Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 17:19:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, a rabi katera kakšno revijo kot je Mama & Dojenček, pa Supermami? Se mi sam valjajo okoli, stran mi jih je pa škoda vržt, pa jih z veseljem kateri dam, če bi brala. Najaa, jaz bi jih z veseljem prebrala ko jih pa preberem, jih pa tudi z veseljem odstopim naslednji bi se priporočala...ful rada berem...včasih sm ful velik zadnje 5mesecev pa nekak ne najdem časa za knjige le zakaj?, bi se pa lažje našlo za revije jih pa tud jaz ne vržem v smeti, cosmopolitanov sem imela cel kup in jih ravn tko dala naprej za branje Ja sej, men je ful škoda stran vržt. Fajn, da je zanimanje. Ko jih felix prebere, jih bo pa tebi dala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 17:32:25
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* nism mogla verjet, da me ena dobra fešta lahko za 3 dni spravi v pojstlo. staraš se. te veš kak dolgo se bo še po svoji poroki skup sestavljala. Tak dolgo jo nebo na RR, da bomo jo že dol brisali zaradi mene Ja ja, zdej praviš tako. Če te brišemo, se boš pa hiter zbunila. Sej veš, kako to gre. čmo provat??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 17:48:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* čmo provat?? A provociraš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 17:52:03
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* čmo provat?? A provociraš? Niti malo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 17:54:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* čmo provat?? A provociraš? Niti malo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 18:11:31
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* čmo provat?? A provociraš? Niti malo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 19:25:51
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Jaz se moram žal odjavit z piknika, ker praznuje od mojega brat rosjtni dan ravno na ta datum, mi je tašča danes povedala, tak da nas žal ne bo, mi je pa res hudo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 19:42:31
|
|
|
|
felix7
|
No, nekaj interesentov torej imamo za piknik 23.8. Zaenkrat potrjeni: trezika (pivo) 2+1 Najaa (sok in plastični kozarci) 2+2 cvetka.marjetka (mufini) 2+2 felix7 (nektarine) 2+1 Cebeica Maja (domače vino) 2+2 Piruri (čokoladna potica) 2+2 Persida (voda) 1+2 Pupa7 (voda) 2+1 trinity22 (pivo) 2+1+ MamaM (presenečenje) 2+2 helimaša (munchmellow) 2+2 pocka (pecivo) 2+2 tasa_m (pivo) 2+1 ??? yania (sok) 2+2 steffi (pivo) 2+1 dana (rogljički) 2+2 Nobady (lubenica + nož ) 2+1
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 19:45:39
|
|
|
|
felix7
|
Jure je pa danes dobil še enega bratranca Rok mu je ime. No, to je zdaj Juretov 3. bratranec, v naših familijah očitno samo fantke produciramo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 19:54:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
Živjo!! Jaz se moram žal odjavit z piknika, ker praznuje od mojega brat rosjtni dan ravno na ta datum, mi je tašča danes povedala, tak da nas žal ne bo, mi je pa res hudo _____________________________ Izpadanje se je že začelo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 19:55:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jure je pa danes dobil še enega bratranca Rok mu je ime. No, to je zdaj Juretov 3. bratranec, v naših familijah očitno samo fantke produciramo _____________________________ Potem ,pa poskrbi da bo kakšna punčka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 20:27:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jure je pa danes dobil še enega bratranca Rok mu je ime. No, to je zdaj Juretov 3. bratranec, v naših familijah očitno samo fantke produciramo _____________________________ Potem ,pa poskrbi da bo kakšna punčka Persida, tak je plan sicer pa isto lahko jaz rečem tebi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 20:34:10
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jure je pa danes dobil še enega bratranca Rok mu je ime. No, to je zdaj Juretov 3. bratranec, v naših familijah očitno samo fantke produciramo _____________________________ Potem ,pa poskrbi da bo kakšna punčka Persida, tak je plan sicer pa isto lahko jaz rečem tebi _____________________________ Jaz bi ,samo po naravni poti ne gre ,drugač,pa se jaz ne grem več.Nekoč sem si želela fantka zdaj jih imam .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 20:47:12
|
|
|
|
pocka
|
Ojla, kje ste vse??? Jaz čakam mojega, pa ne bom povedala kaj mi bo prinesel... pikapoke so pomagale, Blaž je danes spet staril pridni Blaž, lepo je jedel, nič ni jokal ... glede na to,da ni bobene, grem gledat varuško, mogoče pa dobim kako dobro informacijo o vzgoji
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 20:47:55
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jure je pa danes dobil še enega bratranca Rok mu je ime. No, to je zdaj Juretov 3. bratranec, v naših familijah očitno samo fantke produciramo _____________________________ Potem ,pa poskrbi da bo kakšna punčka Persida, tak je plan sicer pa isto lahko jaz rečem tebi _____________________________ Jaz bi ,samo po naravni poti ne gre ,drugač,pa se jaz ne grem več.Nekoč sem si želela fantka zdaj jih imam . persida, ena punčka bi prav lepo pasala k vam, a?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 20:48:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica a si lahko malenkost prosim še bolj kratka .. max 3 besede spraviš v stavek. A si slabe volje? Oooo, Tasa, ne nisem slabe volje, le prej ko sem pisala sem V. v rokah držala, pa se mi ni dalo na dolgo pisati...saj kar sem napisala, pa je bilo razulmjivo, ne? Kako si? Je Lija že kaj boljša? V bistvu se ji ni dalo z mano ukvarjat. Kak si trofla!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 20:48:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* nism mogla verjet, da me ena dobra fešta lahko za 3 dni spravi v pojstlo. staraš se. te veš kak dolgo se bo še po svoji poroki skup sestavljala. Tak dolgo jo nebo na RR, da bomo jo že dol brisali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 20:48:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! Jaz se moram žal odjavit z piknika, ker praznuje od mojega brat rosjtni dan ravno na ta datum, mi je tašča danes povedala, tak da nas žal ne bo, mi je pa res hudo Uffff, nisem edina, ki je morala odpovedati.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 20:49:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Ojla, kje ste vse??? Jaz čakam mojega, pa ne bom povedala kaj mi bo prinesel... pikapoke so pomagale, Blaž je danes spet staril pridni Blaž, lepo je jedel, nič ni jokal ... glede na to,da ni bobene, grem gledat varuško, mogoče pa dobim kako dobro informacijo o vzgoji ojoj, toti hudiči, pa saj so tak vedno starši krivi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 20:49:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jure je pa danes dobil še enega bratranca Rok mu je ime. No, to je zdaj Juretov 3. bratranec, v naših familijah očitno samo fantke produciramo _____________________________ Potem ,pa poskrbi da bo kakšna punčka Persida, tak je plan sicer pa isto lahko jaz rečem tebi _____________________________ Jaz bi ,samo po naravni poti ne gre ,drugač,pa se jaz ne grem več.Nekoč sem si želela fantka zdaj jih imam . persida, ena punčka bi prav lepo pasala k vam, a? se strinjam tudi jaz...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:01:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - bodi kar tiho zaostajaš za mano si ti prej na vrsti Če pa bi bila še kaka pupa pa ime že imamo tak da ni problem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:02:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - kaj valentinčka bolijo kaj noge? Jaz mam mišice še vedno napete
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:05:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica kaj ti imaš msn?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:12:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - bodi kar tiho zaostajaš za mano si ti prej na vrsti Če pa bi bila še kaka pupa pa ime že imamo tak da ni problem uffff, saj sem včeraj rekla, da še enih 4 leta nič...moram se še malo v službi izkazati...potem pa ja..ime že imava..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:12:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
samogovorov pa ne bom imela lahko noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.