![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:56:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz pa ko sem najbolj potrebna tega,pa ne dobim nič ta bo verjetno za dva
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:57:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz pa ko sem najbolj potrebna tega,pa ne dobim nič sedaj boš videla, kaj bo tebi pripravila Spps! Kar počakajmo...Saj veš najslajše za konec!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:58:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
Evo, saj sem vedela...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:58:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo, saj sem vedela... kabli in to... Persida, ziher bo dost materiala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:59:06
|
|
|
|
spps
|
trezika,da ne boš sam bralaaaa... Istand,če boš še ti kaj napisala,bomo še zate kaj našli,,,(zdaj bi pa že bil čas,da se opogumiš )
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 21:59:21
|
|
|
|
Miška2006
|
Ojla, pozdravljene vse marčevke. Se me še spomnete? Jst sem bla po PDP aprilka, vendar sem rodila marca. Sem vas prišla malo pokukat in vidim, da se vam kar dogaja. Pa še očke sem se na hitrco spočila . Pr aprilkah je bolj malo takih prekrasnih fotk. Moja tamala Nina ima že dobrih 5 mesecev in ima verjetno čez 7 kg, pa še več kot 64 cm je dolga. Ne vem točnih mer, ker se bomo merili po 15 septembru, ko ima tudi cepljenje. Cepljenja je do zdaj dobro prestala. V glavnem uživava v bazenčki oz. sva skoz na terenu . Kako ste pa ve in vaši ?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:00:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz pa ko sem najbolj potrebna tega,pa ne dobim nič sedaj boš videla, kaj bo tebi pripravila Spps! Kar počakajmo...Saj veš najslajše za konec! vlke žnablčke ma...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:00:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ojla, pozdravljene vse marčevke. Se me še spomnete? Jst sem bla po PDP aprilka, vendar sem rodila marca. Sem vas prišla malo pokukat in vidim, da se vam kar dogaja. Pa še očke sem se na hitrco spočila . Pr aprilkah je bolj malo takih prekrasnih fotk. Moja tamala Nina ima že dobrih 5 mesecev in ima verjetno čez 7 kg, pa še več kot 64 cm je dolga. Ne vem točnih mer, ker se bomo merili po 15 septembru, ko ima tudi cepljenje. Cepljenja je do zdaj dobro prestala. V glavnem uživava v bazenčki oz. sva skoz na terenu . Kako ste pa ve in vaši ? Ojla. Super, da se imate lepo in da lepo napredujete.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:01:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Istand,če boš še ti kaj napisala,bomo še zate kaj našli,,,(zdaj bi pa že bil čas,da se opogumiš ) Ja, daj napiši kaj...si tudi marčevka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:01:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ojla, pozdravljene vse marčevke. Se me še spomnete? Jst sem bla po PDP aprilka, vendar sem rodila marca. Sem vas prišla malo pokukat in vidim, da se vam kar dogaja. Pa še očke sem se na hitrco spočila . Pr aprilkah je bolj malo takih prekrasnih fotk. Moja tamala Nina ima že dobrih 5 mesecev in ima verjetno čez 7 kg, pa še več kot 64 cm je dolga. Ne vem točnih mer, ker se bomo merili po 15 septembru, ko ima tudi cepljenje. Cepljenja je do zdaj dobro prestala. V glavnem uživava v bazenčki oz. sva skoz na terenu . Kako ste pa ve in vaši ? majkomila,komaj folgam slike iskat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:01:57
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ojla, pozdravljene vse marčevke. Se me še spomnete? Jst sem bla po PDP aprilka, vendar sem rodila marca. Sem vas prišla malo pokukat in vidim, da se vam kar dogaja. Pa še očke sem se na hitrco spočila . Pr aprilkah je bolj malo takih prekrasnih fotk. Moja tamala Nina ima že dobrih 5 mesecev in ima verjetno čez 7 kg, pa še več kot 64 cm je dolga. Ne vem točnih mer, ker se bomo merili po 15 septembru, ko ima tudi cepljenje. Cepljenja je do zdaj dobro prestala. V glavnem uživava v bazenčki oz. sva skoz na terenu . Kako ste pa ve in vaši ? lepo da si se le malo javila...še kako slikico bi lahko pokazala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:02:52
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Istand,če boš še ti kaj napisala,bomo še zate kaj našli,,,(zdaj bi pa že bil čas,da se opogumiš ) Ja, daj napiši kaj...si tudi marčevka? Istand .... sej ne grizemo, lahko kaj napišeš
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:03:48
|
|
|
|
NoBady
|
spps js sploh ne morm verjet da jih tolko najdeš, ti jih še ne bo zmanjkalo?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:04:07
|
|
|
|
NoBady
|
zdej mam pa že samogovore
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:04:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ojla, pozdravljene vse marčevke. Se me še spomnete? Jst sem bla po PDP aprilka, vendar sem rodila marca. Sem vas prišla malo pokukat in vidim, da se vam kar dogaja. Pa še očke sem se na hitrco spočila . Pr aprilkah je bolj malo takih prekrasnih fotk. Moja tamala Nina ima že dobrih 5 mesecev in ima verjetno čez 7 kg, pa še več kot 64 cm je dolga. Ne vem točnih mer, ker se bomo merili po 15 septembru, ko ima tudi cepljenje. Cepljenja je do zdaj dobro prestala. V glavnem uživava v bazenčki oz. sva skoz na terenu . Kako ste pa ve in vaši ? Pozdravljena. Bolj pogosto nam kaj napiši. Mi smo tudi čez dan na terenu, zvečer pa se moram javiti na RR. Always!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:04:53
|
|
|
|
NoBady
|
grem...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:05:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Istand,če boš še ti kaj napisala,bomo še zate kaj našli,,,(zdaj bi pa že bil čas,da se opogumiš ) Ja, daj napiši kaj...si tudi marčevka? Istand .... sej ne grizemo, lahko kaj napišeš Ne vem, če je že prebrala vse. Ko bo prišla do sem, nam bo pa ušla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:05:35
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ojla, pozdravljene vse marčevke. Se me še spomnete? Jst sem bla po PDP aprilka, vendar sem rodila marca. Sem vas prišla malo pokukat in vidim, da se vam kar dogaja. Pa še očke sem se na hitrco spočila . Pr aprilkah je bolj malo takih prekrasnih fotk. Moja tamala Nina ima že dobrih 5 mesecev in ima verjetno čez 7 kg, pa še več kot 64 cm je dolga. Ne vem točnih mer, ker se bomo merili po 15 septembru, ko ima tudi cepljenje. Cepljenja je do zdaj dobro prestala. V glavnem uživava v bazenčki oz. sva skoz na terenu . Kako ste pa ve in vaši ? Pozdravljena. Bolj pogosto nam kaj napiši. Mi smo tudi čez dan na terenu, zvečer pa se moram javiti na RR. Always! drugače dobimo rdeči karton
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:05:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady zdej mam pa že samogovore se kaj čudiš? p.s . : sam punce,ne kakih čudnih zvokov zraven compa spuščat,da ne boste otrok zbudile...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:06:19
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Istand,če boš še ti kaj napisala,bomo še zate kaj našli,,,(zdaj bi pa že bil čas,da se opogumiš ) Ja, daj napiši kaj...si tudi marčevka? Istand .... sej ne grizemo, lahko kaj napišeš Ne vem, če je že prebrala vse. Ko bo prišla do sem, nam bo pa ušla. no...bo pa mogoč naslednjič kaj napisala... ko se bo opogumila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:06:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Istand,če boš še ti kaj napisala,bomo še zate kaj našli,,,(zdaj bi pa že bil čas,da se opogumiš ) Ja, daj napiši kaj...si tudi marčevka? Istand .... sej ne grizemo, lahko kaj napišeš Ne vem, če je že prebrala vse. Ko bo prišla do sem, nam bo pa ušla. sej ne bo prvič..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:06:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady spps js sploh ne morm verjet da jih tolko najdeš, ti jih še ne bo zmanjkalo? to se tudi jaz sprašujem, ker na Googlu jih pa spet ni tolko.. Sigurno ima Spps na domačem PC-ju arhiv. Te so za avgust, za september, za Najoo, za Persido,... Vse ima poštimano.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:07:09
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady zdej mam pa že samogovore se kaj čudiš? p.s . : sam punce,ne kakih čudnih zvokov zraven compa spuščat,da ne boste otrok zbudile... potem pa ne izzivaj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:07:10
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ojla, pozdravljene vse marčevke. Se me še spomnete? Jst sem bla po PDP aprilka, vendar sem rodila marca. Sem vas prišla malo pokukat in vidim, da se vam kar dogaja. Pa še očke sem se na hitrco spočila . Pr aprilkah je bolj malo takih prekrasnih fotk. Moja tamala Nina ima že dobrih 5 mesecev in ima verjetno čez 7 kg, pa še več kot 64 cm je dolga. Ne vem točnih mer, ker se bomo merili po 15 septembru, ko ima tudi cepljenje. Cepljenja je do zdaj dobro prestala. V glavnem uživava v bazenčki oz. sva skoz na terenu . Kako ste pa ve in vaši ? lepo da si se le malo javila...še kako slikico bi lahko pokazala Žal slikic na forume ne dajem, a ne zaradi vas, ki sodelujete na forumu, ampak zaradi nepridipravov. Spps, a tista slikca je bila prav meni namenjena . Hvala . Če dobiš še kakega z lepo ritico, ti bom hvaležna celo življenje Se bom poskušala malo bolj pogosto javit, a pr nas je skoz pestro in se nam skoz dogajaaaaaaaaaa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:07:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady grem... kam že?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.