klaja
|
Jutro! Sarchi in Bborut super, lepa novička, naj bo porod čim lažji in hitrejši!!! Pa da bi že čim prej imela zakladek v rokah!!! Očitno se je začelo, jupi, pa bomo počasi vse na vrsti!! Majra je včasih vredu, če je kak lažen preplah, sedaj si boš vsaj vse pripravila! Sontscica ne se sekirat zaradi ene koze, vem da ti ni bilo lahko, ko si jo poslušala, ampak vseeno probaj pregnat te misli. Jaz pa upam, da mi danes uspe, da grem v mesto po nakupu, da kupim še vse, kar imam napisano na seznamu za dojenčka. Samo ne vem kako bo, ker je moj nekaj rekel, da bo mogoče dalje delal, upam da ne. Pa za sebe si moram kupit še kak spodnji del trenerke, ker nimam več nič za doma, zdaj pa bi že bil čas, da tudi sebi kaj privoščim, ker itak samo otrokom kupujem. Pa čaka me spet ena velika posoda paradižnika, sem ga za letos že sita, ker kar naprej nekaj kuham iz njega in skladiščim v skrinjo. Mi ga je tast dal že 2x (je tašča v bolnici, pa ne ve kaj si naj začne z njim), zdaj pa še babica, pa še doma ga je nekaj. Paradižnikovo omako sem že naredila (še za taščo), sataraš tudi, sedaj bom verjetno še ajvar, če pa ga bom še kaj dobila pa še kečap. Pa feferonov imam toliko za vlagat, pa paprike je toliko na vrtu. Poln kufer imam te zelenjave za letos! Bo pa pozimi fajn, ko bom samo vzela iz skrinje ali pa iz police. Nič grem se sedaj igrat z mojima pupama!
|