Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:35:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa Istand je spet z nami! Ne se hecat, tole resno sprašujem dolči. Persida, zakaj se bojiš, da me ne bo na piknik?
< Sporočilo je popravil Najaa -- 19.8.2009 21:36:13 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:38:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - zato ,ker so se začele odpovedi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:39:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Zdaj ,pa boste čvekale ko jaz nimam časa .Lepo mi bodite PERSIDA ma vas rada . Za lahko noč ,pa še ena dva sočna dedca ,da ne bo samo spps gor limala . Bavca lepa, kaka sta! Super fotka! LAHKO NOČ, Persida!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:39:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - zato ,ker so se začele odpovedi. Ah, jaz ne odpovem kar tako.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:43:23
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica.. ja, res ni prvice pa tak je Zoji že fajn šlo. Jaz sem upala, da se bosta pobrali obe, zdaj pa to PERSIDA.. SUPER FOTKA..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:43:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia se vam lahko pridružim? ..tiste poste res nisem jaz pisala.ne morem pa povedat kateri je pravi nick te osebe,na forumu je dlje časa kot jaz ...moj sinek pa je zdaj skoraj rokico zlomo tiji ..ležala je na trebuščeko in imela rokice zelo narazen,on pa jo je obrnu na hrbet.tako da je kar spokalo... ..joj kako sem se ustrašila ker ni gibala s rokico..sedaj je dobro,uboščika.pa leo pravi da je nima rad in skoz ji nagaja evo, jaz ti verjamem...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:44:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica.. ja, res ni prvice pa tak je Zoji že fajn šlo. Jaz sem upala, da se bosta pobrali obe, zdaj pa to PERSIDA.. SUPER FOTKA.. Mene je tud zadelo... Tako zelo, da sem bila celo popoldne malo čudna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:47:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia se vam lahko pridružim? ..tiste poste res nisem jaz pisala.ne morem pa povedat kateri je pravi nick te osebe,na forumu je dlje časa kot jaz ...moj sinek pa je zdaj skoraj rokico zlomo tiji ..ležala je na trebuščeko in imela rokice zelo narazen,on pa jo je obrnu na hrbet.tako da je kar spokalo... ..joj kako sem se ustrašila ker ni gibala s rokico..sedaj je dobro,uboščika.pa leo pravi da je nima rad in skoz ji nagaja evo, jaz ti verjamem... tudi jaz,samo če se kdaj ponovi,boš verjetno morala mal zadeve razložit, saj je forum anonimen,vendar noben nima rad,da se kdo dela norca iz drugih...potem se pa začnejo bolj ornk debate. eno je hec,drugo pa zajebancija... Ma sam,da je Tia ok,hitro se zodi,da so starejši otroci "preveč močni", kjub temu,če jih skoz nadzoruješ.. razloži mu,da lahko sestrico obrača,vzdiguje,... ko boš ti zraven...
< Sporočilo je popravil spps -- 19.8.2009 21:51:51 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:47:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: pocka ta mi je zakoooon meni tudi. original-pocka.dopiši še prevod,da bodo tud ostal razumeli
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:47:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa sam reč kar češ, ni ga blo čez tistega no, tamladega kaj je že... zdaj je že poročen in cel čupast. a veš kater. polončič al kopitar? Sam zdej se je tumač zapustil. Odkar se je poročil... p.s. Že vidim spps, kako bo zvečer limala njegove fotke gor. kdo pa je to?? Hokejist. sem pogooglala,sam ni neke bedne slike...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:47:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa sam reč kar češ, ni ga blo čez tistega no, tamladega kaj je že... zdaj je že poročen in cel čupast. a veš kater. polončič al kopitar? Sam zdej se je tumač zapustil. Odkar se je poročil... p.s. Že vidim spps, kako bo zvečer limala njegove fotke gor. kdo pa je to?? Hokejist. se vidi, da na Štajerskem raje fuzbal kot hokej gledajo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:47:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica.. ja, res ni prvice pa tak je Zoji že fajn šlo. Jaz sem upala, da se bosta pobrali obe, zdaj pa to PERSIDA.. SUPER FOTKA.. Mene je tud zadelo... Tako zelo, da sem bila celo popoldne malo čudna. kaj pa je blo???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:48:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica.. ja, res ni prvice pa tak je Zoji že fajn šlo. Jaz sem upala, da se bosta pobrali obe, zdaj pa to PERSIDA.. SUPER FOTKA.. Mene je tud zadelo... Tako zelo, da sem bila celo popoldne malo čudna. kaj pa je blo??? Mala Zoja je odšla k angelčkom
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:49:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica.. ja, res ni prvice pa tak je Zoji že fajn šlo. Jaz sem upala, da se bosta pobrali obe, zdaj pa to PERSIDA.. SUPER FOTKA.. Mene je tud zadelo... Tako zelo, da sem bila celo popoldne malo čudna. kaj pa je blo??? Mala Zoja je odšla k angelčkom zdaj sem pa čisto obnemela...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:50:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia se vam lahko pridružim? ..tiste poste res nisem jaz pisala.ne morem pa povedat kateri je pravi nick te osebe,na forumu je dlje časa kot jaz ...moj sinek pa je zdaj skoraj rokico zlomo tiji ..ležala je na trebuščeko in imela rokice zelo narazen,on pa jo je obrnu na hrbet.tako da je kar spokalo... ..joj kako sem se ustrašila ker ni gibala s rokico..sedaj je dobro,uboščika.pa leo pravi da je nima rad in skoz ji nagaja evo, jaz ti verjamem... tudi jaz,samo če se kdaj ponovi,boš verjetno morala mal zadeve razložit, saj je forum anonimen,vendar noben nima rad,da se kdo dela norca iz drugih...potem se pa začnejo bolj ornk debate. eno je hec,drugo pa zajebancija... Mene pa ŠE nisi prepričala. Verjetno je to moja profesionalna deformacija. Ampak kot pravi Spps, če se to še enkrat ponovi... Boga Tija, upam, da bo z njeno rokico vse okej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:51:38
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia se vam lahko pridružim? ..tiste poste res nisem jaz pisala.ne morem pa povedat kateri je pravi nick te osebe,na forumu je dlje časa kot jaz ...moj sinek pa je zdaj skoraj rokico zlomo tiji ..ležala je na trebuščeko in imela rokice zelo narazen,on pa jo je obrnu na hrbet.tako da je kar spokalo... ..joj kako sem se ustrašila ker ni gibala s rokico..sedaj je dobro,uboščika.pa leo pravi da je nima rad in skoz ji nagaja evo, jaz ti verjamem... tudi jaz,samo če se kdaj ponovi,boš verjetno morala mal zadeve razložit, saj je forum anonimen,vendar noben nima rad,da se kdo dela norca iz drugih...potem se pa začnejo bolj ornk debate. eno je hec,drugo pa zajebancija... jaz sem sama kriva ker sem dovolila da piše pod mojim nickom...ah nima veze,itak je nickov toliko da ne bo nihče razumel kaj se dogaja...pač eno veliko sranje ...ne bo se ponovilo..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:52:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia se vam lahko pridružim? ..tiste poste res nisem jaz pisala.ne morem pa povedat kateri je pravi nick te osebe,na forumu je dlje časa kot jaz ...moj sinek pa je zdaj skoraj rokico zlomo tiji ..ležala je na trebuščeko in imela rokice zelo narazen,on pa jo je obrnu na hrbet.tako da je kar spokalo... ..joj kako sem se ustrašila ker ni gibala s rokico..sedaj je dobro,uboščika.pa leo pravi da je nima rad in skoz ji nagaja evo, jaz ti verjamem... tudi jaz,samo če se kdaj ponovi,boš verjetno morala mal zadeve razložit, saj je forum anonimen,vendar noben nima rad,da se kdo dela norca iz drugih...potem se pa začnejo bolj ornk debate. eno je hec,drugo pa zajebancija... se strinjam s spps Za Tijijino rokico pa upam,da bo čimprej bolje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:53:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdaj sem pa čisto obnemela... ja res je hudo, po vsem tem, da ji je šlo na boljše. Ampak sepsa je zahtevala svoje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:53:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdaj sem pa čisto obnemela... ja res je hudo, po vsem tem, da ji je šlo na boljše. Ampak sepsa je zahtevala svoje Pa zakaj potem vedno nastopi sepsa? Zakaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:54:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia se vam lahko pridružim? ..tiste poste res nisem jaz pisala.ne morem pa povedat kateri je pravi nick te osebe,na forumu je dlje časa kot jaz ...moj sinek pa je zdaj skoraj rokico zlomo tiji ..ležala je na trebuščeko in imela rokice zelo narazen,on pa jo je obrnu na hrbet.tako da je kar spokalo... ..joj kako sem se ustrašila ker ni gibala s rokico..sedaj je dobro,uboščika.pa leo pravi da je nima rad in skoz ji nagaja evo, jaz ti verjamem... tudi jaz,samo če se kdaj ponovi,boš verjetno morala mal zadeve razložit, saj je forum anonimen,vendar noben nima rad,da se kdo dela norca iz drugih...potem se pa začnejo bolj ornk debate. eno je hec,drugo pa zajebancija... jaz sem sama kriva ker sem dovolila da piše pod mojim nickom...ah nima veze,itak je nickov toliko da ne bo nihče razumel kaj se dogaja...pač eno veliko sranje ...ne bo se ponovilo.. okidoki...nehaj zdaj , zdaj pa pišiiiiiii!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:55:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia se vam lahko pridružim? ..tiste poste res nisem jaz pisala.ne morem pa povedat kateri je pravi nick te osebe,na forumu je dlje časa kot jaz ...moj sinek pa je zdaj skoraj rokico zlomo tiji ..ležala je na trebuščeko in imela rokice zelo narazen,on pa jo je obrnu na hrbet.tako da je kar spokalo... ..joj kako sem se ustrašila ker ni gibala s rokico..sedaj je dobro,uboščika.pa leo pravi da je nima rad in skoz ji nagaja evo, jaz ti verjamem... tudi jaz,samo če se kdaj ponovi,boš verjetno morala mal zadeve razložit, saj je forum anonimen,vendar noben nima rad,da se kdo dela norca iz drugih...potem se pa začnejo bolj ornk debate. eno je hec,drugo pa zajebancija... Mene pa ŠE nisi prepričala. Verjetno je to moja profesionalna deformacija. Ampak kot pravi Spps, če se to še enkrat ponovi... Boga Tija, upam, da bo z njeno rokico vse okej. sej o tem bi se dalo še razglabljat, sam se mi vseeno zdi fer,da ji damo še eno možnost..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:56:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia se vam lahko pridružim? ..tiste poste res nisem jaz pisala.ne morem pa povedat kateri je pravi nick te osebe,na forumu je dlje časa kot jaz ...moj sinek pa je zdaj skoraj rokico zlomo tiji ..ležala je na trebuščeko in imela rokice zelo narazen,on pa jo je obrnu na hrbet.tako da je kar spokalo... ..joj kako sem se ustrašila ker ni gibala s rokico..sedaj je dobro,uboščika.pa leo pravi da je nima rad in skoz ji nagaja evo, jaz ti verjamem... tudi jaz,samo če se kdaj ponovi,boš verjetno morala mal zadeve razložit, saj je forum anonimen,vendar noben nima rad,da se kdo dela norca iz drugih...potem se pa začnejo bolj ornk debate. eno je hec,drugo pa zajebancija... Mene pa ŠE nisi prepričala. Verjetno je to moja profesionalna deformacija. Ampak kot pravi Spps, če se to še enkrat ponovi... Boga Tija, upam, da bo z njeno rokico vse okej. sej o tem bi se dalo še razglabljat, sam se mi vseeno zdi fer,da ji damo še eno možnost.. se podpišem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:57:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa zakaj potem vedno nastopi sepsa? Zakaj? nebi vedela. Držim pesti, da bo vsaj Gaja čim prej ozdravela in bo prišla v njihov objem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:57:16
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdaj sem pa čisto obnemela... ja res je hudo, po vsem tem, da ji je šlo na boljše. Ampak sepsa je zahtevala svoje Pa zakaj potem vedno nastopi sepsa? Zakaj? z rokico je vredu,ampak ne stisne tako zelo kot s desno ...leva je slabša..mogoče zarad tega?ali je to vedno tako ...nič je ne boli...ampak sem mu s oštrim glasom povedala naj se to nikoli ne ponovi..pa vedno ji nekaj dela..ali jo s pojstle vleče da bi padla in take fore... kaj pa je bilo???s zojo???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 19.8.2009 21:58:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia se vam lahko pridružim? ..tiste poste res nisem jaz pisala.ne morem pa povedat kateri je pravi nick te osebe,na forumu je dlje časa kot jaz ...moj sinek pa je zdaj skoraj rokico zlomo tiji ..ležala je na trebuščeko in imela rokice zelo narazen,on pa jo je obrnu na hrbet.tako da je kar spokalo... ..joj kako sem se ustrašila ker ni gibala s rokico..sedaj je dobro,uboščika.pa leo pravi da je nima rad in skoz ji nagaja evo, jaz ti verjamem... tudi jaz,samo če se kdaj ponovi,boš verjetno morala mal zadeve razložit, saj je forum anonimen,vendar noben nima rad,da se kdo dela norca iz drugih...potem se pa začnejo bolj ornk debate. eno je hec,drugo pa zajebancija... jaz sem sama kriva ker sem dovolila da piše pod mojim nickom...ah nima veze,itak je nickov toliko da ne bo nihče razumel kaj se dogaja...pač eno veliko sranje ...ne bo se ponovilo.. okidoki...nehaj zdaj , zdaj pa pišiiiiiii! to se pravi,da ji tudi ti odpustiš?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.