Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:27:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat BLUE!!!!NEKAM SEM USJALA TELEFON A ME POKLICES PA POCAKAS DA TI PREKINEM?!?!! že kličm
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:27:57
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja DOBRO JUTRO! Še en dan,... jupi! Joj, koliko dela me čaka! Fajn izkoristite dan - prelep sonček je za poležavanje! k.TJA,lake GRESTE V POSTOJNO????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:28:51
|
|
|
|
Dudica1
|
KATMAT a prideš na kofi??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:28:54
|
|
|
|
KatMat
|
NC NE ZVONI....DEJ SE MAL
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:28:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
sm glihkar klicala... pa ga ma pomotoma tvoj dragi v žepu.. je reku če te rabm da nej te na domačo št. pokličem.. pa mi je dal številko
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 18.8.2009 8:29:31 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:29:57
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm glihkar klicala... pa ga ma pomotoma tvoj dragi v žepu.. je reku če te rabm da nej te na domačo št. pokličem.. pa mi je dal številko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:30:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
sm ga pa pozabla vprašat če je zgoraj brez.... pa mogoče tudi spodaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:30:43
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm glihkar klicala... pa ga ma pomotoma tvoj dragi v žepu.. je reku če te rabm da nej te na domačo št. pokličem.. pa mi je dal številko HUDIC!!! se mi je zdel da nisem tok sklerozna....hvala ti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:30:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm glihkar klicala... pa ga ma pomotoma tvoj dragi v žepu.. je reku če te rabm da nej te na domačo št. pokličem.. pa mi je dal številko upam da maš vsa kakšna sumljiva sporočila zbrisana
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:31:03
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm ga pa pozabla vprašat če je zgoraj brez.... pa mogoče tudi spodaj ne upas!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:31:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm glihkar klicala... pa ga ma pomotoma tvoj dragi v žepu.. je reku če te rabm da nej te na domačo št. pokličem.. pa mi je dal številko HUDIC!!! se mi je zdel da nisem tok sklerozna....hvala ti malenkost
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:31:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm glihkar klicala... pa ga ma pomotoma tvoj dragi v žepu.. je reku če te rabm da nej te na domačo št. pokličem.. pa mi je dal številko HUDIC!!! se mi je zdel da nisem tok sklerozna....hvala ti te preverja da te kakšen ljubimc ne pokliče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:31:54
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm glihkar klicala... pa ga ma pomotoma tvoj dragi v žepu.. je reku če te rabm da nej te na domačo št. pokličem.. pa mi je dal številko upam da maš vsa kakšna sumljiva sporočila zbrisana ce bo kej sumljivga prebral naj se raje zamisli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:32:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm ga pa pozabla vprašat če je zgoraj brez.... pa mogoče tudi spodaj ne upas!!! to ti mislš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:33:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm glihkar klicala... pa ga ma pomotoma tvoj dragi v žepu.. je reku če te rabm da nej te na domačo št. pokličem.. pa mi je dal številko HUDIC!!! se mi je zdel da nisem tok sklerozna....hvala ti te preverja da te kakšen ljubimc ne pokliče ve da grem v PO....mogoce misli da brez tlf ne bom sla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:33:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm glihkar klicala... pa ga ma pomotoma tvoj dragi v žepu.. je reku če te rabm da nej te na domačo št. pokličem.. pa mi je dal številko HUDIC!!! se mi je zdel da nisem tok sklerozna....hvala ti te preverja da te kakšen ljubimc ne pokliče aha, kej tazga sem mela v mislih... pol pa kao hod Tijo ponoč dojit, v resnici pa ljubavnikom sms-e pošilja in jih kliče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:34:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm glihkar klicala... pa ga ma pomotoma tvoj dragi v žepu.. je reku če te rabm da nej te na domačo št. pokličem.. pa mi je dal številko HUDIC!!! se mi je zdel da nisem tok sklerozna....hvala ti te preverja da te kakšen ljubimc ne pokliče ve da grem v PO....mogoce misli da brez tlf ne bom sla... še bolš, tko vsaj ne bo sčekiru s kom greš.. misli si že lahko da si z RR-jevkami, v resnici si pa z unim sosedovim Janezom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:34:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm ga pa pozabla vprašat če je zgoraj brez.... pa mogoče tudi spodaj zmer ga ****am ce se mi ne oglasi ce ma tlf v hlacah...pa pravi da ja....pol mu zabrusim pa ja tuki neki ne stima....ce mas tlf v hlacah pa ne slisis ko te 10 krat klicem pol hlac nimas na sebi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:35:51
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm glihkar klicala... pa ga ma pomotoma tvoj dragi v žepu.. je reku če te rabm da nej te na domačo št. pokličem.. pa mi je dal številko HUDIC!!! se mi je zdel da nisem tok sklerozna....hvala ti te preverja da te kakšen ljubimc ne pokliče aha, kej tazga sem mela v mislih... pol pa kao hod Tijo ponoč dojit, v resnici pa ljubavnikom sms-e pošilja in jih kliče jest mu kr direkt povem da se franci skriva v omari
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:35:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm glihkar klicala... pa ga ma pomotoma tvoj dragi v žepu.. je reku če te rabm da nej te na domačo št. pokličem.. pa mi je dal številko HUDIC!!! se mi je zdel da nisem tok sklerozna....hvala ti te preverja da te kakšen ljubimc ne pokliče ve da grem v PO....mogoce misli da brez tlf ne bom sla... hehe...nas pa nč ne ustav a ne..tud en telefon ne ...sej ga ne bomo rable... no sej če pa hoče ga pa sabo prpel
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:37:38
|
|
|
|
KatMat
|
ja ni dvakrat za rect da mi ga ne dostavi....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:38:58
|
|
|
|
KatMat
|
mogoce malo zamudim na kavico...nasa spi....ne vrjamem da bo spala tako dolgo sam nikoli pa ne ves ma ni problema bo pa se za kavico dal
< Sporočilo je popravil KatMat -- 18.8.2009 8:39:38 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:40:31
|
|
|
|
Dudica1
|
no fajn ja... blue pa prlet še ti no ... bi te pa res rada spoznala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:42:03
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no fajn ja... blue pa prlet še ti no ... bi te pa res rada spoznala te poberem ce hoces....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:43:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm glihkar klicala... pa ga ma pomotoma tvoj dragi v žepu.. je reku če te rabm da nej te na domačo št. pokličem.. pa mi je dal številko HUDIC!!! se mi je zdel da nisem tok sklerozna....hvala ti te preverja da te kakšen ljubimc ne pokliče aha, kej tazga sem mela v mislih... pol pa kao hod Tijo ponoč dojit, v resnici pa ljubavnikom sms-e pošilja in jih kliče jest mu kr direkt povem da se franci skriva v omari a Franci in Janez... ti si pa priljubljna
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?