|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
18.8.2009 20:44:31   
Bety11
Obroč za sedenje je lahko navaden otroški šlavf za plavanje....(Da vam prišparam denar) user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
18.8.2009 20:45:15   
Erdbeere
aja maja, jaz obroč že imam, sem ga 2 dni nazaj kupila in to celo za 1.50€ je čist navaden otroški obroč in nič ekstra iz Sanolaborja, pa je prav fin- enkrat že prav prišel user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
18.8.2009 20:49:00   
tulpek
Pisem iz mobitela. Očitno bom na tekočem tudi v porodnišnici. :-)

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
18.8.2009 20:53:25   
Erdbeere
ja men je najbolj grozna misel, da ne bom mogla mojih sončkov videt, pa da sem potem pač cele dneve sama, groza...zato pa upam, da bom lahko vsaj preko mobitela mal srfala, da bo hitreje minilo, ker do zdaj imam same "grde"spomine iz porodnišnice....en velik DOLGČAS in zakaj si ne bi pomagal in vsaj malo olajšali ležanja v P.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
18.8.2009 20:53:38   
Dulsineya

Večeruser posted image

Jaz sem pa v Po porodnišnici in to brez bušija, ob sebi pa imam malo prinsecko Lili, ki se je 3 tedne prezgodaj odločila pokukati na svet. Ima 3200g in 49cm. Rodila se je v nedeljo ob 16,28 in sicer s pomočjo CR.
Na hitro naj opišem svoj porod:
v soboto ob 18,00 mi je odtekla voda in sva iz Kp štartala za PO, popadkov še ni bilo, odprta za 1,5 cm. Oba z mojim sva noč preživela na oddelku in čakala začetek, popadki so se začeli in kaj hitro stopnjevali. Ob 7,00 sem bila sprejeta v porodno in kjer so mi nastavili epiduralno. Odprta sem bila 4cm. Ob 14,00 sem bila popolnoma odprta in tako sta moj in babica že videla laske, mala se je že spustila čisto dol, a se je par cm prej zataknilo in ni se spustla več niti za mm, kljub potiskanju in stimulaciji. Ob 16,00 so mi naredili urgentni CR in moj jo je že par min kasneje dobil v naročje, jaz pa slabo uro kasneje. Res,da je bil porod težak in priznam, da me je kar malo panika, ker nisem predvidevala da bo tako zgodaj in da se je vse odvijalo z svetlobno hitrostjo, ampak sedaj imam svojo prvorojenko v naročju je pa vse pozabljeno. Med porodom sem sama sebi zaupala, da to zmorem, zaupala sem celotni ekipi v izmeni in moj partner se je izkazal za (mah ne najdem besed) še samo bolj ga ljubim, hvala mu, da je verjel vame in da cartava danes najino zdravo Lili.
Vsem želim, da verjamete v sebe med porodom, v partnerjevo iskreno vzpodbudo in zaupate babici ali zdravniku in poslušate njuna navodila, hkrati pa zaupate svojemu notranjemu občutku in kmalu boste tudi ve dobile v naročje največji zaklad.
Brala nisem kaj dosti, menda je Sarchi tudi tukaj, držim pesti,da bo vse tako kot mora biti, Bborut prenesi ji pozdrave

Pozdravčke vsem od nas treh...

slikice kmalu...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
18.8.2009 20:57:10   
Pupček
tu je moj buši, star 37t,2d

user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
18.8.2009 20:57:13   
Erdbeere
oooo Dulsineya, iskrene čestitke za LILI, evo še ena napredna k piše iz mobitela user posted image user posted image user posted image

Veliko cartanja z malo Lili in uživajte.

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
18.8.2009 21:01:30   
eva Ana
punce mene nekaj matra...pa ne vem kaj.....user posted image . Čez cel dan sem bila neka čudna, pol so me popoldne začeli vetrovi full matrat, zgaga me nenormalno peče. trebuh mam trd ko skalo, mala tišči na vse konce.....niti zravnat se ne morem....mam občutek da mi bo trebuh poknil od napetosti user posted image !Pa na mehur mi tako tišči!user posted image
HB imam jutri zjutraj CTG, če ga bom dočakala.user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
18.8.2009 21:02:01   
tulpek
Dulsineya, čestitam user posted image user posted image user posted image . Očitno bodo dojenčki začeli deževat že pred koncem meseca.

ps. seznam in bušije bom posodobila jutri dopoldne, ker se mi danes ne da. Lahko ga pa tudi katera druga, če ga želi ali če ga ful pogreša user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ps2. katera bo naslednja?

< Sporočilo je popravil tulpek -- 18.8.2009 21:12:06 >

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
18.8.2009 21:03:10   
Pupček
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

pupček to, če maš lahko laptopa pa pojma nimam, jaz si bom kar od moža mobitel sposodila, če bo internet delal (sej sploh ne vem kaj je to wirlessuser posted image ) al kaj, ker plačevat ne mislim, sem pač gorenjka user posted image

wireless...to je v laptopih, da se lahko priklopiš na net brez kabla, sam mora bit internet v bajti. neki tazga. moj telefon je star že 3,5 leta - zastarel, nima interneta.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
18.8.2009 21:04:31   
Erdbeere
ja pupček, sej možev telefon potem to ima....upam, da ga imajo v Lj P user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
18.8.2009 21:10:41   
eva Ana
dulsineya user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
18.8.2009 21:11:46   
tulpek
Nekateri boljši telefoni imajo wireless, od mojega ga ima tudi in se ravno preserava tule zraven mene in gleda/posluša neke komade od pink floydov iz youtuba, da mi kaže, kak fajn je to. Mogoče mu ga bom zaplenila, potem bo pa imel user posted image user posted image user posted image .
Moj telefon ima pa samo Opero gor naloženo in določeno količino prenosa podatkov imam na mesec brezplačno oz. v ceni, ker imam tak paket in bom to izkoristila. 

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
18.8.2009 21:12:45   
Pupček
Dulsineya, čestitke user posted image user posted image user posted image .

zdej pa punce, počakte mal z rojevanjem. za ta teden je norma že izpolnjena user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
18.8.2009 21:13:56   
tulpek
Sploh septembrke! Da vas ne bo na koncu pol prej rodilo, preden bomo me, ki se švercamo, prišle na vrstouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
18.8.2009 21:14:03   
baby blue
Hvala za pohvale... Je kar nekaj časa trajalo da sva uredila tako da je obema všeč...user posted image

kepica... Lana bo ja... Sej nekje v partu II je bilo mislim da omenjeno... Samo pri nas čvekicah nam kdaj kaj uide user posted image user posted image

Midva imava odprto okno in balkon... Balkon dopoldne ko še ni sonca okno pa popoldne... Po  šest uri pa kar oboje da se lepo prezrači in je prav prijetno... Čez celo noč je pa okno na stežaj odprto...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
18.8.2009 21:14:17   
Pupček
mislim, da je cajt da si nov mobič ubodem user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
18.8.2009 21:18:41   
Pupček
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

kepica... Lana bo ja... Sej nekje v partu II je bilo mislim da omenjeno... Samo pri nas čvekicah nam kdaj kaj uide user posted image user posted image

moj muci je ime Lana user posted image , je pa to moja izpeljanka iz Luana. če bom imela punčko, ji bo ime Luana.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
18.8.2009 21:20:03   
baby blue
Dulsineya iskrene čestitke za punčko Lili... user posted image user posted image  user posted image Super da je vse OK zdej se pa lepo cartajte...

Meni je moj tudi že reku da mi bo posodil dlančnik za v P... Sam se ga morm še uporablat naučit user posted image user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
18.8.2009 21:20:13   
klaja
Dulsineya čestitamo za malo princesko Lili!!!!!!!!!!!!!

Eva Ana sporoči, če se boš odpravila proti porodnišnici, bomo držale pesti!

Jaz bi že tudi šla rodit!!!!!!!!!!

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
18.8.2009 21:41:23   
kepica
Bravo Dulsineyauser posted image user posted image Čestitke za mali Liliuser posted image Sedaj se pa le fino pocrkljajteuser posted image

Eva Ana drži seuser posted image Mogoče boš pa res kmalu v rokah držala svojo štručkouser posted image

Evo, mi smo tudi na luftanju. Imamo odprte vse možne odprtine v stanovanjuuser posted image user posted image Pa tako sem ponosna, ko je stanovanje že skoraj tipi topiuser posted image Še jutri, pa smo zmagaliuser posted image user posted image Potem grem pa z veseljem tut jest rodituser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
18.8.2009 21:41:29   
SONČEK LARA
Dulsineya vse čestitke tudi od meneuser posted image user posted image . Veliko cartanja!!

Nočko vsem

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
18.8.2009 21:43:06   
nana75
Pozdravljene !
Jaz bi pa imela eno vprašanje v zvezi z odločbami iz CDS-ja.
Mogoče ste o tem že pisale samo ne bi rada zdaj vsega brala.
Dobila sem odločbo za porodniško, za nego in varstvo otroka pa ne.
Ker namreč pred dvema letoma sem obe odločbi dobila naenkrat - se mi zdi.
Samo pa so takrat bili tudi obrazci drugačni in več jih je bilo.
Hvala za odgovor.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
18.8.2009 21:49:18   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Vprašanje za Bariko: a imajo v C. porodnišnici internet ali pa vsaj wireless? 

pojma nimam ... jaz imam internet kar na telefonu, pa je user posted image user posted image

pa vidim, da je tudi tečnoba rodilauser posted image , čestitke še za Miško mq kjutuser posted image

jaz sem imela pa danes maraton, mater, mali ima tooooliko energije, da dol padeš, sma letala od nas doma, pa do prvih sosedov (ene 200 m v eno stran), in ker jaz glih ne morem na polno, mi začne mali ..hitlo, hitlo user posted image user posted image , potem je še atija gnal pa še staro mamo je nekam peljal za bajto, pa sma ga kr tam stuširala iz preventive ...no zaspal je 20 minut nazaj user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
18.8.2009 21:51:54   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Obroč za sedenje je lahko navaden otroški šlavf za plavanje....(Da vam prišparam denar) user posted image

jap, se strinjam ..moj je bil glih 1€, 2 leti nazaj user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

malo za šalo, malo zares

Verjamem v obstoj:

Boga (39%)

angelov in arhangelov (6%)

duhov (6%)

energije (29%)

vil in škratov (2%)

nič od tega (19%)

Število vseh glasov: 447

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!