|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 23:13:32
|
|
|
|
metuljcek321
|
nosečka maja - oujeeee, pa ste ga dočakali - zob nr. 1 je pokukal na plano ... to je moralo biti veselja, kajne? Čestitke, čestitke. Boš videla, zdaj bodo šli kot gobe po dežju neboglasnica - 25. 8. - lucky you! igrice - raziskovanje domače okolice, čofotanje v lavorju pred hišo, hoja, plezanje po stopnicah, vožnja v kolesu (mami ali ati furata, Anja pritiska gumbke z glasbo in zraven skače, včasih tudi vstane, da je bolj zanimivo), guncanje, branje iz knjigice (slikice živali), žoganje, skakanje in norenje po sedežni in po tleh (loviva se po vseh štirih - jaz njo ali ona mene), skrivanje, dvigovanje sifona v kopalnici in namakanje rokic notri (to smo pred kratkim preprečili & prelepili s silver tape-om), odkrivanje tistega pokrovčka na odtku tuša, kamor se uamejo lasje --> Anja ga potem meče naokoli, jaz ga dajem nazaj (igrica lahko traja v nedogled), opazovanje delovanja pralnega sjtroja, igranje z račko, ki obožuje vodo & zelo rada gre v lonek in ven iz njega, prepevanje pesmic, risanje z zaprtim kulijem po tleh (res ji moram enkrat naštimat list papirja in dat v roke barvice, pa da vidimo, kaj bo ustvarila), igra s kamenčki, dooolgi pogovori - včasih ima mami monologe, največkrat pa so to izredno konstruktivni dialogi - v bistvu ji razlagam čist vse, kar sama delam in me pri tem opazuje, čeblja, komentira, posnema, vriska, .... Mah, non-stop se kaj dogaja, saj veste, kako je. Edino sem se zalotila, da po angleško pa se nisva še prav nič zmenili - ojej, kakšna mam-anglistka sem to? Tomorrow, tomorrow ... Umpa - did you survive? Kolk zob imaš še? Aha, vidim, da si že back home ... upam, da boš kmalu ok! hoja po stopnicah - naša ne gre sama - držim jo za roko & gre gor, potem pa takoj tudi dol. Pa spet gor in ... guess what ... dol. To bi počela ure in ure (ona, ne jaz ). rebeca - Marlenna/Tomaž? What was (s)he like? Ja, naš kraj je res zvezdniški, ni kaj - še jaz en mal zaslovim, pa smo kot Hollywood nr. 2 Well, almost. Aja, tudi Branko Robinšak živi tu pri nas - operni pevec. Pa čisto nova voditeljica Dnevnika ob sobotah in nedeljah na Slo 1 Jasmina Jamnik, pa tista vedeževalka Ruža, ........... joj, ej ........ kar noro, ne? populis, čez 14 dni bo much much better, you'll see. Le pogumno in z dvignjeno glavo naprej. Pošiljam ti koš moralne podrpore. Upam, da bo pomagal! nanka, ful sem navdušena, da je za vami tak krasen dan - želim vam še veliko takih! Mega. Pa dobro opravita ju3 s princesko, Almera, vi pa s princem (sem čist pesniško navdahnjena - he, he). Majuška, a potem morje odpade al kako? Je Aleksander že OK? Misliš, da je reakcija na cepljenje? Ker na tole tretje je šele po enem tednu - kdaj ga je imel? zobna ščetka - je ne mara, začne mahati z glavo sem in tja, ko se pojavim z njo - uporabljam tisto gumasto zadevo, ki se natakne na prst. A ve čistite po prav vsakem obroku? spanje čez dan - aha, danes ga je bilo samo za 2 urci. Zmanjšujemo dozo maybe? We'll see. neboglasnica, po kaj boste šibnili v Ikeo? Anything special?
|