|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
17.8.2009 22:33:12   
neboglasnica
Iii, Almera je pa imela 3303!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 22:33:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1002
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 22:34:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
17.8.2009 22:34:59   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Iii, Almera je pa imela 3303!

ti pa 4422

Bemti pa res. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1004
17.8.2009 22:36:06   
neboglasnica
Nekaj se mi zeha, grem poskusit kosti zložiti vodoravno, pa da vidimo, kaj bo.

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1005
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 22:39:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1006
17.8.2009 22:40:55   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

starševstvo...rodila sem s 25. pa mi je žal da nisem še prej..po mojem bi bilo idealno pri 22....greš s 25. v službo za poln delovnik in začneš gradit kariero...

ima pa moja mami kar opisujete druge..stara je 52 let in ima 8 let staro hčerko, ki bo pri njenih 60 letih v najvčji puberteti....
prvega otroka je rodila pri 25 drugega 26. in je rekla da če bi še enkrat bi še prej..

Je žal kar težko izvedljivo - jaz sem diplomirala z 23 leti, imela srečo, da sem imela rešen stanovanji problem, našla službo, da sem se lahko preživljala. Direkt po diplomi ne vem od česa bi živela, če ne bi šla v službo. Ko pa enkrat začneš s službo, si pa vsaj 2 leti tam, preden začneš na otrokih delat (če imaš seveda delo, ki te veseli). Meni je realno tam okoli 27 let

Vidiš ... če bi jaz imela rešen stanovanjski problem in takrat redno službo, bi najbrž nekje pri 27-ih imela otroke user posted image

pač ne gre vedno tako, kot si zamisliš v glavi

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1007
17.8.2009 22:42:43   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Almera, a greste jutri kaj k sosedu. Od kar hodim v službo mi torki pri sosedu ne dišijo preveč

Po mojem je bila danes. In spet so nalepkeeee.

Jap, mi je dragi prinesel letak ... tele posode bom pa kar kupila, mi bodo prav prišle ob selitvi. Tako da se priporočam za nalepke, če jih slučajno katera ne bo zbirala (vidim da ste tokrat kar zagrete!)

Grem spat, očitno grem jutri v službo, čeprav je mali še malce vroč ... tašča je rekla, da ga lahko pripeljeva kljub vročini.

Nočko srčice user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1008
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 22:45:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 22:46:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1010
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 22:46:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1011
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 22:48:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1012
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 22:49:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1013
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 22:52:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1014
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 22:52:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1015
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 23:10:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1016
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 23:12:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1017
17.8.2009 23:13:32   
metuljcek321
nosečka maja - oujeeee, pa ste ga dočakali - zob nr. 1 je pokukal na plano ... to je moralo biti veselja, kajne? Čestitke, čestitke. Boš videla, zdaj bodo šli kot gobe po dežjuuser posted image

neboglasnica - 25. 8. - lucky you!

igrice - raziskovanje domače okolice, čofotanje v lavorju pred hišo, hoja, plezanje po stopnicah, vožnja v kolesu (mami ali ati furata, Anja pritiska gumbke z glasbo in zraven skače, včasih tudi vstane, da je bolj zanimivo), guncanje, branje iz knjigice (slikice živali), žoganje, skakanje in norenje po sedežni in po tleh (loviva se po vseh štirih - jaz njo ali ona mene), skrivanje, dvigovanje sifona v kopalnici in namakanje rokic notri (to smo pred kratkim preprečili & prelepili s silver tape-om), odkrivanje tistega pokrovčka na odtku tuša, kamor se uamejo lasje --> Anja ga potem meče naokoli, jaz ga dajem nazaj (igrica lahko traja v nedogled), opazovanje delovanja pralnega sjtroja, igranje z račko, ki obožuje vodo & zelo rada gre v lonek in ven iz njega, prepevanje pesmic, risanje z zaprtim kulijem po tleh (res ji moram enkrat naštimat list papirja in dat v roke barvice, pa da vidimo, kaj bo ustvarila), igra s kamenčki, dooolgi pogovori - včasih ima mami monologe, največkrat pa so to izredno konstruktivni dialogi - v bistvu ji razlagam čist vse, kar sama delam in me pri tem opazuje, čeblja, komentira, posnema, vriska, .... Mah, non-stop se kaj dogaja, saj veste, kako je. Edino sem se zalotila, da po angleško pa se nisva še prav nič zmenili - ojej, kakšna mam-anglistka sem to? Tomorrow, tomorrow ...

Umpa - did you survive? Kolk zob imaš še? Aha, vidim, da si že back home ... upam, da boš kmalu ok!

hoja po stopnicah - naša ne gre sama - držim jo za roko & gre gor, potem pa takoj tudi dol. Pa spet gor in ... guess what ... dol. To bi počela ure in ure (ona, ne jazuser posted image  user posted image ).

rebeca - Marlenna/Tomaž? What was (s)he like? Ja, naš kraj je res zvezdniški, ni kaj - še jaz en mal zaslovim, pa smo kot Hollywood nr. 2user posted image  Well, almost. Aja, tudi Branko Robinšak živi tu pri nas - operni pevec. Pa čisto nova voditeljica Dnevnika ob sobotah in nedeljah na Slo 1 Jasmina Jamnik, pa tista vedeževalka Ruža, ........... joj, ej ........ kar noro, ne?

populis, čez 14 dni bo much much better, you'll see. Le pogumno in z dvignjeno glavo naprej. Pošiljam ti koš moralne podrpore. Upam, da bo pomagal!

nanka, ful sem navdušena, da je za vami tak krasen dan - želim vam še veliko takih! Mega. Pa dobro opravita ju3 s princesko, Almera, vi pa s princemuser posted image  (sem čist pesniško navdahnjena - he, he).

Majuška, a potem morje odpade al kako? Je Aleksander že OK? Misliš, da je reakcija na cepljenje? Ker na tole tretje je šele po enem tednu - kdaj ga je imel?

zobna ščetka - je ne mara, začne mahati z glavo sem in tja, ko se pojavim z njo - uporabljam tisto gumasto zadevo, ki se natakne na prst. A ve čistite po prav vsakem obroku?

spanje čez dan - aha, danes ga je bilo samo za 2 urci. Zmanjšujemo dozo maybe? We'll see.

neboglasnica, po kaj boste šibnili v Ikeo? Anything special?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
17.8.2009 23:22:06   
lex
Sem vas uspela prebrat in po pravici povedano se mi ne da pokomentirat za nazaj vsega.
Samo tole

- Igra v jaslih je podobna igri doma. Vsaj prve mesece se prilagajamo igri doma, da se otrok počuti podobno kot doma - žoge, avti, vozički, barvice, kuhinje,.................................. so pa tam še drugi materiali, ki jih doma mame ne rade prakticiramo iz razloga čiščenja - vodene barvice, prstne barvice, glina, ................ roko na srce da ko se odločiš da boš doma to dal najprej pomisliš kolk bo potem čišenja, tam to naredimo bolj mimogrede vse skupaj. tam se otroci spoznajo tudi z orfovim inštrumentarijem (tudi v jaslicah) - palčke, ksilofon, tamburin,.............., pojejo se pesmice, večji otroci jim igrajo kakšno igrico,........

- hofer - jaz kupujem tam vse. Bodyi mi nekak ne sedejo ker so na poklopec, kar se pa ful raztegne in ponavadi jih kupujem v sparu vedno 1 št. večje pa je. plenice nam boljše dihtajo kot vsaka druga, robčki za rit so tud ok. Le mesa ni tolk kot ga jaz kupim, pa popakrano je vse. Jaz pa ponavadi kupim v večjem kosu in potem doma zamrznem.

- jaz sem Aleksa rodila pri 24 in če bi imela možnost se še 1x odločat bi se isto odločila. takrat sem imela bistveno več energije že kot je imam sedaj. In ko mi kdo reče če bi imela še enega se ne vidim več s trebuhom ali malim dojenčkom. Sedaj so na vrsti tete da zrihtajo kakega bratranca in sestrično. Tiste pa z veseljem počuvam. No itak je sedaj že nemogoče da bi kaj naredili, ker sem končno dobila mireno.

- hoja po stopnicah navzgor je najboljša pri nas, se na 5 stopnici pol tolk smeji, da bi počila lahko. Dol pa še ne zna. trenutno samo nabira km zdaj ko je shodilauser posted image

- umivanje zob, vsak večer s tole gumjasto zadevo za na prst, ker ščetke niti pod razno ne dobim v usta. Alina je bila ista pa sem jo pri 2 peljala ko so Aleksu vrtali zob od takrat pa pridno drži usta odprta. Jo bom že navadila. Se vidi, da je pozno dobila zobe. Aleks je bil kar navajen na ustno higieno, saj je pri 4,5 dobil zobke in pol ni bilo takšnega ne odprianja ust. Je bil še kar priden.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1019
17.8.2009 23:29:59   
metuljcek321
AAA, živjo, živjo! Lepo, da si se prišla mal pofočkat, res.

starševstvo - evo, jaz sem diplomirala pri 23, oba sva zelo hitro dobila službo za nedoločen čas, pri 26 sva se poročila, preselila, jaz sem istega leta magistrirala, zanosila - to se nama je časovno res idealno poklopilo, a usoda je imela drugačne načrte - starša sva postala šele 5 let kasneje. Dolga doba, res, a tako so se pač stvari razpletle in ko se sedaj ozrem nazaj, se mi zdi, da je že bilo tako najbolj prav. Zdaj mi je prima, ne razmišljam o tem, da je morda prepozno. Počutim se super, vse laufa - ni, da ni. Je pa dandanes res tako, da je ta razpon za starševstvo postal zelo širok - ženske od 20 do 40 (oboje cca.) postajajo prvič mamice - kar ludnica, če pomisliš, kajne?

O, glugluglu, točno tako kot neboglasnica sem razmišljala tudi jaz - a gresta z možekom naročit babyja nr. 4?

gr, to je pa lepo, ko te nekdo takole preseneti - še posebej, če je to bližnji sorodnik. Boš povedala, ko se boš šla razvajat, prav? Kam to greš?

dvanasterčki - ojej. Pa a so z Marsa al kaj, da so ji toliko zarodkov vstavili? Ženska je imela prej 2 splava, potem so jo pa kot konzervo nafilali (pardon my French) - čist nehumano, ej. Pri nas zdaj dajejo po 1 zarodek, postopki pa niso več 4, ampak jih je 6 (na otroka).

(author unknown)

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
17.8.2009 23:34:49   
metuljcek321
O dvanajsterčkih:

KLIKNI

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
17.8.2009 23:36:52   
metuljcek321
športne zvezde: KLIKNI

nasveti, da se boste počutile in izgledale kot zvezde:
KLIKNI

Night-night, sleep tight

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1022
18.8.2009 6:32:30   
neboglasnica
Dobro jutro....

Neposredna povezava do sporočila: 1023
18.8.2009 6:34:58   
neboglasnica
No, vaše želje so pomagale vsaj malo, smo še kar nekako spali. Le zjutraj je mož nekaj iskal in rožljal s ključi, pa se je mali prebudil in sem ga kar nekaj časa uspavala nazaj, ker zjutraj si pa res želim nekaj časa zase, da sebe pocrkljam.

Ikea: ne, zabijanje časa in iskat gremo neke stvari, ki so jih moji otroci dobili za RD darilo od Ikee.

pečene paprike: jaz sem jih eno leto delala in sem jih dala kar v kozarce. Ampak meni ne potegnejo in smo jih potalali.

Neposredna povezava do sporočila: 1024
18.8.2009 6:35:28   
neboglasnica
Malo sem odprla in vam povem, tele muhe so pa za popenit!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?