|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
18.8.2009 22:07:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

grem... user posted image

Kam?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
18.8.2009 22:08:15   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Ojla, pozdravljene vse marčevke.

Se me še spomnete? Jst sem bla po PDP aprilka, vendar sem rodila marca.

Sem vas prišla malo pokukat in vidim, da se vam kar dogaja. Pa še očke sem se na hitrco spočilauser posted image . Pr aprilkah je bolj malo takih prekrasnihuser posted image fotk.

Moja tamala Nina ima že dobrih 5 mesecev in ima verjetno čez 7 kg, pa še več kot 64 cm je dolga. Ne vem točnih mer, ker se bomo merili po 15 septembru, ko ima tudi cepljenje. Cepljenja je do zdaj dobro prestala.

V glavnem uživava v bazenčki oz. sva skoz na terenuuser posted image .

Kako ste pa ve in vaši user posted image ?

lepo da si se le malo javila...še kako slikico bi lahko pokazalauser posted image

Žal slikic na forume ne dajem, a ne zaradi vas, ki sodelujete na forumu, ampak zaradi nepridipravov.

Spps, a tista slikca je bila prav meni namenjenauser posted image . Hvalauser posted image . Če dobiš še kakega z lepo ritico, ti bom hvaležna celo življenjeuser posted image user posted image user posted image

Se bom poskušala malo bolj pogosto javit, a pr nas je skoz pestro in se nam skoz dogajaaaaaaaaaa

teh je pa žal zlo velik tu ja... te razumemuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
18.8.2009 22:08:51   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kam?

kot vidiš še nikamor...ampak bom res mogla it tk dolg že govorim - pišemuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
18.8.2009 22:09:32   
KOKICA32

Sem vas prišla malo pokukat in vidim, da se vam kar dogaja. Pa še očke sem se na hitrco spočilauser posted image . Pr aprilkah je bolj malo takih prekrasnihuser posted image fotk.

Moja tamala Nina ima že dobrih 5 mesecev in ima verjetno čez 7 kg, pa še več kot 64 cm je dolga. Ne vem točnih mer, ker se bomo merili po 15 septembru, ko ima tudi cepljenje. Cepljenja je do zdaj dobro prestala.

lepo da si se le malo javila...še kako slikico bi lahko pokazalauser posted image

Žal slikic na forume ne dajem, a ne zaradi vas, ki sodelujete na forumu, ampak zaradi nepridipravov.

Spps, a tista slikca je bila prav meni namenjenauser posted image . Hvalauser posted image . Če dobiš še kakega z lepo ritico, ti bom hvaležna celo življenjeuser posted image user posted image user posted image

Se bom poskušala malo bolj pogosto javit, a pr nas je skoz pestro in se nam skoz dogajaaaaaaaaaa

Se pa strinjam s tabo....in super, da si povedala po resnici, ker nekatere ne bi. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1929
18.8.2009 22:10:14   
Najaa

spps js sploh ne morm verjet da jih tolko najdeš, ti jih še ne bo zmanjkalo?user posted image

to se tudi jaz sprašujem, ker na Googlu jih pa spet ni tolko..user posted image Sigurno ima Spps na domačem PC-ju arhiv. user posted image Te so za avgust, za september, za Najoo, za Persido,...user posted image user posted image user posted image Vse ima poštimano. user posted image

Zdej si to tak povedala, kot za reklamo za playboyev koledar. Mogoče ima pa tega??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
18.8.2009 22:10:48   
spps

user posted image  sam jo je pozabil posončit...

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1931
18.8.2009 22:10:52   
KOKICA32

Kam?

kot vidiš še nikamor...ampak bom res mogla it tk dolg že govorim - pišemuser posted image

Ej, spet mi nisi odgovorila...KAM? (se moram dreti al kaj) user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
18.8.2009 22:11:52   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

spps js sploh ne morm verjet da jih tolko najdeš, ti jih še ne bo zmanjkalo?user posted image

to se tudi jaz sprašujem, ker na Googlu jih pa spet ni tolko..user posted image Sigurno ima Spps na domačem PC-ju arhiv. user posted image Te so za avgust, za september, za Najoo, za Persido,...user posted image user posted image user posted image Vse ima poštimano. user posted image

Zdej si to tak povedala, kot za reklamo za playboyev koledar. Mogoče ima pa tega??user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image HAHHAHAHA, sem sedaj nazaj prebrala, pa se res tak bere...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
18.8.2009 22:11:55   
spps

Se pa strinjam s tabo....in super, da si povedala po resnici, ker nekatere ne bi. user posted image user posted image

vidve s Kokico vi se pa ujele... predvidevam,da nimaš FB :)))

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
18.8.2009 22:12:36   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

vidve s Kokico vi se pa ujele... predvidevam,da nimaš FB :)))

Joj!!!! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
18.8.2009 22:13:35   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image HAHHAHAHA, sem sedaj nazaj prebrala, pa se res tak bere...user posted image user posted image user posted image

nimam,nimam,

A playboy za ženske tud obstaja?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
18.8.2009 22:13:54   
Miška2006
Hvala ostalim za dobrodošlico.

Ma ste res super in dobro utečene. Iz nosečniških časov sem pozabila, kako to hitro laufa. Zdaj sem bolj zakrnela in vas niti ne dohajamuser posted image user posted image .

Mogoče čaz kakšen dan mi bo bolje šlouser posted image

Kokica, hvala ma kar je res je res. Nimam nič proti, da druge dajete oz. dajejo slikice na net, ampak niti na FB nimam slikic od nobenega člana družine. Delam v taki ustanovi, da vidim in vem preveč kar se okrog tega dogaja.

Nobady, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super si. Ah, tudi če je bela, je glih tako uaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
18.8.2009 22:14:40   
KOKICA32

nimam,nimam,

Ne vem? user posted image Bi blo pa fajn, pa da bi bil tudi v elektronski obliki, da bi nam ti slikice gor lepila..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
18.8.2009 22:15:36   
Najaa

To sicer ne vem, sem pa imela pred leti tisti koledar naših hokejistov. Njami! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
18.8.2009 22:16:20   
spps
BellaLuna kdo si pa ti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
18.8.2009 22:16:26   
KOKICA32

Hvala ostalim za dobrodošlico.

Ma ste res super in dobro utečene. Iz nosečniških časov sem pozabila, kako to hitro laufa. Zdaj sem bolj zakrnela in vas niti ne dohajamuser posted image user posted image .

Mogoče čaz kakšen dan mi bo bolje šlouser posted image

Kokica, hvala ma kar je res je res. Nimam nič proti, da druge dajete oz. dajejo slikice na net, ampak niti na FB nimam slikic od nobenega člana družine. Delam v taki ustanovi, da vidim in vem preveč kar se okrog tega dogaja.

Nobady, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super si. Ah, tudi če je bela, je glih tako uaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu

Te popolnoma razumem. Tudi jaz delam v eni izmed  takih ustanov...Midve bi se pa očitno res ujeli, kot pravi Spps. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1941
18.8.2009 22:17:00   
KOKICA32

BellaLuna kdo si pa ti?

Ti pa danes samo gor škiliš, Spps? user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
18.8.2009 22:17:31   
Najaa

BellaLuna kdo si pa ti?

Kje jo vidiš? Sej je sam trezika! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
18.8.2009 22:18:34   
yania
ojla...evp danes malo prej...tavelika je šla z babi,,,bo tam prespala...pa je prej mir po hiš user posted image
ma se ne spoka spat, tako da mi pol ne preostane drugega, kot da vam samo lahko noč rečem....

ej, ste vidle napoved za nedeljo? mal dež, sonček in oblak...hm,,,samo to je še dolga...kje je seznam udeležencev piknika?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
18.8.2009 22:19:12   
spps
user posted image  ni playboy,ampak PLAYGIRL

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
18.8.2009 22:19:49   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

ojla...evp danes malo prej...tavelika je šla z babi,,,bo tam prespala...pa je prej mir po hiš user posted image
ma se ne spoka spat, tako da mi pol ne preostane drugega, kot da vam samo lahko noč rečem....

ej, ste vidle napoved za nedeljo? mal dež, sonček in oblak...hm,,,samo to je še dolga...kje je seznam udeležencev piknika?

Čaoooooo! user posted image
Vreme v nedeljo - bo treba met marele s sabo. user posted image Pa dežne prevleke za vozičke in palerine za tavečje otroke. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
18.8.2009 22:20:38   
Miška2006
Nagih babnc je preveč. ko pa se išče nage dedije, je pa bolj šfohuser posted image .....Zakaj touser posted image

Kokica, enkraten team bi bleuser posted image , čeprav te ne poznam, a menim, da si tudi ti malo bolj previdnauser posted image

Tak koledar bi pa še jst rada. Kje se ga dobiuser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
18.8.2009 22:20:52   
KOKICA32

user posted image  ni playboy,ampak PLAYGIRL

Uuuuu, ja valda sem glupa, saj Playboy ne bo, če je za dekline! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
18.8.2009 22:21:52   
yania
ma nehaj.....ne bo dež no...ne sme bit...a ne...

in, kje teče debata, sem kaj zamudila?-...

ej, sem se ravno prej pogovarjala z eno kolegico-sodelavko, ko ima čez 14 dni rok, no 1.sept. pa  gre jutri še v IKEO...ma frajerka....jaz sem bila ko  kit na koncu,,,,na suhem, da se  razumemo....ona pa polna energije..pa pravi, ma sej če je kaj, sem v uri in pol v lj.....user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
18.8.2009 22:22:58   
KOKICA32

Nagih babnc je preveč. ko pa se išče nage dedije, je pa bolj šfohuser posted image .....Zakaj touser posted image

Kokica, enkraten team bi bleuser posted image , čeprav te ne poznam, a menim, da si tudi ti malo bolj previdnauser posted image

Tak koledar bi pa še jst rada. Kje se ga dobiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sem ja...samo slikice mojega pikeca dajem tu gor...ampak samo tu gor...pa mene so že tudi videle...pa ostali tudi očitno, ki samo špijunirajo tu gor.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.