|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
18.8.2009 12:58:17   
JaLuca
da se vam malo javim na ta vroči dan. J je že boljše, ima danes apetit, tak da samo nekaj je, kar je za njo dober znak, zdaj bom imela obe do ponedeljka doma.

Samo hudo mi je edino, ker ne morem iti prav na sprehod, smo pa same doma celi dan.

Sarchi, Škorpijončica, Oktavija, držim pesti, user posted image user posted image user posted image

znak, da se bo začelo......v glavnem jaz naj zdržim še dobra 2 tedna, da še mali porihtam - pocartam user posted image

Po horoskopu smo, jaz lev, moj škorpijon, J ribica, L devica, user posted image pa bomo vidli, samo bo tak devica

Grem delati pico, sta si jo zaželeli s hrenovkami......, jaz pa skledo solate še zraven

Je katera še non-stop lačna?

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
18.8.2009 13:00:01   
Pupček
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

horoskop jaz sem bik, moj user posted image rak, user posted image je zaenkrat lahko še lev, glede na PDP pa devica... sam se mi zdi, da bo drugo, ker me že vso nosečnost trenira pri nenehnem pospravljanju user posted image user posted image user posted image

pri nas je tudi tako. no, user posted image  mora bit devica, ker si res ne želim v ro 1 tedna, naj počaka še vsaj 10 dni, ali pa na 30.8 (mi je fajn datum)

kar se pa levčkov tiče... vse moje prijatelce (k se poznamo od otoštva in smo še vedno dobre) so levinje in je vsaka razred zase, čist kontra karakterji. z vsako se dobro razumem, pa mami od user posted image  je tudi levinja in super oseba,... tko da levčki ste čist ok user posted image user posted image user posted image , sam res bi raje imela devico (zaradi datuma, prehitro se mi ta d dan bliža, nisem še pripravljena user posted image ).

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
18.8.2009 13:27:37   
Pupček
meni so pa prestavli pregled user posted image , imam ga šele 27.8. zadnjega sem imela 30.7, torej bo naslednji po 4 tednih.  a ne bi morali bit na 1 teden oz. 2 tedna user posted image  user posted image  user posted image . kaj čmo, moj G je ta mesec na dopustu, ta drug pa je šel v penzijo. najhuj mi je , k nevem kaka je situacij tam spodaj, pa ful se z malincam nalivam.

sarchi, oktavija, škorpiončica user posted image user posted image user posted image .

Jasmine pa res en cajt že ni, upam da je vse v redu user posted image user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
18.8.2009 13:28:27   
SONČEK LARA
En lep dober dan še od mene!

Dva dni me ni na forumu in se že dogaja. Sarchi, škorpijončica in Oktavija srečno vsem trem.

Moje poročilo iz včerajšnjega pregleda...tok sem komaj čakala ta dan, pa me je sam prešlatala, na hitrco pogledala če se je že obrnil. In se je!!! Hvalabogu. Sem se pa v dobrem mesecu zredila za cele 4 kile, in me je sam čudno pogledala. Ma ja ta zadnji mesec pa res ne bom gledala kaj in koliko pojemuser posted image . Naročila sem se tudi na odvzem brisa za Streptokok.

Tudi mene je končno zagrabilo...isortiram, perem, likam...Sam še po kozmetične zadeve grem en dan. Zdej čakam partnerja da dokonča že ta fina dela na bajti, da nardimo generalko in začnemo z selitvijo.

Podatki za seznam: Naslednji pregled 7.9., takrat naj bi imela CTG. in še podatek +15kg do včeraj

Vprašanje, tiste ki ste že proti koncu vas pregledujejo tudi vaginalno? In če ne ali so vam tam okol 37 tedna vsaj naredili kak UZ da vidijo stanje tam spodaj? Pri Lari sem nareč imela na koncu nosečnosti nadomeščanje in tista G mi je vs eto naredila, dočim ta moja nimam kakega občutka da mi bo. Ali naj zahtevam?

Šibam še pomit po tleh, se stuširat in po tamalo v vrtec.

Čao

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
18.8.2009 13:33:54   
Bety11
Sonček Lara....V prejšnjih nosečnostih je mene G vsakič pregledoval vaginalno in samo 3x UZ...Zdaj pa obratno in ne vem kako se bo vse to končalo...

Škorpiončica...Držim pesti in vse bo OK....

Jasmina...??? Kje si pa ti??? Po mojem si že rodila....Samo, zakaj ni nič javila Kepici????

Dejmo se zmeniti ženske, da odhod v P sporočimo in potem porod.....Vsaj jaz bom Kepici javila vse, pa na kratko, da jo ne obremenjujem.....

Upam, da bo danes tudi dež....

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
18.8.2009 13:44:17   
Bety11
Prebrala sem to zgodbo rojstva z ritko....user posted image

Ali ne opazite, da so vse mamice presrečne...pišejo o porodih, kot da bi šle v luna park(..."čeprav 10 šivov boli in se 10x na dan zjočem, ni važno.....samo, da je naš zaklad v rokah.......)

To je vpliv tistih endorfinov o katerih sem vam pisala....Delujejo čisto zadete....user posted image

In to mora tako biti....Mati Narava je to lepo uredila....

Pa, prosim, da ne zamerite mojim komentarjem...Dobronamerni so...

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
18.8.2009 13:52:31   
škorpijončica

Živjo, še vedno sem septembrka!
Nič ne bom prehitevala user posted image   Še eno uro sem ležala na drugem ctgju in so se popadki bolj umirili, mala pa je začela pobrcavat, tako da me je poslal G domov. Sicer z opozorilom, da če se nekaj časa ne bom čutila gibov, takoj v porodnišnico, ker že vse zgleda, da bo kmalu hotla vn oz. morala vn. Baje, da mi je odtekala voda, sam jst sm bla pa včeraj na kolpi v mokrih kopalkah in o tem nisem nič vedela... Pa tudi dva meseca nazaj je bil maternični vrat v redu, zdaj pa prekratek..najbrž mi je ful dol zlezla user posted image v glavnem, ostajam še na forumu, če bi ble kakšne spremembe seveda takoj ko bom lahko sporočim. Ravno včeraj sem kupila novo kamero in polnim baterije, ko mi je G rekel, da bom  verjetno morala kar v porodnišnico, sem najprej pomislila, da ne bom imela nobenga posnetka z trebuščkom za spomin na kameri... včasih ti take bedarije padejo na pamet... Pa še v nedeljo grem na morje, pa res ne morem še rodit, no!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
18.8.2009 13:56:11   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Vprašanje, tiste ki ste že proti koncu vas pregledujejo tudi vaginalno? In če ne ali so vam tam okol 37 tedna vsaj naredili kak UZ da vidijo stanje tam spodaj? Pri Lari sem nareč imela na koncu nosečnosti nadomeščanje in tista G mi je vs eto naredila, dočim ta moja nimam kakega občutka da mi bo. Ali naj zahtevam?

Jaz začnem jutri 38. teden, pa do sedaj nisem imela še nobenega vaginalnega pregleda. Pregled imam spet v petek - pri nadomestnem G, ker je moja na dopustu. Takrat mi bodo naredili tudi prvi CTG. Je pa res, da mi je moja G na vseh pregledih do sedaj naredila UZ in pomojem s tem ugotovila da je vse OK in ni bil potreben vaginalni pregled.
Se mi pa zdi, da bi sedaj tudi že vaginalni pregled moral naredit že zaradi stanja materničnega vratu.

Glede horoskopa je pri nama pa tako, da sem jaz devica, moj je strelec in najin prvi user posted image bo (če bo vse po planu user posted image ) tudi devica.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
18.8.2009 13:56:50   
altaja
SONČEK LARA: Moj zadnji uz je bil v 32 ali 33 tednu, vaginalno pa sem bila pregledana samo 1x, v 25. tednu. Zadnji mesec imam preglede vsak teden ko imam CTG, na dan PDP pa imam zadnji pregled pri svoji G, ko me bo pregledala tudi vaginalno - če seveda pridem do tam. V primeru da sem čez rok, hodim na preglede v porodnišnico in nič več k svoji zdravnici. Tko da sem v 39. tednu pa nimam pojma kakšno je stanje tam dol. Me pa vedno vprašajo če so kakšne posebnosti in v primeru da bi blo karkoli bi me pregledali. Bom pa v petek, ko mam ctg pri nadomestnemu rekla, če mi nardi uz, ker sem vidla da ma svoj aparat kar v ordinaciji, medtem ko ga moja nima. Čist tko, za moj firbec user posted image ker me zanima kolk je predvidena teža.

Vem, da bi me natančno pregledali če bi blo karkoli nejasnega, tako pa očitno ni potrebe po tem.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
18.8.2009 13:59:52   
barika
Evo me,,,, vse je zaprto, kil ne vem koliko je plusa, ene 2 ziher, pritisk je ok, naslednji pregled 1.9user posted image
Dol je še vse ok, ampak mehko, tako, da imam zeleno luč za potepanja, razen, če se bom slabo počutilauser posted image

Lara, mene vedno pregleda, zaradi izcedkov, apak samo "površinsko", nič ne žoka notri, ali kaj bolj grobega. UZ mi je pa delala 14 dni nazaj.

Jaluca, jaz skoz neki "žrem", če bi rekla, da jem, bi bila premila oblikauser posted image

ŠKORPIJONČICA, drži se!!user posted image user posted image user posted image user posted image Sem brala tvoj post, ko sem čakala pri G. in sem mislala, da si pisala o tem, kako se ti sanja o vsem, pa grem še 1x brat, pa vidim, da gre zares. user posted image user posted image

KAr se pa porodnih bolečin tiče, je pa pri vsaki drugače, če pri meni prvič ne bi bilo tako super fajn, pa skoraj brez bolečin, zdejle sigurno ne bi bila noseča, iztis me ni bolel, popadki niso bili hudi (pa so bili samo umetni), najbolj mej ebolelo, ko je gledala, koliko sem odprta, pa šivanje skoraj na živouser posted image (mamicu ji***), kolegica pa še 5 let ne bo razmišljala o še enem otroku, ker je bilo tak hudo, pa ko je razlagala, sem jo samo čudno gledala, o kakšnih bolečinah ona to govori.user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
18.8.2009 14:07:18   
mayathebee
Hello souser posted image ! Evo mene spet na raport user posted image
Berem redno vse poste a včasih enostavno zmanjka časa kaj napisat..
Se že pozna,da se bližamo dnevu D. Je treba še kaj po stanovanju postorit
pol pa tak samo v postlo padešuser posted image , čeglih je neznosno vroče...
Ne bi imela nič proti,če bi bilo zunaj le max.25 stopinj...user posted image

jullie: moje sožaljeuser posted image

horoskop: moj user posted image je oven, sama sem strelec, user posted image bo
pa po PDPju devica... mi trije bomo najlepši paruser posted image user posted image user posted image user posted image ,
je pa moja mama lev in tudi njena sestra in obedve pravita, da je to naj znamenje user posted image user posted image
Bi se dalo debatirat o tem user posted image .

nakit: vse kar imam od nakita na sebi je verižica in prstan kot obesek, ker roko na srce,
na prst ga ne dobim več že meseceuser posted image

Sarchi in Oktavija: naj se vse dobro izteče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
18.8.2009 14:19:28   
aromaja
Poročilo s pregleda: vse mirno...dete je sicer poskočno, ampak to je že tako ali tako stalno. Težo imam zdaj pri zadnjih treh pregledih do decimalke enako, hehehehehe, svašta!

Naslednji pregled imam kar še ta teden, v petek, ker gre potem moja g. na dopust za en teden.
sej ne vem, kaj še kej napisat...sam to, da komaj čakam ta porod. pripravljeno je vse, midva sva tudi čisto pripravljena, večinoma se bom zdaj doma držala, predvsem zarad težav s križem, ker ne samo da racam, ampak tudi šepam, tko me seka v rit, pa mi ni lih gušt pol okol hodit.
spim pa za en klinc-nemirno, po obrokih... VROČE MI JE!!!

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
18.8.2009 14:27:18   
barika
nakita, jaz sploh ne nosim, tak da ne vem kako je s tem...

joj, komaj čakam ohladitve, sem tečna ko user posted image , pa brata imam tule in bom zgubla živce, kr neki smrka, pa kašla, pa govori pa aaaaaa.... pubertetniki in nosečnice NE grejo skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image
ne, sej je kul, mi malega pazi, pa previja, pa mal mi živce kravžla (zato so bratje), samo mene vse moti, ker nisem navajena, da imam nekoga cel dan okoli sebe, ko mali spiuser posted image

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
18.8.2009 14:42:26   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11
Jasmina...??? Kje si pa ti??? Po mojem si že rodila....Samo, zakaj ni nič javila Kepici????

Dejmo se zmeniti ženske, da odhod v P sporočimo in potem porod.....Vsaj jaz bom Kepici javila vse, pa na kratko, da jo ne obremenjujem.....

Upam, da bo danes tudi dež....

Se strinjam. Jaz danes že cel dan nestrpno čakam kakšen sms od Sarchi, pa še nič ni. Upam, da že crklja svojo štručko. Mogoče bo pa kar mož sporočil veselo novičko.

Škorpijončica držim pesti, kadarkoli se bo začelo. Verjetno nisi več daleč od srečnega dogodka. Drži se

Jaz sem pa čisto crknjena. Delam kot črnc Sem trmasta bikica. Preden grem v P, hočem imet vse tipi top. Sej vem, sem smotana, ampak taka pač sem. Mali pa zgleda to kar dobro prenaša. Me nikjer nič ne šiplje. Sem šla prvič čez rok, pa bom šla zgleda tudi tokrat, saj ga nobeno delo ne moti.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
18.8.2009 14:42:57   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Baje, da mi je odtekala voda, sam jst sm bla pa včeraj na kolpi v mokrih kopalkah in o tem nisem nič vedela...

A ni tko da ko začne odtekat voda da je treba takoj v porodnišnico in da mora bit otrok v 24h urah rojen ker se mu poslabšajo pogoji v maternici? No, ampak če so rekl da je ok, pol je ok.

user posted image

Za na morje pa ne vem no...a si tolk pogumna? user posted image Jst bi kar mal cviknla, priznam! Bi bla skos v pripravljenosti...aja...sej sm user posted image

Babe, držte se...vse!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
18.8.2009 14:49:49   
kepica
Če katero zanima, kakšno vreme nas čaka. Malenkost se bo ohladilo proti koncu meseca, tako, da ne bomo toliko švicale v P.

Ne vem, ali poznate tole stran, ali ne. Zgoraj vpišete svoj kraj in GO, pa vam pokaže vremensko napoved za naslednjih 15 dni.

http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=netweather&traveler=0&locCode=EUR|SI|SI000|LJUBLJANA&metric=1

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
18.8.2009 14:51:35   
Erdbeere
ooo super, sicer sem zadnjič brala da v LJ porodnišnici so porodne sobe klimatizirane, če bo pa bolj hladno pa itak ne bo panike, ker v sobah tud ni fajn, da je tok vroče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
18.8.2009 15:25:38   
eternety
Da še jaz malo poročam. Danes sem bila na CTG-ju, popadkov ni, user posted image pa je živahna. Tako, da bomo še nekaj časa 2 v 1. Zdi se mi, da bodo septemberke res začele prehitevat nas "avgustovske septemberke". Treba bo nekaj naredit v zvezi s tem user posted image .

Glede vaginalnega pregleda - tudi meni G več ne dela več vaginalnega pregleda od 36. tedna naprej, tako da se mi ne sanja, kakšna situacija je spodaj glede materičnega vratu. Verjetno nič posebnega. Samo na Uz-ju preverja količino plodovnice in posteljico. V glavnem zaenkrat je vse bp.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
18.8.2009 15:31:04   
Tanik
jaz sem imela vedno tudi vaginalno, da je preveril če nimam vnetja. zdaj sem imela v 33t vaginalno in je rekel da zdaj me pusti pri miru in spet vaginalni tam okol roka. sem imela pa tudi UZ da ga je premeril.

hej prijateljica upam da nisi jezna user posted image , bom kar objavila kar mi je na uho prišlo.

sarchi je menda rodila, carski rez, fantka se mi zdi. verjetno bo več napisal možiček ko pride. mislim da je vse v redu, počakajmo njenega možeka.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
18.8.2009 15:45:47   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

sarchi je menda rodila, carski rez, fantka se mi zdi. verjetno bo več napisal možiček ko pride. mislim da je vse v redu, počakajmo njenega možeka.

Če je pa tako, pa trikrat hurauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če se bo pa še očka javil, bom pa potem še enkrat čestitalauser posted image . Upam,da sta mamica in user posted image  dobro.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
18.8.2009 16:01:45   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Če je pa tako, pa trikrat hurauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če se bo pa še očka javil, bom pa potem še enkrat čestitalauser posted image . Upam,da sta mamica in user posted image  dobro.

joj upam, da je res in da je vse ok.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
18.8.2009 16:04:13   
barika
Bravo SArči, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
18.8.2009 16:06:31   
mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

joj upam, da je res in da je vse ok.

se podpišem pod to...
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
18.8.2009 16:13:51   
škorpijončica

Upam, da je govorica resnična. Sarchi bravo, ful sem vesela, obema z Borutom čestitke.user posted image

Glede odtekanja vode pa tud men ni blo nič jasno, ko me je G vprašal, kdaj je začela odtekati. To se pa vidi na UZ, ko preveri količino plodovnice. Očitno jo je zaenkrat še dovolj, drugače me ne bi spustil kar tako domov. Drugače pa me za na morje niti ni tako strah it, ker grem na slo. obalo in po avtocesti bom enako hitro v  po, kot če bi se odpravila od doma. Imava pa apartma za 2 tedna rezerviran, tako da če ta teden ne rodim, pridem domov iz morja z malo Nio.

Punce, kljub lažnemu alarmu, hvala za pikapolonice in lepe želje.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
18.8.2009 16:21:13   
kepica
hej prijateljica upam da nisi jezna user posted image , bom kar objavila kar mi je na uho prišlo.

user posted image zakaj bi bila jezna, važno, da imamo lepe novičkeuser posted image Bravo Sarchiuser posted image user posted image user posted image
S čestitkami pa počakam do uradne novičkeuser posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?