|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
19.8.2009 11:24:39   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Neža7, ja kot vidiš sem še kar v enem kosu in čakam user posted image A v bolnici si bila? Ojoj, upam, da nič hujšega...

ti,ti,ti vaš sonček noč še ven user posted image Upam, da bo čim prej, ker sem imela eno v porodnišnici kar je bila 15dni čez rok user posted image mislim HALO!!!!! Ne vem zakaj zdravniki tako dolgo čakajo. Saj je potem imela CR in je bila rešana user posted image
Jaz imam zelo nizko posteljico kar presega 2cm čez NMU user posted image da moram počivat in nič delat. Samo, da ne pride do hude krvavitev bo vse ok. CR bom imela med 34. in 36t, da imam še 11 do 13t user posted image saj bo!

Čestitke puncam, ki so včeraj rodile user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
19.8.2009 12:20:45   
tulpek
Že eno uro nič user posted image user posted image user posted image Kaj ste vse šle rodit user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
19.8.2009 12:26:28   
TjasaJ
kerala - držimo pesti!user posted image

Reby - tudi tebi!user posted image

Mony - vi pa ste to zrihtal, vse v avgustu, če vas zadnji član ne misli zafrknituser posted image

Tudi jaz sem mojemu user posted image naročila, kdaj naj pride ven. Prvič sem bila precizna z datumom, tokrat sem naročila torek - včeraj. Ampak mogoče bi morala povedati še datumuser posted image . Tako, še sva skupaj v enem kosu, dogaja pa se nič. Jutri pregled, pa stavim, da mi bo G rekel, naj pridem čez en teden, če ne bo nič novega. Al pa v ponedeljek, ker je PDP v soboto. Ma, kaj čmo. Čakat in kuhat - a ne aprilčicauser posted image .

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
19.8.2009 12:43:27   
aprilčica07
tulpek: iz tvojih ust v božja ušesa.. še sem tle, šeuser posted image user posted image user posted image user posted image sem jedla lih kosilo, pa glavo prala, pa pekla zraven... skratka se moram zamotit, drgači kozlarije mislim..
TjašaJ: ja, ni druge kot čakat in čakat.. jst se moram zraven zaposlit, ker če ne bom znorela od nervoze..user posted image

kerala, arwen: a dihata? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
muca: danes je tvoj pdp? moj pa v soboto, ampak dogajanja nič še spljohuser posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
19.8.2009 13:36:56   
Arwen
Hej bejbe, da se vam na hitro javim. Jaz sem grem zdajle uštimat, potem pa v P. Aja, sem že dva dni nervozna, ker so me vsi napsihiral zaradi mlajauser posted image (jutri), tako da sem se odločila, da če bo CTG v redu, da bebija še malo notri pustimo. Bomo vidl, kaj bodo rekli. Tako da... mogoče se zvečer še kaj beremo.user posted image

Čestitike miški in anč za princeski!!! Pa sta le dočakali. user posted image

A s keralo ni še nič novega?

Punce, držite se!! Pa pa.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
19.8.2009 13:50:19   
hel32
Sočustvujem z tistimi, ki imatwe rok danes, v soboto in te dni
meni je vse tako tečno, pa imam še 13 dni do pdp-ja, in si grem oreng na živce, ker res nič ne morem več
noge mi zatečejo kak sem 30 min pokonci, eh sem tečna.

Arven, srečno na CTG-ju, pa da se izteče, kot sama hočeš.user posted image
Aprilčica, ma ne se jezi, ma saj bo,dobra si, da lahk tolk delaš še, jaz ne morem večuser posted image user posted image

Sem pravkar preštela po seznamu,koliko nas je še user posted image , vsaj tistih, aktivnih tule, pa nas res ni več veliko 11 nas je
če štejemo tudi tiste, ki še niso do danes rodile, tudi Kerala in Muca.user posted image user posted image user posted image

Zdaj je pa res zadnji krog!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
19.8.2009 13:57:40   
Muca83
Evo mene s pregleda. Kot sem rekla, zdaj bom jaz tista "ta tečna, ki je čez rok" user posted image user posted image user posted image

V glavnem, dogaja se NIČ. CTG je lep, voda ok, pritisk ok, MV pa popolnoma zaprt in tudi user posted image se sploh še ni spustila! user posted image Tako, da tudi s tistim napovedanim pošiljanjem v P, da bi kaj sprožili ni nič. Naslednji pregled čez 2 dni, rekla pa je, da bomo čakali 1 teden čez rok. user posted image Je pa pogledala če je še vedno rit spodaj in je še vedno.

Vidim, da me notranji občutki ne varajo. Sem že dooolgo govorila, da bom šla čez rok. Ampak kaj, ko mi pa notranji občutek tudi govori, da ne bom uspela naravno roditi. No, bomo videli. Še dobro, da lahko spim in se nasploh počutim OK, če ne bi že popizdevala. user posted image

U, kerala bo pa očitno odrešena danes.

Neža7, imaš spet težave in obetajoči CR. user posted image Ja, saj ne moremo pomagat, glavno, da dobiš zdravega sončka na koncu.

aprilčica, jaz mislim, da pri meni ta teden ne bo še nič, tako da te spustim naprej user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
19.8.2009 14:23:39   
aprilčica07
muca83: hvala za ponudbo.. jst bi že šla naprej, me dete nevem kaj si misli, živim za petek in pregled pa da malo povprašam kolko čez rok čakajo in te reči... uffa, še bo napeto..user posted image
hel32: ma jst se zamotim, če kaj delam.. saj pol mi je žal, ker se zmatrana in še bolj tečna, ampak tisti cajt ko kaj packam in delam je pa bolše...user posted image
arwen: srečno, naj se izteče tako ko si želiš!user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem malo na kavč, noge v luft in knjiga v roke, treba izkoristit, ker ne bo več dolgo tako...user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
19.8.2009 14:33:19   
Reby
Oj, babe žabe, tud pr men še ne bo nč dihanja in akcije user posted image  Kot nalašč je bil ful razgrajaški in to samo med CTG-jem, zdej pa spet miren... V petek imam ponovno CTG, če še ne bo, pa grem v nedeljo v P.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
19.8.2009 15:01:07   
Serendipity
Ola, da še jaz tukaj mal ''aktiviram''

Mi smo še doma - rok je bil včeraj, ampak nič ne kaže, da bo kmalu kaj. Najverjetneje naju bodo v petek (odvisno od CTG-ja in zrelosti) obdržali v P. Vseeno upam, da bo kaj prej, ampak ... zgleda, da naša lumpa preveč uživa v mama hotelu user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE VSEM MAMICAM IN NJIHOVIM SONČKOM! user posted image user posted image user posted image

Vsem nosečkam pa -  naj bo - ČIM HITREJE, S ČIM MANJ BOLEČINAMI! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
19.8.2009 15:26:22   
TjasaJ
arwen - naj se ti lepo izteče, npr. danes začne po naravni potiuser posted image . In to želim še ene parim user posted image user posted image

aprilčica - pri meni je enako. če se ne zaposlim, se mi meša. sem skuhala spet malo džema pa kašice za user posted image , moj user posted image pa me potem sprašuje, če mi še prinese breskev... sem mu že včeraj razložila, da če ni opazil, da sem noseča. Potem pa prinese sadje, pa mi ga je žal stran metat, pa na vrtu mi je žal zelenjave... Letos prvič gospodinjim tako in zgleda, da se bom vse naučila vlagat, če bo user posted image še mal ostal notri!!! Hel32 - če ne bi mogla delat, bi tudi jaz samo ležala in noge v luft dala, ampak dokler lahko migam, mi je lažje.

Drugače pa je bil spet "znak" - izcedek, pa ne vem, če je čep ali kaj mogoče narobe, ker ni rdeč, bolj rjavkast. Se tolažim, da se dete še premika in da imam jutri že pregled. Sem pa sita znakov. Zdaj naj se zgodi ali pa znake komu drugemu pošljemuser posted image .

Al je spet vroče danes. Komaj čakam na večer!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
19.8.2009 15:29:19   
Muca83
Zakaj vas vse kar v P pošiljajo 2-3 dni čez rok, meni pa rečejo, da moram še 1 teden čakati user posted image

In potem Pušenjaka vprašam in ima čisto drugačen pristop na take situacije kot jo imam jaz.
Zdej me pa kar malo skrbi za mojo user posted image Razmišljam kako bi dosegla drugo mnenje.

Reby in Serendipity, a so vama dali napotnico za pregled v P?

Neposredna povezava do sporočila: 3812
19.8.2009 15:33:38   
Serendipity
muca83 - meni je G nakazala v smeri, če bo zrelo - najprej CTG, potem pa še pregleda stanje plodovnice in posteljice - ostanem tam. Moja G nekak ne mara čakanja... Jaz sem sicer mnenja, da ko bo pripravljeno bo prišlo.. Dlje kot 10 dni pa vseeno ne bi čakala...
Drugače pa imam G v P ... tak da tam imam potem tudi vse preglede in to ... Napotnico za P pa sem dobila že kak mesec nazaj...
Ne sekiraj se - s tvoj princesko je vse OK. user posted image user posted image user posted image

Kakšno je pa Pušenjakovo mnenje?

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 19.8.2009 15:34:09 >

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
19.8.2009 16:01:07   
tejči77
miška, čestitke za Nino. user posted image user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3814
19.8.2009 16:11:38   
Muca83
Serendipity, Pušenjak pravi, da če je plod v medenični in še ni nobenih znakov, da se porod pripravlja, potem določi datum za CR in če do tistega datuma ni nič, ga potem tudi naredi. Da čakanje 1 teden pa lahko pripelje do urgentne zadeve kar ni dobro. Ja, saj napotnico za porod sem tudi jaz dobila 2 meseca nazaj, sem mislila, da imaš kakšno napotnico za preglede v P. 

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
19.8.2009 16:20:57   
Drnula
Pozdravljene!

Čestitke vsem in pa seveda neucakani Miski user posted image user posted image user posted image !!!! Tejči, vesela sem, da ti je teklo po željah user posted image user posted image user posted image

Jaz sem si vzela malo časa, da uredim slikce in sem jih par še sem pripopala. Sicer sem rekla že v P da je Hana kopija od Nece, ma ko pregledujem slikce se mi zdi še bolj. No, saj s časom se to lahko fejst spremeni.
Časa imam sicer bolj malo - zaradi Nece. Če bi imela samo Hano bi mi bilo menda dolgčas, ker je tako pridna in pridna in pridna ... je pa zato Neca bolj user posted image . Ampak nam gre na bolje. Prvih nekaj dni je bilo pa res kriza user posted image user posted image
Počasi se unese in si vzamem kaj več časa za rr.

A seznam še katera ureja ... jaz nisem nič na tekočem user posted image

Hana v P
user posted image

user posted image
Taka je bila pa Neca v P
user posted image

Hana doma
user posted image
Sestrska ljubezen user posted image
user posted image
Hana malo prej
user posted image

Neca, ko jo oči cel teden ni počesal
user posted image

< Sporočilo je popravil Drnula -- 19.8.2009 16:23:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 3816
19.8.2009 16:23:55   
tulpek
Muca, js bi se kar strinjala s Pušenjakom user posted image user posted image user posted image . Kaj imajo tak dolgo za čakat pri medenični... da user posted image še en teden raste in te potem mučijo in na koncu naredijo itak CRuser posted image user posted image user posted image . Kaj zrukan makadam si že kaj preizkušala?

Drnula user posted image user posted image user posted image . Ful luškani punčki. Neca pa obvlada poziranje in zapeljevanje z očmi user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 19.8.2009 16:26:23 >

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
19.8.2009 16:35:50   
aprilčica07
drnula: ma kašne lepotičke imaš doma  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. zdaj me pa res matra, da končnoo spoznam svojo bebo.. pa ful lepo ime ste zbrali, Hana.... user posted image user posted image user posted image user posted image
Muca83: glede medenične vstave in teh reči nimam pojma, ti pa želim, da se čimbolše izteče vse skupaj in čimprej..user posted image user posted image

Pr nas brez sprememb. Itak... bomo čakali verjetno res, da se znamenje zamenjauser posted image user posted image user posted image user posted image in pol še malo dlje...Joj, kako grem sama sebi na jetra.... Pa samo jamrat še znam, no.. Mi sicer to ni v navadi, ma zdaj me pa že pošteno daje... Boljše, da grem, da ne bom grenila tle gor razpoloženja..user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
19.8.2009 16:37:34   
Ayo
Miska, kooooncnooooooo si docakala Cuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Auser posted image Muser posted image

Drnula, kaksne lepe princeske, ja pa Neca res ima tak zapeljiv pogled, nic zato, ce ni bila pocesana cel teden user posted image

Jaz sem tudi prisla domov iz porodnisnice, me je skoraj kap, ko sem vidla, da noben ni zamenjal brisac doma user posted image user posted image user posted image Jah nimas kaj, moski. Saj mi zenscine vcasih res prevec kompliciramo, oni so bolj na izi in v dolocenih okoliscinah je to tudi bolje. user posted image

kerala stiskamo pesti, da ze zibas!!! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
19.8.2009 16:38:12   
Drnula
Muca - odpravi se v postojnsko P, boš takoj na operacijski in že bodo kričali čez hodnik ... dr. Merlo !!! hitro, gospa je pripravljena !!! DR. KJE STE !!!
.... malo za šalo malo za res

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
19.8.2009 16:38:45   
Anonimen
No pa se je oni zgoraj usmilu mccutove user posted image  Ave ane user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: nya

anjaPH  je že rodila? AL je sam zginlauser posted image ? K to bi lahko pomenilo, da je šla rodit, no vsaj lani je blo tkouser posted image user posted image user posted image . Pa lep porod vsem, ki ga še čakate in lepo crkljanje tistim, ki svoje zakladke že imate.

Ne nism user posted image  Čakam na kakšen lep datum user posted image

Lepe fotke Drnula user posted image  Moj tamav tud enakega tigra karnaprej okol vlači user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3821
19.8.2009 16:55:04   
Muca83
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Muca - odpravi se v postojnsko P, boš takoj na operacijski in že bodo kričali čez hodnik ... dr. Merlo !!! hitro, gospa je pripravljena !!! DR. KJE STE !!!
.... malo za šalo malo za res

user posted image user posted image user posted image
Hana je pa pravi srček! user posted image

tulpek, ma nisem preizkušala zrukanga makedama user posted image . Sam če se user posted image ni spustila najbrž tud makedam nič ne pomaga.

No ja, saj najbrž je res najbolje, da user posted image pride na svet ko se sama odloči. Ampak tale različna obravnava med ginekologi mi gre pa res na živce.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
19.8.2009 17:06:04   
tulpek
Sem že slišala, da se nekaterim sploh ne spusti user posted image in ga potem nekako prisilijo, da gre nižje user posted image user posted image user posted image . Če sem si prav zapomnila... Mogoče bi ga pa makedem prepričal v spust. Js že razmišljam, kje so kakšne res fajn zrukane ceste pri nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
19.8.2009 17:29:13   
garfield08
Pozdravljene

Me pa že dolgo ni bilo tukaj na ringa raji.
V nedeljo zjutraj se je rodila moja mala pikica Žana.
Porod je trajal 1 uro in pol.
Žana je sedaj že super,včeraj smo prišli domov.
Aljaž je tudi priden zadnje čase
Zdaj mucika spančka jaz pa malo počivam,ker sem čist izmučena
No tako,da sem vaš prišla pozdravit zdaj pa grem pa se še kaj oglasim.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
19.8.2009 17:37:27   
tulpek
Garfield, čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu garfield08)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?