|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 12:47:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
17.8.2009 12:50:26   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

majuska... ne vem, če njemu klenka... mogoče mi hoče povedat, da meni teče... user posted image ... pa ej, saj se ne počutim tako, ipak jih imam samo 29 in še malo user posted image

tebi pa res še ne tiktaka user posted image   bodi resna. Med sodelavkami je ena zanosila pri 42-ih in ima krasnega fantiča. toliko o tem user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 902
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 13:01:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
17.8.2009 13:05:48   
Netta
user posted image

takole je izgledala naša tortica...je ana skoz GA GA GA delala zravenuser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 904
17.8.2009 13:07:00   
Netta
priče... jah, midva imava samo starše, 2 brata in sestro z družinami namen povabit in sta pač priči brata (sestra je frej user posted image )... čeprav pri meni sploh ni bilo vprašanje, da bi bil priča kdo drug, sem pa rekla bratu in sestri, da naj se zmenita kdo bo in ker se nista znala zmenit, sem brata potunkala... sprva je rekel, da ne bi bil, ker mu je tako hudo in mu gre kar na jok, ko se punce takole stran mečejo user posted image , potem mi je pa v soboto rekel (naš silak in velik neromantik), da je vesel, da ima to čast, da bo lahko še zadnjo sestro "oddal", je bil tudi ta prvi sestri priča... user posted image

ooooooooo...kako lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 905
17.8.2009 13:09:19   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

neboglasnica, zakaj pa sem jaz mislila, da se nam ti še vedno z dopusta javljaš? Hm, kdaj ste pa prispeli nazaj?

Mi smo prišli predčasno z dopusta 16.07., in smo ves čas doma. Mogoče si mislila, da sem na dopustu, ker sem se malo malo javljala. Saj veš, imela sem dolg nos, ker ste me ignorirale zvečer. Edino v soboto so me moji odpeljali na morje.

Evo, sataraš je v kozarcih in čaka na zimo. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 906
17.8.2009 13:11:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

majuska... ne vem, če njemu klenka... mogoče mi hoče povedat, da meni teče... user posted image ... pa ej, saj se ne počutim tako, ipak jih imam samo 29 in še malo user posted image

tebi pa res še ne tiktaka user posted image   bodi resna. Med sodelavkami je ena zanosila pri 42-ih in ima krasnega fantiča. toliko o tem user posted image

Meni pri letih ne gre toliko za biološko uro kot za leta. Tvoja sodelavka bo v času njegovih norih, najstniških let stara 60 let. user posted image

Pa da ne bo katera užaljena, nimam nič proti temu, da se eni pozno odločajo za materinstvo.. samo jaz se nebi!

Hja Flower, nekaterim pač prej ne rata ... potlej nič ne zbiraš let, verjemi, najbrž si samo vesel, da si sploh starš.

Jaz sem se odločila pri 35-in in mi ni nič pozno user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 907
17.8.2009 13:12:57   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

neboglasnica, zakaj pa sem jaz mislila, da se nam ti še vedno z dopusta javljaš? Hm, kdaj ste pa prispeli nazaj?

Mi smo prišli predčasno z dopusta 16.07., in smo ves čas doma. Mogoče si mislila, da sem na dopustu, ker sem se malo malo javljala. Saj veš, imela sem dolg nos, ker ste me ignorirale zvečer. Edino v soboto so me moji odpeljali na morje.

Evo, sataraš je v kozarcih in čaka na zimo. user posted image

neboglasnica verjemi da bi bila jaz več tu, če bi mi fanta to pustila user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 908
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 13:27:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 909
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 13:32:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 910
17.8.2009 13:35:00   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Meni pri letih ne gre toliko za biološko uro kot za leta. Tvoja sodelavka bo v času njegovih norih, najstniških let stara 60 let. user posted image

Pa da ne bo katera užaljena, nimam nič proti temu, da se eni pozno odločajo za materinstvo.. samo jaz se nebi!

Hja Flower, nekaterim pač prej ne rata ... potlej nič ne zbiraš let, verjemi, najbrž si samo vesel, da si sploh starš.

Jaz sem se odločila pri 35-in in mi ni nič pozno user posted image

Ja to je najbrž res to, da je najbrž nek razlog, da se tako pozno "odločajo" za otroka. Jaz tudi mislim, da je važno le, da si starš, pa magari pri 40, če prej ne gre.

Sicer pa se je že meni zdelo, da sem stara, ko sem rodila pri 29. H? user posted image  Ni sile, pa vendarle.....kakor komu paše, vsak pač po svoje. Je pa res, da bi imela prej, če bi šlo drugače, tako pač ni šlo in se je zavleklo...ampak še vedno ne predaleč, hb.  user posted image user posted image

dajte dajte... sploh da ne govorim kako so se tetke v čakalnici G ambulante zgražale, ko so vidle tako mlado nosečnico - beri mene! user posted image in kaj zdaj? a kr sem bla takrat stara 21/22 let pa pol tut ne morm bit mama? WTF?! ja, enim res ni najbolj jasno...

Neposredna povezava do sporočila: 911
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 13:36:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
17.8.2009 13:36:56   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

user posted image

takole je izgledala naša tortica...je ana skoz GA GA GA delala zravenuser posted image

ga ga ga... lepa tortica... ga ga ga... user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 913
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 13:42:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
17.8.2009 13:45:47   
3jeMi
lejdis, če so lahko deci pri recimo 65. letih "mladi" očkati, bemti, pa babe ne bomo pri 40+... lepo vas prosim... itak pa, stvar okus, je rekla muha, k' je drek žrla... user posted image

nič... pokam po malega... danes kuham mcdonalds... potem pa še malo skočimo v Kik, ker mali že skoraj nag okoli hodi... se mi zdi, da se je kar malo potegnil in mu ni nič več prav user posted image ... že 86 je nekam mala... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 915
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 13:46:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 916
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 13:48:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 917
17.8.2009 13:52:21   
neboglasnica

madona je velik, večji od 2 letnikov. Smo v soboto primerjali...saj tudi pupika ni mala, sta bla večja od vseh, ki so bili rojeni januar do maj 2008. Po kom sta to???

Poštar?? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 918
17.8.2009 13:52:29   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

GR - dej povej, kako konzerviraš sataraš? bi ga jaz tud naredila za ozimnico.

Enako, kot da bi ga delala za na mizo: popražim čebulo, stenstam papriko, dodam paradižnik in malo pokuham. Dam še v vroče kozarce, zaprem in pustim, da se pokriti ohladijo.

Neposredna povezava do sporočila: 919
17.8.2009 14:38:58   
metuljcek321
Dan, ladies!

dr. user posted image  je še vedno jezna na rr, da je včeraj nekam zabrisalo megastičen dooooolg post, ampak počasi se ohlajam, priznamuser posted image

striženje nohtov: v spanju ne gre več, ker odmika rokice, tako da nekako to storim, ko je pokonci - traja od nekaj minut do fuuul ur, da popedenam vseh 20 nohtkov/krempeljcev.

mirjam: iiii, I absolutely loooooove Tweety - Anja ima celo sobico v tem stilu. Ma, kolk d best tortica, ej! Kul, kul, kul.

neboglasnica, maja24, happy b'day - praznujeta na zelo super dan - tudi moja mami ima takrat rd! Kako sta se imeli? Je bilo luštno?

Saška Lendero živi 4 km stran, nisem je še zapazila na sprehodu z malo Arijo - ko jo bom, poročam, I promise.

Bishe - I'm obviously from another planet --> kaj je to za ena reč? Enlighten me, please. Thankx.

Inigo: Hansel & Gretel.

Umpa, drž se.

Aleksander - kako kaj? Upam, da je bolje. Uživali - vidim - ste prav krasno za rd.

Almera, popotnica - kakšno je življenje doma? Je Bor v varstvu al kako ste uštimali? Lovely pics!

populis, ajme, ajme, kakšen grozovit šef - thank God, da nisi ostala tam, ej. Jaz vseeno držim pesti, da se nekako zmenita.

3jemi, skuzi, ker sem ti "sunla" kratico - mea kulpa - nič slabega mislila. Itak ste pa tudi 3jevi prav super familija, tko da ni zamere, a ne?

proti driski pomagajo suhe borovnice.

nebogalsnica, a ti to čist resno,d a si še kar mal našpičena, ko gre za rr čvekanje?

Umpa, ksenči - oujeee za bon za Atlantis - kdaj se greste osvežit?

ksenči, takšne dobrote so pri vaši hiši, da se bomo 1x povabili na degustacijo, a prav?

Umpa, srečno pri zobarju - upam, da bo vsaj tak seksi macho man, k te bo imel na stoluuser posted image

rebeca, tist komentar o tem, če Tariq ne govori slovensko, sem tudi jaz že večkrat povedala naprej - šponski je, res! In tale z zatekanjem nog je tud močna. Pa, kje jih jemljejo, pikci mali?user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 920
17.8.2009 14:46:31   
metuljcek321
sataraš - aha, I love it. Jaz potem dam jajček gor, pa kakšno salamico narežem na kockice, na krožnike, zraven črn kruh, pa ketchup. Dobr, dobr.

zimska, kdaj začneš? Pa ostale šolnice? Kdaj se vračate back to work? Jaz že čez 3 dni in to po malce manj kot 2 letih odsotnosti! OMG.

Tko da skušam izkoristit te zadnje dneve to the max - na mini oddihu je moja sestrična & danes smo z njo in Anjo pičile do tašče ter ji odnesle grozdje, breskve - saj ste videle na slikici, kakšno fajn bero smo imeli na morjuuser posted image  - pa še možek je pop. naredil grozdni sok (v prešo, v steklenice & hopa v skrinjo - MNJAMSI). Potem je padel Leclerc (spet smo filali Tolijauser posted image ), Mueller, DM. Ja, življenje je res težko, a ne? Hi, hi.

hruška - grozovito, tole z zavarovalnico Grawe - what a horrible story. Ma, sam, da si uštimala - sem brala kot en krimič, kako se bo razpletlo. In oni so še kar tupili, da te bojo vzeli, vse omejitve gor ali dol. Kr neki, no!

lex, WB, velik energije ti želim za krotenje otrok! Pa bravo za vse napredke in novosti - to ne le elxini familiji, ampak prav vsem čvekicam in malečkom .... jupiiiiii ... rastemo & se razvijamo. Sicer pa - hi, hi - eni imajo že dvomestno število zob, naš mini zobatec je na morju dobil še šestega - slowly but steadily bomo tudi mi dobili vseuser posted image  Bravo, novi zobki julijskih srčkov - welcome to the world!

flower, kako Lanova koža? Naša ima pa po hrbtu take male mozoljčke - kot bi jih potresel - vročinski????

nanka, mejte seeeeeee.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 921
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 14:50:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 922
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 14:53:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 923
17.8.2009 14:55:11   
nosečka maja
hej hej

Kako smo? Vas ne dohajam .....nimam časa za branje in pisanje na rr. A ha berem, da ste vsi .....super truper......fajn fajn.

NEBOGLASNICA IN MAJA24.......vse najboljše....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa.....smo po starem se imamo lepo in uživamo maksimalno v teh sončnih poletnih dnevih. Lara jo veselo mahana na okoli...je prav posrečena sedaj ko hodi.

mmmm  LARA JE PRI SVOJIH 13 MESECIH DOBILA PRVI ZOBEK, pa drugi spodaj bo mislim, da tudi kmalu prikukal na plano.
user posted image user posted image
Verjetno je zadnja julijka , ki je dobila prvi zobek tako pozno.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 924
17.8.2009 15:03:03   
neboglasnica
Leteči puter: na sataraš še ketchup? OMG, zame je to too much paradižnika.

služba: 25.08. je črni dan.

igra: vse kar doseže, DVD škatlice so zakon. Drugače pa ima zelo rad Ančkino kuhinjo, zunaj pa seveda vodo.

BTW: Sara ima sošolko na obisku in se vse tri namakajo v bazenu, vreščijo, tobogan so si postavile v vodo... In meni Sara joka, da je debela, tako ji rečejo sošolke. Ta teden je na obisku že druga sošolka in roko nasrce, ta in ona prejšnja imata najmanj pet kg ali več kot naša oz. obe imata tak vampek kot jaz po treh porodih. In to resno mislim, ne pretiravam.

Hofer: tu na RR so me prepričale za bodije in so res kvalitetni. Ravno sedaj imajo spet akcijo dveh z dolgimi rokavi. Kupim tudi kaj jogurtov, štručke z zeliščnima li česnovim namazom, kako prčkarijo, včasih sadje in zelenjavo.

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?