Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 21:52:56
|
|
|
|
ledenka
|
sicer pa malo gledam avtosedeže 9-18 kg se mi zdi, da bo treba počasi resno razmislit o tem, da bom uspela zbrat v naslednjih 3 mesecih
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 21:56:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: k.tja lahko noč, maja,... tudi meni se že spi,... bom jutri pospravljala in pakirala (verjetno zvečer,...) saj, če imam seznam, bo šlo kar hitro, stanovanje pa je tudi tako majhno, da bo prec pospravljeno jaz sem pa mislila, da zdaj pospravljaš je bilo mišljeno, da bom, ja,... pa so otroci zahtevali svoj čas, pa moj se tudi ni dal odgnati,... potem pa naj ženska še vsa zgarana pospravlja (pa moj mi je obljubil, da bo pomagal in je že začel mencati potem,ko je dobil svoje, da bo pa jutri zjutraj,... in je šel v posteljo )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 21:58:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: k.tja lahko noč, maja,... tudi meni se že spi,... bom jutri pospravljala in pakirala (verjetno zvečer,...) saj, če imam seznam, bo šlo kar hitro, stanovanje pa je tudi tako majhno, da bo prec pospravljeno jaz sem pa mislila, da zdaj pospravljaš je bilo mišljeno, da bom, ja,... pa so otroci zahtevali svoj čas, pa moj se tudi ni dal odgnati,... potem pa naj ženska še vsa zgarana pospravlja (pa moj mi je obljubil, da bo pomagal in je že začel mencati potem,ko je dobil svoje, da bo pa jutri zjutraj,... in je šel v posteljo ) so vsi isti
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 22:01:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, se je težko odločiti za pravi avtosedež,... jih je toliko na trgu. lupinica bi bila res kar smešna potem, ko že noge gledajo čez rob, čeprav imajo večinoma težo do 13 kg... Urban bo verjetno dobil kar Oskarjevega, Oskar pa novega,... mogoče že jahača... bomo videli, koliko bo zrastel.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 22:07:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ja, se je težko odločiti za pravi avtosedež,... jih je toliko na trgu. lupinica bi bila res kar smešna potem, ko že noge gledajo čez rob, čeprav imajo večinoma težo do 13 kg... Urban bo verjetno dobil kar Oskarjevega, Oskar pa novega,... mogoče že jahača... bomo videli, koliko bo zrastel. kateri sedež imaš za Oskarja? kolikor gledam, pridejo v poštev trije - Maxi cosi, Römer in Kiddy (najbolje ocenjen, nima pa isofixa)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 22:18:20
|
|
|
|
Anonimen
|
prej sem imela enega Romerja, zdaj pa Concord (mislim, da je trimax, a ne me prijet za besedo,...), noben nima isofixa... (pri lupinici ga imam, a ga ne uporabljam, ker jo privezujem na sovoznikovem sedežu). drugače je fino, da ima varnostni pas, ki se zapne tudi na oprsju, ker pri nas Oskar včasih daje roke ven iz paščkov, kar pa me kar mravljinči... ampak na to prej nisem pomislila ... sem mu že predvajala poučne risanke Zelena luč, kjer je videl, da se to ne sme delati, tako da,... je bolje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 22:33:09
|
|
|
|
lake
|
Da se mal oglasim. Taja spi, jst sm pa že cel vrt pa vse rože zalila, in je šla ena ura mim. Še kuhinjo morm mal popravt. Js moški so glede pospravljanja vsi iti, moj tud reče bom jutri, samo ponavad se ta jutri zavleče na tri mesece, oz. itak jst prej pospravim, ker mi gre na živce če ni pospravljen. Avtosedež Najbrž da bova kupla kr Concord, itak predno bo mela Taja 8kg, bo stara skor eno leto, prej ji bojo res noge čez gledale, kot da bo to težo dosegla. Lahko noč vam želim, se tipkamo zjutrej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 22:36:12
|
|
|
|
Anonimen
|
grem zdaj tudi jaz v mižalčke. lahko noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 23:09:18
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat bom...zdej je reku da raje placa kazen kot pa nam regrese nakaze...ni problema...ampak bo se zmer regres placu You go girl, sesuj tega bandita. V tej državi je res ena štala, zato si pa take privoščijo. Sorry, tipkam z zamudo, ker mi vas že cel dan ne uspe dohiteti... smo bili v nedeljo v Dolenjskih Toplicah. Je bilo ful super. Pa še včeraj ponoči smo imeli maratonsko spanje - od pol osmih do pol treh potem pa še do pol osmih in potem še kakšnih 45 min. Skratka, eno hranjenje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 23:12:03
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ A vaši tudi v sanjah pol jokcajo? Anej velikrat joka, pa pol neha kr sam jokat. Če bi šla zraven takoj, bi se sam zbudil, pa ga pustim, da vidim kake vrste jok je. Mamice, kdaj boste pa začele z uvajanjem GH? Pr 4. mes, prej...ali šele pr 6. mes? Ne, če zajoka, je že en čas budna in naveličana biti sama . Z GH bomo počakali do 6. meseca, razen če bi opazila, da rabi prej več hrane.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 23:26:26
|
|
|
|
mayflower
|
Hej, živijo po dolgem času Se nisem oglasila že celo večnost. Priznam dosti sem na Facebook. Pa še Alekseja imam avgusta doma, tako, da skoraj nimam časa za kaj drugega kot moja fanta. V soboto gremo na morje. Jupi Aleksej me nonstop sprašuje, kdaj gremo. Maks pa zelo lepo raste, trenutno ima 7480 g in 64 cm. Je pravi dobrovoljček, najbolj zadovoljen v maminem naročju. Bili smo že prvič cepljeni, cepila sem ga tudi za rotavirus. Upam, da bom v septembru imela več cajta. Uživajte
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 17.8.2009 23:31:25
|
|
|
|
elyy
|
Ojjjlllaaa!!! Nč...se vam spet javim po 1 tedenu . Pred mano je biu grozen teden.......od mojga možka je bla babica res fullll hudo bolana,tko da smo mislili,da sploh nebo preživela(je še kar v bolnišnici,ampak je bolje) ...... Tko,da sem se naveličala bolnišnic za celo večnost ...... Sem opazla,da je blue odprla,novo temo majčic 2010 !!! Jst se pa morem malo pohvalit,za našega Tiana,zbudi se samo ob 6h zujtraj in spet spi do 9h.........celo noč spančka ,tako,da se vidi,da je večji in je vse bolje!!!! Zanima me: ali vaši tudi cucljajo svoj prstek????ker noče dude,se je zdaj navadil na svoj prstek,pravijo,da to ni dobro,ampak ko mu ga odmaknem stran je pa jokkkkkkk in stokkkk................ ponoči,ko se zbudim ga zagledam s prstom v ustih,kako ga cuclja .... punce želim vam lahko noč se jutri beremo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 6:57:50
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO maja jaz bi tudi naročila tiste crocse ampak kolkr sm gledala ni nobenih številka 24-25 ...kr neki...a je še kakšna druga stran s temi crocsi,ker tej so pa res poceni,enkrat ceneje kot pri nas. mayflower,elyy lepo da sta se malo oglasile... Glede goste hrane je tko,kakšno stvar mu kdaj dam malo za probat drugače pa bom počakala vsaj do 5 meseca tako kot pri prvem in potem začnem. sedež imamo maxi cosi priori...smo ful zadovoljni,večji pa je že dobil novega tako da s tem nimamo več problemov V glavnem zdej peljem v vrtec pol se pa vidmo a ne??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 7:14:18
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro no pri nas pa še oba spita je nika celo noč budala ob planke v zibki tako da jo bom počasi kr dala v drugo posteljo no grem tavečjega zbudit da bo šel počasi v vrtec čaw,čaw
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 7:32:48
|
|
|
|
Anonimen
|
avtosedež - za najstarejšega uporabljamo Romer-jevega za najmlajšega pa bomo verjetno kupili MaxiCosi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 7:33:21
|
|
|
|
Anonimen
|
a ste spet pri pospravljanju ? aja, pa DOBRO JUTRO
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 7:37:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pri nas pa Oskar vsem razlaga, da ima bratca Jubana on je pa Okaj... do nedavnega samo O. pri nas ga pa kliče JOSKAR, sam je pa itak Miki, Kekec, Nodi,...vsak dan kaj drugega ....jest sem bila včeraj Mojca, Oskar pa Rožle, Bedanc pa je baje šel po dinarčke ( to je mišljen oči, ki je bil v službi ).....potem je prišla teta Pehta ( moja sestra )....pri tem je obezna oprava, da se ve, klobuk, palica in poje kekčevo pesem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 7:39:10
|
|
|
|
Dudica1
|
grem ven na zajtrk...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 7:40:15
|
|
|
|
Dudica1
|
aja če bo katera našla še kakšno stran od teh crocksov nej do prilima gor ker tam ni nobenih taprave št.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:03:57
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Dons sva vstale že ob polsedmih, je pa res da je spala od devetih, pa pol od poldveh. Zdej pa kavica, pol pa mal pospravt al neki podobnega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:05:49
|
|
|
|
Anonimen
|
DOBRO JUTRO! Še en dan,... jupi! Joj, koliko dela me čaka! Fajn izkoristite dan - prelep sonček je za poležavanje!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:24:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
dober dan vsem.. budni smo že od 6... zdej mi že dobro uro in pol štemajo okrog garaže... se nam škarpa podira tko da jo bomo vn vrgl in novo naredil... Gaja je mela dons neke svoje fore ponoč, tko da sem čist koma zdej.. nč nismo spal IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 Pozdravljene! Se že dolgo nisem javila. Nekako ni časa 2. pregled smo imeli 12. avgusta - cepljenje 1. in še mere za seznam: 66cm in 7760g. Naslednji pregled in cepljenje imamo 1. 10. 2009. Me je bilo strah da je pretežki ampak je P rekla, da je čist normalno, glede na to da je velik. Že tako ali tako so ga 2x merile, ker jim ni šlo v račun, da je zrastel za 14cm. uuuu, to pa so konkretne mere bravo avtosedeži.. mi bomo od maxi cosi kupili.. drgač pa mislim da bomo mogl kr kmal o tem razmišljat, ker Gaji ne manjka več veliko da bi mela noge že iz lupinice vn
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:26:20
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja tako, banka in ZD za nami,... potem pa smo šli na kosilo kot da imamo največ časa danes! tudi ne razumem svojega včasih,... sem potem plačevala položnico za morje (ker mi ne morejo od plače trgati) prepozno, da bodo šele jutri izvršili transakcijo... in s tem, da sem imela kar nekaj težav, preden sem ugotovila, da to ni posebna položnica temveč BN-02! je bil pa Oskar danes hecen, ko so mu jemali kri... ga špikne in jemlje kri, on hladen kot špricar in jaz mu vmes razlagam, da je v krvi hrana za možgančke (blesava mamica, saj vem) in da teče po vsem telesu... in mi reče, da ga nič ne boli, ko pa stopiva ven iz ambulante pa mi pojamra, da je bilo hudo, da njegovi možgančki tega ne marajo in potem je gledal, kot da so ga dajali iz kože! IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Čveka a prideš jutri? Nažicaj svakinjo da te pripelje. To je bolj pomembno kot če te avto pusti na ravbarkomandi mislim da ni nič tojk pomembno kot to da so otroci siti in zadovoljni mislim da ne grem ker se nimam volje prilizovat svakinji, raje jo uporabim samo takrat ko jo res potrebujem za kaj nujnega uuu cveki to pa ni blo lepo receno.... BLUE!!!!NEKAM SEM USJALA TELEFON A ME POKLICES PA POCAKAS DA TI PREKINEM?!?!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 8:26:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Fajn izkoristite dan - prelep sonček je za poležavanje! pri nas to ne velja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?