Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 15:23:39
|
|
|
|
Anonimen
|
sam toliko da vas pozdravim l.p.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 16:20:07
|
|
|
|
maja1488
|
Čveka a prideš jutri? Nažicaj svakinjo da te pripelje. To je bolj pomembno kot če te avto pusti na ravbarkomandi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 16:49:41
|
|
|
|
Anonimen
|
tako, banka in ZD za nami,... potem pa smo šli na kosilo kot da imamo največ časa danes! tudi ne razumem svojega včasih,... sem potem plačevala položnico za morje (ker mi ne morejo od plače trgati) prepozno, da bodo šele jutri izvršili transakcijo... in s tem, da sem imela kar nekaj težav, preden sem ugotovila, da to ni posebna položnica temveč BN-02! je bil pa Oskar danes hecen, ko so mu jemali kri... ga špikne in jemlje kri, on hladen kot špricar in jaz mu vmes razlagam, da je v krvi hrana za možgančke (blesava mamica, saj vem) in da teče po vsem telesu... in mi reče, da ga nič ne boli, ko pa stopiva ven iz ambulante pa mi pojamra, da je bilo hudo, da njegovi možgančki tega ne marajo in potem je gledal, kot da so ga dajali iz kože!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 16:58:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 povejte mi kaj naj si kupim za oblečt za na poroko???...al je ok če mam bele hlače in črno tuniko z belimi rožicami (malo vidne) ...kva nej mam pa obut?? ...zmešal se mi bo č balerinke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 17:00:54
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ... in mi reče, da ga nič ne boli, ko pa stopiva ven iz ambulante pa mi pojamra, da je bilo hudo, da njegovi možgančki tega ne marajo in potem je gledal, kot da so ga dajali iz kože! smeško
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 17:02:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Čveka a prideš jutri? Nažicaj svakinjo da te pripelje. To je bolj pomembno kot če te avto pusti na ravbarkomandi mislim da ni nič tojk pomembno kot to da so otroci siti in zadovoljni mislim da ne grem ker se nimam volje prilizovat svakinji, raje jo uporabim samo takrat ko jo res potrebujem za kaj nujnega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 17:19:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 povejte mi kaj naj si kupim za oblečt za na poroko???...al je ok če mam bele hlače in črno tuniko z belimi rožicami (malo vidne) ...kva nej mam pa obut?? ...zmešal se mi bo č balerinke Ma ja bom že kej našla...če ne mam pa izgovor da si grem ene sandalčke kupit a ne ...samo ne vem kakšne sploh ker hlače niso prav tko elegantne Je pa smeško tvoj res...samo smejiš se jim lahko... naš zdaj tko poštima Maja da samo gledaš...ko se joka upije že grem Maj že grem...pa pride k njemu in mu da dudo in mu reče "zdaj pa spi" drugače bom hud ...pa gre... maja imaš zs
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 18:00:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 naš zdaj tko poštima Maja da samo gledaš...ko se joka upije že grem Maj že grem...pa pride k njemu in mu da dudo in mu reče "zdaj pa spi" drugače bom hud ...pa gre... pa ga Maj kaj uboga? pri nas Urban Oskarja ne... ko se dere, se dere,... takrat ga nič ne premakne od njegovega cilja se mi zdi, da se bosta sicer imela rada, ampak da se noben od njiju ne bo dal podrejati... ampak vse se lahko še spremeni. sem kar lena postala,... ne da se mi nikamor! zvečer, ko otroka zaspita, bom začela pospravljati, da ne bomo ravno nepospravljeno stanovanje zapustili (mi je tako prijetno vrniti se domov v čisto stanovanje,... prav posebni so tisti trenutki = takrat mi je tole stanovanje celo všeč ) je pa mojega danes nekaj zaskrbelo,... je šel kupit kondome (pozno mu vklopi)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 18:02:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica, saj bodo vsi gledali več ali manj le nevesto! glavno, da ti bo udobno, ne? da boš lahko čim več torte pojedla!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 18:03:35
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa te sandale gladiatorke lahko nosiš povsod zraven
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 18:20:58
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 naš zdaj tko poštima Maja da samo gledaš...ko se joka upije že grem Maj že grem...pa pride k njemu in mu da dudo in mu reče "zdaj pa spi" drugače bom hud ...pa gre... pa ga Maj kaj uboga? pri nas Urban Oskarja ne... ko se dere, se dere,... takrat ga nič ne premakne od njegovega cilja se mi zdi, da se bosta sicer imela rada, ampak da se noben od njiju ne bo dal podrejati... ampak vse se lahko še spremeni. ga ga...se mu začne smejat IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Dudica, saj bodo vsi gledali več ali manj le nevesto! glavno, da ti bo udobno, ne? da boš lahko čim več torte pojedla! to pa itak...hehe IZVIRNO SPOROČILO: k.tja aja pa te sandale gladiatorke lahko nosiš povsod zraven kakšne pa so to???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 19:12:03
|
|
|
|
PapuaNG
|
evo, je zgledalo, da bo deževalo, ampak sem popokala dežnik, prevleko za voziček in jo pohopsala. In glej ga zlomka, je grmelo, a o dežju ne duha ne sluha Sem tamalega prejle spucala in nafutrala, ampak upam, da se bo še enkrat zbudil malo kasneje, da ne bo ponoči prehitro budnica. Pred sedmo pa res ne hodimo spat. Sem ga pa hotla že prej umit, ker dobim obisk, pa da ne skačem sem pa tja. Je mel že tak lep ritem, da je nazadnje jedel ob devetih, pa se je zdej spet neki podrlo Mah, bo že. Važno, da danes pridejo moje babe končno vse skup na obisk..nismo ble v kompletu že uhuhu...verjetno od konca nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 19:56:10
|
|
|
|
PapuaNG
|
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/kdaj-je-cas-za-prvo-kasico.html ko ste se že pogovarjale o uvajanju goste hrane... jst pojma nimam, kdaj bi začela. Patronažna je rekla, da šele po 6. mesecu, itak pa vsak malo drugače pravi. Moja mami je rekla, da je meni in bratu že po prvem mesecu začela dodajat pomarančni sok-stisnjeno in precejeno pomarančo. Kaj pa vem, jst zaenkrat kr pr mleku vztrajam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 20:12:10
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo oba skopana in spita... Večji je imel prijateljčke tuki popoldne in je bil tolk zmatran da tud zaspat ni mogu... No midva zdej jeva sladoled...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 20:22:54
|
|
|
|
maja1488
|
Zarja je omagala e ob pol osmih, tavečja je z mojim in jo slišm ko mu pravi, da se ji ne nina in da je ninanje lumpasto Se vidmo jutri
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 20:27:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Zarja je omagala e ob pol osmih, tavečja je z mojim in jo slišm ko mu pravi, da se ji ne nina in da je ninanje lumpasto Se vidmo jutri Ja se vidimo! Nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 20:53:59
|
|
|
|
maja1488
|
No vmes sta vn iz sobe prišla, ker je ful lačna in bo jedla korenček. Ne vem če je 3x ugriznila. In pol je vidla stolček, ki ni bil pospravljen in je še to na mesto dala. Pa zobki so spet umazani in more oprat, ker je korenček jedla. 100 izgovorov najde in to same take, katerim ne morm rečt ne.. če rečem, da zdej ne rabi zobk prat bo to veljalo za sveto in si bo zapomnla za vse večne časa. Mi je bla hecna včerej, ko je moj pršu in sta šla zvečer skupi spat. On je bil utrujen, ker 3 dni ni skor nič spal in je takoj zasmrčal. Maša ga pa zbudi in reče 'tati ne smeš tako smlčat ker boš zajo zbudil' Pa ful se razjezi, če jo vprašam kako se naš dojenček kliče, ona reče da je ZAJA in jst to ponovim...aha zaja je. In se ful jezi in mi ponavlja z vsemi možnimi intonacijami tole zajo, jst se pa neumno delam kot da ne vem. Na koncu vsa nervozna zakriči 'mami jst ne znam lečt L'
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 21:01:27
|
|
|
|
ledenka
|
pa je spet večer se pozna, da sva bila zunaj samo kako uro in pol, potem je postalo prevroče. jutri greva prej, če bo le gospodič buden
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 21:13:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja aja pa te sandale gladiatorke lahko nosiš povsod zraven kakšne pa so to??? trakci, trakci... pa raven podplat... saj bi pripopala kakšno slikico, a mi ne gre [link=http://factivegrl.com/wp-content/uploads/2008/08/sandals.jpg][/link]
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 21:15:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pa ful se razjezi, če jo vprašam kako se naš dojenček kliče, ona reče da je ZAJA in jst to ponovim...aha zaja je. In se ful jezi in mi ponavlja z vsemi možnimi intonacijami tole zajo, jst se pa neumno delam kot da ne vem. Na koncu vsa nervozna zakriči 'mami jst ne znam lečt L' pri nas pa Oskar vsem razlaga, da ima bratca Jubana on je pa Okaj... do nedavnega samo O.
< Sporočilo je popravil k.tja -- 17.8.2009 21:17:16 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 21:21:20
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pri nas pa Oskar vsem razlaga, da ima bratca Jubana on je pa Okaj... do nedavnega samo O. ful so dobri. Maša ji vsako jutro, ko pride nama z zarjo zaželet dobro jutro, zarjo ful stisne in ji pravi moja ljuba manci. Še zdej ne vem, kaj to pomeni Grem, me že hrbet boli. LAhko noč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 21:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko noč, maja,... tudi meni se že spi,... bom jutri pospravljala in pakirala (verjetno zvečer,...) saj, če imam seznam, bo šlo kar hitro, stanovanje pa je tudi tako majhno, da bo prec pospravljeno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 21:51:14
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja lahko noč, maja,... tudi meni se že spi,... bom jutri pospravljala in pakirala (verjetno zvečer,...) saj, če imam seznam, bo šlo kar hitro, stanovanje pa je tudi tako majhno, da bo prec pospravljeno jaz sem pa mislila, da zdaj pospravljaš
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?