|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 6:56:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 7:01:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
18.8.2009 7:23:38   
neboglasnica
Almera: tudi jaz sem vstala zaradi takih reči kot ti. Bor - žal ne. Darilo: barve bodo kar v redu. Bom pa še malce razmislila.

Neposredna povezava do sporočila: 1028
18.8.2009 7:29:52   
Majuska
'jutro,

pestra noč je za nami. Ko sem se odpravila spat (malo pred polnočjo), je imel Aleksander 38.8 vročine in sva jo pričela zbijat. Najprej Calpol, nato hladni obkladki na nogice. Na srečo je začela vročina padat in sem spala do 5h, ko je moja ura ... čeprav ima mali še vedno malo vročine, je babi rekla, naj ga pripeljeva in sem tako prišla delat. Tole bo nor dan!

Evo zajtrk

user posted image

grem pogledat, če imajo kje kofi zame ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1029
18.8.2009 7:45:12   
Majuska
Punce,   imam eno vprašanje in sicer, kako se pokaže, da je otrok alergičen na KM? Sama niti nisem razmišljala o tem, ker Aleksandrovo počutje bolj pripisujem petkovemu cepljenju. Tašča pa je danes rekla, da je morda to reakcija na KM, ker je bilo ravno en teden nazaj. Kaj menite, je možno? Čeprav sama mislim, da se alergija najbrž ne bi kazala skozi vročino … ali se motim?   Aha, pa še ena zadevica – zanima me, če bi mi bila katera pripravljena posoditi prenosno posteljico za 1 teden morja?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
18.8.2009 8:15:15   
3jeMi
ddddddddddddddoooooooooooobroooooooooo jutro, skoraj vsako jutro! user posted image

vidim, da je "biznis" laufal včeraj... user posted image user posted image user posted image

grem pooočččassi na hitro prebrat kaj se je dogajalo... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.8.2009 8:24:00   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

eno hitro vprasanje....kaj se igrate s svojimi čmrlji in čmrljami???a že uporabljate flumastre in rišete?plastelin? kakšne igrice so aktualne pri 1 letu starosti????

po trenutnem navdihu... malo knjigice pregledujemo, trenutno vsepovsod iščemo pikapolonice... zlaganje oz. bolje RAZMETAVANJE lesenih kock (očka ima full dela)... skrivanje, "skakanje" po najini postelji, kotaljenje... večinoma pa pustim, da se zaigra sam... drugače sem mu pa ravno v soboto dala en velik zvezek in navaden svinčnik (vzrok: ko sem reševala križanke, mi je iz rok splel kuli in malo porisal sedežno... BTW... Oxy rules) in zdaj "riše" tja notri... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.8.2009 8:24:25   
tims
Dobro jutro.

Kako? Ste se naspale, pa malčki?

Naša noč je bila pa katastrofalnauser posted image . Nina je zaspala ob pol devetih, mogoče malo kasnej, s tem, da je ves čas neki cmihala. Kakšno uro kasnej se je pa zbudila in je do polnoči jokala, tako da sva jo z mojim nosila gor in dol.... Ko sem jo jaz držala v naročju, je hotla k mojmu, ko jo je moj uzel, je hotla pa k men. Pol smo se pa vsi trije ulegl v spalnico in je še kr neki časa trajal da jo je zmankal. Nč mi ni bilo jasno, kaj se dogaja. Sem pa ravno dons zjutraj mojmu rekla, da komaj čakam, da gre Tim v šolo, Nina pa v vrtec, da pridemo na en ustaljen ritem, ne pa da si tamalo tko "sposojamo". Sej je revica verjetno čist zmedena. Drugače je pa HB brez vročine. Zgleda da so res samo zobki.

HD, dej povej, kako so pa na GRAWE reagiral, ko si tok fajn službo skenslala?

Zimska, oo, ti čist verjamem da i je grozn, k morš v službo. Jaz sem že en mesec, pa bi šla z veseljem nazaj na porodniško, kljub temu, da mi je moj reku, da sem bila zadnje tedne grozna, tečna, zoprnauser posted image . Pa sej verjetno res. Mal so me dajal živci, preden sem začela delat.

3jeMi- ful dober da ti bo brat pričauser posted image . Jaz mam tud brata, pa je najin odnos čist na psu. Se sploh ne pogovarjava zdele pa že glih ene dvanajst let (če ne še več).

Inigo, men se tud čudn zdi, ko vidim tako mlado mamico, kot si ti. Pa ne zdej mislit, da imam kaj proti, daleč od tega. Ampak je ful veliko žensk, ko se odločajo za pozno nosečnost, tako da mamice tvojih let prav pozdravljamuser posted image . Se mi pa zdi, da je zadnje čase spet malo več mladih mamic. Če dobro pomislim, bi se jaz tudi odločila, da bi imela kakšno leto prej prvega otroka (jaz sem bila 29 let stara, ko sem rodila Tima), če bi imela seveda to možnost. Pa ne iz zdravstvenega razloga. Midva nisva imela rešenega stanovanjskega problema. Sama sem bila podnajemnica, moj je živel doma, .... Ampak tudi tako kot je, mi je okuser posted image

Mirjam, leeeeepa torticauser posted image

Igranje z malčki - ta čas sva večina zunaj v peskovniku ali na sprehodu. Če pa sva že notri, pa padejo kakšni kozarčki, ki jih vstavljaš enga v druzga, rada se igra s temi liki, ki jih ustavljaš v primerne luknje, velikrat pa se sam kej valava po pojstli,.... No, ja, če ji pa dovolim šart po posodi, mam pa eno uro miruser posted image , da o daljincih in podobnih zadevah ne govorim. Nad barvicami še ni nič navdušena, tko da to bomo še mal počakal. Drugače se pa najraj igra s Timom, pa čeprav velikrat samo sedi zraven njega in ga opazujeuser posted image

Lara, user posted image  za prvi zobek.

Umpa, pa si le preživelauser posted image user posted image . Upam, da ne bo hujših bolečin po injekciji.

Populisuser posted image , sej bo. Tud ti boš zaposlena mamicauser posted image

Neboglasnica, super za sestrino darilouser posted image user posted image . Mene pa moja sestra vsako leto vpraša, kaj si želim, dobim pa itak nikol nič ne.

Majuskauser posted image za Aleksandra.

Umivanje zobkov - mi si jih umijemo vsak večer z zobno ščetko. Včasih sicer malo protestira, pa se ne dam kaj dost motit. Kar je treba, je pač treba.

Uf, tko, poročilo oddano, zdele pa grem še mal delatuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.8.2009 8:26:17   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja

hej hej

Kako smo? Vas ne dohajam .....nimam časa za branje in pisanje na rr. A ha berem, da ste vsi .....super truper......fajn fajn.

NEBOGLASNICA IN MAJA24.......vse najboljše....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa.....smo po starem se imamo lepo in uživamo maksimalno v teh sončnih poletnih dnevih. Lara jo veselo mahana na okoli...je prav posrečena sedaj ko hodi.

mmmm  LARA JE PRI SVOJIH 13 MESECIH DOBILA PRVI ZOBEK, pa drugi spodaj bo mislim, da tudi kmalu prikukal na plano.
user posted image user posted image
Verjetno je zadnja julijka , ki je dobila prvi zobek tako pozno.

user posted image  bejba...

user posted image  za prvi zobek... na koncu bo pa vse julijčke našišala user posted image

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.8.2009 8:32:36   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Punce,   imam eno vprašanje in sicer, kako se pokaže, da je otrok alergičen na KM? Sama niti nisem razmišljala o tem, ker Aleksandrovo počutje bolj pripisujem petkovemu cepljenju. Tašča pa je danes rekla, da je morda to reakcija na KM, ker je bilo ravno en teden nazaj. Kaj menite, je možno? Čeprav sama mislim, da se alergija najbrž ne bi kazala skozi vročino … ali se motim?   Aha, pa še ena zadevica – zanima me, če bi mi bila katera pripravljena posoditi prenosno posteljico za 1 teden morja?

Kar se posteljice tiče, ti ne morem nič pomagat, ker je nimamo, žal. Kar se pa alergije na KM tiče, pa mislim, da ne bi smel imet vročine. Najpogostejši znaki alergije na km so: driska, rdeči fleki okoli ust po zaužitju mleka (ponavadi hitro izginejo), pikice po ličkah in prsnem košu, zatekanje (res redko), lahko se pojavi tudi bruhanje. Za vročino pa še nisem slišala.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.8.2009 8:35:01   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

uf tega je ogromno, zunaj se pa spet drugače igrava: se mi zdi da je sedaj začela prav srkat stvari vase kot goba...vse hoče vedet kaj je kaj, tako da so tudi sprehodi vse krajši in se ustavljamo ob vsem: drevesu, pa tipamo veje in deblo, opazujemo mravlje, trgamo liste in mečemo storže itd...

user posted image ... res sama firbčnost... user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
18.8.2009 8:41:27   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Hej hoj.

Počasi lezem za vami, berem in berem komentirala bom pa verjetno ob svetem nikoli. Danes sem laufalo po zavodu za zaposlovanje in za zdr.zav. tako da sem uradno brezposelna oseba oz. borzna posrednica.Opažam da ima moja psiha rahle probleme z trenutnim statusom, kljub temu da začnem delati čez dva tedna.Eh počasi bo, upam da bom proti večeru bolj zgovorno.ČAu do takrat

user posted image ... saj bo bolje, če ne prej čez 2 tedna user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1037
18.8.2009 8:43:54   
nanka
dan

Majuška, tudi jaz mislim da pri alergiji ni vročine in je vse skupaj posledica cepljenja, ker se telo bori proti cepivu. Prenosne posteljice žal ne morem posoditi, ker mala spi 2x na dan noter pri babici, zdaj smo jo komaj navadili da je to njena postelja in si je ne upam posodit, žal.

Še par stvari opravim, pa grem domov po Natko in hitro k zdravniku, popoldne pa Aurori sporočim mere.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
18.8.2009 8:53:43   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

starševstvo...rodila sem s 25. pa mi je žal da nisem še prej..po mojem bi bilo idealno pri 22....greš s 25. v službo za poln delovnik in začneš gradit kariero...

ima pa moja mami kar opisujete druge..stara je 52 let in ima 8 let staro hčerko, ki bo pri njenih 60 letih v najvčji puberteti....
prvega otroka je rodila pri 25 drugega 26. in je rekla da če bi še enkrat bi še prej..

Je žal kar težko izvedljivo - jaz sem diplomirala z 23 leti, imela srečo, da sem imela rešen stanovanji problem, našla službo, da sem se lahko preživljala. Direkt po diplomi ne vem od česa bi živela, če ne bi šla v službo. Ko pa enkrat začneš s službo, si pa vsaj 2 leti tam, preden začneš na otrokih delat (če imaš seveda delo, ki te veseli). Meni je realno tam okoli 27 let

user posted image ... jaz sem pa mojemu pri mojih 25. letih rekla, da bom imela prvega otroka med 25 in 30 letom, pa sem jedva ujela ta razpon user posted image ... pa se je nekaj upiral, potem se mu pa malo naračunala njegova leta in mu povedala, da bo on že deda, ko bo šel na prvi roditeljski sestanek in se je umiril...
Lovro pri 29., ne vem kdaj bo naslednji, ko bo bo, če pri 40 pa pri 40... kaj čem...
je pa tako, sem ziheraš (kot se populis zdaj počuti, ko je na zavodu, vem kaj ji psiha dela)... najprej štalca potem pa kravca... oz. štalca je bila, no problem, bolj me je služba matrala... klele so me 7 let vlekli honorarno, sem zamenjala šefinjo (btw, špica ženska), 2 leti podaljševali za določen čas, bila dva meseca noseča, ko so mi dali pogodbo za nedoločen čas... nekako hočem imet vse pošlihtano in če po pravici napišem, glede na trenutne razmere, mi nekako kar ni imeti še enega otročka, ker ne vem ali nama ga bo uspelo spodobno preživljati... vem, čudno razmišljanje, samo zihr je zihr... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1039
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 8:54:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 8:55:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1041
18.8.2009 8:56:31   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: flower

igranje..pri nas jeaktualno šetanje po stanovanju in prenašanje igrač, metanje igrač v avto, odpiranje in zapiranje vrat od avtomobila, poslušanje pojoče knjigice(tista ki oponaša živalce), čofotanje v bazenu, tu pa tam kdaj gugalnica,oponaša brisanje praha, igranje s kamenčki na plaži, hoja po toboganu navzgor... tuki se pa skor že zaključi...ne upam dat plastelina, ker vse vtika v usta, ne upam dat barvic oz flumastrov in voščenk iz istega razloga....kako in s čim se pa otroci v tej starosti igrajo v jaslih????

Se strinjim. Nikoli se ne bi odločila za vse, ker menim, da je mala mala možnost, da vsi preživijo... sigurno ne bodo, itak pa bodo vsi nedonošeni precej..

Flower: citirano besedilo in komentar se rahlo križata?? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1042
18.8.2009 8:59:55   
Inigo
majuška - tut mi ti jo lahko posodimo. je oranžno modra, 120x60... taka standardna. user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
18.8.2009 9:01:53   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Almera, a greste jutri kaj k sosedu. Od kar hodim v službo mi torki pri sosedu ne dišijo preveč

Po mojem je bila danes. In spet so nalepkeeee.

Jap, mi je dragi prinesel letak ... tele posode bom pa kar kupila, mi bodo prav prišle ob selitvi. Tako da se priporočam za nalepke, če jih slučajno katera ne bo zbirala (vidim da ste tokrat kar zagrete!)

oki doki lejdis, jaz sem se odločila, da v tokratni akciji ne bom sodelovala, bom pa zbirala nalepke in jih dobite...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
18.8.2009 9:29:34   
neboglasnica
Majuska: prenosne posteljice nimamo - vidim pa, da so ti jo punce že pripravljene posoditi. Pridne.

Almera in Nanka: dobro opravita pri P.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 9:32:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1046
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 9:33:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1047
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 9:34:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1048
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 9:49:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1049
18.8.2009 9:53:39   
neboglasnica
Aja, včeraj sem Almero in ostale tako veselo pošiljala v Mercator v dobri veri, da je torek. Me je danes Populis razsvetlila, da je šele danes torek in ne sreda. Sorry...

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?