|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
17.8.2009 21:21:00   
felix7
da ne bo kdo rekel, da same neumnosti tukaj pišemo... kako visoko dvignete naslonjalo v vozičkih? Jaz ga imam večinoma še kar v ležečem položaju, max ga dvignem za eno stopnjo, da malo firbca naokoli user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
17.8.2009 21:21:32   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

tasa - a ti je kdo dovolil ,da daješ mojo debelo rit na internet?Kdo ,pa še je mene željčn?user posted image

Saj te ni v rit slikala. user posted image user posted image user posted image Btw. Persida, sem zelo vesela, da sva se končno spoznali, pa da sem še v živo videla tvoja bavca! user posted image user posted image

Enako user posted image .Ja ,pa ,da sem taso spoznala še njej user posted image user posted image .

helimaša, tule je več cukra! user posted image

hecam se, jaz tud pošiljam user posted image čeprav ne poznam ne KOKICE ne Perside.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
17.8.2009 21:22:28   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

O najaa - fajn da si si privoščla kopanje ,danes je blo zapopenit sem nekaj nakupovala ,pa letala okol ,da sem bla vsa premočena.Pa še zobozdravnik me je mel v obdelavi.

Ja ,pa nekaj še moram povedat .Dogodek iz srečanja.Naša kokica ima sina skokecauser posted image .Mišice mam tak napete ,da mi jih bo razneslo,pa je valentinček lažji od naših težkokategornikov.Škoda moram se drugič zmenit ,če mi posodi otroka za kakih 14 dni bova samo skakala ,pa nič jedla ,pa ni vrag ,da shujšamuser posted image .

uuu, pol bi ga lahk pa še meni mal posodla, da shujšam. user posted image

ni problema bom začela računati...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
17.8.2009 21:22:42   
felix7

tasa - a ti je kdo dovolil ,da daješ mojo debelo rit na internet?Kdo ,pa še je mene željčn?user posted image

Saj te ni v rit slikala. user posted image user posted image user posted image Btw. Persida, sem zelo vesela, da sva se končno spoznali, pa da sem še v živo videla tvoja bavca! user posted image user posted image

Enako user posted image .Ja ,pa ,da sem taso spoznala še njej user posted image user posted image .

hecam se, jaz tud pošiljam user posted image čeprav ne poznam ne KOKICE ne Perside.

Persido boš spoznala čez natanko 6 dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
17.8.2009 21:22:55   
PERSIDA
Najaa - tebe še čakamuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
17.8.2009 21:23:04   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

da ne bo kdo rekel, da same neumnosti tukaj pišemo... kako visoko dvignete naslonjalo v vozičkih? Jaz ga imam večinoma še kar v ležečem položaju, max ga dvignem za eno stopnjo, da malo firbca naokoli user posted image

Večinoma še leži, četrtino časa je v prvi stopnji, čisto čisto malo jo dam pa že na drugo stopnjo. Ampak to sam za par minut.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
17.8.2009 21:23:53   
Najaa

Persido boš spoznala čez natanko 6 dni user posted image user posted image user posted image

Že KOMAJ čakam!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
17.8.2009 21:23:55   
PERSIDA
felix -kako pa kaj moj jurček?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
17.8.2009 21:24:18   
Najaa

Najaa - tebe še čakamuser posted image

Nazaj tudi tebi user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
17.8.2009 21:24:39   
helimaša
čer!

VIDM DA MATE SPET PREVEČ CAJTA......ma jst sm se šele zdele pošteno usedla.....Zoja je včer zvečer dobila vročino.....tko da nismo celo noč spale.....čez dan pa itak sm na rokah.....če sm jo položila v postlco se je takoj zbudila in v jok.....tko da mi zdej HB spi že 1 uro....in je to današnji rekord v postli.....sva ble tud pr P pa ni bč vidt......tud kri ma BP......upam da se do nedele čist spucamo.....
no pa da vas končno vse spoznam......komi čakam.....sm da bo lep vreme.....sicer so mal plohce napovedane.....upam da nam rata

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
17.8.2009 21:25:20   
felix7

felix -kako pa kaj moj jurček?

tvoj Jurček je šel spat user posted image  a veš, ko sem imela zadnjič Tomaža v naročju, pa ga je Boris zamenjal z Juretom? Zdaj sem tudi jaz opazila, kako podobna sta si s profila user posted image  joj, komaj čakam, da ju spet vidim user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
17.8.2009 21:25:46   
PERSIDA
Drage moje pripravte se da vam pocukram vse tote vaše male zvončke in trobenticeuser posted image .Kaj sem jaz študirala ko sem se šla učit,oh joj...........

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
17.8.2009 21:25:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

čer!

VIDM DA MATE SPET PREVEČ CAJTA......ma jst sm se šele zdele pošteno usedla.....Zoja je včer zvečer dobila vročino.....tko da nismo celo noč spale.....čez dan pa itak sm na rokah.....če sm jo položila v postlco se je takoj zbudila in v jok.....tko da mi zdej HB spi že 1 uro....in je to današnji rekord v postli.....sva ble tud pr P pa ni bč vidt......tud kri ma BP......upam da se do nedele čist spucamo.....
no pa da vas končno vse spoznam......komi čakam.....sm da bo lep vreme.....sicer so mal plohce napovedane.....upam da nam rata

Kaj pa če je spet kak zobek na vidiku?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
17.8.2009 21:26:12   
felix7

čer!

jest mam marelo user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
17.8.2009 21:26:20   
Najaa

Drage moje pripravte se da vam pocukram vse tote vaše male zvončke in trobenticeuser posted image .Kaj sem jaz študirala ko sem se šla učit,oh joj...........

O čem ti to?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
17.8.2009 21:26:43   
Najaa
Čakte, si grem po sladoled. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
17.8.2009 21:27:43   
PERSIDA
Jaz ne vem kaj jamrate da ne spijo ponoči in se zbujajo pri nas je že 7 mesecev misija nemogočeuser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
17.8.2009 21:27:51   
helimaša

čer!

Kaj pa če je spet kak zobek na vidiku?

a veš da sm jst tud mislna.....sm ni nč vidt.....gor ni še nč napet.....edin če me kej presenet.....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
17.8.2009 21:28:19   
felix7
joj, boste vidle, punce, kako Persida obvlada dva fantiča user posted image user posted image user posted image  mi še kar ne gre iz glave, da pedena dva naenkrat in otročička popolnoma zadovoljna, sploh jima nič ne manjka user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
17.8.2009 21:28:27   
helimaša

čer!

jest mam marelo user posted image

user posted image user posted image user posted image .....me too

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
17.8.2009 21:29:17   
felix7

Čakte, si grem po sladoled. user posted image

solit se pejt, k si moram it zdej še jest user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
17.8.2009 21:30:26   
helimaša

Jaz ne vem kaj jamrate da ne spijo ponoči in se zbujajo pri nas je že 7 mesecev misija nemogočeuser posted image .

veš kaj je pa pr men problem......da je blo skor 5 mescev spanje čez celo noč......in če par dni zaporedoma ne spim sm čist polomljena.....pa jst drgač ne rabm dost spanca.......ampak me pol čez čas dol dobiuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
17.8.2009 21:30:31   
PERSIDA
Naja - nimam glave za učenje,pa tako rada delam z otroki.(afne guncamuser posted image ).Če bi kdaj delala v jaslicah to bi blo zakon o tem jamramuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
17.8.2009 21:30:57   
dana
Helimaša - mogoče zobki? Naš sicer ni mel nič vročinmalo bolj kakal kot ponavadi.

Persida - tvoja dva črmlja sta pa res že tako velika.

Mi smo bili pa danes "v tabrh". Smo pri naših doma pobirali krompir. Tilen se je potem odločil prespati tam.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
17.8.2009 21:31:00   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!

Mi smo doma,malo smo utrujeni, ampaak bo že.

Drugače pa Tjaša je že poskusila korenje, krompir in cvetačo in je ko velika, zdej pa poskušamo že jabolko in ni panikeAha pa nogico si devamo v uste in itd.

Grem pa jutri kaj prilepim in še povem

Caw

oo dobrdošli nazaj... užiwačiuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

vedeževanje
danuska

Ali poiščete kdaj pomoč oziroma nasvet vedeževalke?

ja večkrat (9%)

ne še nikoli (66%)

občasno (25%)

Število vseh glasov: 80

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!