KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: KatMat morm eno masleno svecko narest za naso tamalo...tok se matra...pa nic ne kaka probaj še čaj iz janeža skuhat. Pa ne ji kake kumine dajat...je lahko tud v kakih kapljicah skrita. (šit ko to finto prodajam čist vsakmu ) je mal zaleglo...sicer mi ni cist uspel ustavit tisto sveckico ker se mi je noro topila so bili zacetni rezultati ze vidni. IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ČE STE SLUČAJNO SPREGLEDALE IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kdaj se drug teden dobite v postojni?? jz bi lahko prišla samo v ponedeljek ali torek.. ja neki smo se menile ja....ampak nic nismo dorekle...mene ne bo 1. je katja zgleda prebila gumo na meganu,2.je nas ze na dopustu in mogoce probamo it na morje ce ne bo prevroce... Ti res ne maraš tega megana ane???? IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst pa nisem mela nobenih čudnih želja, al pa okusov v nosečnosti. Sm si drugi dan ko sm zvedla da sm noseča kupla kumarice, da sm vidla kok je na temu da nosečnicam pašejo, pa mi niso nič bolj kot ponavad uuu jest pa....1/3 pomarance,2/3 jabolka in 3/3 banane.... zamiru se mi je golaz k sem drgac nora nanj IZVIRNO SPOROČILO: lake Men pa od 7. do 20. tedna ni blo nič lušno, ker je bla školjka moja najboljša prijateljica in hkrati sovražnica. Pa še porod ni bil glih lahek, tko da smo za neki časa končal, dokler se bom še spomnila. men je blo pa tok super da bi prec se enga lahko....aja p.s. mam ze CB sam ne vem kdaj naj ga naredim...pred al po dopustu?? IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Sem prišla mal pošpegat,sem čist fertik. Prej je imela Tina kao en napad,ko se je dojila se je začela cela trest,kakor neke vrste EPI napad.Pol je pa zaspala,jaz sem pa čist fertik,res.. Lake ti je kaj znano? IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes KatMat jz mam tako a je to prasek??? men je sicer v drugacni embalazi prnesu pise pa isto...kako dajes to??koliko?? IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A v dobre roke oddam moža. je sobno čist, dobro se razume s psmi in mački. ni primeren za družine z otroki! Tuki mož od flaške. Ne se vi **** z nami, brez nas ne bi blo nič . Bi že kšn poštar mim prpeljal...se ni za bat vidim, da moški to preveč osebno jemljejo Ja, so mu pa res oči skor ven padle, ko je tvoj podpis videl. Je šel prav po očala IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jest bi bla tud tko na masazi! eeee ta je zame...bad boy.... IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Dan čveke. Splooh vas nimam časa brat. sem samo malo preletela napisano pa vidim da se vam ful dogaja. Oliva Meni pa se počasi iztekajo samski dnevi pa tudi živčki počasi dobivajo podobo afro trajne . Zdaj ženihče več ne ve kako bi mi še bolj zakompliciral. Sem včeraj mojemu atu rekla da ne slišim več nadaljnih 25 let stavka Ti se nič ne sekiri ker bomo mi za vse poskrbel. seveda pa prej pol ure našteva kaj morem vse pripeljat pa ka morem še vse kupit. Ma sej bo kmalu mimu. Pol pa bom imela več časa tle gor viset. Lepo se imejte pa veliko čvekajte. upam da bo slo vse tako kot si si zamislila!! IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Aja, pa nikar se danes več ne hvalite, kako ste dobro, super, oh in sploh spali, ker sem imela menda najhujšo noč sploh. Se je zbudila ob 21h, pa ob 23h, pa ob 1h jedla, pa malo pred 4h jedla, potem je eno uro jamrala, potem pa spala do osmih. Skratka, sem kot zombi. Grem počivat, dokler še traja simultanka. pr men je že en teden tko....samo da se še prej zbuja neki je res u zraku....prejle je bla kolegica pr men isto kot me....na dve uri se zbuja... MORM PA POVEDAT DA SE JE NJEGOVA SESTRA PRIPELJALA(ja una ki mi je tako gnile stvari podarila)DA SE JE PRISLA POVAZIT Z NOVIM AVTOM DODGOM....JUPI IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes mani2 držimo pestke za zadnje 3 dni... a dekliščina??? grem mal še na delovce uči vržt če kej delajo al sam čvekajo po mobitelih jajajajajaaaaa.... IZVIRNO SPOROČILO: lake Točno Mani, zakaj nismo ble vabljene na dekliščino?!!! jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zakaj?
< Sporočilo je popravil KatMat -- 19.8.2009 14:34:00 >
|