Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 13:09:45
|
|
|
|
Dudica1
|
Pa čestitke Gaji za 3 mesece in 2 tedna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 13:12:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pa čestitke Gaji za 3 mesece in 2 tedna hvala tudi tebi.. mislim da je tist za poroko čist cool... lahko pa kakšno slikco prilepiš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 13:13:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
kaj bova dons same čvekale'??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 13:22:01
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro kako življenje? smo imeli super vikend... pralni stroj se nam je pokvaril že tretjič v 4 letih. eh... še dobro, da ma še eno leto garancije, potem pa menjamo in nikoli več Gorenje raje dam 300 EUR več in imam Miele. ali kolikor pač že maja, tudi jaz ne jem mleka in mlečnih izdelkov. ugotovila sem, da moj škratek prenaša kozje zadeve, zato jem kozji sir in jogurt. mleka pa že prej nisem pila. jaz imam pa ful srečo z gorenjevimi stvarmi. Pralni stroj dela 12 let k šus. Se stvar neče pokvarit ker jaz bi novega. maja kot nadomestek ne smeš piti sojinega mleka (mislim, da riževo lahko). dudi za poroko bo čist ok. pa kakšne sandale zraven. V soboto je bila v mestu poroka, pa so bile večinoma poletne obleke, sandali in opicanjene frizure. pa bonbone so pol metal iz kočije in jih je Luka ful z veseljem pobiral.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 13:26:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro kako življenje? smo imeli super vikend... pralni stroj se nam je pokvaril že tretjič v 4 letih. eh... še dobro, da ma še eno leto garancije, potem pa menjamo in nikoli več Gorenje raje dam 300 EUR več in imam Miele. ali kolikor pač že jaz imam pa ful srečo z gorenjevimi stvarmi. Pralni stroj dela 12 let k šus. Se stvar neče pokvarit ker jaz bi novega. jz mam tud samo dobre izkušnje z Gorenjem... nikol ga ne bi menjala za kej druzga.. mamo vse Gorenje... pa še z rezervnimi deli je easy
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 13:26:39
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ ker ga že zdaj včasih ful zavrača,...je lačen, mu dam mleko,...pa začne jokat,..pa pol ga moram umirit, pa čez en čas mu spet ponudim, pa je. A ni to malo čudno??? Prav histeričen jok,...se izteguje, pa maha z rokami, odriva flaško,...čez nekaj min pa si premisli in je! Luka in tudi zdaj Filip (čeprav veliko manj) je to delal, ko ga je kaj šraufala v trebuhu. Ko namreč potegne začne delat peristaltika. Ko zajavka poslušaj, če mu v želodčku ali črevesju kaj zaropota. Včasih tudi prdne. Ko se plini premaknejo je pa vredu. najbrž je to. jaz bom začela s 5 mesecem z riževo kašico (majhne količine), po 6. bo pa najbrž že kakšen obrok. Blue ful si smešna , si že majčice 2010 odprla. Sem mislila, da si noseča.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 13:28:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Blue ful si smešna , si že majčice 2010 odprla. Sem mislila, da si noseča. zakaj sem smešna sem čist navdušena k se spomnim kako sm bla lansko leto čist navdušena k sem se jz vpisovala na RR... čez tedn dni se bodo punce že prijavljale
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 13:30:22
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Leela Blue ful si smešna , si že majčice 2010 odprla. Sem mislila, da si noseča. zakaj sem smešna sem čist navdušena k se spomnim kako sm bla lansko leto čist navdušena k sem se jz vpisovala na RR... čez tedn dni se bodo punce že prijavljale glih zaradi tega, ker si tolk navdušena
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 13:33:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Leela Blue ful si smešna , si že majčice 2010 odprla. Sem mislila, da si noseča. zakaj sem smešna sem čist navdušena k se spomnim kako sm bla lansko leto čist navdušena k sem se jz vpisovala na RR... čez tedn dni se bodo punce že prijavljale glih zaradi tega, ker si tolk navdušena
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 13:35:16
|
|
|
|
maja1488
|
Blue, lahko pa začneš kej delat na tem, pa bomo me vse navdušene. Imaš en mesec, tko da kr začnita. Leela, a sojinega ne kot nadomestek al sojinega ne sploh? Vem, da otroci ne smejo sojinega do enega leta, kaj pa mame ki dojijo? Sicer mi je sojino mleko bljak, kak jogurt je pa bolj prebavljiv. Leela, a merkur zapirajo pri vas? Smo bli zadnjič in je prav bedno. Nič od nič.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 13:58:12
|
|
|
|
PapuaNG
|
sojinega mleka naj tut doječe mamice ne bi pile, zarad ne vem že kakšnih snovi notri...kot nadomestek se lahko pije tut ovseno mleko, je fajn in zdravo, meni gre edin na živce, ker je precej gosto in če ga daš naprimer v kavo, se take grudice delajo, kot da je pokvarjeno mleko, čeprav ni. Meni je sicer riževo super, ga skos pijem, ker mi kravje ne dela dobro. Moj tamal se je pa prejle najedel in zdej z napol priprtimi očmi komira zraven mene Ne ve, a bi spal al ne bi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 14:02:12
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Leela, a merkur zapirajo pri vas? Smo bli zadnjič in je prav bedno. Nič od nič. Pol ga že več let zapirajo .Jaz tam še nikol nisem nič najdla. Sojinega naj otroci ne bi smeli do 2 leta, doječe mame tudi ne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 14:06:07
|
|
|
|
pokica_
|
Jst sem tudi nazaj. Anej ima pop. spanec. Lump se je že navadil, da ga podnevi uspavam, pa pol zaspi s prstkom v ustih. Pa že kr za majco me grabi, ko ga čem dol položit. Jst pa berem recepte za GH na netu in temo Pediatrija na MON-u. A bluee se javlja kot 1. nosečka pri majčicah 1010? Jst še kr nisem šla, da mi G vstavi Mireno. Nevem kaj odlašam. Bojim se, da bom imela še več vnetij mehurja, kot jih že imam. Tabletke ne smem iz zdr. razlogov. Sam če bo tako, bom rajš tablete vzela vseeno.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 14:09:01
|
|
|
|
lake
|
Pa sm se mal naspala, va še spat ob 12: 30, in me je zdele kr v luft vrgl ko sm vidla kok je ura, Taja pa še kr spi. Bajta je spet v razsulu, ampak se mi je ne lub pospravt, še iz pomivalca se mi ne da zložit. Pralni stroj mam še od babice, Candyjev, star ene 20 let, in še ful dobr dela, pa pere tud čist vredu tko da ga ne menjam. Blueeyes Čestitke za odprto temo majčic, sm kr kurjo polt dobila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 14:09:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Blue, lahko pa začneš kej delat na tem, pa bomo me vse navdušene. Imaš en mesec, tko da kr začnita. sm glih dons M dobila, tko da se skrajša ta 1 teden... dejansko torej 3 tedne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 14:10:50
|
|
|
|
lake
|
Po mojem tickerju bo Taja glih kar tri mesece, zdej je že 5 dni starejša po njegovo, jo vsak teden mal postara
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 14:14:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Po mojem tickerju bo Taja glih kar tri mesece, zdej je že 5 dni starejša po njegovo, jo vsak teden mal postara ma dej si spremen ta ticker v enga normalnega k ti bo prov štev... sam da nauš mela kmal napisan da ma Taja že 1 leto... glede na to da jo skoz neki stara
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 14:16:01
|
|
|
|
zoja10
|
lih danes sm si mislna da bi blo lepo nove majčke2010 odpret,... kaj sm pa vedla leto nazaj kakšne so plenice ,krčki,... ..drekci pekci in podobne reči.. Maja.. jaz pijem sojino namesto kravjega pa je kul..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 14:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Drugače pa so naše mame že začele uvajat GH že s 3. mes. Kako se časi spreminjajo, ane? Si ne predstavljam do 6. mes ga hranit samo z mlekom, ker ga že zdaj včasih ful zavrača,...je lačen, mu dam mleko,...pa začne jokat,..pa pol ga moram umirit, pa čez en čas mu spet ponudim, pa je. A ni to malo čudno??? Prav histeričen jok,...se izteguje, pa maha z rokami, odriva flaško,...čez nekaj min pa si premisli in je! hihih...hvala enako...za znoret ane ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 14:17:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Mamice, kdaj boste pa začele z uvajanjem GH? Pr 4. mes, prej...ali šele pr 6. mes? konkretno bomo začeli po 6 mesecu....po 4. bomo tako sem in tja kakšen frutek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 14:18:44
|
|
|
|
Anonimen
|
madona babe, sem prišla do konca pa sem pozabla: kera rabi izterjevalca ? imam izkušnje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 14:20:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jst sem tudi nazaj. Anej ima pop. spanec. Lump se je že navadil, da ga podnevi uspavam, pa pol zaspi s prstkom v ustih. Pa že kr za majco me grabi, ko ga čem dol položit. Jst pa berem recepte za GH na netu in temo Pediatrija na MON-u. A bluee se javlja kot 1. nosečka pri majčicah 1010? Jst še kr nisem šla, da mi G vstavi Mireno. Nevem kaj odlašam. Bojim se, da bom imela še več vnetij mehurja, kot jih že imam. Tabletke ne smem iz zdr. razlogov. Sam če bo tako, bom rajš tablete vzela vseeno. nekaj fajn receptov je tudi na kulinarični sloveniji.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 14:23:47
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* madona babe, sem prišla do konca pa sem pozabla: kera rabi izterjevalca ? imam izkušnje JST!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 14:54:52
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jst sem tudi nazaj. Anej ima pop. spanec. Lump se je že navadil, da ga podnevi uspavam, pa pol zaspi s prstkom v ustih. Pa že kr za majco me grabi, ko ga čem dol položit. Jst pa berem recepte za GH na netu in temo Pediatrija na MON-u. A bluee se javlja kot 1. nosečka pri majčicah 1010? Jst še kr nisem šla, da mi G vstavi Mireno. Nevem kaj odlašam. Bojim se, da bom imela še več vnetij mehurja, kot jih že imam. Tabletke ne smem iz zdr. razlogov. Sam če bo tako, bom rajš tablete vzela vseeno. nekaj fajn receptov je tudi na kulinarični sloveniji. Vem, vem...sem že najdla! Jst sem zdaj premišljevala, kaj bo s tem jokom med hranjenjem. Kaj pa če Aneju ne ustreza Aptamilov okus, k ni tk sladek? Sem brala da je mleko Beba od Nestlea fino sladko in ga ponavadi vsi, še tako izbirčni otroci sprejmejo. A deva katera to mleko, ali katero drugo razen Aptamila? Ima še kera tak problem? Pa tud full prdi, ko papca,...sam nevem če je to edini razlog za jok med hranjenjem. Že cel dan prebiram na to temo...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 15:22:07
|
|
|
|
Andrejka9386
|
Pozdravljene! Se že dolgo nisem javila. Nekako ni časa 2. pregled smo imeli 12. avgusta - cepljenje 1. in še mere za seznam: 66cm in 7760g. Naslednji pregled in cepljenje imamo 1. 10. 2009. Me je bilo strah da je pretežki ampak je P rekla, da je čist normalno, glede na to da je velik. Že tako ali tako so ga 2x merile, ker jim ni šlo v račun, da je zrastel za 14cm. A mogoče že katera uvaja GH? MI smo začeli kak teden nazaj in je mali lepo sprejel. Tako da zdaj že imamo 2 obroka na dan. Dopoldan sadno kašico (125g) in popoldan zelenjavno. Koliko pa lahko otroci pojedo kašice? naš mali bi jedel, dokler ni kozarček prazen. Pa tako lepo je...nič ne pljuva...no, zaenkrat ne Verjetno se bo katera oglasila, da je še prezgodaj... Smo že od vsega začetka na Aptamilu in mislim, da ni nič prezgodaj za kašice.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?