khurde
|
snikolina, za fotke! lep je glede vozička jaz lah sam sling predlagam al pa mei tai oz. kak kengurujček, zdej so že primerni, k so tamali dost močni; čeprav je men mei tai bl všeč, ker je mehek in se lepo okol telesa ovije in drži otroka... ga pa še nisem sprobala, zaenkrat nama sling laufa... sem pa na boljšem, ker mala ne mara voza že od začetka in mam kondicijo za to sem šla zanč laufat z vozičkom, sem mislila, da bom kar poletela ful razlika... sam k sem jo začela nosit, tam pri 4 kilah nekje, sem pa mislila, da mi bo roka odpadla... tko da je kak mei tai boljša zadeva za začet pr 9 kilah... sonček, zdej ti lah povem, kaj sem kuhala brokoli s paradižnikom in tofujem, za zraven pa ajdo GH... dons je jedla bučko, pa ji je bila všeč je pojedla za eno žlico, mogoče mal več, pol pa k stran žlico odrine, ji ne dajem več, ji sam krožnik dam, da mal po ostankih brodi in liže ... sem ji pa sam pretlačila z vilco, pa je ok jedla, je nič ne moti; če bi jo, bi ji pasirala. ne vem, jaz ne verjamem, da bi ji dajala v koščkih, če bi se davila zraven. sam če bi imela probleme, bi ji jaz pasirala in počas zgoščevala najprej pasirano, potem pa ji dala naribano in nato naprej. k pol k ji bom dala blitvo, jo bom itak pasirala. pa pomoje je dobr, da tut različne strukture hrane spozna... ribano, pretlačeno, pasirano... vsak pa dela kot misli, da je najbolje, itak. pa prej k sem ji delala za jest, kliče tašča (je na dopustu) pa sprašuje mojega, kaj kej počnemo itd., ji on reče, da delam za jest tamali in da je že prejšnji teden jedla korenje... pol pa mojga slišim, kako reče "ma, dej nehi no," sem ga vprašala, kaj je bilo in mu je začela, kako ji lah dajeva sam korenje al pa sam bučko, da to ni nič itd. zdej čakam, da dobim par lekcij iz uvajanja GH k pride domov
< Sporočilo je popravil khurde -- 18.8.2009 15:30:24 >