yania
|
Najaa, nočem te strašiti, samo naša Naja, 5 letnica, je komaj pri 4 letih opazila da je hrana dobra in da ni potrebno zraven afen guncat da odpira usta......te tako razumem, da po mojem nobena ne....upam da ji zalaufa, samo ne naredi napake in ne postani zraven nervozna, ko ji skuhaš in ti noče probat, ker ti povem, naša Naja je začela jokat in zapirati usta že ko sem jo v stolček dala....ma grozno res...sem si prav želela, da bo tokrat drugače.....sva pa začele kak dan pred 6 mesecem starosti... je pa res da je tvoja pikica res še pikica, in počakaj malo, da se ji zalušta...da pogrunta, da je še kaj boljšega od mleka ...sej moj tudi noče hladnih stvari, samo počasi, res počasi mu uspeva tudi to.... Je pa res , da vsaka mama dela pač po svoje, vsaka ve, kaj je najboljš za svojega otročka...... A ne Tasa?... da ne boš mislila, da te obsojam.....sploh ne.... Glej jaz sem tudi Timonu dala prvič gosto 10 dni pred 5 mesecem, če gledaš korigirano, je to 10 dni pred 4 mesecem, pa je ful lepo sprejel....sem si drznila....kake bi se pa zgražale, kaka mama.,,,,samo me pa malo skrbi njegovo kakanje....ne vem, kaj res rabi tolko ene hrane vase spraviti, kot jo, in potem stalno kaka, kot da še prebavi ne.....sam mi je kar tako čudno spraševat P.......bom počakala do 9.9. ko imava pregled.....