ninocka
|
Dober vecer po dolgem casu... Prejsnji teden sem bila s tamalimi na pocitnicah na koroskem. Smo se meli super, vsi pridni, edino spanje je blo mal bolj tko - smo vsi 4 spali skupaj v sobi, pa je mal nas srednji neki ga srackal, pa enkrat nas tavelik, Lian se je pa zbujal samo za dojenje... Drugace je bil pa ful priden - skor skoz je spal, se previl, podojil in spal naprej. Mal bolj jokav je edino zvecer, preden gremo spat, pa mi ni jasno od cesa - verjetno od spanje ma, se nic ne pritozujem, naj kar tako naprej fura . Je bil nas sredincek tak jokavcek, smo ga mogli skoz po rokah (pa jst na joski) met, ker se je drugace samo drl in jokal. Jutri imamo ze 2 meseca (uh, je slo hitro), kozica na obrazu se mu pocasi cisti, ma se nekaj mozoljckov, pa obcasno se mu jih mal vec nardi, ampak gre na bolje. Odpadli so mu tudi laski (zgoraj na glavici) in je dobil ze nove, svetlejse. Bo zgleda tud ta blondinec. Edino ucke bo mel pa rjave, ker ma ze zdaj rjav odtenek. Je pa ratl ze ful odziven, prepoznava ze obraze, tavelikima se nasmeji, ko ga ogovarjata oz. pogleda za njim, ce se kaj oglasita. Ful si ogleduje slike, svetloba od TVja ga tudi zanima, pa pri previjalki ima nalepljene ene medvedke in si jih ful ogleduje. Sem mu nardila tud en mobil za na kosaro in ga ful gleda in steguje rokico po njemu. Ko pridemo z morja, ga bom dala pod gym in obesla igracke in naj se zabava. Vedno vec casa je tud buden in opazuje, vcasih mal brunda, potem pa zaspi. Pa prava cveka je ratal - vsake tolk casa izjavi gggG in gaa Skratka mali cukercek, je tolk priden, da kar pozabis da ga imas Uh, se mi je pa vceraj pokakal 3x v parih minutah in seveda vse v isto plenico, da je bil potem pokakan zadaj do vratu - ma to se nisem dozivela, pa sem previla ze ogrooomno plenic Smo pa presaltali na vecje plenice (2ko), pa zdej sem probala DMove in so tudi ful dobre Zvija se se zmeraj nazaj, kljub handlingu...zgleda bomo mogli vseeno v RA. Sicer imam pa sred septembra z najstarejsim kontrolo v RA in bo sel Lian itak zraven, pa jo bom vprasala. Se mi je vceraj prevalil iz hrbta na bok, ker se tolk uslocuje V nedeljo pa sibamo na morje do naslednjega cetrtka, potem pa v petek za cez vikend spet na korosko. Je v asvtriji en sejem in gremo vsako leto tja mal snofat, tamali pa na ringelspile se furat Vceraj sem imela G. Vse je OK, maternica se je vredu skrcila, dobila sme recept za mireno in napotnico za vstavljanje. Jo moram it vstavit 3 dan M...no verjetno bo to se nekja casa trajalo, do takrat bodo pa spet dobri, stari kondomcki v igri Uzivite, nocko, grem spat Aja, se to - ena je za Banica sprasevala (sem samo preletela in to opazila) - moja svakinja in ena kolegica ga imata, pa nobena ni zadovoljnaz njim.