|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
17.8.2009 21:52:56   
ledenka
sicer pa malo gledam avtosedeže 9-18 kg user posted image se mi zdi, da bo treba počasi resno razmislit o tem, da bom uspela zbrat v naslednjih 3 mesecih user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
17.8.2009 21:56:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

lahko noč, maja,...

tudi meni se že spi,... bom jutri pospravljala in pakirala (verjetno zvečer,...) saj, če imam seznam, bo šlo kar hitro, stanovanje pa je tudi tako majhno, da bo prec pospravljenouser posted image

jaz sem pa mislila, da zdaj pospravljaš user posted image

user posted image  
je bilo mišljeno, da bom, ja,... pa so otroci zahtevali svoj čas, pa moj se tudi ni dal odgnati,... potem pa naj ženska še vsa zgarana pospravljauser posted image user posted image user posted image  (pa moj mi je obljubil, da bo pomagal in je že začel mencati potem,ko je dobil svoje, da bo pa jutri zjutraj,... in je šel v posteljouser posted image )

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4152
17.8.2009 21:58:13   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

lahko noč, maja,...

tudi meni se že spi,... bom jutri pospravljala in pakirala (verjetno zvečer,...) saj, če imam seznam, bo šlo kar hitro, stanovanje pa je tudi tako majhno, da bo prec pospravljenouser posted image

jaz sem pa mislila, da zdaj pospravljaš user posted image

user posted image  
je bilo mišljeno, da bom, ja,... pa so otroci zahtevali svoj čas, pa moj se tudi ni dal odgnati,... potem pa naj ženska še vsa zgarana pospravljauser posted image user posted image user posted image  (pa moj mi je obljubil, da bo pomagal in je že začel mencati potem,ko je dobil svoje, da bo pa jutri zjutraj,... in je šel v posteljouser posted image )
so vsi isti user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
17.8.2009 22:01:02   
Anonimen
ja, se je težko odločiti za pravi avtosedež,... jih je toliko na trgu. lupinica bi bila res kar smešna potem, ko že noge gledajo čez rob, čeprav imajo večinoma težo do 13 kg...

Urban bo verjetno dobil kar Oskarjevega, Oskar pa novega,... mogoče že jahača... bomo videli, koliko bo zrastel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4154
17.8.2009 22:07:38   
ledenka

ja, se je težko odločiti za pravi avtosedež,... jih je toliko na trgu. lupinica bi bila res kar smešna potem, ko že noge gledajo čez rob, čeprav imajo večinoma težo do 13 kg...

Urban bo verjetno dobil kar Oskarjevega, Oskar pa novega,... mogoče že jahača... bomo videli, koliko bo zrastel.

kateri sedež imaš za Oskarja?

kolikor gledam, pridejo v poštev trije - Maxi cosi, Römer in Kiddy (najbolje ocenjen, nima pa isofixa)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
17.8.2009 22:18:20   
Anonimen
prej sem imela enega Romerja, zdaj pa Concord (mislim, da je trimax, a ne me prijet za besedo,...), noben nima isofixa...user posted image  (pri lupinici ga imam, a ga ne uporabljam, ker jo privezujem na sovoznikovem sedežu).

drugače je fino, da ima varnostni pas, ki se zapne tudi na oprsju, ker pri nas Oskar včasih daje roke ven iz paščkov, kar pa me kar mravljinči... ampak na to prej nisem pomislilauser posted image ... sem mu že predvajala poučne risanke Zelena luč, kjer je videl, da se to ne sme delati, tako da,... je bolje.

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4156
17.8.2009 22:33:09   
lake
Da se mal oglasim. Taja spi, jst sm pa že cel vrt pa vse rože zalila, in je šla ena ura mim. Še kuhinjo morm mal popravt.
Js moški so glede pospravljanja vsi iti, moj tud reče bom jutri, samo ponavad se ta jutri zavleče na tri mesece, oz. itak jst prej pospravim, ker mi gre na živce če ni pospravljen.

Avtosedež
Najbrž da bova kupla kr Concord, itak predno bo mela Taja 8kg, bo stara skor eno leto, prej ji bojo res noge čez gledale, kot da bo to težo dosegla.

Lahko noč vam želim, se tipkamo zjutrej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
17.8.2009 22:36:12   
Anonimen
grem zdaj tudi jaz v mižalčke.
lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4158
17.8.2009 23:09:18   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

bom...zdej je reku da raje placa kazen kot pa nam regrese nakaze...ni problema...ampak bo se zmer regres placu

You go girl, sesuj tega bandita. V tej državi je res ena štala, zato si pa take privoščijo.

Sorry, tipkam z zamudo, ker mi vas že cel dan ne uspe dohiteti... smo bili v nedeljo v Dolenjskih Toplicah. Je bilo ful super. Pa še včeraj ponoči smo imeli maratonsko spanje - od pol osmih do pol treh potem pa še do pol osmih in potem še kakšnih 45 min. Skratka, eno hranjenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
17.8.2009 23:12:03   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
A vaši user posted image tudi v sanjah pol jokcajo? Anej velikrat joka, pa pol neha kr sam jokat. Če bi šla zraven takoj, bi se sam zbudil, pa ga pustim, da vidim kake vrste jok je. user posted image  

Mamice, kdaj boste pa začele z uvajanjem GH? Pr 4. mes, prej...ali šele pr 6. mes?

Ne, če zajoka, je že en čas budna in naveličana biti sama user posted image . Z GH bomo počakali do 6. meseca, razen če bi opazila, da rabi prej več hrane.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
17.8.2009 23:26:26   
mayflower
Hej, živijo po dolgem času user posted image Se nisem oglasila že celo večnost. Priznamuser posted image dosti sem na Facebook. Pa še Alekseja imam avgusta doma, tako, da skoraj nimam časa za kaj drugega kot moja fanta.
V soboto gremo na morje. Jupiuser posted image Aleksej me nonstop sprašuje, kdaj gremo. Maks pa zelo lepo raste, trenutno ima 7480 g in 64 cm. Je pravi dobrovoljček, najbolj zadovoljen v maminem naročju. Bili smo že prvič cepljeni, cepila sem ga tudi za rotavirus.

Upam, da bom v septembru imela več cajta. Uživajte

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
17.8.2009 23:31:25   
elyy
Ojjjlllaaa!!!

Nč...se vam spet javim po 1 tedenuuser posted image .

Pred mano je biu grozen teden.......od mojga možka je bla babica res fullll hudo bolana,tko da smo mislili,da sploh nebo preživela(je še kar v bolnišnici,ampak je bolje)user posted image ......

Tko,da sem se naveličala bolnišnic za celo večnostuser posted image ......

Sem opazla,da je blue odprla,novo temo majčic 2010user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Jst se pa morem malo pohvalit,za našega Tiana,zbudi se samo ob 6h zujtraj in spet spi do 9h.........celo noč spančkauser posted image user posted image user posted image ,tako,da se vidi,da je večji in je vse bolje!!!!

Zanima me: ali vaši user posted image  tudi cucljajo svoj prstek????ker noče dude,se je zdaj navadil na svoj prstek,pravijo,da to ni dobro,ampak ko mu ga odmaknem stran je pa jokkkkkkk in stokkkk................
ponoči,ko se zbudim ga zagledam s prstom v ustih,kako ga cucljauser posted image ....

punce želim vam lahko noč se jutri beremo!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
18.8.2009 6:57:50   
Dudica1
DOBRO JUTRO

maja jaz bi tudi naročila tiste crocse ampak kolkr sm gledala ni nobenih številka 24-25user posted image ...kr neki...a je še kakšna druga stran s temi crocsi,ker tej so pa res poceni,enkrat ceneje kot pri nas.
mayflower,elyy lepo da sta se malo oglasile...user posted image

Glede goste hrane je tko,kakšno stvar mu kdaj dam malo za probat drugače pa bom počakala vsaj do 5 meseca tako kot pri prvem in potem začnem.

sedež imamo maxi cosi priori...smo ful zadovoljni,večji pa je že dobil novega tako da s tem nimamo več problemovuser posted image

V glavnem zdej peljem v vrtec pol se pa vidmo a ne??

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
18.8.2009 7:14:18   
Anonimen
dobro jutro

no pri nas pa še oba spitauser posted image je nika celo noč budala ob planke v zibki user posted image user posted image tako da jo bom počasi kr dala v drugo posteljouser posted image

no grem tavečjega zbudit da bo šel počasi v vrtec

čaw,čaw

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4164
18.8.2009 7:25:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

ne štekam, vse pošljejo razen teh edinih številka 27 ne user posted image

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.br01.09.03.12/1605571

grem spat, mogoče bodo jutri hotli.

boš ti tole naročila ? ker bi se pridružila....koliko pa sicer stanejo poštni stroški ?

bi pa tegale...

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.br01.09.03.12/1605597
številko 32

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4165
18.8.2009 7:32:48   
Anonimen
avtosedež - za najstarejšega uporabljamo Romer-jevega

za najmlajšega pa bomo verjetno kupili MaxiCosi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4166
18.8.2009 7:33:21   
Anonimen
a ste spet pri pospravljanju ?

aja, pa DOBRO JUTROuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4167
18.8.2009 7:37:24   
Anonimen

pri nas pa Oskar vsem razlaga, da ima bratca Jubanauser posted image

on je pa Okaj... do nedavnega samo O.

pri nas ga pa kliče JOSKAR, sam je pa itak Miki, Kekec, Nodi,...vsak dan kaj drugegauser posted image ....jest sem bila včeraj Mojca, Oskar pa Rožle, Bedanc pa je baje šel po dinarčke ( to je mišljen oči, ki je bil v službi ).....potem je prišla teta Pehta ( moja sestra )....pri tem je obezna oprava, da se ve, klobuk, palica in poje kekčevo pesem...user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4168
18.8.2009 7:39:10   
Dudica1
grem ven na zajtrk...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
18.8.2009 7:40:15   
Dudica1
aja če bo katera našla še kakšno stran od teh crocksov nej do prilima gor ker tam ni nobenih taprave št.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
18.8.2009 8:03:57   
lake
Dobro jutro!

Dons sva vstale že ob polsedmih, je pa res da je spala od devetih, pa pol od poldveh.  Zdej pa kavica, pol pa mal pospravt al neki podobnega.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
18.8.2009 8:05:49   
Anonimen
DOBRO JUTRO!

Še en dan,... jupi!

Joj, koliko dela me čaka!user posted image

Fajn izkoristite dan - prelep sonček je za poležavanje!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4172
18.8.2009 8:24:37   
Blueeyes
dober dan vsem.. budni smo že od 6... zdej mi že dobro uro in pol štemajo okrog garaže... se nam škarpa podira user posted image  tko da jo bomo vn vrgl in novo naredil...

Gaja je mela dons neke svoje fore ponoč, tko da sem čist koma zdej.. nč nismo spal user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386
Pozdravljene!
Se že dolgo nisem javila. Nekako ni časa user posted image
2. pregled smo imeli 12. avgusta - cepljenje 1. in še mere za seznam: 66cm  in 7760g. Naslednji pregled in cepljenje imamo 1. 10. 2009. Me je bilo strah da je pretežki ampak je P rekla, da je čist normalno, glede na to da je velik. Že tako ali tako so ga 2x merile, ker jim ni šlo v račun, da je zrastel za 14cm.

uuuu, to pa so konkretne mere user posted image  user posted image  user posted image  bravo

avtosedeži.. mi bomo od maxi cosi kupili.. drgač pa mislim da bomo mogl kr kmal o tem razmišljat, ker Gaji ne manjka več veliko da bi mela noge že iz lupinice vn user posted image

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
18.8.2009 8:26:20   
KatMat

tako, banka in ZD za nami,... potem pa smo šli na kosilouser posted image user posted image user posted image  kot da imamo največ časa danes! tudi ne razumem svojega včasih,...
sem potem plačevala položnico za morje (ker mi ne morejo od plače trgati) prepozno, da bodo šele jutri izvršili transakcijo... in s tem, da sem imela kar nekaj težav, preden sem ugotovila, da to ni posebna položnica temveč BN-02!

je bil pa Oskar danes hecen, ko so mu jemali kri... ga špikne in jemlje kri, on hladen kot špricar in jaz mu vmes razlagam, da je v krvi hrana za možgančke (blesava mamica, saj vem) in da teče po vsem telesu... in mi reče, da ga nič ne boli, ko pa stopiva ven iz ambulante pa mi pojamra, da je bilo hudo, da njegovi možgančki tega ne marajouser posted image user posted image user posted image  in potem je gledal, kot da so ga dajali iz kože!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Čveka a prideš jutri? Nažicaj svakinjo da te pripelje. To je bolj pomembno kot če te avto pusti na ravbarkomandi user posted image

mislim da ni nič tojk pomembno kot to da so otroci siti in zadovoljni user posted image user posted image user posted image mislim da ne grem ker se nimam volje prilizovat svakinji, raje jo uporabim samo takrat ko jo res potrebujem za kaj nujnegauser posted image

uuu cveki to pa ni blo lepo receno....

BLUE!!!!NEKAM SEM USJALA TELEFON A ME POKLICES PA POCAKAS DA TI PREKINEM?!?!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
18.8.2009 8:26:38   
Blueeyes
Fajn izkoristite dan - prelep sonček je za poležavanje!user posted image

pri nas to ne velja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?