|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
19.8.2009 21:59:26   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Pa zakaj potem vedno nastopi sepsa? Zakaj? user posted image user posted image user posted image
user posted image nebi vedela.
Držim pesti, da bo vsaj Gaja čim prej ozdravela in bo prišla v njihov objem.

Jaz tudi...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
19.8.2009 22:00:27   
Najaa
ah...user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 19.8.2009 22:03:10 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
19.8.2009 22:03:03   
trinity22
dober večer

na hitro, ker pol grem spat, samo da ne dobim rdečga kartonauser posted image

čestitke Klari za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Persida tvoja dva bavca sta krasna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trezika super za pikico in mereuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Zojo brat pa sploh ne bom šla, ker me pol to ful prizadane in bom še cel teden hodila okol čist zblojena in samo o tem razmišljalauser posted image

< Sporočilo je popravil trinity22 -- 19.8.2009 22:06:22 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
19.8.2009 22:03:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia
z rokico je vredu,ampak ne stisne tako zelo kot s desnouser posted image ...leva je slabša..mogoče zarad tega?ali je to vedno takouser posted image ...nič je ne boli...ampak sem mu s oštrim glasom povedala naj se to nikoli ne ponovi..pa vedno ji nekaj dela..ali jo s pojstle vleče da bi padla in take fore...user posted image user posted image kaj pa je bilo???s zojo???user posted image user posted image
danes, ko je dopolnila 2. meseca je umrla zaradi sepse. Bila je rojena v 26.tednu in ima še sestro dvojčico. Lahko si več prevereš: dojenček-nedonošenčki-..

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
19.8.2009 22:06:06   
*MaJaLe*
Čeeeeer...

leo**tia- you're forgivenuser posted image samo pazi ne...

persida- lepota na kvadratuser posted image user posted image

trezika- bravo za mereuser posted image

klara- vse naj najuser posted image user posted image

a sm še kej pozabla?user posted image
danes ne bom nočne tolkla ker sm zadnje čase full povožena...se grem raje k mojemu stisnituser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
19.8.2009 22:08:02   
spps

z rokico je vredu,ampak ne stisne tako zelo kot s desnouser posted image ...leva je slabša..mogoče zarad tega?ali je to vedno takouser posted image ...nič je ne boli...ampak sem mu s oštrim glasom povedala naj se to nikoli ne ponovi..pa vedno ji nekaj dela..ali jo s pojstle vleče da bi padla in take fore...user posted image user posted image kaj pa je bilo???s zojo???user posted image user posted image
danes, ko je dopolnila 2. meseca je umrla zaradi sepse. Bila je rojena v 26.tednu in ima še sestro dvojčico. Lahko si več prevereš: dojenček-nedonošenčki-..

http://www.ringaraja.net/forum/Nedono%C5%A1en%C4%8Dki_2009/m_4341096/tm.htm

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
19.8.2009 22:09:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

ah...user posted image
a s  kaj zafrknila?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
19.8.2009 22:09:56   
leo**tia

uboga..user posted image kako kaj vašiuser posted image ..naša se postavi na ve 4 kot da bi imela 8mesecev..p mi je svetovala naj ji skuham piščančje meseko in sem z juhico in dodala zelenjavo in vse zmešala s paličnim..ampak ni hotela jest..pa je rekla naj ji tud testenine skuham..user posted image ...pa fruhtzverge da lahko...vsaj 2krat na teden..ker je dobila le 400gramov gor

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
19.8.2009 22:13:52   
leo**tia
povejte mi če bi ji kaj bilo na rokici bi jo bolelo,a ne??nimam mira ker me je strahuser posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
19.8.2009 22:13:57   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ah...user posted image
a s  kaj zafrknila?user posted image user posted image

Ja... Pa sem pravočasno rešila... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
19.8.2009 22:14:09   
PERSIDA
kokica - sepsa nastane  pri nedonošenčkih zato ,ker še malo bitje ni pripravljeno za življenje  izven maternice.To je najbolj preprost razlog.Tudi Anže je prebolel sepso zato vem kaj to pomeni.A bogu hvala ,da je zravljenje bilo uspešno.In seveda vam ,ki ste držale pesti in mi vlivale upanje jaz,pa otroku.

To se res ne bi smelo dogajat.Ni fer.In upam ,da nihče ne bi izkusil tega.

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
19.8.2009 22:17:51   
spps

povejte mi če bi ji kaj bilo na rokici bi jo bolelo,a ne??nimam mira ker me je strahuser posted image
dojenčki so še " elastični"...
če bi bilo kaj z rokico narobe,bi verjetno jokala,..
a na dotik jo boli?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
19.8.2009 22:18:52   
yania

uboga..user posted image kako kaj vašiuser posted image ..naša se postavi na ve 4 kot da bi imela 8mesecev..p mi je svetovala naj ji skuham piščančje meseko in sem z juhico in dodala zelenjavo in vse zmešala s paličnim..ampak ni hotela jest..pa je rekla naj ji tud testenine skuham..user posted image ...pa fruhtzverge da lahko...vsaj 2krat na teden..ker je dobila le 400gramov gor

fruhtcverge????? pa nehaj, a ni to kravje mleko?...kaj pa alergije? Kako so si P različni, a ne?
Moj poje vse kar mu dam....smo bili še prej nekje na obisku, pa sem mu dala večerni obrok od Hippa s kozarčka-sadje+žita.....in je kar gledal ko en teliček ko je zmanjkalo....user posted image
in tega je 190 ml noter...no po eni uri, ko smo prišli domov in se okopali, pa je popil še 130 ml mleka....

Se mi je pa zdel malo vroč in smo že tam vročino zmerli in jo ima 37.7 v ušesku, torej je to nekje 37.5.... upam da mine...je pa spet hripav, samo da se prikotalkamo domov z morja, je spet kriza...po mojem mu klima v avtu in stanovanju ne odgovarja..ko mene tudi mal po  grlu praska, sam  ni krize...

No in jaz tebi Feliša danes o vročini!!!!!user posted image user posted image user posted image  .,,,,samo upam da je res kaka utrujenost al pa kaj enodnevnega tole...

Sem pa brala o Zoji...user posted image ...božčica...joooj, si ne predstavljam, da sem v vlogi njenih staršev, pa to je grozno, da se tvojemu otročku nekaj zgodi....

< Sporočilo je popravil yania -- 19.8.2009 22:19:36 >

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
19.8.2009 22:22:56   
yania
Persida, krasna fantka imaš...kaj sta huda na tej slikici....user posted image

nisem brala več kot 1 stran nazaj, samo nekdo je nekaj govoril o  odpovedih za piknik...kdo pa je odpovedal?....aja, kje pa je seznam?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
19.8.2009 22:23:15   
tasa_m
yania..jaz sem Liji tudi dala že kravje mleko za pit oz. nardila sem špinačo z 0,5%mm  Alpskim mlekom in je jedla kot velika.

Ja, ja zdaj pa me nahrulite kak sem lahko tak neodgovorna mama. Ampak jaz ne mislim AM kupovat, da ji bom kaj z mlekom nardila.. Svojega pa si ne načrpam ničkaj ven. Itak se mi zdi, da če bo alergije dobila jih bo al zdaj al pa čez nekaj časa, ko bo prvič probala.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
19.8.2009 22:23:37   
tasa_m

yania..jaz sem Liji tudi dala že kravje mleko za pit oz. nardila sem špinačo z 0,5%mm  Alpskim mlekom in je jedla kot velika.

Ja, ja zdaj pa me nahrulite kak sem lahko tak neodgovorna mama. Ampak jaz ne mislim AM kupovat, da ji bom kaj z mlekom nardila.. Svojega pa si ne načrpam ničkaj ven. Itak se mi zdi, da če bo alergije dobila jih bo al zdaj al pa čez nekaj časa, ko bo prvič probala.
user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
19.8.2009 22:25:19   
spps
punce,grem spat,če ne bom ostala brez compa,ker ga bom vsak čas požrla,ker zeham,ko nilski konjuser posted image user posted image

Lahko nočuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
19.8.2009 22:26:24   
KOKICA32

Jaz te ne bom Tasa, ker se strinjam s tabo! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
19.8.2009 22:27:07   
KOKICA32

punce,grem spat,če ne bom ostala brez compa,ker ga bom vsak čas požrla,ker zeham,ko nilski konjuser posted image user posted image

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
19.8.2009 22:27:08   
Najaa

Ti ti grda mama! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ah dej no. Če nima reakcije... Jaz sem že zdavnaj nehala komplicirat. Sam kaj, ko moje tamalo dete noče še jest GH. user posted image Danes sem ji dala jabolčni sok, mešan z vodo seveda in se je kremžila ko kumara zraven. Pa sem dodala toliko soka, da je bilo že ful čutit, pa se je še kar kremžila. Pa sem zagrela flaško, pa spet nič... Ah, bo treba še mal počakat očitno. Sam upam, da ne bo totalno nasprotje Tije, ki je veliki jedec že od prvega dne.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
19.8.2009 22:30:30   
tasa_m

lahko noč! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
19.8.2009 22:31:07   
tasa_m
HVALA Kokica user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
19.8.2009 22:33:19   
tasa_m
Ti ti grda mama! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ah dej no. Če nima reakcije... Jaz sem že zdavnaj nehala komplicirat. Sam kaj, ko moje tamalo dete noče še jest GH. user posted image Danes sem ji dala jabolčni sok, mešan z vodo seveda in se je kremžila ko kumara zraven. Pa sem dodala toliko soka, da je bilo že ful čutit, pa se je še kar kremžila. Pa sem zagrela flaško, pa spet nič... Ah, bo treba še mal počakat očitno. Sam upam, da ne bo totalno nasprotje Tije, ki je veliki jedec že od prvega dne.
ja, očitno še Nikica ni pripravljena na GH.
Lija pa se začne prav trosit, ko žlico vidi user posted image user posted image , danes je mami jedla jogurt in jo je tak gledala v usta pa ji mežikala in se ji smejala, da sem skoraj poknila od smeha. Tak jo je prosla z pogledamo: "babi,daj mi prosim eno malo žličko za probat,.."user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
19.8.2009 22:33:23   
KOKICA32

HVALA Kokica user posted image user posted image

Ni zakaj! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
19.8.2009 22:34:01   
KOKICA32

ja, očitno še Nikica ni pripravljena na GH.
Lija pa se začne prav trosit, ko žlico vidi user posted image user posted image , danes je mami jedla jogurt in jo je tak gledala v usta pa ji mežikala in se ji smejala, da sem skoraj poknila od smeha. Tak jo je prosla z pogledamo: "babi,daj mi prosim eno malo žličko za probat,.."user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.