednji teden v Ljubljano, mislim, da bodo malo takrat prestavili tja. Pa vam javim.
Sam ne vem kako bo za ure, k na pediatriji znajo včasih ful zakomplicirat popolnoma preproste situacije.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?