|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.8.2009 8:24:25
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro. Kako? Ste se naspale, pa malčki? Naša noč je bila pa katastrofalna . Nina je zaspala ob pol devetih, mogoče malo kasnej, s tem, da je ves čas neki cmihala. Kakšno uro kasnej se je pa zbudila in je do polnoči jokala, tako da sva jo z mojim nosila gor in dol.... Ko sem jo jaz držala v naročju, je hotla k mojmu, ko jo je moj uzel, je hotla pa k men. Pol smo se pa vsi trije ulegl v spalnico in je še kr neki časa trajal da jo je zmankal. Nč mi ni bilo jasno, kaj se dogaja. Sem pa ravno dons zjutraj mojmu rekla, da komaj čakam, da gre Tim v šolo, Nina pa v vrtec, da pridemo na en ustaljen ritem, ne pa da si tamalo tko "sposojamo". Sej je revica verjetno čist zmedena. Drugače je pa HB brez vročine. Zgleda da so res samo zobki. HD, dej povej, kako so pa na GRAWE reagiral, ko si tok fajn službo skenslala? Zimska, oo, ti čist verjamem da i je grozn, k morš v službo. Jaz sem že en mesec, pa bi šla z veseljem nazaj na porodniško, kljub temu, da mi je moj reku, da sem bila zadnje tedne grozna, tečna, zoprna . Pa sej verjetno res. Mal so me dajal živci, preden sem začela delat. 3jeMi- ful dober da ti bo brat priča . Jaz mam tud brata, pa je najin odnos čist na psu. Se sploh ne pogovarjava zdele pa že glih ene dvanajst let (če ne še več). Inigo, men se tud čudn zdi, ko vidim tako mlado mamico, kot si ti. Pa ne zdej mislit, da imam kaj proti, daleč od tega. Ampak je ful veliko žensk, ko se odločajo za pozno nosečnost, tako da mamice tvojih let prav pozdravljam . Se mi pa zdi, da je zadnje čase spet malo več mladih mamic. Če dobro pomislim, bi se jaz tudi odločila, da bi imela kakšno leto prej prvega otroka (jaz sem bila 29 let stara, ko sem rodila Tima), če bi imela seveda to možnost. Pa ne iz zdravstvenega razloga. Midva nisva imela rešenega stanovanjskega problema. Sama sem bila podnajemnica, moj je živel doma, .... Ampak tudi tako kot je, mi je ok . Mirjam, leeeeepa tortica Igranje z malčki - ta čas sva večina zunaj v peskovniku ali na sprehodu. Če pa sva že notri, pa padejo kakšni kozarčki, ki jih vstavljaš enga v druzga, rada se igra s temi liki, ki jih ustavljaš v primerne luknje, velikrat pa se sam kej valava po pojstli,.... No, ja, če ji pa dovolim šart po posodi, mam pa eno uro mir , da o daljincih in podobnih zadevah ne govorim. Nad barvicami še ni nič navdušena, tko da to bomo še mal počakal. Drugače se pa najraj igra s Timom, pa čeprav velikrat samo sedi zraven njega in ga opazuje Lara, za prvi zobek. Umpa, pa si le preživela . Upam, da ne bo hujših bolečin po injekciji. Populis , sej bo. Tud ti boš zaposlena mamica Neboglasnica, super za sestrino darilo . Mene pa moja sestra vsako leto vpraša, kaj si želim, dobim pa itak nikol nič ne. Majuska za Aleksandra. Umivanje zobkov - mi si jih umijemo vsak večer z zobno ščetko. Včasih sicer malo protestira, pa se ne dam kaj dost motit. Kar je treba, je pač treba. Uf, tko, poročilo oddano, zdele pa grem še mal delat .
|
|
|