christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Še pri vas postavljam vprašanje, ki sem ga že pri Mariborčankah, vendar se nekatere smejijo, no ja, pa saj jaz bi se tudi . Amm...dajte mi pomagat. Imam eno malo težavico, ki me vsak dan bolj jezi. Opažam, da se mi dlake po zgornjem delu nog, prstih na nogah, množijo (ali pa se samo meni zdi, ker jih vsak dan buljim). To opažam že od nosečnosti naprej (mislila sem, ok hormoni pač, ko bom rodila, bo dobro), jaz sem že rodila, dlake pa so še kr tu. Bo to počasi začelo odpadat, ali naj grem k zdravniku, da mi da neke hormonske tablete? Nočem postat Christianek namesto christiana Mogoče še malo počakaj, sej hormoni se še niso umirili. Meni recimo lasje še vedno veliko odpadajo. A si še kje drugje to opazila ali samo na nogah? To bi mi bilo mal čudno, da je samo na enem delu Ali pa se mogoče mal bolj gledaš v noge zadnje čase, pa se ti zdi, da si jih komaj sedaj dobila Pa res si dobra mama, da zdržiš vse te pritiske js mislim, da so sam po nogah, no ja, mam jih ene 5 al pa 6 v ravni vrstici od prsi pa do popka, ampak to me ne skrbi. Skrbijo me moje antilopje nožice, he he (k bi vsaj mela antilopje, ne gre nižje od 80 kg, pa da delam ne vem kaj)
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|