barika
|
Evo me,,,, vse je zaprto, kil ne vem koliko je plusa, ene 2 ziher, pritisk je ok, naslednji pregled 1.9 Dol je še vse ok, ampak mehko, tako, da imam zeleno luč za potepanja, razen, če se bom slabo počutila Lara, mene vedno pregleda, zaradi izcedkov, apak samo "površinsko", nič ne žoka notri, ali kaj bolj grobega. UZ mi je pa delala 14 dni nazaj. Jaluca, jaz skoz neki "žrem", če bi rekla, da jem, bi bila premila oblika ŠKORPIJONČICA, drži se!! Sem brala tvoj post, ko sem čakala pri G. in sem mislala, da si pisala o tem, kako se ti sanja o vsem, pa grem še 1x brat, pa vidim, da gre zares. KAr se pa porodnih bolečin tiče, je pa pri vsaki drugače, če pri meni prvič ne bi bilo tako super fajn, pa skoraj brez bolečin, zdejle sigurno ne bi bila noseča, iztis me ni bolel, popadki niso bili hudi (pa so bili samo umetni), najbolj mej ebolelo, ko je gledala, koliko sem odprta, pa šivanje skoraj na živo (mamicu ji***), kolegica pa še 5 let ne bo razmišljala o še enem otroku, ker je bilo tak hudo, pa ko je razlagala, sem jo samo čudno gledala, o kakšnih bolečinah ona to govori.
|