|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
13.8.2009 10:02:31   
sayuri
anita, super za dobro opravljen pregled. user posted image  Spol se bo pa slej kot prej odkril user posted image
nell in buhtlčk v momentu se lahko zgodi, ja. Uf, iz posteljice je padel, nell? Fjuuuu. Upam, da je vse ok. Je pa tud Tibor konkreten dečko user posted image
kje je pa neža7? Upam, da se dobro počuti. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
13.8.2009 10:18:12   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Krysia, si te kar predstavljam, kako letiš sem in tjauser posted image  A ti si že kdaj bila v Argentini? Tole je fajn, da imate sorodnike kje po svetu. No, saj mi imamo tud polovico žlahte v Kandai in ZDA, samo nimamo nobenih stikov s "ta mladimi".

Bla v Argentini 4 leta nazaj, ampak samo v Buenos Airesu, ker smo bli sam 11 dni. Joj, je blo fajn ... mi smo tud stike s temi našimi sorodniki obudil pred ene 8 leti. Prej se je kr naprej pošta "zgubljala" - pr nas zato, ker je bla iz Argentine, pri njih pa zato, ker je bla iz Jugoslavije ... eh, politika, pustmo to ...

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Včeraj mi je Zara ves krompir raznesla po kuhinji in dnevni sobi user posted image , Lovro je pa odkril omaro s čistili user posted image . In to v dveh minutah, ko sem bila na WCju. V tem cajtu sta iz predala zmetala vse sldakarije, Zara je nato zlezla vanj in se drla, ker ni mogla ven user posted image  V glavnem - ni mi dolgčas user posted image

Joj, tole si pa jst čist v živo predstavljam ... in sem se fajn nasmejala zdejle ... user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
13.8.2009 14:39:26   
Erin
Če katera hoče voditi Denverjev test razvoja otroka doma, evo, razpredelnica samo za vas... mi je P ni hotla dat dans pa sem ji rekla ni panike, na netu se vse dobi in evo, našlauser posted image user posted image user posted image

http://shrani.si/?3b/5G/4lYbIdHz/denver-1str1.jpg

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
13.8.2009 15:58:41   
buhtlčk
Krysia lepo se imejte!

Sayuri tale tvoja dva hahahaha. No tebi je blo mogoče mal manj smešno..

Erin ti si pa itak zakon user posted image

Tko ja, mal me je treba nasmejat ob koncu dneva....za lep odhod iz službe....

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
13.8.2009 17:52:32   
Erin
nell user posted image kako ste danes? Upam da je vse okej..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
13.8.2009 18:12:42   
Erin
evo je tukaj tudi...

http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/test-razvoja-otroka.html

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
13.8.2009 22:07:48   
betty
Živjo!!!!

I am back :)

Upam, da nisem med pogrešanimi! skratka : bili smo tri tedne v barbarigi, v pon. pa sem pricela z delom :( konc dopusta, konc lustnega :(

naše novičke:

- Rok še ne hodi, naredi pa do 8 samostojnih korakov, nato pa bum na rito :)
- sam stoji nekja sekund
- ceplenje imamo pa po rojstnem dnevu, 24.8.

kaj nej se napisem???

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
13.8.2009 22:15:35   
betty
Zdej sem vas šla malo prečekirat kaj se vam je dogajalo med našo odstotnostjo. vidim, da otroci nagajajo :) tudi naš Rok je lump!
ker nismo dobili vrtca, se čuva pri tasči oz. njegovi babici :)

Zobki - 2 spodaj, 2 zgoraj, zdej mu pa rasteta se dve zg. dvojkici :)
spanje - ponavadi kr dvakrat na dan, občasno enkrat. se je pa naucu, da sam zaspi v posteljici, brez da ga jst guncam :)
mleko - aptamila noce niti kapljice, drugega mleka tudi ne, jogurte in skutke pa obožuje

Jutri pa se zadnjic ta teden na siht !!!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
13.8.2009 22:23:12   
Erin
betty - dobrodošla nazaj!user posted image user posted image user posted image

Naš fantin se je pa naučil zalaufat pralni stroj.. sem prav debelo zjutraj gledala kaj ropota in sem ga zalotila kako "šalta" program in potem pritisne prav na tipko za start... sem naredila prav nekaj posnetkov....da vam pokažem krajšega...

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
13.8.2009 22:27:59   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

betty - dobrodošla nazaj!user posted image user posted image user posted image

Naš fantin se je pa naučil zalaufat pralni stroj.. sem prav debelo zjutraj gledala kaj ropota in sem ga zalotila kako "šalta" program in potem pritisne prav na tipko za start... sem naredila prav nekaj posnetkov....da vam pokažem krajšega...

user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ka je dober! 

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
14.8.2009 6:32:51   
nell
Hej punce - hvala ker ste mislile na nas. Tibor je ok. Se zdej ne vem kok se mu je uspel čez rob postle potegnit. Postlca je spuščena na najnižjo možno varianto, v postli nima nič tazga, da bi lahko na kaj stopiluser posted image Predvidevam pa, da se je prijel za rob postelje in ker je v rokah zelo močen (to ma od tistga posebnega stila plazenja) - se je potegnil gor. Glede na to, da sem ga vidla, kako si pri plezanju pomaga z nogami - so se tud te verjetno upirale v letviceuser posted image user posted image user posted image user posted image Groza. Sicer je pa lepo mirno spal celo noč in včeri nagajal in trmal sto na uro - tko da je vse po starem.

Ampak res - u iber je ratal trmast...najbolj ga zadnje čase razkadi, če mu ne daš roke, da bi on marširal okol (ja vedn pač nimaš časa) - joj groza, se začne prav po tleh metat. In po novem imamo težave s spanjem - mah se ne smem nikamor premaknit - zdajle npr. mi spi z odprtimi vrati - mam tak občutek k da bi ga skrbelo, da mu bom kam ušla. Aha, da bi ga pa v postlci pustla, da se mal pojoče, mi pa po padcu na kraj pameti ne pride. In po enem dnevu se tega on še kako dobr zaveda. Včeri je hotu spat z mano - sem že skor popustila, ampak ker pa prejšnjo noč nisem nič spala, pa da še dons ne bi - pol bi pa res bla dans k kak pijanc. Je veljalo, da sem bla v svoji postli, Tibor v svoji, med sobami pa vrate odprte, da me je lahko videluser posted image user posted image user posted image user posted image Kaj me šele kaj čaka k bo šel v vrtec - res upam, da tale faze čimprej mine, ker drugač se bo menuser posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
14.8.2009 7:56:06   
anita goitan
jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše najini lubici Zoji, mal več je moj user posted image napisal: http://seamus.blog.siol.net/2009/08/14/365-dni/

juhuuu

Čestitke tudi vsem preostalim slavljencem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 14.8.2009 8:07:02 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
14.8.2009 8:48:21   
Krysia
Jutro.

anita, hvala za kavo.

Čestike za današnje slavljenčke: Roku sem že voščila v živo user posted image , potem pa praznujejo še TEODOR (košuta) , ZOJA (anita goitan) in PIA (matejka_). Vsem želim vse najboljše pa veliko smeha in novih odkritij! user posted image

No, mi smo tud dopolnili eno leto ... in spakirali skoraj vse za odhod. Zdej pa čakava očija, da pride iz službe (pa šele šel je, tko da se bova še načakala ...)

nell, ja mi imamo isto trmo - če mu ne daš roke glih takrat, ko se on spomni - groza ... jst sploh ne morem verjet, da se lahko en tko majčken otrok tko razjezi ... ampak tud to bo minil, a ne?

Erin, Tilen je pa svetoven s pralnim strojem! Zdej ga sam še naučiš perilo sortirat pa etikete brat, pol  pa prašek dozirat pa ti ne bo treba več prat user posted image - bo vse on zrihtal.

Nič, še eno malenkost mam za spakirat (no ja, ni malenkost - hrano za Roka user posted image ), pol se pa mogoče še kej oglasim ...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
14.8.2009 9:05:10   
Erin
 user posted image user posted image user posted image ROK , TEODOR , ZOJA,  PIA - VSE NAJBOOOOOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
14.8.2009 10:33:46   
sayuri
Zoja in Pia, vse najboljše in najlepše za rojstni dan

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
14.8.2009 10:38:09   
sayuri
Rok in Teodor, vse najboljše in najlepše za rojstni dan

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
14.8.2009 10:39:14   
sayuri
Erin, zgodaj Tilna učiš prat in sušit. Pravilno. Moški morjo bit danes vsestranski user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
14.8.2009 10:41:03   
tejkaz
Dan

Se javljam iz službe. Danes je petek in bolj lenarimo. Pravzaprav čakam enega profesorja, da skupaj predebatirava nekaj korektur iz njegovega učbenika, pa bi moral priti že ob desetih user posted image

Danes bo moj brat imel veliko dela z otrokoma. Oba bedita že od petih, no, vsi bedimo že od petih, ponoči sta galamila. Povejte, ali otročki mamic ki že hodijo v službo kaj manj spijo zdaj? Jaša se dostikrat zbuja in joka v spanju. Eva je pa kar dobro sprejela da naju ni. Moj brat je ob koncu njegovega delovnega časa pošteno utrujen. Ga kar utrudita.

Betty, vav, vi ste pa kar tri tedne uživali na dopustu. Srečno v službi.

Erin, jaz na žalost ne morem videt Tilna. Ne vem kar nekaj mi nalaga in nalaga. Bom poskusila doma.

Krysia, trma bo minila, vprašanje kdaj. Ko bi šele videla nšo tavečjo trmo. Menda naj bi trma trajala do četrtega leta.

Nell, še dobro da se je vse dobro končalo. Sicer noben od mojih dveh ni padel iz postelje (še), sta pa doživela že razne padce. Včeraj je Jaša padel in se skotalil konju pod noge. Sem mislila da me bo kap. On je samo malo čudno gledal ko sem ga ven jemala, hkrati pazila, da ne razjezim konja in da se ne dotaknem električnega pastirja. In skoraj jokala zraven. Ma, a sem res tok neumna, da otroka pustim da sam stoji pri ograji od konjev. Cel večer sem se še tresla, ponoči ša tudi dostikrat pomislila na to kaj bi se lahko zgodilo. Ampak sreča v nesreči, vse je ok.

Zdaj pa moram iti.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
14.8.2009 10:42:21   
gajka
ROK (Krysia), ZOJA (anita goitan), TEODOR (košuta), PIA (MATEJKA_) - vse najlepše ob 1. svečki!
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
14.8.2009 11:26:11   
Krysia
Hvala vsem za čestitke ... sva se do zdej matrala zaspat ... je bil tko utrujen, da niti vstat ni več mogel, če je sedel, mu je glavo kr k tlom vleklo, ampak ne pa ne spat in sploh ne bit v postli. sva že oba jokala ... in to naj bi bil en lep prvi rojstni dan ... no, pol sva nekak uspela zaspat na veliki postli ob petju pesmic ... jst res ne vem, od kje tele pesmice vlečem, ampak čudežno se spomnim ful pesmic, ki smo jih pel v vrtcu - še dobro. No, in mi ga je uspelo tud v posteljo prestavit in zdej spančka ...

Erin, men tud ni hotlo filmčka pokazat, pol sem si ga pa na FB pogledala - tm je šlo pa brez problema user posted image

V glavnem, sem uspela spakirat, večina stvari je va avtu, zdej pa sam upam, da moj možek pride čimprej ...

Pridne bodte, se tipkamo enkrat drug teden ... pa da ne boste še vedno na strani 150!!!! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
14.8.2009 11:37:40   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

ROK (Krysia), ZOJA (anita goitan), TEODOR (košuta), PIA (MATEJKA_) - vse najlepše ob 1. svečki!
user posted image

čestitke še od mene

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
14.8.2009 12:22:31   
anita goitan
hvala vsem za čestitkeuser posted image

Prav posebnega praznovanja ne bova delala, Zojo bova raj v naravo peljala kot pa po stanovanju gužvo imela, jutri gremo na Pokljuko, v nedeljo dopoldan v ZOO, popoldan pa pride primorska delegacija na obisk.

Želim vam lep vikend, pa pa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
14.8.2009 12:43:42   
buhtlčk

ROK (Krysia), ZOJA (anita goitan), TEODOR (košuta), PIA (MATEJKA_) 

VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
14.8.2009 12:58:03   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

ROK (Krysia), ZOJA (anita goitan), TEODOR (košuta), PIA (MATEJKA_) 

VSE NAJBOLJŠE!

Vse najboljše tudi od nas. user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
14.8.2009 13:48:10   
sayuri
Čist tko eno vprašanje.  Tiste, ki boste dale otročke v vrtec, varstvo in tiste, ki bojo doma - kaj je fajn, da imajo tako majhni otročki v vrtcu za obut? Filip je imel od začetka Cicibanove copatke, sam on je bil skor dve leti že star in je konkretno hodil. Naša dva sta še plezača in tole spotikanje v čevljih mi ne diši najbolje. Itak imam v mislih Superfitove copate, ker so mehkejši, če je treba copatke s tršim podplatom. KOt smo se danes pogovarjale-najraje sta bosa in najlepše štopicata bosa. REs bi najraje kar te mehke usnjene copatke dala za v vrtec. user posted image   Najlažje bosta plezala in tud hodila sem in tja. Bom pa še vprašala v Razvojni ambulanti. Zdaj pa bi rada še vaša mnenja. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?