![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:07:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady grem... Kam?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:08:15
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ojla, pozdravljene vse marčevke. Se me še spomnete? Jst sem bla po PDP aprilka, vendar sem rodila marca. Sem vas prišla malo pokukat in vidim, da se vam kar dogaja. Pa še očke sem se na hitrco spočila . Pr aprilkah je bolj malo takih prekrasnih fotk. Moja tamala Nina ima že dobrih 5 mesecev in ima verjetno čez 7 kg, pa še več kot 64 cm je dolga. Ne vem točnih mer, ker se bomo merili po 15 septembru, ko ima tudi cepljenje. Cepljenja je do zdaj dobro prestala. V glavnem uživava v bazenčki oz. sva skoz na terenu . Kako ste pa ve in vaši ? lepo da si se le malo javila...še kako slikico bi lahko pokazala Žal slikic na forume ne dajem, a ne zaradi vas, ki sodelujete na forumu, ampak zaradi nepridipravov. Spps, a tista slikca je bila prav meni namenjena . Hvala . Če dobiš še kakega z lepo ritico, ti bom hvaležna celo življenje Se bom poskušala malo bolj pogosto javit, a pr nas je skoz pestro in se nam skoz dogajaaaaaaaaaa teh je pa žal zlo velik tu ja... te razumem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:08:51
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady grem... Kam? kot vidiš še nikamor...ampak bom res mogla it tk dolg že govorim - pišem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:09:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ojla, pozdravljene vse marčevke. Se me še spomnete? Jst sem bla po PDP aprilka, vendar sem rodila marca. Sem vas prišla malo pokukat in vidim, da se vam kar dogaja. Pa še očke sem se na hitrco spočila . Pr aprilkah je bolj malo takih prekrasnih fotk. Moja tamala Nina ima že dobrih 5 mesecev in ima verjetno čez 7 kg, pa še več kot 64 cm je dolga. Ne vem točnih mer, ker se bomo merili po 15 septembru, ko ima tudi cepljenje. Cepljenja je do zdaj dobro prestala. V glavnem uživava v bazenčki oz. sva skoz na terenu . Kako ste pa ve in vaši ? lepo da si se le malo javila...še kako slikico bi lahko pokazala Žal slikic na forume ne dajem, a ne zaradi vas, ki sodelujete na forumu, ampak zaradi nepridipravov. Spps, a tista slikca je bila prav meni namenjena . Hvala . Če dobiš še kakega z lepo ritico, ti bom hvaležna celo življenje Se bom poskušala malo bolj pogosto javit, a pr nas je skoz pestro in se nam skoz dogajaaaaaaaaaa Se pa strinjam s tabo....in super, da si povedala po resnici, ker nekatere ne bi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:10:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady spps js sploh ne morm verjet da jih tolko najdeš, ti jih še ne bo zmanjkalo? to se tudi jaz sprašujem, ker na Googlu jih pa spet ni tolko.. Sigurno ima Spps na domačem PC-ju arhiv. Te so za avgust, za september, za Najoo, za Persido,... Vse ima poštimano. Zdej si to tak povedala, kot za reklamo za playboyev koledar. Mogoče ima pa tega??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:10:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ojla, pozdravljene vse marčevke. Se me še spomnete? Jst sem bla po PDP aprilka, vendar sem rodila marca. Sem vas prišla malo pokukat in vidim, da se vam kar dogaja. Pa še očke sem se na hitrco spočila . Pr aprilkah je bolj malo takih prekrasnih fotk. Moja tamala Nina ima že dobrih 5 mesecev in ima verjetno čez 7 kg, pa še več kot 64 cm je dolga. Ne vem točnih mer, ker se bomo merili po 15 septembru, ko ima tudi cepljenje. Cepljenja je do zdaj dobro prestala. V glavnem uživava v bazenčki oz. sva skoz na terenu . Kako ste pa ve in vaši ? lepo da si se le malo javila...še kako slikico bi lahko pokazala Žal slikic na forume ne dajem, a ne zaradi vas, ki sodelujete na forumu, ampak zaradi nepridipravov. Spps, a tista slikca je bila prav meni namenjena . Hvala . Če dobiš še kakega z lepo ritico, ti bom hvaležna celo življenje Se bom poskušala malo bolj pogosto javit, a pr nas je skoz pestro in se nam skoz dogajaaaaaaaaaa sam jo je pozabil posončit...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:10:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady grem... Kam? kot vidiš še nikamor...ampak bom res mogla it tk dolg že govorim - pišem Ej, spet mi nisi odgovorila...KAM? (se moram dreti al kaj)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:11:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady spps js sploh ne morm verjet da jih tolko najdeš, ti jih še ne bo zmanjkalo? to se tudi jaz sprašujem, ker na Googlu jih pa spet ni tolko.. Sigurno ima Spps na domačem PC-ju arhiv. Te so za avgust, za september, za Najoo, za Persido,... Vse ima poštimano. Zdej si to tak povedala, kot za reklamo za playboyev koledar. Mogoče ima pa tega?? HAHHAHAHA, sem sedaj nazaj prebrala, pa se res tak bere...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:11:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ojla, pozdravljene vse marčevke. Se me še spomnete? Jst sem bla po PDP aprilka, vendar sem rodila marca. Sem vas prišla malo pokukat in vidim, da se vam kar dogaja. Pa še očke sem se na hitrco spočila . Pr aprilkah je bolj malo takih prekrasnih fotk. Moja tamala Nina ima že dobrih 5 mesecev in ima verjetno čez 7 kg, pa še več kot 64 cm je dolga. Ne vem točnih mer, ker se bomo merili po 15 septembru, ko ima tudi cepljenje. Cepljenja je do zdaj dobro prestala. V glavnem uživava v bazenčki oz. sva skoz na terenu . Kako ste pa ve in vaši ? lepo da si se le malo javila...še kako slikico bi lahko pokazala Žal slikic na forume ne dajem, a ne zaradi vas, ki sodelujete na forumu, ampak zaradi nepridipravov. Spps, a tista slikca je bila prav meni namenjena . Hvala . Če dobiš še kakega z lepo ritico, ti bom hvaležna celo življenje Se bom poskušala malo bolj pogosto javit, a pr nas je skoz pestro in se nam skoz dogajaaaaaaaaaa Se pa strinjam s tabo....in super, da si povedala po resnici, ker nekatere ne bi. vidve s Kokico vi se pa ujele... predvidevam,da nimaš FB :)))
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:12:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps vidve s Kokico vi se pa ujele... predvidevam,da nimaš FB :))) Joj!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:13:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady spps js sploh ne morm verjet da jih tolko najdeš, ti jih še ne bo zmanjkalo? to se tudi jaz sprašujem, ker na Googlu jih pa spet ni tolko.. Sigurno ima Spps na domačem PC-ju arhiv. Te so za avgust, za september, za Najoo, za Persido,... Vse ima poštimano. Zdej si to tak povedala, kot za reklamo za playboyev koledar. Mogoče ima pa tega?? HAHHAHAHA, sem sedaj nazaj prebrala, pa se res tak bere... nimam,nimam, A playboy za ženske tud obstaja?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:13:54
|
|
|
|
Miška2006
|
Hvala ostalim za dobrodošlico. Ma ste res super in dobro utečene. Iz nosečniških časov sem pozabila, kako to hitro laufa. Zdaj sem bolj zakrnela in vas niti ne dohajam . Mogoče čaz kakšen dan mi bo bolje šlo Kokica, hvala ma kar je res je res. Nimam nič proti, da druge dajete oz. dajejo slikice na net, ampak niti na FB nimam slikic od nobenega člana družine. Delam v taki ustanovi, da vidim in vem preveč kar se okrog tega dogaja. Nobady, super si. Ah, tudi če je bela, je glih tako uaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:14:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady spps js sploh ne morm verjet da jih tolko najdeš, ti jih še ne bo zmanjkalo? to se tudi jaz sprašujem, ker na Googlu jih pa spet ni tolko.. Sigurno ima Spps na domačem PC-ju arhiv. Te so za avgust, za september, za Najoo, za Persido,... Vse ima poštimano. Zdej si to tak povedala, kot za reklamo za playboyev koledar. Mogoče ima pa tega?? HAHHAHAHA, sem sedaj nazaj prebrala, pa se res tak bere... nimam,nimam, A playboy za ženske tud obstaja? Ne vem? Bi blo pa fajn, pa da bi bil tudi v elektronski obliki, da bi nam ti slikice gor lepila..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:15:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps A playboy za ženske tud obstaja? To sicer ne vem, sem pa imela pred leti tisti koledar naših hokejistov. Njami!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:16:20
|
|
|
|
spps
|
BellaLuna kdo si pa ti?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:16:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Hvala ostalim za dobrodošlico. Ma ste res super in dobro utečene. Iz nosečniških časov sem pozabila, kako to hitro laufa. Zdaj sem bolj zakrnela in vas niti ne dohajam . Mogoče čaz kakšen dan mi bo bolje šlo Kokica, hvala ma kar je res je res. Nimam nič proti, da druge dajete oz. dajejo slikice na net, ampak niti na FB nimam slikic od nobenega člana družine. Delam v taki ustanovi, da vidim in vem preveč kar se okrog tega dogaja. Nobady, super si. Ah, tudi če je bela, je glih tako uaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu Te popolnoma razumem. Tudi jaz delam v eni izmed takih ustanov...Midve bi se pa očitno res ujeli, kot pravi Spps.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:17:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps BellaLuna kdo si pa ti? Ti pa danes samo gor škiliš, Spps?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:17:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps BellaLuna kdo si pa ti? Kje jo vidiš? Sej je sam trezika!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:18:34
|
|
|
|
yania
|
ojla...evp danes malo prej...tavelika je šla z babi,,,bo tam prespala...pa je prej mir po hiš ma se ne spoka spat, tako da mi pol ne preostane drugega, kot da vam samo lahko noč rečem.... ej, ste vidle napoved za nedeljo? mal dež, sonček in oblak...hm,,,samo to je še dolga...kje je seznam udeležencev piknika?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:19:12
|
|
|
|
spps
|
ni playboy,ampak PLAYGIRL
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:19:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ojla...evp danes malo prej...tavelika je šla z babi,,,bo tam prespala...pa je prej mir po hiš ma se ne spoka spat, tako da mi pol ne preostane drugega, kot da vam samo lahko noč rečem.... ej, ste vidle napoved za nedeljo? mal dež, sonček in oblak...hm,,,samo to je še dolga...kje je seznam udeležencev piknika? Čaoooooo! Vreme v nedeljo - bo treba met marele s sabo. Pa dežne prevleke za vozičke in palerine za tavečje otroke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:20:38
|
|
|
|
Miška2006
|
Nagih babnc je preveč. ko pa se išče nage dedije, je pa bolj šfoh .....Zakaj to Kokica, enkraten team bi ble , čeprav te ne poznam, a menim, da si tudi ti malo bolj previdna Tak koledar bi pa še jst rada. Kje se ga dobi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:20:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ni playboy,ampak PLAYGIRL Uuuuu, ja valda sem glupa, saj Playboy ne bo, če je za dekline!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:21:52
|
|
|
|
yania
|
ma nehaj.....ne bo dež no...ne sme bit...a ne... in, kje teče debata, sem kaj zamudila?-... ej, sem se ravno prej pogovarjala z eno kolegico-sodelavko, ko ima čez 14 dni rok, no 1.sept. pa gre jutri še v IKEO...ma frajerka....jaz sem bila ko kit na koncu,,,,na suhem, da se razumemo....ona pa polna energije..pa pravi, ma sej če je kaj, sem v uri in pol v lj.....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:22:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Nagih babnc je preveč. ko pa se išče nage dedije, je pa bolj šfoh .....Zakaj to Kokica, enkraten team bi ble , čeprav te ne poznam, a menim, da si tudi ti malo bolj previdna Tak koledar bi pa še jst rada. Kje se ga dobi Sem ja...samo slikice mojega pikeca dajem tu gor...ampak samo tu gor...pa mene so že tudi videle...pa ostali tudi očitno, ki samo špijunirajo tu gor.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.