|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
19.8.2009 15:39:49   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dudica je svojga najbrž od včeri kr prvezala, da nebi kam ušel.user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oh g. dudek bogi bogi....pomoje dons nc ne more....dudi taka opasna zgleda...je pomoje cist izmozganuser posted image user posted image user posted image

hvala...hvala...user posted image user posted image user posted image

evo jo, Dudi. Čist zadovoljna. Lejte kako lepo se smejeuser posted image

ne danes pa se bom nasmejala res ej...babe cool ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sm čist happy...čakam večer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
19.8.2009 15:41:26   
Dudica1
g. Dudek je tiho privezan zuni na soncu...jaz vsake tok časa pridem da mu dam vode...in da mal zalijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
19.8.2009 15:41:55   
Anonimen

Ona se že smeje, kaj pa g. Dudek? K je revež prvezan?

hehe so jima že všeč take igrice...user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4578
19.8.2009 15:43:34   
Anonimen

g. Dudek je tiho privezan zuni na soncu...jaz vsake tok časa pridem da mu dam vode...in da mal zalijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e vidiš..če dobor zalivaš...so rožice takoj pokonc

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4579
19.8.2009 15:44:03   
FLASK_A

G. Dudek pa itak nič ne more. Revež s štumfo v ustih ne more niti mal pojamrat...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
19.8.2009 15:44:07   
lake

Tko se deča z moškimi, a je na dost kratki ketni?user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
19.8.2009 15:47:03   
maja1488
A pa bi bil tale Dudek za par dni poštar?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
19.8.2009 15:47:13   
Anonimen
mislim, da bo kmal še ta prišu cenzuro delat na rr...jao ko bi naši dedci to vse vedeli...

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4583
19.8.2009 15:47:53   
FLASK_A

Tko se deča z moškimi, a je na dost kratki ketni?user posted image user posted image

ajaaa!! To bo! Tapravo komando je treba dat, pa bodo pridni. Pomoje bodo jutri vsi na ketnah, usta zaprta, me pa s širooookimi nasmeškiuser posted image Meni bi prav pasalo, da je vsake toliko malo tiho. Tak fajni je, pa more potem neumnosti govorit da me vse mineuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
19.8.2009 15:48:57   
Anonimen

ajaaa!! To bo! Tapravo komando je treba dat, pa bodo pridni. Pomoje bodo jutri vsi na ketnah, usta zaprta, me pa s širooookimi nasmeškiuser posted image Meni bi prav pasalo, da je vsake toliko malo tiho. Tak fajni je, pa more potem neumnosti govorit da me vse mineuser posted image

ne zamerite jim, saj so samo moški

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4585
19.8.2009 15:49:25   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

mislim, da bo kmal še ta prišu cenzuro delat na rr...jao ko bi naši dedci to vse vedeli...

user posted image Moj bo kmal doma. Pomoje bom dobila po riti, ker ponavadi pogleda če ga kej biksamo, predno ugasne računalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
19.8.2009 15:51:33   
lake
Ugasni račualnik pred njim, drugače ti ga bo zaklenu, ker ti bo prepovedu na forum hodit. user posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
19.8.2009 15:55:40   
FLASK_A

Ugasni račualnik pred njim, drugače ti ga bo zaklenu, ker ti bo prepovedu na forum hodit. user posted image  

am... To naredi v službi... Nimam kajuser posted image Bom pač po riti dobila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
19.8.2009 15:58:15   
Dudica1

sado-mazo user posted image user posted image user posted image user posted image

g. Dudek je tiho privezan zuni na soncu...jaz vsake tok časa pridem da mu dam vode...in da mal zalijem 

e vidiš..če dobor zalivaš...so rožice takoj pokonc

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

NOOOOOO WAAAAAAAY!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
19.8.2009 15:58:57   
lake
Ja no če bo nežen ne bo panike.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
19.8.2009 15:59:26   
Anonimen

am... To naredi v službi... Nimam kajuser posted image Bom pač po riti dobila user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image kaj šele mene čaka...

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4591
19.8.2009 15:59:40   
FLASK_A

ne zamerite jim, saj so samo moški

No ja... Včasih smo pa lahko mal hudeuser posted image Pride domov, ves fajni, lepo oblečen... Se zlekne k meni na posteljo, otroc' spijo... In ker mu je vroče, odpne pas (ker ve, da mi je to všečuser posted image ). In ker mu je toolk vroče, da dol hlače in obleži pri meni v črnih štumfih, gatah in majciuser posted image Pa kdo za user posted image si je izmislil ŠTUMFEEEE!!!!!!!!user posted image

Me je kar vrglo iz posteljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
19.8.2009 16:00:19   
FLASK_A

komaj čakaš, aneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
19.8.2009 16:02:59   
KatMat

Dudica je svojga najbrž od včeri kr prvezala, da nebi kam ušel.user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oh g. dudek bogi bogi....pomoje dons nc ne more....dudi taka opasna zgleda...je pomoje cist izmozganuser posted image user posted image user posted image

hvala...hvala...user posted image user posted image user posted image

evo jo, Dudi. Čist zadovoljna. Lejte kako lepo se smejeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
19.8.2009 16:07:21   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti ti ti dudi!!

G. Dudek pa itak nič ne more. Revež s štumfo v ustih ne more niti mal pojamrat...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

dudi ,se mal pa te bodo demokraticno preglasili in ne bos vec mela izbireuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ugasni račualnik pred njim, drugače ti ga bo zaklenu, ker ti bo prepovedu na forum hodit. user posted image

sam ne przna da to pocne namenoma...ti ti flaska!!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
19.8.2009 16:07:42   
meduzica
že cel dan pomalem berem pa šele zdej mi je ratal prit do konca user posted image

naš tamali ma zadnje dni zvečer neke nove fore .. med hranjenjem se mi začne zvijat tko močno, da ga držat ne morem... umiri se šele ko se uležem v posteljo pa ga v leže podojim ... nimam pojma zakaj ampak sumim da je povezano s tem da ni kakal že 3 dni user posted image

a se vaši že tut kaj zvijajo?? naš prav "most" dela  - ko mu kaj ni prav, ko je vesel, ... groza user posted image skoz morm bit zraven in ga popravljat

pa predvčerajšnjem se je prvič po 1,5 mesecih sredi noči zbudil (ob 2) in bil lačen ...

jutri gremo do pediatra ... nam je skoraj zmanjkalo D3 kapljic pa so samo na recept (mi je flaška enkrat na tla padla pa počila, pa zdej počasi curlja ven)

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
19.8.2009 16:11:18   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
KatMat jz mam tako
user posted image

a je to prasek??? men je sicer v drugacni embalazi prnesu pise pa isto...kako dajes to??koliko??

ja prašek je to... dajem ji pa zjutri eno žličko k naredim čaj (180ml)

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image

jest bi bla tud tko na masazi!

user posted image

eeee ta je zame...bad boy....

sm vedla da ti bojo všeč-... sam si dolg rabila da si ji porajtala user posted image  user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
19.8.2009 16:12:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

a se vaši že tut kaj zvijajo?? naš prav "most" dela  - ko mu kaj ni prav, ko je vesel, ... groza user posted image skoz morm bit zraven in ga popravljat

ja...našo malo ne morem več na rokah nahranit...se zvija, da jo odložim, pol pa normalno je dalje...user posted image ...najbrž samo kaka začasna fora...

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4598
19.8.2009 16:12:56   
Anonimen

komaj čakaš, aneuser posted image

jes...komaj, komaj....give it to me baby

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4599
19.8.2009 16:19:05   
Blueeyes
zdej sm gledala en dobr dokumentarc

The baby human - The walk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?