|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
17.8.2009 15:23:39   
Anonimen
sam toliko da vas pozdravimuser posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu Andrejka9386)
  Neposredna povezava do sporočila: 4126
17.8.2009 16:20:07   
maja1488
Čveka a prideš jutri? Nažicaj svakinjo da te pripelje. To je bolj pomembno kot če te avto pusti na ravbarkomandi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
17.8.2009 16:49:41   
Anonimen
tako, banka in ZD za nami,... potem pa smo šli na kosilouser posted image user posted image user posted image  kot da imamo največ časa danes! tudi ne razumem svojega včasih,...
sem potem plačevala položnico za morje (ker mi ne morejo od plače trgati) prepozno, da bodo šele jutri izvršili transakcijo... in s tem, da sem imela kar nekaj težav, preden sem ugotovila, da to ni posebna položnica temveč BN-02!

je bil pa Oskar danes hecen, ko so mu jemali kri... ga špikne in jemlje kri, on hladen kot špricar in jaz mu vmes razlagam, da je v krvi hrana za možgančke (blesava mamica, saj vem) in da teče po vsem telesu... in mi reče, da ga nič ne boli, ko pa stopiva ven iz ambulante pa mi pojamra, da je bilo hudo, da njegovi možgančki tega ne marajouser posted image user posted image user posted image  in potem je gledal, kot da so ga dajali iz kože!

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
17.8.2009 16:58:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

povejte mi kaj naj si kupim za oblečt za na poroko???...al je ok če mam bele hlače in črno tuniko z belimi rožicami (malo vidne) user posted image ...kva nej mam pa obut??user posted image user posted image user posted image ...zmešal se mi bo 

č balerinke

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4129
17.8.2009 17:00:54   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

... in mi reče, da ga nič ne boli, ko pa stopiva ven iz ambulante pa mi pojamra, da je bilo hudo, da njegovi možgančki tega ne marajouser posted image user posted image user posted image  in potem je gledal, kot da so ga dajali iz kože!

smeško user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
17.8.2009 17:02:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Čveka a prideš jutri? Nažicaj svakinjo da te pripelje. To je bolj pomembno kot če te avto pusti na ravbarkomandi user posted image

mislim da ni nič tojk pomembno kot to da so otroci siti in zadovoljni user posted image user posted image user posted image   mislim da ne grem ker se nimam volje prilizovat svakinji, raje jo uporabim samo takrat ko jo res potrebujem za kaj nujnegauser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4131
17.8.2009 17:19:43   
Dudica1

povejte mi kaj naj si kupim za oblečt za na poroko???...al je ok če mam bele hlače in črno tuniko z belimi rožicami (malo vidne) user posted image ...kva nej mam pa obut??user posted image user posted image user posted image ...zmešal se mi bo 

č balerinke

Ma ja bom že kej našla...če ne mam pa izgovor da si grem ene sandalčke kupit a neuser posted image user posted image user posted image ...samo ne vem kakšne sploh ker hlače niso prav tko elegantneuser posted image

Je pa smeško tvoj res...samo smejiš se jim lahko...

naš zdaj tko poštima Maja da samo gledaš...ko se joka upije že grem Maj že grem...pa pride k njemu in mu da dudo in mu reče "zdaj pa spi" drugače bom hud user posted image ...pa gre...
maja imaš zs user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
17.8.2009 18:00:38   
Anonimen

naš zdaj tko poštima Maja da samo gledaš...ko se joka upije že grem Maj že grem...pa pride k njemu in mu da dudo in mu reče "zdaj pa spi" drugače bom hud user posted image ...pa gre...

user posted image user posted image user posted image

pa ga Maj kaj uboga?

pri nas Urban Oskarja ne... ko se dere, se dere,... takrat ga nič ne premakne od njegovega ciljauser posted image  se mi zdi, da se bosta sicer imela rada, ampak da se noben od njiju ne bo dal podrejati... ampak vse se lahko še spremeni.

sem kar lena postala,... ne da se mi nikamor! zvečer, ko otroka zaspita, bom začela pospravljati, da ne bomo ravno nepospravljeno stanovanje zapustili (mi je tako prijetno vrniti se domov v čisto stanovanje,... prav posebni so tisti trenutki = takrat mi je tole stanovanje celo všečuser posted image )

je pa mojega danes nekaj zaskrbelo,... je šel kupit kondomeuser posted image  (pozno mu vklopi)

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4133
17.8.2009 18:02:40   
Anonimen
Dudica, saj bodo vsi gledali več ali manj le nevesto! glavno, da ti bo udobno, ne? da boš lahko čim več torte pojedla!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4134
17.8.2009 18:03:35   
Anonimen
aja pa te sandale gladiatorke lahko nosiš povsod zraven

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4135
17.8.2009 18:20:58   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image

pa ga Maj kaj uboga?

pri nas Urban Oskarja ne... ko se dere, se dere,... takrat ga nič ne premakne od njegovega ciljauser posted image  se mi zdi, da se bosta sicer imela rada, ampak da se noben od njiju ne bo dal podrejati... ampak vse se lahko še spremeni.

ga ga...se mu začne smejat user posted image

Dudica, saj bodo vsi gledali več ali manj le nevesto! glavno, da ti bo udobno, ne? da boš lahko čim več torte pojedla!

to pa itak...heheuser posted image

kakšne pa so to???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
17.8.2009 19:12:03   
PapuaNG
evo, je zgledalo, da bo deževalo, ampak sem popokala dežnik, prevleko za voziček in jo pohopsala. In glej ga zlomka, je grmelo, a o dežju ne duha ne sluha user posted image Sem tamalega prejle spucala in nafutrala, ampak upam, da se bo še enkrat zbudil malo kasneje, da ne bo ponoči prehitro budnica. Pred sedmo pa res ne hodimo spat. Sem ga pa hotla že prej umit, ker dobim obisk, pa da ne skačem sem pa tja. Je mel že tak lep ritem, da je nazadnje jedel ob devetih, pa se je zdej spet neki podrlo user posted image Mah, bo že. Važno, da danes pridejo moje babe končno vse skup na obisk..nismo ble v kompletu že uhuhu...verjetno od konca nosečnosti.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
17.8.2009 19:56:10   
PapuaNG
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/kdaj-je-cas-za-prvo-kasico.html

ko ste se že pogovarjale o uvajanju goste hrane...

jst pojma nimam, kdaj bi začela. Patronažna je rekla, da šele po 6. mesecu, itak pa vsak malo drugače pravi. Moja mami je rekla, da je meni in bratu že po prvem mesecu začela dodajat pomarančni sok-stisnjeno in precejeno pomarančo. Kaj pa vem, jst zaenkrat kr pr mleku vztrajam.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
17.8.2009 20:12:10   
Dudica1
Evo oba skopana in spita...
Večji je imel prijateljčke tuki popoldne in je bil tolk zmatran da tud zaspat ni mogu...user posted image
No midva zdej jeva sladoled...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
17.8.2009 20:22:54   
maja1488
Zarja je omagala e ob pol osmih, tavečja je z mojim in jo slišm ko mu pravi, da se ji ne nina in da je ninanje lumpasto user posted image

Se vidmo jutri

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
17.8.2009 20:27:00   
Dudica1

Zarja je omagala e ob pol osmih, tavečja je z mojim in jo slišm ko mu pravi, da se ji ne nina in da je ninanje lumpasto user posted image

Se vidmo jutri

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se vidimo!

Nočko

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
17.8.2009 20:53:59   
maja1488
No vmes sta vn iz sobe prišla, ker je ful lačna in bo jedla korenček. Ne vem če je 3x ugriznila. In pol je vidla stolček, ki ni bil pospravljen in je še to na mesto dala. Pa zobki so spet umazani in more oprat, ker je korenček jedla. 100 izgovorov najde in to same take, katerim ne morm rečt ne.. če rečem, da zdej ne rabi zobk prat bo to veljalo za sveto in si bo zapomnla za vse večne časa.

Mi je bla hecna včerej, ko je moj pršu in sta šla zvečer skupi spat. On je bil utrujen, ker 3 dni ni skor nič spal in je takoj zasmrčal. Maša ga pa zbudi in reče 'tati ne smeš tako smlčat ker boš zajo zbudil'

Pa ful se razjezi, če jo vprašam kako se naš dojenček kliče, ona reče da je ZAJA in jst to ponovim...aha zaja je. In se ful jezi in mi ponavlja z vsemi možnimi intonacijami tole zajo, jst se pa neumno delam kot da ne vem. Na koncu vsa nervozna zakriči 'mami jst ne znam lečt L' user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
17.8.2009 21:01:27   
ledenka
pa je spet večer user posted image se pozna, da sva bila zunaj samo kako uro in pol, potem je postalo prevroče. jutri greva prej, če bo le gospodič buden user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
17.8.2009 21:13:30   
Anonimen

kakšne pa so to???

trakci, trakci... pa raven podplat...
saj bi pripopala kakšno slikico, a mi ne greuser posted image

[link=http://factivegrl.com/wp-content/uploads/2008/08/sandals.jpg][/link]

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4144
17.8.2009 21:15:23   
Anonimen
Pa ful se razjezi, če jo vprašam kako se naš dojenček kliče, ona reče da je ZAJA in jst to ponovim...aha zaja je. In se ful jezi in mi ponavlja z vsemi možnimi intonacijami tole zajo, jst se pa neumno delam kot da ne vem. Na koncu vsa nervozna zakriči 'mami jst ne znam lečt L' user posted image

user posted image  user posted image user posted image

pri nas pa Oskar vsem razlaga, da ima bratca Jubanauser posted image

on je pa Okaj... do nedavnega samo O.

< Sporočilo je popravil k.tja -- 17.8.2009 21:17:16 >

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
17.8.2009 21:21:20   
maja1488

pri nas pa Oskar vsem razlaga, da ima bratca Jubanauser posted image

on je pa Okaj... do nedavnega samo O.

user posted image user posted image user posted image user posted image

ful so dobri. Maša ji vsako jutro, ko pride nama z zarjo zaželet dobro jutro, zarjo ful stisne in ji pravi moja ljuba manci. Še zdej ne vem, kaj to pomeni user posted image

Grem, me že hrbet boli.

LAhko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
17.8.2009 21:44:04   
maja1488
Zdej bom pa res šla....jutri al pa v sredo bom za mojo tavelko princesko naročila crocse. Če katera rabi kej se lahko pridruži. Delimo poštnino.

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.br01.09/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
17.8.2009 21:48:29   
maja1488
ne štekam, vse pošljejo razen teh edinih številka 27 ne user posted image

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.br01.09.03.12/1605571

grem spat, mogoče bodo jutri hotli.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
17.8.2009 21:48:55   
Anonimen
lahko noč, maja,...

tudi meni se že spi,... bom jutri pospravljala in pakirala (verjetno zvečer,...) saj, če imam seznam, bo šlo kar hitro, stanovanje pa je tudi tako majhno, da bo prec pospravljenouser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4149
17.8.2009 21:51:14   
ledenka

lahko noč, maja,...

tudi meni se že spi,... bom jutri pospravljala in pakirala (verjetno zvečer,...) saj, če imam seznam, bo šlo kar hitro, stanovanje pa je tudi tako majhno, da bo prec pospravljenouser posted image

jaz sem pa mislila, da zdaj pospravljaš user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?