andmoj
|
Dober večer!!! PC imam pred nosom, pa sploh nimam časa prižgat. No, jaz imam Aventovo črpalko in sem full zadovoljna z njo. Jo pa 2-3x na dan uporabljam. Imam pa dolgo proceduro, preden se začnemo dojiti. Zgoraj se čist slečem, ker drugače je vse mokro. Si dam na eno dojko plenico, na drugo pa jo priklopim. Itak je plenica kmalu čist mokra. Ponavadi, ko se zjutraj zbudim, imam modrc čist moker, čeprav si blazinice zamenjam. Še dobr, da nimam sam 2 modrcev, ampak jih imam kar 5 in še jih bom šla kupit. Sem pa ugotovila, ko sem se danes pogovarjala s sestrično, da je nekaj res. Tiste, ki imajo velike dojke, jih večina nima mleka, me z majhnimi pa ga imamo dosti. Naša je imela v P dudo, sedaj pa jo sploh ne mara, mogoče je kakšen dan v tednu, da jo mal pocuza, ko jo ati naheca. Sem šla pa danes v Hoferja po tetra porisane plenice, so dokaj poceni. 10 jih je in so 10 eurov. Glede na to, da jih imam doma 30, sem jih še 30 kupila, ker gredo pri nas zelo dobro v promet. - saj vsak 2-3 dan perem cunje - tetra plenice. Hrupka a ti si že zrihtala na naši občini za dinčke, al nisi več pod našo občino??? Ella čez vikend imam nekaj časa - če bo lepo vreme - pa če imaš ti čas, drugače sem pa tako na tesnem . No, danes je bila patronažna zadnjič pri nas. Se je naša spet zredila na 3720g (ob prihodu iz P je imela 2640g). Sem jo pa sama kopala in je full uživala. Ponoči je bila full pridna, je od 22h pa do 4:45 spala, ponavadi se 2x na noč zbudi. No, zdaj se je pa moj čas skoraj iztekel, je že lakota. Nočko punce in
|