|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
18.8.2009 9:21:46   
khurde
evo, je prišla naokrog user posted image

en vprašanje:

moja ima danes rdečo rito, prav med ritnicami, to ni imela še nikol. od česa bi to lah bilo? jedla nisem nič drugega kot ponavadi oz. kot že kdaj prej, plenični izpuščaj ni, ker ni v plenicah čez dan, edino kar je novo je korenje (ampak že en teden)

aja, ulla, životinjsko carstvo... vsak dan k se logiraš, dobiš 6 sličic (tri različne vrste) in potem jih tam, k piše "razmijeni" menjaš z ostalimi... pokaže ti random ljudi, pa še tvoje prijatelje, ki uporabljajo aplikacijo. in k menjaš, klikneš eno svojo, k jo hočeš zamenjat in eno drugo, k jo nekdo ima in bi jo rada imela. pol pa včasih en nima nobene slikice za zamenjat al pa imaš ti dupliče, pa iste slikce ma tut druga oseba in ne moreš zamenjat, običajno pa lah menjaš bp. tko nekak, na hitr. sej če začneš, hit pogruntaš. sam na začetku je mal lovljenja

no, evo, una k je prišla naokrog, mi zdej v naročje leze user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
18.8.2009 9:37:44   
Anonimen
aha, khurde, recimo da bo šlouser posted image tok glupa pa mnde tud nism, da enga albuma neb poštekalauser posted image

jutro....

sm že cunje zlikala, kar se je nabralo, zdej morm pa še tamle po eni omari pospravit, k je čuda ene robe notri...vse, kar ne vema kam bi dala, stlačma v ono omarouser posted image tko da....uf!

kuhala tud ne vem kaj bomuser posted image recimo da neki bomo jedl....recimouser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4202
18.8.2009 9:38:07   
krtekxx
Dobro jutro! Mimi, kaka cortka, sploh ta mala v kiklci.
Sem si naložila google earth in zdej čekiram, če vse hiše stojijo. No, naša manjka.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
18.8.2009 9:38:46   
Anonimen
aja, pa rdeča rit je lohk od korenja tud, sploh če ji surovga daješ in dlje časa....si jo predoziralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4204
18.8.2009 9:45:39   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

aja, pa rdeča rit je lohk od korenja tud, sploh če ji surovga daješ in dlje časa....si jo predoziralauser posted image

user posted image user posted image user posted image

ne, sej ji ne dajem surovega, ji soparim toliko, da se vseen lah dost komot nariba, da ni razkuhan. tok, da gre vilica komot čez cel korenje. ker men je razkuhan korenje user posted image jaz tega ne morem vase spravit, sploh kej, k je v juhi, me kr zmrazi, k pomislim na to... ker surovega pa še ful rada jem.

una k je prilezla v naročje, zdej spi user posted image upam, da vsaj za kako urico, da je pol dobre volje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
18.8.2009 10:07:09   
petra88
jutro!
sam grem kar nazaj spat user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
18.8.2009 10:19:32   
snikolina
Dobro jutro. Sva bla že zunaj zjutraj zdaj pa spančka.
Dejte mi povedat kaj naj nardim, Anže zdrži v vozičku cca 45 minut potem pa v jok in ga je treba nosit. Ima pa že 9,5 kil in je to zame daleč preveč. Sploh ne morem nikamor it peš. To je čista katastrofa! Pa brez avta sem (moj je spet na terenu za 14 dni). Upam da ga hitr mine to. K se mi ne da bit samo pred blokom. UUFFFFFFFFFF

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
18.8.2009 10:32:18   
snikolina
Evo še par utrinkov z dopusta:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
18.8.2009 12:41:21   
sonček33
Snikolina Anže je zelo lušten in se vidi, da je užival. Kar se tiče vožćnje z vozičkom, pa nimam pametnega nasveta... tudi pri nas se včasih "spunta", ampak ga mal zamotim ..imam vedno kakšno "novo" igračo s seboj, da je vsaj malo atraktivna.

Ronja - kaj ste pa vi že kaj uvedli od GH?

LOvro je danes prvič jedel piščanca sem ga daal skupaj s cvetačo, kornejem in ajdo. Najprej sem mu dala malo samega, pa ga je kar jedel.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 4209
18.8.2009 12:52:51   
mimi30
snikolina user posted image za Anžeta pravi korenjak je in fejst pobuser posted image .....jaz našo pol namontiram v sling, ko začne jamrat in jokat v vozičku samo Anže je pa kar malo težek za nosituser posted image ....mogoče, da bodo zdaj počasi kakšni kengurujčki tud prav prišli...ne vem kako je s primernostjo njihove uporabe potem, ko so otroci že večji - ULLAuser posted image

sonček, kak dolgo se ajda kuha?....jo je treba pol pretlačit/zmiksat al kar celo je?

evo, jaz sem pa zdajle dobila svežo blitvo in bo kar to za kosilo s pire krompirjem

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
18.8.2009 12:54:09   
sonček33
mimi ajda se kuha ...pojma nimam jaz vedno poskusim...ene 15 minut pa že ... in pol jo samo malo pretlačim, čeprav bi jo najbrž lahko tudi kar tako jedel

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
18.8.2009 12:58:29   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Dobro jutro. Sva bla že zunaj zjutraj zdaj pa spančka.
Dejte mi povedat kaj naj nardim, Anže zdrži v vozičku cca 45 minut potem pa v jok in ga je treba nosit. Ima pa že 9,5 kil in je to zame daleč preveč. Sploh ne morem nikamor it peš. To je čista katastrofa! Pa brez avta sem (moj je spet na terenu za 14 dni). Upam da ga hitr mine to. K se mi ne da bit samo pred blokom. UUFFFFFFFFFF

Kaj naj ti rečem razen - velkom to d klab user posted image

Jaz sem Erika včeraj dala v drugi voziček, podoben buggy-ju in mu je bilo bolj všeč kot pa v tistem masivnem trikolesniku.

Enkrat sem ga dala v kengurujčka in je bil tiho... ampak težek kot user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

Neposredna povezava do sporočila: 4212
18.8.2009 13:45:00   
snikolina
Ja, hvala, sej upam, da bo ta faza hitr mimo.
Uvajanje GH je še vedno na nuli. Nič noče jest, tko da ga niti ne silim. Mu pa potegne mlečna kašica-una MIMI ki sva jo skupaj kupovali. Medtem ko tistih ploščic v DMju še vedno ni na spregleduser posted image .

Jutri bom spet probala s korenčkomuser posted image   Že ene 7ič, takle mamo.

Ja, na morčku smo se res meli fajn, edin fredov obroč je puščal in dva dela nista bila napihnjena, tko da smo ga morali držati, drugače se je prekucnil naprej in potunkal cel obraz v vodo. So mi ga danes zamenjali v PP, res lepo, pa brez računa. Polizal je pa tolk soli, da bog pomagaj, cel cajt se je oblizoval in lizal šlaufuser posted image

Grem si neki za kosilo nardit, čao

Aja, razmišljali smo o nakupu nekakšnega nahrbtnika ali kaj podobnega-ma katera kakšno idejo??

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
18.8.2009 13:46:45   
snikolina
jaz našo pol namontiram v sling, ko začne jamrat in jokat v vozičku samo Anže je pa kar malo težek za nosituser posted image

HAHA, ja sej si ga videla, ogromen je.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
18.8.2009 15:17:05   
khurde
snikolina, user posted image user posted image user posted image za fotke! lep je user posted image glede vozička jaz lah sam sling predlagam al pa mei tai oz. kak kengurujček, zdej so že primerni, k so tamali dost močni; čeprav je men mei tai bl všeč, ker je mehek in se lepo okol telesa ovije in drži otroka... ga pa še nisem sprobala, zaenkrat nama sling laufa... sem pa na boljšem, ker mala ne mara voza že od začetka in mam kondicijo za to user posted image user posted image user posted image sem šla zanč laufat z vozičkom, sem mislila, da bom kar poletela user posted image ful razlika... sam k sem jo začela nosit, tam pri 4 kilah nekje, sem pa mislila, da mi bo roka odpadla... tko da je kak mei tai boljša zadeva za začet pr 9 kilah...

sonček, zdej ti lah povem, kaj sem kuhala user posted image brokoli s paradižnikom in tofujem, za zraven pa ajdo user posted image

GH... dons je jedla bučko, pa ji je bila všeč user posted image je pojedla za eno žlico, mogoče mal več, pol pa k stran žlico odrine, ji ne dajem več, ji sam krožnik dam, da mal po ostankih brodi in liže user posted image ... sem ji pa sam pretlačila z vilco, pa je ok jedla, je nič ne moti; če bi jo, bi ji pasirala. ne vem, jaz ne verjamem, da bi ji dajala v koščkih, če bi se davila zraven. sam če bi imela probleme, bi ji jaz pasirala in počas zgoščevala najprej pasirano, potem pa ji dala naribano in nato naprej. k pol k ji bom dala blitvo, jo bom itak pasirala. pa pomoje je dobr, da tut različne strukture hrane spozna... ribano, pretlačeno, pasirano... vsak pa dela kot misli, da je najbolje, itak. user posted image

pa prej k sem ji delala za jest, kliče tašča (je na dopustu) pa sprašuje mojega, kaj kej počnemo itd., ji on reče, da delam za jest tamali in da je že prejšnji teden jedla korenje... pol pa mojga slišim, kako reče "ma, dej nehi no," sem ga vprašala, kaj je bilo in mu je začela, kako ji lah dajeva sam korenje al pa sam bučko, da to ni nič itd. user posted image user posted image user posted image zdej čakam, da dobim par lekcij iz uvajanja GH k pride domov user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 18.8.2009 15:30:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 4215
18.8.2009 19:59:23   
kiara24
čer,

potepinkali smo se.

Snikolilna- cortek jeuser posted image .

Še enkrat ali je ktera imela kako reakcijo po cepljenju???? Ali je normalno da se naredi rdeč flek okrog vbodauser posted image to je bila tretja doza. Prej ni bilo nikoli nič.

Drugače imamo pestro, ker ji tako zelo bodeta ven zobka, sploh ne pusti namazati, niti P ni hotla včeraj pokazati.

Grem hitro se spet joče. Upam, da mi jo rata dat spat sedaj, in da bomo spali.

Neposredna povezava do sporočila: 4216
18.8.2009 20:35:34   
Ploha
kiara: to naj bi bilo normalno,...

zvezdica: matr sta fest, res noooo, ne morš verjet patrik je tak cukrrrrrr user posted image

snikolina: tud tvoj anže nič ne zaostaja, pa tal zapeljivko mi deluje user posted image res ornk desci so teli januarčki user posted image user posted image

mimi: špelčk fletna k zmeri user posted image user posted image sploh ko je uštimana k za u disko user posted image user posted image

meta ma pa vneto ritko in to kr fejst, zdej jo imam odvito čez dan kokr se pač da, pa racmanke sm iz ne vem kod prvlekla user posted image user posted image pa s sudokremam mažem, pa je malenkost boljše, bomo vidl jutr kaj bo, če ne bom šla pa v lekarno po canesten, se je pa to čez noč zgodil, ker celo noč spi, se je ponoči pokakala al pa kaj jest vem kdaj no je bla zgleda veliko ur v tem dreku in je nastal ceu šmorn, no to je slaba stran celonočnega spanja, za tiste ki vam še ne spijo celo noč se s tem tolažte,....ker je res zoprno ker jo peče, jokca, bošček mali, pa še na ustih ma soor al kva že, ma cela "štala"  pa jo tud mažem z unmu daktarinam, sam ma ta gel tak čudn okus, ogabn,..user posted image ž

kva še....aja kork en mal se učim,..user posted image

drgač pa sedi še ne, plazi se tud ne, no vsaj tiste milimetrske premike za to ne štejem, kobaca tud še ne, še obrača se bolj malo iz trebuha na hrbe še ne gre user posted image user posted image a me more skrbet user posted image prou na živce mi gre to user posted image

učer sm šla po dolgem času na en tak daljiši sprehod, ker sm že vsa depresivna, u glavnm skor da nism po vseh 4 dam pršla, čist sm bla fertik,..

v petek bom pa tortico spekla ker ima fnt roj.dan,...kaj bi mu kupla pa nimam pojma,...

aja tiste ki ste več kot 7 let v zvezi ali v zakonu, a je res 7 leto najbolj kritično al kva že???

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
18.8.2009 20:41:45   
snikolina
Še enkrat ali je ktera imela kako reakcijo po cepljenju???? Ali je normalno da se naredi rdeč flek okrog vbodauser posted image to je bila tretja doza. Prej ni bilo nikoli nič.

Pri nas se je to naredilo pri vseh treh cepljenjih. Namazala sem z ramo in v kratkem je izginilo. P mi je rekla, da se to zgodi pri "malo močnejših dojenčkih", saj imajo malo več mesa po kožouser posted image Češ ker ima veliko kil, vendar pa ni hudega, ker je dojen.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
18.8.2009 20:42:58   
snikolina
aja tiste ki ste več kot 7 let v zvezi ali v zakonu, a je res 7 leto najbolj kritično al kva že???

Jap in 14 tudi-baje.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
18.8.2009 21:01:00   
Ploha
ok jst nam več interneta brala,...

snikolina: a bej no,..ojoj še 3 leta in pou kao sreče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4220
18.8.2009 21:02:29   
kiara24
Hvala. Mi spimo in upam, da tako tudi ostane ker je res bogauser posted image . Drugače mormo pa še enkrat od P, ker voda ni bila OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Snikolina- bom probala z ramo namazat, jaz sem ji dajla alk. obkladke gor pa ni nič boljš.

Ploha- pri nas najbolj pomaga ta krema, res sudokrema.... če je karkoli vento s tem namažem innaslednji dan je kul.

Grem položnice plačat, pol pa malo gobelin delat in pa spat, sem spet čist aut.

Neposredna povezava do sporočila: 4221
18.8.2009 21:11:47   
Ploha
kiara: ja sej meti rud pomaga, če je to sam sm pa ke mal rdeč oz. vnet, da je še na začetku, ampak to je pa ornk in je prou trdovratno,...

drgač pa že ceuuuu dan, brišem urin in kakce, majko milo, ko sm pr njej tud 1 uro nau nič iz sebe spustila, da bi jo na kahlco dala, pa zravn posparavlam pa se igrava pa vse sorte ampak ne bo, samo stopila sm iz sobe je nardila kupčk,...user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
18.8.2009 21:52:08   
krtekxx

Men se zdi vsako leto kritično. Še dobro, da sva se pred kratkim poročila, saj bi bila drugače že večkrat ločena. Najbolj kritično je bilo pa med gradnjo hiše.
A maš krizo Ploha?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
18.8.2009 21:58:33   
Ploha
krtekxx: u do 7 let mam še čs, ne sej ne,.. ma midva nimava neke krize, so vzponi in so padci tako kot povsod, kšn dan mau hude krvi in to je to,...ja je res mam pa osebno krizo, ampak sej bo,...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
18.8.2009 22:06:57   
mimi30
Najbolj kritično je bilo pa med gradnjo hiše.

ja pravjo, da je to kr ornk preiskušnja....mi rajš ne bomo gradiliuser posted image , sva preveč vzkipljiva

Ploha, sedmo leto je glih tolk kritično kot ostala....včasih pač pride da maš vsega polno kapo pol se je pa treba mal ohladit in razmislit kaj imaš in kolk je v bistvu to fajn in je kr boljš....pa kakšen sprehod al pa mal večji fizični napor, da jezo ven skuriš

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?