Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:21:00
|
|
|
|
felix7
|
da ne bo kdo rekel, da same neumnosti tukaj pišemo... kako visoko dvignete naslonjalo v vozičkih? Jaz ga imam večinoma še kar v ležečem položaju, max ga dvignem za eno stopnjo, da malo firbca naokoli
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:21:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - a ti je kdo dovolil ,da daješ mojo debelo rit na internet?Kdo ,pa še je mene željčn? Saj te ni v rit slikala. Btw. Persida, sem zelo vesela, da sva se končno spoznali, pa da sem še v živo videla tvoja bavca! Enako .Ja ,pa ,da sem taso spoznala še njej . helimaša, tule je več cukra! hecam se, jaz tud pošiljam čeprav ne poznam ne KOKICE ne Perside.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:22:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA O najaa - fajn da si si privoščla kopanje ,danes je blo zapopenit sem nekaj nakupovala ,pa letala okol ,da sem bla vsa premočena.Pa še zobozdravnik me je mel v obdelavi. Ja ,pa nekaj še moram povedat .Dogodek iz srečanja.Naša kokica ima sina skokeca .Mišice mam tak napete ,da mi jih bo razneslo,pa je valentinček lažji od naših težkokategornikov.Škoda moram se drugič zmenit ,če mi posodi otroka za kakih 14 dni bova samo skakala ,pa nič jedla ,pa ni vrag ,da shujšam . uuu, pol bi ga lahk pa še meni mal posodla, da shujšam. ni problema bom začela računati...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:22:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - a ti je kdo dovolil ,da daješ mojo debelo rit na internet?Kdo ,pa še je mene željčn? Saj te ni v rit slikala. Btw. Persida, sem zelo vesela, da sva se končno spoznali, pa da sem še v živo videla tvoja bavca! Enako .Ja ,pa ,da sem taso spoznala še njej . helimaša, tule je več cukra! hecam se, jaz tud pošiljam čeprav ne poznam ne KOKICE ne Perside. Persido boš spoznala čez natanko 6 dni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:22:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - tebe še čakam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:23:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 da ne bo kdo rekel, da same neumnosti tukaj pišemo... kako visoko dvignete naslonjalo v vozičkih? Jaz ga imam večinoma še kar v ležečem položaju, max ga dvignem za eno stopnjo, da malo firbca naokoli Večinoma še leži, četrtino časa je v prvi stopnji, čisto čisto malo jo dam pa že na drugo stopnjo. Ampak to sam za par minut.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:23:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - a ti je kdo dovolil ,da daješ mojo debelo rit na internet?Kdo ,pa še je mene željčn? Saj te ni v rit slikala. Btw. Persida, sem zelo vesela, da sva se končno spoznali, pa da sem še v živo videla tvoja bavca! Enako .Ja ,pa ,da sem taso spoznala še njej . helimaša, tule je več cukra! hecam se, jaz tud pošiljam čeprav ne poznam ne KOKICE ne Perside. Persido boš spoznala čez natanko 6 dni Že KOMAJ čakam!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:23:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
felix -kako pa kaj moj jurček?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:24:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - tebe še čakam Nazaj tudi tebi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:24:39
|
|
|
|
helimaša
|
čer! VIDM DA MATE SPET PREVEČ CAJTA......ma jst sm se šele zdele pošteno usedla.....Zoja je včer zvečer dobila vročino.....tko da nismo celo noč spale.....čez dan pa itak sm na rokah.....če sm jo položila v postlco se je takoj zbudila in v jok.....tko da mi zdej HB spi že 1 uro....in je to današnji rekord v postli.....sva ble tud pr P pa ni bč vidt......tud kri ma BP......upam da se do nedele čist spucamo..... no pa da vas končno vse spoznam......komi čakam.....sm da bo lep vreme.....sicer so mal plohce napovedane.....upam da nam rata
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:25:20
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix -kako pa kaj moj jurček? tvoj Jurček je šel spat a veš, ko sem imela zadnjič Tomaža v naročju, pa ga je Boris zamenjal z Juretom? Zdaj sem tudi jaz opazila, kako podobna sta si s profila joj, komaj čakam, da ju spet vidim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:25:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
Drage moje pripravte se da vam pocukram vse tote vaše male zvončke in trobentice .Kaj sem jaz študirala ko sem se šla učit,oh joj...........
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:25:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša čer! VIDM DA MATE SPET PREVEČ CAJTA......ma jst sm se šele zdele pošteno usedla.....Zoja je včer zvečer dobila vročino.....tko da nismo celo noč spale.....čez dan pa itak sm na rokah.....če sm jo položila v postlco se je takoj zbudila in v jok.....tko da mi zdej HB spi že 1 uro....in je to današnji rekord v postli.....sva ble tud pr P pa ni bč vidt......tud kri ma BP......upam da se do nedele čist spucamo..... no pa da vas končno vse spoznam......komi čakam.....sm da bo lep vreme.....sicer so mal plohce napovedane.....upam da nam rata Kaj pa če je spet kak zobek na vidiku?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:26:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša čer! VIDM DA MATE SPET PREVEČ CAJTA......ma jst sm se šele zdele pošteno usedla.....Zoja je včer zvečer dobila vročino.....tko da nismo celo noč spale.....čez dan pa itak sm na rokah.....če sm jo položila v postlco se je takoj zbudila in v jok.....tko da mi zdej HB spi že 1 uro....in je to današnji rekord v postli.....sva ble tud pr P pa ni bč vidt......tud kri ma BP......upam da se do nedele čist spucamo..... no pa da vas končno vse spoznam......komi čakam.....sm da bo lep vreme.....sicer so mal plohce napovedane.....upam da nam rata jest mam marelo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:26:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage moje pripravte se da vam pocukram vse tote vaše male zvončke in trobentice .Kaj sem jaz študirala ko sem se šla učit,oh joj........... O čem ti to?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:26:43
|
|
|
|
Najaa
|
Čakte, si grem po sladoled.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:27:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jaz ne vem kaj jamrate da ne spijo ponoči in se zbujajo pri nas je že 7 mesecev misija nemogoče .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:27:51
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: helimaša čer! VIDM DA MATE SPET PREVEČ CAJTA......ma jst sm se šele zdele pošteno usedla.....Zoja je včer zvečer dobila vročino.....tko da nismo celo noč spale.....čez dan pa itak sm na rokah.....če sm jo položila v postlco se je takoj zbudila in v jok.....tko da mi zdej HB spi že 1 uro....in je to današnji rekord v postli.....sva ble tud pr P pa ni bč vidt......tud kri ma BP......upam da se do nedele čist spucamo..... no pa da vas končno vse spoznam......komi čakam.....sm da bo lep vreme.....sicer so mal plohce napovedane.....upam da nam rata Kaj pa če je spet kak zobek na vidiku? a veš da sm jst tud mislna.....sm ni nč vidt.....gor ni še nč napet.....edin če me kej presenet.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:28:19
|
|
|
|
felix7
|
joj, boste vidle, punce, kako Persida obvlada dva fantiča mi še kar ne gre iz glave, da pedena dva naenkrat in otročička popolnoma zadovoljna, sploh jima nič ne manjka
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:28:27
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša čer! VIDM DA MATE SPET PREVEČ CAJTA......ma jst sm se šele zdele pošteno usedla.....Zoja je včer zvečer dobila vročino.....tko da nismo celo noč spale.....čez dan pa itak sm na rokah.....če sm jo položila v postlco se je takoj zbudila in v jok.....tko da mi zdej HB spi že 1 uro....in je to današnji rekord v postli.....sva ble tud pr P pa ni bč vidt......tud kri ma BP......upam da se do nedele čist spucamo..... no pa da vas končno vse spoznam......komi čakam.....sm da bo lep vreme.....sicer so mal plohce napovedane.....upam da nam rata jest mam marelo .....me too
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:29:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čakte, si grem po sladoled. solit se pejt, k si moram it zdej še jest
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:30:26
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz ne vem kaj jamrate da ne spijo ponoči in se zbujajo pri nas je že 7 mesecev misija nemogoče . veš kaj je pa pr men problem......da je blo skor 5 mescev spanje čez celo noč......in če par dni zaporedoma ne spim sm čist polomljena.....pa jst drgač ne rabm dost spanca.......ampak me pol čez čas dol dobi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:30:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
Naja - nimam glave za učenje,pa tako rada delam z otroki.(afne guncam ).Če bi kdaj delala v jaslicah to bi blo zakon o tem jamram .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:30:57
|
|
|
|
dana
|
Helimaša - mogoče zobki? Naš sicer ni mel nič vročinmalo bolj kakal kot ponavadi. Persida - tvoja dva črmlja sta pa res že tako velika. Mi smo bili pa danes "v tabrh". Smo pri naših doma pobirali krompir. Tilen se je potem odločil prespati tam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:31:00
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! Mi smo doma,malo smo utrujeni, ampaak bo že. Drugače pa Tjaša je že poskusila korenje, krompir in cvetačo in je ko velika, zdej pa poskušamo že jabolko in ni panikeAha pa nogico si devamo v uste in itd. Grem pa jutri kaj prilepim in še povem Caw oo dobrdošli nazaj... užiwači
|
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Spanje pri babici in dedkuZoja LaraPri kakšni starosti je primerno, da otrok prvič prespi ločen od staršev?pri 1 letu (
51%)
pri 2 letih (
19%)
pri 3 letih (
18%)
ko je star 6 let ali več (
11%)
Število vseh glasov: 636Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!