![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:38:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaj pa ko ga imam v kengurujčku...kar je tak večino časa... Takrat si pa ti roke in noge namaži s kremo proti komarjem. Al pa mu na klobuček namaži malo te kreme. se nisem niti spomnila..HVALA! Ni za kaj. Zato pa smo tukaj, da si pomagamo. Če ga maš v vozičku, pa nekatere našpricajo npr. ogrodje ali eno plenico... sej variant je ful, sam iznajdljiv moraš bit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:38:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Seznammmmm! skrajni čas je, da se še ti naučiš slike menjat. Jaz ne morem tak da bo Jasnino sliko kasneje felix zamenjala. Ko ne bo mela drugega dela. saj....volja je...samo ne znam...Jasna Who? What? Maš zs.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:40:16
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Seznammmmm! skrajni čas je, da se še ti naučiš slike menjat. Jaz ne morem tak da bo Jasnino sliko kasneje felix zamenjala. Ko ne bo mela drugega dela. saj....volja je...samo ne znam...Jasna Who? to ni fb
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:41:11
|
|
|
|
NoBady
|
dober večer...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:41:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Seznammmmm! skrajni čas je, da se še ti naučiš slike menjat. Jaz ne morem tak da bo Jasnino sliko kasneje felix zamenjala. Ko ne bo mela drugega dela. saj....volja je...samo ne znam...Jasna Who? What? Maš zs. nazaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:41:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Seznammmmm! skrajni čas je, da se še ti naučiš slike menjat. Jaz ne morem tak da bo Jasnino sliko kasneje felix zamenjala. Ko ne bo mela drugega dela. saj....volja je...samo ne znam...Jasna Who? to ni fb mene tud včasih mal zanese,sam pol vedno popravljam in babe žabe kaj dogaja?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:42:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady dober večer... Dober večer! Pa dober večer tudi SPPS!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:43:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Seznammmmm! skrajni čas je, da se še ti naučiš slike menjat. Jaz ne morem tak da bo Jasnino sliko kasneje felix zamenjala. Ko ne bo mela drugega dela. saj....volja je...samo ne znam...Jasna Who? to ni fb
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:43:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Seznammmmm! skrajni čas je, da se še ti naučiš slike menjat. Jaz ne morem tak da bo Jasnino sliko kasneje felix zamenjala. Ko ne bo mela drugega dela. saj....volja je...samo ne znam...Jasna Who? to ni fb mene tud včasih mal zanese,sam pol vedno popravljam in babe žabe kaj dogaja? Nič kaj ne regajo tote žabe..kaj pa vem kaj je to po novem?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:45:46
|
|
|
|
Najaa
|
Ok, smo rešli. Private, da firbci ne bodo zvedli. spps, kako smo, gospa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:45:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady dober večer... tudi tebi :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:46:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ok, smo rešli. Private, da firbci ne bodo zvedli. spps, kako smo, gospa? crkjeno,haha
< Sporočilo je popravil spps -- 18.8.2009 21:49:16 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:47:07
|
|
|
|
NoBady
|
nič ne dogaja... moj smrči na kavču js se pa psihično pripravljam sebe u bano spravit... si morm lase umit, nohte zrihtat...pobrit...itd gremo ju3 na pogreb u mb ... Taj je pa dans rabu eno uro da je zvečer zaspal...ful se je joku samo na rokah je bil tiho, pojma nimam zakaj je bil tak... sm se na konc že jst jokala k nism več vedla kaj mu dat... no potem je le omagal
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:48:08
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady dober večer... tudi tebi :D ohh zdej je pa res dober večer ja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:49:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
In Spps, se je vrnila v svojem značilnem slogu. Pašeeeee!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:50:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ok, smo rešli. Private, da firbci ne bodo zvedli. spps, kako smo, gospa? crkjeno,haha ta je pa za Najoo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:50:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady dober večer... Dober večer! Pa dober večer tudi SPPS! in tudi tebi :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:51:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady nič ne dogaja... moj smrči na kavču js se pa psihično pripravljam sebe u bano spravit... si morm lase umit, nohte zrihtat...pobrit...itd gremo ju3 na pogreb u mb ... Taj je pa dans rabu eno uro da je zvečer zaspal...ful se je joku samo na rokah je bil tiho, pojma nimam zakaj je bil tak... sm se na konc že jst jokala k nism več vedla kaj mu dat... no potem je le omagal ma naš mali tud neki tečka čez dan, ponoč pa spi na obroke,zgleda,da je nekaj v luftu...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:52:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ok, smo rešli. Private, da firbci ne bodo zvedli. spps, kako smo, gospa? crkjeno,haha ta je pa za Najoo! spps welcooooooome!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:52:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In Spps, se je vrnila v svojem značilnem slogu. Pašeeeee! sam tolk,da se mal oddolžim,ker se ne javljam redno a mi je oproščeno?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:53:04
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ok, smo rešli. Private, da firbci ne bodo zvedli. spps, kako smo, gospa? crkjeno,haha ta je pa za Najoo! much better
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:54:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jaz pa ko sem najbolj potrebna tega,pa ne dobim nič
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:55:09
|
|
|
|
spps
|
pocka, da ne boš rekla,da si izvisela :)))
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:55:11
|
|
|
|
Najaa
|
pocka, dober večer tudi tebi. Si se najedla?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:56:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In Spps, se je vrnila v svojem značilnem slogu. Pašeeeee! sam tolk,da se mal oddolžim,ker se ne javljam redno a mi je oproščeno? seveda....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.