![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:59:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa zakaj potem vedno nastopi sepsa? Zakaj? nebi vedela. Držim pesti, da bo vsaj Gaja čim prej ozdravela in bo prišla v njihov objem. Jaz tudi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:00:27
|
|
|
|
Najaa
|
ah...
< Sporočilo je popravil Najaa -- 19.8.2009 22:03:10 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:03:03
|
|
|
|
trinity22
|
dober večer na hitro, ker pol grem spat, samo da ne dobim rdečga kartona čestitke Klari za obmesečnico Persida tvoja dva bavca sta krasna Trezika super za pikico in mere za Zojo brat pa sploh ne bom šla, ker me pol to ful prizadane in bom še cel teden hodila okol čist zblojena in samo o tem razmišljala
< Sporočilo je popravil trinity22 -- 19.8.2009 22:06:22 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:03:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia z rokico je vredu,ampak ne stisne tako zelo kot s desno ...leva je slabša..mogoče zarad tega?ali je to vedno tako ...nič je ne boli...ampak sem mu s oštrim glasom povedala naj se to nikoli ne ponovi..pa vedno ji nekaj dela..ali jo s pojstle vleče da bi padla in take fore... kaj pa je bilo???s zojo??? danes, ko je dopolnila 2. meseca je umrla zaradi sepse. Bila je rojena v 26.tednu in ima še sestro dvojčico. Lahko si več prevereš: dojenček-nedonošenčki-..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:06:06
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Čeeeeer... leo**tia- you're forgiven samo pazi ne... persida- lepota na kvadrat trezika- bravo za mere klara- vse naj naj a sm še kej pozabla? danes ne bom nočne tolkla ker sm zadnje čase full povožena...se grem raje k mojemu stisnit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:08:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia z rokico je vredu,ampak ne stisne tako zelo kot s desno ...leva je slabša..mogoče zarad tega?ali je to vedno tako ...nič je ne boli...ampak sem mu s oštrim glasom povedala naj se to nikoli ne ponovi..pa vedno ji nekaj dela..ali jo s pojstle vleče da bi padla in take fore... kaj pa je bilo???s zojo??? danes, ko je dopolnila 2. meseca je umrla zaradi sepse. Bila je rojena v 26.tednu in ima še sestro dvojčico. Lahko si več prevereš: dojenček-nedonošenčki-.. http://www.ringaraja.net/forum/Nedono%C5%A1en%C4%8Dki_2009/m_4341096/tm.htm
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:09:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ah... a s kaj zafrknila?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:09:56
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia z rokico je vredu,ampak ne stisne tako zelo kot s desno ...leva je slabša..mogoče zarad tega?ali je to vedno tako ...nič je ne boli...ampak sem mu s oštrim glasom povedala naj se to nikoli ne ponovi..pa vedno ji nekaj dela..ali jo s pojstle vleče da bi padla in take fore... kaj pa je bilo???s zojo??? danes, ko je dopolnila 2. meseca je umrla zaradi sepse. Bila je rojena v 26.tednu in ima še sestro dvojčico. Lahko si več prevereš: dojenček-nedonošenčki-.. uboga.. kako kaj vaši ..naša se postavi na ve 4 kot da bi imela 8mesecev..p mi je svetovala naj ji skuham piščančje meseko in sem z juhico in dodala zelenjavo in vse zmešala s paličnim..ampak ni hotela jest..pa je rekla naj ji tud testenine skuham.. ...pa fruhtzverge da lahko...vsaj 2krat na teden..ker je dobila le 400gramov gor
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:13:52
|
|
|
|
leo**tia
|
povejte mi če bi ji kaj bilo na rokici bi jo bolelo,a ne??nimam mira ker me je strah
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:13:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ah... a s kaj zafrknila? Ja... Pa sem pravočasno rešila...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:14:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - sepsa nastane pri nedonošenčkih zato ,ker še malo bitje ni pripravljeno za življenje izven maternice.To je najbolj preprost razlog.Tudi Anže je prebolel sepso zato vem kaj to pomeni.A bogu hvala ,da je zravljenje bilo uspešno.In seveda vam ,ki ste držale pesti in mi vlivale upanje jaz,pa otroku. To se res ne bi smelo dogajat.Ni fer.In upam ,da nihče ne bi izkusil tega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:17:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia povejte mi če bi ji kaj bilo na rokici bi jo bolelo,a ne??nimam mira ker me je strah dojenčki so še " elastični"... če bi bilo kaj z rokico narobe,bi verjetno jokala,.. a na dotik jo boli?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:18:52
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia z rokico je vredu,ampak ne stisne tako zelo kot s desno ...leva je slabša..mogoče zarad tega?ali je to vedno tako ...nič je ne boli...ampak sem mu s oštrim glasom povedala naj se to nikoli ne ponovi..pa vedno ji nekaj dela..ali jo s pojstle vleče da bi padla in take fore... kaj pa je bilo???s zojo??? danes, ko je dopolnila 2. meseca je umrla zaradi sepse. Bila je rojena v 26.tednu in ima še sestro dvojčico. Lahko si več prevereš: dojenček-nedonošenčki-.. uboga.. kako kaj vaši ..naša se postavi na ve 4 kot da bi imela 8mesecev..p mi je svetovala naj ji skuham piščančje meseko in sem z juhico in dodala zelenjavo in vse zmešala s paličnim..ampak ni hotela jest..pa je rekla naj ji tud testenine skuham.. ...pa fruhtzverge da lahko...vsaj 2krat na teden..ker je dobila le 400gramov gor fruhtcverge????? pa nehaj, a ni to kravje mleko?...kaj pa alergije? Kako so si P različni, a ne? Moj poje vse kar mu dam....smo bili še prej nekje na obisku, pa sem mu dala večerni obrok od Hippa s kozarčka-sadje+žita.....in je kar gledal ko en teliček ko je zmanjkalo.... in tega je 190 ml noter...no po eni uri, ko smo prišli domov in se okopali, pa je popil še 130 ml mleka.... Se mi je pa zdel malo vroč in smo že tam vročino zmerli in jo ima 37.7 v ušesku, torej je to nekje 37.5.... upam da mine...je pa spet hripav, samo da se prikotalkamo domov z morja, je spet kriza...po mojem mu klima v avtu in stanovanju ne odgovarja..ko mene tudi mal po grlu praska, sam ni krize... No in jaz tebi Feliša danes o vročini!!!!! .,,,,samo upam da je res kaka utrujenost al pa kaj enodnevnega tole... Sem pa brala o Zoji... ...božčica...joooj, si ne predstavljam, da sem v vlogi njenih staršev, pa to je grozno, da se tvojemu otročku nekaj zgodi....
< Sporočilo je popravil yania -- 19.8.2009 22:19:36 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:22:56
|
|
|
|
yania
|
Persida, krasna fantka imaš...kaj sta huda na tej slikici.... nisem brala več kot 1 stran nazaj, samo nekdo je nekaj govoril o odpovedih za piknik...kdo pa je odpovedal?....aja, kje pa je seznam?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:23:15
|
|
|
|
tasa_m
|
yania..jaz sem Liji tudi dala že kravje mleko za pit oz. nardila sem špinačo z 0,5%mm Alpskim mlekom in je jedla kot velika. Ja, ja zdaj pa me nahrulite kak sem lahko tak neodgovorna mama. Ampak jaz ne mislim AM kupovat, da ji bom kaj z mlekom nardila.. Svojega pa si ne načrpam ničkaj ven. Itak se mi zdi, da če bo alergije dobila jih bo al zdaj al pa čez nekaj časa, ko bo prvič probala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:23:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m yania..jaz sem Liji tudi dala že kravje mleko za pit oz. nardila sem špinačo z 0,5%mm Alpskim mlekom in je jedla kot velika. Ja, ja zdaj pa me nahrulite kak sem lahko tak neodgovorna mama. Ampak jaz ne mislim AM kupovat, da ji bom kaj z mlekom nardila.. Svojega pa si ne načrpam ničkaj ven. Itak se mi zdi, da če bo alergije dobila jih bo al zdaj al pa čez nekaj časa, ko bo prvič probala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:25:19
|
|
|
|
spps
|
punce,grem spat,če ne bom ostala brez compa,ker ga bom vsak čas požrla,ker zeham,ko nilski konj Lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:26:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m yania..jaz sem Liji tudi dala že kravje mleko za pit oz. nardila sem špinačo z 0,5%mm Alpskim mlekom in je jedla kot velika. Ja, ja zdaj pa me nahrulite kak sem lahko tak neodgovorna mama. Ampak jaz ne mislim AM kupovat, da ji bom kaj z mlekom nardila.. Svojega pa si ne načrpam ničkaj ven. Itak se mi zdi, da če bo alergije dobila jih bo al zdaj al pa čez nekaj časa, ko bo prvič probala. Jaz te ne bom Tasa, ker se strinjam s tabo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:27:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps punce,grem spat,če ne bom ostala brez compa,ker ga bom vsak čas požrla,ker zeham,ko nilski konj Lahko noč LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:27:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m yania..jaz sem Liji tudi dala že kravje mleko za pit oz. nardila sem špinačo z 0,5%mm Alpskim mlekom in je jedla kot velika. Ja, ja zdaj pa me nahrulite kak sem lahko tak neodgovorna mama. Ampak jaz ne mislim AM kupovat, da ji bom kaj z mlekom nardila.. Svojega pa si ne načrpam ničkaj ven. Itak se mi zdi, da če bo alergije dobila jih bo al zdaj al pa čez nekaj časa, ko bo prvič probala. Ti ti grda mama! Ah dej no. Če nima reakcije... Jaz sem že zdavnaj nehala komplicirat. Sam kaj, ko moje tamalo dete noče še jest GH. Danes sem ji dala jabolčni sok, mešan z vodo seveda in se je kremžila ko kumara zraven. Pa sem dodala toliko soka, da je bilo že ful čutit, pa se je še kar kremžila. Pa sem zagrela flaško, pa spet nič... Ah, bo treba še mal počakat očitno. Sam upam, da ne bo totalno nasprotje Tije, ki je veliki jedec že od prvega dne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:30:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps punce,grem spat,če ne bom ostala brez compa,ker ga bom vsak čas požrla,ker zeham,ko nilski konj Lahko noč lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:31:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz te ne bom Tasa, ker se strinjam s tabo! HVALA Kokica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:33:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ti ti grda mama! Ah dej no. Če nima reakcije... Jaz sem že zdavnaj nehala komplicirat. Sam kaj, ko moje tamalo dete noče še jest GH. Danes sem ji dala jabolčni sok, mešan z vodo seveda in se je kremžila ko kumara zraven. Pa sem dodala toliko soka, da je bilo že ful čutit, pa se je še kar kremžila. Pa sem zagrela flaško, pa spet nič... Ah, bo treba še mal počakat očitno. Sam upam, da ne bo totalno nasprotje Tije, ki je veliki jedec že od prvega dne. ja, očitno še Nikica ni pripravljena na GH. Lija pa se začne prav trosit, ko žlico vidi , danes je mami jedla jogurt in jo je tak gledala v usta pa ji mežikala in se ji smejala, da sem skoraj poknila od smeha. Tak jo je prosla z pogledamo: "babi,daj mi prosim eno malo žličko za probat,.."
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:33:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz te ne bom Tasa, ker se strinjam s tabo! HVALA Kokica Ni zakaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 22:34:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ti ti grda mama! Ah dej no. Če nima reakcije... Jaz sem že zdavnaj nehala komplicirat. Sam kaj, ko moje tamalo dete noče še jest GH. Danes sem ji dala jabolčni sok, mešan z vodo seveda in se je kremžila ko kumara zraven. Pa sem dodala toliko soka, da je bilo že ful čutit, pa se je še kar kremžila. Pa sem zagrela flaško, pa spet nič... Ah, bo treba še mal počakat očitno. Sam upam, da ne bo totalno nasprotje Tije, ki je veliki jedec že od prvega dne. ja, očitno še Nikica ni pripravljena na GH. Lija pa se začne prav trosit, ko žlico vidi , danes je mami jedla jogurt in jo je tak gledala v usta pa ji mežikala in se ji smejala, da sem skoraj poknila od smeha. Tak jo je prosla z pogledamo: "babi,daj mi prosim eno malo žličko za probat,.."
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.