Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:32:37
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čakte, si grem po sladoled. solit se pejt, k si moram it zdej še jest sm že dva pojedla.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:32:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
helimaša - zato ,pa mene mojadva nočeta razvadit,ker ,če si kaj premislita nebi mogla več nazaj v ritem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:32:53
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 No tole sem iskala ja ... če Nobady nima kaj proti bi ji jaz raje odstopila lubenico in nož (ker bomo v soboto na poroki, pol pa pri tašči prespimo in šibamo v nedeljo naprej na piknik, pa mi je lažje za pivo pokrbet, ker če ga pozbim ga še zmri lahko na zadnji črpalki kupim , sam predlog)drugače pa mi ni panike oboje prinest ne vem kok boom sicer tole recitirala... ampak uglavnem ni problema, kot sem že napisala mi je vseeno kaj prinesem, tud lubenico lahko, samo nože mamo pa bolj skrhane , ma jih bo moj nabrusu tisto lubenico bomo pa tut mnde nekak razkosal
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:33:01
|
|
|
|
dana
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz ne vem kaj jamrate da ne spijo ponoči in se zbujajo pri nas je že 7 mesecev misija nemogoče . veš kaj je pa pr men problem......da je blo skor 5 mescev spanje čez celo noč......in če par dni zaporedoma ne spim sm čist polomljena.....pa jst drgač ne rabm dost spanca.......ampak me pol čez čas dol dobi Ja to je problem, ker smo scrklane, ker otroci tako lepo spijo, potem jih pa kaj daje je pa vse narobe in se takoj sprašujemo kaj neki jih muči
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:33:34
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čakte, si grem po sladoled. solit se pejt, k si moram it zdej še jest sm že dva pojedla..... o men pa samo lušto delate
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:35:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
nobady - kaj pa te hujšaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:35:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čakte, si grem po sladoled. solit se pejt, k si moram it zdej še jest A si že? Dober tek!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:35:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Naja - nimam glave za učenje,pa tako rada delam z otroki.(afne guncam ).Če bi kdaj delala v jaslicah to bi blo zakon o tem jamram . Nikoli ni prepozno za to. Jaz sem tud prekvalifikacijo delala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:35:24
|
|
|
|
dana
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA helimaša - zato ,pa mene mojadva nočeta razvadit,ker ,če si kaj premislita nebi mogla več nazaj v ritem Upanje še vedno obstaja Saj sta komaj 7 mescev stara. Mogoče se bo pa enkrat obrnilo, in boš ti vsa naspana, me pa ne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:36:07
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA helimaša - zato ,pa mene mojadva nočeta razvadit,ker ,če si kaj premislita nebi mogla več nazaj v ritem ma sej če bi pr men blo od vsega začetka tko mi tud zdej neb blo panike.....pol je pa res kr kriza......se spomnim da je blo pr Maši isto.....do 6.mesca je čist lepo spala.....pol pa 2 mesca obup.....sm bla ponoč tok zmedena da sm dala enkrat decu v spanju čaj namest Maši
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:36:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Naja - nimam glave za učenje,pa tako rada delam z otroki.(afne guncam ).Če bi kdaj delala v jaslicah to bi blo zakon o tem jamram . Kaj pa če bi objavila oglas, da na domu otroke čuvaš...veš, kak je to dobro plačano, pa še ful jih primanjkuje...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:37:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
Veste kaj včasih pogrešam tiste čase ko sem še imela trdi trebuh podnevi spala ponoči rogovilila.Najbolj primeren poklic za mene bi bil pek .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:37:55
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 da ne bo kdo rekel, da same neumnosti tukaj pišemo... kako visoko dvignete naslonjalo v vozičkih? Jaz ga imam večinoma še kar v ležečem položaju, max ga dvignem za eno stopnjo, da malo firbca naokoli js ga mam na prvi stopnji včasih samo to je pri mojm vozičku kr dost gor, polsede.. mu kr ugaja tak da je jok ko ga nazaj dol spustim...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:38:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA helimaša - zato ,pa mene mojadva nočeta razvadit,ker ,če si kaj premislita nebi mogla več nazaj v ritem ma sej če bi pr men blo od vsega začetka tko mi tud zdej neb blo panike.....pol je pa res kr kriza......se spomnim da je blo pr Maši isto.....do 6.mesca je čist lepo spala.....pol pa 2 mesca obup.....sm bla ponoč tok zmedena da sm dala enkrat decu v spanju čaj namest Maši Pr nas je blo ist. Po 6.mesecu je Tija začela ponočevat. Vsako uro se je zbujala, ma jaz sem bila ko zombi! Trajal je pa do 11m, ko se je nehala dojit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:38:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj včasih pogrešam tiste čase ko sem še imela trdi trebuh podnevi spala ponoči rogovilila.Najbolj primeren poklic za mene bi bil pek . Tudi za to ni prepozno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:38:54
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - kaj pa te hujšaš? ja in to tak da sm že celo zalogo pojedla zdej pa nimam več pa se mi še kr lušta... (še dobro da mam bonbone nimm2 soft se bašem z njimi in se tolažim namesto sladoleda)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:39:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj včasih pogrešam tiste čase ko sem še imela trdi trebuh podnevi spala ponoči rogovilila.Najbolj primeren poklic za mene bi bil pek .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:40:08
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica- če vzamem tvojega moram za dva računat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:40:29
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj včasih pogrešam tiste čase ko sem še imela trdi trebuh podnevi spala ponoči rogovilila.Najbolj primeren poklic za mene bi bil pek . Tudi za to ni prepozno. nikoli ni prepozn... in nikoli ne reci nikoli
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:40:41
|
|
|
|
Najaa
|
felix, kam si šla po sladoled??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:41:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj včasih pogrešam tiste čase ko sem še imela trdi trebuh podnevi spala ponoči rogovilila.Najbolj primeren poklic za mene bi bil pek . Tudi za to ni prepozno. nikoli ni prepozn... in nikoli ne reci nikoli To pa res. Sploh, kar se otrok tiče!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:42:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
In kdaj boste delale naslednje otroke, da vem na katerem foumu pol dalje berem?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:43:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
In potem vse tiho je bilo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:43:52
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 No tole sem iskala ja ... če Nobady nima kaj proti bi ji jaz raje odstopila lubenico in nož (ker bomo v soboto na poroki, pol pa pri tašči prespimo in šibamo v nedeljo naprej na piknik, pa mi je lažje za pivo pokrbet, ker če ga pozbim ga še zmri lahko na zadnji črpalki kupim , sam predlog)drugače pa mi ni panike oboje prinest ne vem kok boom sicer tole recitirala... ampak uglavnem ni problema, kot sem že napisala mi je vseeno kaj prinesem, tud lubenico lahko, samo nože mamo pa bolj skrhane , ma jih bo moj nabrusu tisto lubenico bomo pa tut mnde nekak razkosal No sem ti na to temo poslal ZS, a pol smo zmenjeni za nož se ne sekiraj, sej lubenica se da lahko rezat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:44:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čakte, si grem po sladoled. solit se pejt, k si moram it zdej še jest A si že? Dober tek! ga ni več...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dudica.пеперутка16Do kdaj je imel vaš otrok dudico?Nikoli je ni imel. (
50%)
Samo prvih nekaj mesecev. (
3%)
Do 6. meseca. (
3%)
Do 1. leta. (
12%)
Do 2. leta. (
16%)
Do 3. leta ali dlje. (
16%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!