|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
17.8.2009 17:44:36   
trezika
Kaj mi lahko ena prosim pove kje imamo v nedeljo piknik?? user posted image user posted image Pa ob kolikih imamo uro? Se opravičujem, ampak nisem kje zasledila user posted image  

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
17.8.2009 17:48:45   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ma, sem se zdaj namučila, da sem našla zadnji seznam za piknik... No, vsaj upam, da je to tazadnji, pa da katera ne manjka na seznamu. Dodala sem še Nobady.

Nobady, zraven tebe sem napisala pivo ali sadje. Predlagam namreč, da počakamo, če bo Taši šla na piknik. Če pride, potem prinesi sadje, če pa ne pride, nam pa manjka ena za pivo user posted image  Zdaj se nam počasi oblikuje končno število udeležencev in lahko začnemo razmišljati o količinah.

Trenutno kaže takole:
18 žensk
17 moških
28 otrok
1 pes user posted image

moje razmišljanje glede količin:
za pivo so zadolžene kar 4, predlagam, da vsaka prinese 2x six pack 0,33 l, Trezika in Taša Laško, Steffi in Trinity Union. Sok in voda - six pack po 1,5 l. Jaz bom prinesla nekaj kg nektarin, kar se lubenice tiče, je verjetno ena velika oz. dve manjši dovolj. Pri pecivu itak ni nobene znanosti, prinesete, kar spečete user posted image  Trinity, ti imaš v seznamu pivo in še lubenico. A ti pivo črtamo, pa ga raje pišemo Nobady? Rada bi, da se stroškovno obremeni vse udeležnce kolikor toliko enakomerno.

Evo, zdaj me pa zbombandirajte z mnenji user posted image

No tole sem iskala ja ... če Nobady nima kaj proti bi ji jaz raje odstopila lubenico in nožuser posted image  (ker bomo v soboto na poroki, pol pa pri tašči prespimo in šibamo v nedeljo naprej na piknik, pa mi je lažje za pivo pokrbet, ker če ga pozbim ga še zmri lahko na zadnji črpalki kupimuser posted image , sam predlog)drugače pa mi ni panike oboje prinestuser posted image

< Sporočilo je popravil trinity22 -- 17.8.2009 17:49:44 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
17.8.2009 17:52:32   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Kaj mi lahko ena prosim pove kje imamo v nedeljo piknik?? user posted image user posted image Pa ob kolikih imamo uro? Se opravičujem, ampak nisem kje zasledila user posted image  

ura je mislim da ob 15h, vsaj to sem jaz zasledila, če ni pa me naj katera popravi.
lokacija : Igški Vintgart(neki takega) imaš pa slikce in pot, kako se do tja pride vse lepo na FB-juuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
17.8.2009 17:56:06   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

dober večer "čveke" ...

o naja kak si mogla bit srečna ko si svoj taveliko žabo dobila nazaj, ane?user posted image Nika bo pa mogoč zat ponč dlje spala, k bo blj utrujena...

trinity - ti še vedno dojiš ane? mislim da pri dojenih otrocih ni nič hudega če več dni ne kakajo, mislim da do 5 dni da je normalno... ker vso mleko porabijo in nimajo nič za odvajanje, tak da ni nujno da je bila zaprta... ne vem kako je blo stanje, ampak tak če slučajno ne veš, sem ti napisala...druga je če jo je kej zvijalo ali se je pa napenjala... drugač pa user posted image user posted image user posted image za kakanjeuser posted image

mi smo bli pa cel dan pri tašči, ju3 gremo spet, bomo spet pekli zunaj ražjiče..mmm.... spet bom cel dan jedla...user posted image
Taju sem pa dans dala Melon za probat, se je tak kislo držal, kot da bi limono dobil... sej Melono lahko je, ane? to je podobno kot lubenica, al je kej alergena al pa kaj podobnega... no čeprav sej breskvo tud papa... user posted image

...
aja končn mi je uspelo slike s fotaparata dol dat...sm že povedala da smo jih pofotkal čez 500slik? no tule jih je ene par...user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
...več je pa itak na FB :)...

hvala za odgovor, sej to sem vedla, da je pri dojenih otrocih do 7 dni še normalno, pa vseeno me je malo panika, ker je do zdaj kakala po 4-5x na dan, sej danes je pa kakala fuluser posted image

ful lepe slikce, se vidi, da ste napolno uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
17.8.2009 18:01:30   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tudi midve se že skrivava noter, joj kak ga spet danes žge. user posted image

Kokica, lepo vaju je bilo spoznat. user posted image user posted image Slikice pa že pošiljam, samo mi nekaj šteka. Do večera bodo ziher user posted image .

za kosilo pa bo kar mesni sir, pire in solata. Druga mi ni za packat, čeprav se mi tak luštajo palačinke, mi jih v tej vročini res ni za pečt.

user posted image    Kokica z Valentinom, Persida z Anžetom user posted image

user posted image   Valentin in Lija user posted image

user posted image   Tomaž pa je vso srečanje prespal user posted image

iiiii spet ste uživale čvekice, super za srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
17.8.2009 18:04:46   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

kdo bo mel psa zraven? obožujem kužekeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi bomo imeli našega čupavca sabo, ful mi je žal, ko še ne bo takrat pri frizerju, ker je cel zaraščen user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
17.8.2009 18:12:26   
Lolita23
Živjo!!

Mi smo doma,malo smo utrujeni, ampaak bo že.

Drugače pa Tjaša je že poskusila korenje, krompir in cvetačo in je ko velika, zdej pa poskušamo že jabolko in ni panikeAha pa nogico si devamo v uste in itd.

Grem pa jutri kaj prilepim in še povem

Caw

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1632
17.8.2009 18:16:04   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!

Mi smo doma,malo smo utrujeni, ampaak bo že.

Drugače pa Tjaša je že poskusila korenje, krompir in cvetačo in je ko velika, zdej pa poskušamo že jabolko in ni panikeAha pa nogico si devamo v uste in itd.

Grem pa jutri kaj prilepim in še povem

Caw

oj Lolita dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke Tjaši za vse preizkušene dobrote in da rada pappa in za vse novo osvojene veščineuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
17.8.2009 18:35:57   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

ma, sem se zdaj namučila, da sem našla zadnji seznam za piknik... No, vsaj upam, da je to tazadnji, pa da katera ne manjka na seznamu. Dodala sem še Nobady.

Nobady, zraven tebe sem napisala pivo ali sadje. Predlagam namreč, da počakamo, če bo Taši šla na piknik. Če pride, potem prinesi sadje, če pa ne pride, nam pa manjka ena za pivo user posted image  Zdaj se nam počasi oblikuje končno število udeležencev in lahko začnemo razmišljati o količinah.

Trenutno kaže takole:
18 žensk
17 moških
28 otrok
1 pes user posted image

moje razmišljanje glede količin:
za pivo so zadolžene kar 4, predlagam, da vsaka prinese 2x six pack 0,33 l, Trezika in Taša Laško, Steffi in Trinity Union. Sok in voda - six pack po 1,5 l. Jaz bom prinesla nekaj kg nektarin, kar se lubenice tiče, je verjetno ena velika oz. dve manjši dovolj. Pri pecivu itak ni nobene znanosti, prinesete, kar spečete user posted image  Trinity, ti imaš v seznamu pivo in še lubenico. A ti pivo črtamo, pa ga raje pišemo Nobady? Rada bi, da se stroškovno obremeni vse udeležnce kolikor toliko enakomerno.

Evo, zdaj me pa zbombandirajte z mnenji user posted image

No tole sem iskala ja ... če Nobady nima kaj proti bi ji jaz raje odstopila lubenico in nožuser posted image  (ker bomo v soboto na poroki, pol pa pri tašči prespimo in šibamo v nedeljo naprej na piknik, pa mi je lažje za pivo pokrbet, ker če ga pozbim ga še zmri lahko na zadnji črpalki kupimuser posted image , sam predlog)drugače pa mi ni panike oboje prinestuser posted image

meni je itak vseeno, samo Nobady pošlji ZS, da ne bo kakšne zmede user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 1634
17.8.2009 18:36:01   
felix7

ob 15h, lokacija objavljena na FBju, ker smo rekli, da je tu ne bomo objavili, ko vsi berejo. Je pa v albumu od Piruri (na FBju) poslikana pot, kako se pride do tja. Kot sem že rekla, tiste, ki ne veste, kje je ta izvoz iz avtoceste, vam lahko podrobno opišem, glede na to iz katere smeri prihajate.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
17.8.2009 21:02:22   
trezika

ob 15h, lokacija objavljena na FBju, ker smo rekli, da je tu ne bomo objavili, ko vsi berejo. Je pa v albumu od Piruri (na FBju) poslikana pot, kako se pride do tja. Kot sem že rekla, tiste, ki ne veste, kje je ta izvoz iz avtoceste, vam lahko podrobno opišem, glede na to iz katere smeri prihajate.

hvala
bom proučila pot pa se ti mogoče še javim kako in kaj user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
17.8.2009 21:03:58   
Najaa
Dober večer?

Kopanje je bilo super, poležavanje na plaži še boljše user posted image , zdaj pa otroc spijo, midva pa jeva, pijeva, pa take... user posted image

bomo kako rekle?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
17.8.2009 21:10:53   
PERSIDA
tasa - a ti je kdo dovolil ,da daješ mojo debelo rit na internet?Kdo ,pa še je mene željčn?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
17.8.2009 21:11:50   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dober večer?

Kopanje je bilo super, poležavanje na plaži še boljše user posted image , zdaj pa otroc spijo, midva pa jeva, pijeva, pa take... user posted image

bomo kako rekle?

evo me, evo me user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
17.8.2009 21:12:20   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasa - a ti je kdo dovolil ,da daješ mojo debelo rit na internet?Kdo ,pa še je mene željčn?user posted image

jaz sem ji dovolila user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
17.8.2009 21:13:21   
Najaa

Dober večer?

bomo kako rekle?

evo me, evo me user posted image

Kako? Je kaj novega?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
17.8.2009 21:13:42   
Najaa

Ne razburjaj se, Persida. Si prav lepa mami. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
17.8.2009 21:15:53   
KOKICA32

Dober večer?

bomo kako rekle?

user posted image user posted image user posted image pa kakšne še? user posted image user posted image user posted image

Seveda bomo rekle, sedaj so bili bolj slabi večeri, bi danes pasalo spet kaj...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
17.8.2009 21:16:59   
PERSIDA
O najaa - fajn da si si privoščla kopanje ,danes je blo zapopenit sem nekaj nakupovala ,pa letala okol ,da sem bla vsa premočena.Pa še zobozdravnik me je mel v obdelavi.

Ja ,pa nekaj še moram povedat .Dogodek iz srečanja.Naša kokica ima sina skokecauser posted image .Mišice mam tak napete ,da mi jih bo razneslo,pa je valentinček lažji od naših težkokategornikov.Škoda moram se drugič zmenit ,če mi posodi otroka za kakih 14 dni bova samo skakala ,pa nič jedla ,pa ni vrag ,da shujšamuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.8.2009 21:17:11   
KOKICA32

Saj te ni v rit slikala. user posted image user posted image user posted image Btw. Persida, sem zelo vesela, da sva se končno spoznali, pa da sem še v živo videla tvoja bavca! user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.8.2009 21:18:42   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober večer?

bomo kako rekle?

user posted image user posted image user posted image pa kakšne še? user posted image user posted image user posted image

Seveda bomo rekle, sedaj so bili bolj slabi večeri, bi danes pasalo spet kaj...user posted image

Take, da sma vsak na svojem rač., kaj si pa misla?! S pojstle tud ne morem tule pisat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.8.2009 21:19:33   
Najaa

O najaa - fajn da si si privoščla kopanje ,danes je blo zapopenit sem nekaj nakupovala ,pa letala okol ,da sem bla vsa premočena.Pa še zobozdravnik me je mel v obdelavi.

Ja ,pa nekaj še moram povedat .Dogodek iz srečanja.Naša kokica ima sina skokecauser posted image .Mišice mam tak napete ,da mi jih bo razneslo,pa je valentinček lažji od naših težkokategornikov.Škoda moram se drugič zmenit ,če mi posodi otroka za kakih 14 dni bova samo skakala ,pa nič jedla ,pa ni vrag ,da shujšamuser posted image .

uuu, pol bi ga lahk pa še meni mal posodla, da shujšam. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.8.2009 21:20:12   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Saj te ni v rit slikala. user posted image user posted image user posted image Btw. Persida, sem zelo vesela, da sva se končno spoznali, pa da sem še v živo videla tvoja bavca! user posted image user posted image

Enako user posted image .Ja ,pa ,da sem taso spoznala še njej user posted image user posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.8.2009 21:20:20   
helimaša

uuu, pol bi ga lahk pa še meni mal posodla, da shujšam. user posted image

da ne bom sladkorno fasalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
17.8.2009 21:20:36   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Hahahaha..te vidiš kak jaz trpim! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

vtikanje
23tina

ali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?

da,ker potrebujem nasvete (5%)

ne,ponorim! (11%)

se ne vtikajo (14%)

pustim do neke meje (45%)

ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (25%)

Število vseh glasov: 506

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!