Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 16:27:10
|
|
|
|
klaja
|
Sarchi čestitke, prav tako pa tvojem možeku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evo jaz sem že v solzah
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 16:31:34
|
|
|
|
Erdbeere
|
pišuka kok je pa men vroče, vse lije iz mene, ravno študiram, če grem mal k otrokom v bazen...ne bi bilo slabo Al pa bom do konca pospravila pa potem šibnila pod tuš...bo tud pasalo, pa še do kozmetičarke bom pol proti večeru skočila...si bom spet mal brvi uredila dobr, da je treba samo v nasprotno hišo , ker prav daleč se mi danes ne da.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 16:45:17
|
|
|
|
Bety11
|
jeeeeeeeeeeee....Sarchi bravo in čestitke....Pa HB, da je vse OK.... Barika....pošteno sem se nasmejala tvojem postu o šivanju...he he he.... Horoskop....Jaz preveč ne dam na te coprnije. ..Drugače pa sem levinja, mož škorpio, vsi otroci pa bikci... Damjan pa bo tehtnica in devica ne sme biti....he he he...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 16:45:51
|
|
|
|
tulpek
|
Bravo Sara . Čestitam!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 17:17:45
|
|
|
|
indy0024
|
cestitke SARCHI tebi in tvojemu dragiju BRAVOOOOOO,SKORPIJONCICA tudi zate bomo drzali pestke in za sreco!!!!!!!joj kok sem nervozna jz imam pa jutri pregled!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 18:02:32
|
|
|
|
baby blue
|
UUUUUU super če je res Bravo Sarchi pa upam da bo njen možek kaj napisal čeprav če je srečni očka dvomim da bo imel takoj čas Meni je tako vroče da mi povsod dol teče... Zdej sem se odločila da si pripravim kopel za noge in da si potem zdrgnem odmrlo kožo s podplatov Komaj čakam na četrtek ko imam pregled in na ponovni CTG
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 18:03:31
|
|
|
|
Lubenička
|
Sarchi... Čestitke družinici!! Škorpijončica...ti kar uživej, če je G reku, da greš lahko domov, pol že mora biti vse OK. Če te pa prime, boš pa letela v porodnišnico,a ne? Še pikapolonco za srečo in uživej na morju. Očitno se je res začelo...JEJ!! Jaz bi tudi...sem že preveč nestrpna. Vročina...neznosna!! Upam, da bodo danes kakšne nevihte in ohladitve. Horoskop...jaz sem tehtnica, moj škorpijon, naš fantič bo pa devica (če pohiti je lahko še levček). Kaj je zdaj z našo Oktavijo?
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 18:36:06
|
|
|
|
baby blue
|
Evo prej sem pozabila pripeti slikce kotička naše Lane...
< Sporočilo je popravil baby blue -- 18.8.2009 18:37:44 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 18:40:30
|
|
|
|
Erdbeere
|
baby blue ful luškan kotiček jao a se bo kaj ohladilo, ker tole je pa že mal preveč....celo popoldne ne delam NIČ, ker vse od mene teče...zdej bom šla pod tuš se mal porihtat
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 19:00:27
|
|
|
|
tulpek
|
Za Oktavijo nič ne vem, bom še vprašala pri Rižko, celjanki, ki jo pozna. Je šla včeraj k njej na obisk, pa ni nič javila. Upam, da niso še nje not obdržali . Mene pa zadnji dve uri nekaj šraufa, pa ne vem če od hrane ali je kaj drugega. Pa ful imam apetit in kombiniram vse možno in nemožno skupaj, tak da me ne bi čudilo, če bi bilo od hrane. Aja, pa občutljiv želodec imam .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 19:04:52
|
|
|
|
Erdbeere
|
hehe Tulpek, dej mal še počakaj no...sej še ni konc avgusta
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 19:09:49
|
|
|
|
Tanik
|
zdaj pa že jaz čakam,da očka potrdi da so OK, da ne bom jaz kaj kriva da informacijo trosim okoli jaz sem pa lih z 2 urnega sprehoda s psom.zdaj pa cunje pospravljat. potem pa malo sedet na teraso. baby blue lep kotiček
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 19:20:35
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere hehe Tulpek, dej mal še počakaj no...sej še ni konc avgusta Saj bom... verjetno je samo hrana, mešam vse po vrsti, imam pa že od nekdaj občutljiv želodec. Pa zdaj, ko ne stojim več, je boljše. Prej sva bila v trgovini in sem komaj preživela in prišla do avta.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 19:22:23
|
|
|
|
tulpek
|
Borut je verjetno še s Saro... a katera ve, do kdaj so lahko očetje pri dan not v Postojni? Verjetno bo do konca, potem pa bo šel s kolegi na pijačo ali pa k sorodnikom. Tak da čisto možno, da ne bo časa za RR.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 19:23:44
|
|
|
|
altaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Mene pa zadnji dve uri nekaj šraufa, pa ne vem če od hrane ali je kaj drugega. Pa ful imam apetit in kombiniram vse možno in nemožno skupaj, tak da me ne bi čudilo, če bi bilo od hrane. Aja, pa občutljiv želodec imam . Mogoče pa ni od hrane Dej poročaj kako je s tabo...sicer sem mislila da bova šle skupaj, ampak očitno me vse kar prehitevate . Pri meni ne kaže še čisto NIČ!
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 19:24:02
|
|
|
|
Erdbeere
|
po mojem niso nič kaj dlje kot so obiski dovoljenise pravi verjetno do 7-ih
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 19:32:45
|
|
|
|
tulpek
|
Altaja, mi je ravno ena celjanka napisala, da je bila kar gužva, tak da bom še malo počakala in rezervirala sobo za danes teden. Tako lepo, pinki sobo . Pa še temperature se morajo malo spustit.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 19:34:23
|
|
|
|
tulpek
|
Vprašanje za Bariko: a imajo v C. porodnišnici internet ali pa vsaj wireless?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 19:57:01
|
|
|
|
kepica
|
baby blue lep kotiček A Lana bo vajina princeska. Nisi do sedaj še nič omenila ali pa nisem zasledila Lepo ime Punce, kaj je zdej to. Da ne boste šle vse rodit, moramo še prej part IV. odpret Evo, jaz sem zaklučila z delom za danes. Ne čutim ne nog, ne križa, tko, da je po moje čas, da neham Zdej pa letim pod tuš, potem pa v ležečki pred tv
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 19:58:04
|
|
|
|
BBP
|
Evo me s pregleda. Je bil tako na hitro, da ne moreš verjet. Ampak bo že. V glavnem - dete še vedno sedi, nič presenetljivega, nič ni komentirala teže, tako da se mi ne sanja kje smo. Predvidevam, da imamo že čez 2 kg. O obratu ni še nič govorila, mu/ji je dala še 10 dni časa, da se obrne. Jaz sicer v to močno dvomim, ker se mi zdi, da čakamo eno malo trmico. Naslednjič se ji pridem pokazat 27.8, ko naj bi imela prvi CTG. Zredila sem se še 2 kg, tako da je zdaj +12 kg. G sicer ni bila preveč navdušena nad tem, ampak jaz se ne mislim sekirat zdaj zaradi tega. Če je šlo gor, bo šlo tudi dol. Mene je nazdanje spodaj na hitro pogledala junija zaradi izcedka. Danes je rekla, da ne bo rajši ne bo spodaj nič šarila, če ni težav. Čeprav meni ta njihova teorija izcedka ni čisto jasna. Beli tok je normalen ali ne? Sarchi . Čakamo podrobnosti. Meni pa diši sladoled. Se beremo še kasneje.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 20:02:30
|
|
|
|
polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanik sarchi je menda rodila, carski rez, fantka se mi zdi. verjetno bo več napisal možiček ko pride. mislim da je vse v redu, počakajmo njenega možeka. Če je pa tako, pa trikrat hura . Če se bo pa še očka javil, bom pa potem še enkrat čestitala . Upam,da sta mamica in dobro. Se podpišem!!! Baby blue, ful luškan kotiček! HB, da ni samo meni tak vroče...zdaj bom počasi spet odprla vsa okna in vrata, da dobimo nekaj svežega zraka not... Meni danes tako dela not, da dol padeš....bla sem v Mb (komaj sem se zadržala, da nisem v H&M spet kaj kupla...sem se držala v roki, hehe Sem pa za sebe v mestu kupla trenirkico in dva modrčka, super izgledata!!!), in celo pot v avtu mi je ven tiščal roko al nogo, prav smešno mi je.....ful kratka obdobja spanja ima čez dan....HB, pa ponoči spi....premikat se pa začne spet, ko se jaz začnem zjutraj pretegovat! Joooj, jaz sem se danes slučajno pogledala v izložbo v mestu, pa me je skoraj kap....ful okrogla sem...ko žoga na dveh nogah....ko pa se tak od zgoraj gledam, pa se mi sploh ne zdi, da bi bla ful....
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 20:16:37
|
|
|
|
Erdbeere
|
se oglasam iz terase kjer se ucim moževem telefonu srfat. Upam da v lj porodnisnici majo to da lahko brezplacn internet uporabljas ker drugac mi bo spet dolgcas.
< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 18.8.2009 20:22:53 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 20:33:16
|
|
|
|
Pupček
|
Sarchi . Škorpiončica ti kar pojdi na morje, pa naj te nič ne skrbi. če te bo kaj prijelo si hitro v PO ( iz KP imaš dobre pol ure), če pa bo ful panika greš lahko v izolskio P, imajo lep razgled iz porodne sobe , pa mogoče se še srečava . a laptopa imaš lahko v P? Punce lepo ste uredile kotičke za svoje . bom še jaz mal poslikala, pa pošljem kako slikco.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 20:37:18
|
|
|
|
maja1488
|
Živjo septemberke! Jaz sem tri mesece nazaj dala skozi to kar vas čaka Če katera potrebuje z veseljem prodam tisti obroč za sedenje (zaradi šivov) kupljen v Sanolaborju. Za dodatne info kr na ZS. Pa upam, da ga ne boste potrebovale in bo šlo vse gladko! Srečno!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 18.8.2009 20:44:17
|
|
|
|
Erdbeere
|
pupček to, če maš lahko laptopa pa pojma nimam, jaz si bom kar od moža mobitel sposodila, če bo internet delal (sej sploh ne vem kaj je to wirless ) al kaj, ker plačevat ne mislim, sem pač gorenjka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?