|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.8.2009 14:32:35
|
|
|
|
Tinky
|
mirjam, tudi tokrat ni blo šetice, danes je vredna že 140 mio, a kaj ko mi ni zneslo vplačat, ker je bla taka ma taka gužva, da se mi ni dalo čakat, pa Teo je tečnaril.....upam, da je tudi danes ne bo starševstvo, itak vsaka ženska zase ve, kdaj je najboljši čas za materinstvo. Sama pred 27-28 letom še nisem bila pripravljena imet otroka, zato je zame idealno okoli 30. leta. Prej sem itak bla egoistična in mislila samo nase, mi je blo pomembno hodit okoli in ga žurat, pa denar trosit samo zase. Pa sem imela recimo pri 24. že resnega tipa, rešen stanovanjski problem in službo na nedoločen čas. Pa kako se hitro vse obrne...pri 27. ko bi recimo bla pripravljena imet otroka, sva s tipom šla narazen in še firma kjer sem delala je šla v tri krasne (pa je bla zelo velika firma, s 400 zaposlenimi). Kar naenkrat sem postala samska in brezposelna z željo po otroku. Potem se po naključju po vnovičnem norem obdobju mojega življenja spoznala "princa na belem konju", se z njim poročila po 10m poznanstva, takoj zanosila in zdej sem srečna brezposelna mama in žena Moja mama, je stara 50 let, mene je imela pri 18, brata pri 22. Pri svojih 40. letih je imela dva odrasla otroka in iz danes na jutri ostala v veliki hiši sama z mojim fotrom. Zdej je pa vsa nora ker ima vnučka, ki ji pomeni vse na svetu. Jaz pravim, da je dobro, da imaš nekaj kilometrine za sabo, da izkusiš vse kar ti življenje ponuja in pol skočiš dol z oblakov in si ustvariš družino. Nič , grem možeku skuhat kosilo, ker bo kmalu doma.
|