|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
17.8.2009 7:38:23   
eva Ana
Jutro!

sarchi
user posted image user posted image user posted image

mene tud grozno zvija, še posebaj ob večerih. Včeraj zvečer je bilo že tako daleč, da sem šla še en kompletek za našo user posted image pripravit. Ker če gre zdaj iz bolnice je prvi kompletek prevroč. No, pa ni bilo nič. Sem še doma.

HB imam klimo, zunaj mi je absolutno prevroče!!!!!!!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
17.8.2009 7:46:52   
Anonimen
jutrouser posted image
jaz skor nič nisem spala tko da sm spet sitna kar ni nobena novost zadnje cajteuser posted image
sarchi in bborut čestitke pa čimlažji poroduser posted image

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
17.8.2009 7:49:25   
bborutt
jutro punce....

z nami ni še nič.....še kr čakamo, da se bo user posted image odloču, da pride ven. Sarchi ma popadke ful neredne, odprta ni pa nič. Zdaj se čaka, da bi dobila svoje popadke...to čakanje pa tko ubija....upam da bo čimprej

borut

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
17.8.2009 7:55:37   
Bety11
Pozdravljene!

Zunanji obrat....Srečno!...

Spust trebuščka.....V predelu žličke in želodca naenkratnastane luknja....Vse je prazno in ta praznina je velika za 4 prste.....

Sarchi....user posted image user posted image user posted image ....Pa smo pohiteli, ni kaj...Upam, da se bo vse končalo v redu....Držim pesti!!!!

Čep....Jaz ga še nikoli nisem opazila, pa imam 3 porode za sabo...Ne vem zakaj..user posted image

Spanje....Kadar zaspim, potem v redu spim....Samo začetek spanja je hudič...Naga sem v posteli in pokrita z mokro brisačo....Potem je vse mokro, vzglavnik, plahta....In mene nič ne moti....Samo, da me hladi...

Malinovi listi....Našla sem, da vsebujejo veliko vitamina C.....Zakaj že pijete te zvarke???

Jaz sem tukaj med zadnjimi in sem šele zakorakala v 34.teden...Pa težko komentiram vaša stanja pred porodom.....Kakorkoli, srečno vsaki posebej....

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
17.8.2009 8:03:13   
eternety
Dobro jutro user posted image !

Pri meni tudi nič novega, razen par krat lažni popadki med vikendom potem pa se je vse skupaj umirilo. Je pa res nadležno to čakanje. Glede spanja nimam nekih težav, le brez energije sem in se mi nič več ne ljubi, bi lahko preležala cele dneve. Jutri imam CTG in bomo videli, če se kaj dogaja.

Glede horoskopa - če bi lahko izbirala bi raje imela levinjo kot devico. Ampak se strinjam s tem, da si otrok sam izbere kaj bo.

Sarchi želim čim krajši in manj boleč porod.

(odgovor članu bborutt)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
17.8.2009 8:04:36   
polari
Dobro jutro!user posted image
Zadnje noči tudi jaz kar dobro spim, obiski wcja so se omejili na 2krat...spim pa lahko na obeh bokih, pa malo menjavam...je kar fajn zadnje čase, ja.....

Sarchi, naj ti čimprej mine...to čakanje verjetno res ni fajn.....user posted image

Sem pa jaz tudi kar brez energije...nič se mi ne da...user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
17.8.2009 8:05:50   
Erdbeere
Joj Sarchi, naj bo čimprej za vama...verjamem pa da čakanje ubija...go go Sarchi user posted image user posted image user posted image

Bety...čaj z malinovih listov pijejo baje zaradi hitrejšega mehčanja MV al neki tazga.

Jaz tudi do sedaj nisem nikdar opazila čepa..

Jest grem pa zdele likat, sem med vikendom bolj lenarila dons pa morm vse tole porihtat....plani so ok, če bodo pa izvedeni je pa druga pesem...aja pa lačna sem....sem včeraj zvečer pojedla dve postrvci (brez kruha sicer) pa vseeno sem lačna da ni za povedat. Sem zdele že en kos kruha z marmelado pojedla pa se še kr nič ne pozna, da bi kaj vase dala...grem hitro še na enega user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
17.8.2009 8:08:06   
eltea333
sarchi držim pesti! user posted image user posted image user posted image
Jaz pa danes na pregled.. poročam potem!

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
17.8.2009 8:14:29   
baby blue
Morning user posted image

Sem danes prav pohitela na RR da bi videla kaj se dogaja z našo Sarchi user posted image ... Verjamem da čakanje ubija in da je že prav zoprno obenem si pa v tistem veselem in vzhičenem pričakovanju kdaj bo... Držim pesti da bo imela čim lažji porod pa da se kmalu odpre in da potem steče vse gladko kot mora... user posted image user posted image user posted image

Mene je tudi spanje na bokih začelo počasi ubijati... Se mi zdi da imam že obe rami čisto poležani in ne vem več kako naj spim... Obračanje iz boka na bok je tudi malo zoprno... Saj še malo še kak teden ali dva potem pa ji dam no damo zeleno luč user posted image

V glavnem go Sarchi user posted image user posted image

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
17.8.2009 8:19:26   
barika
JUtro,
sem že zlikala 1 stroj cot ... ki jih niti ne bi bilo treba, ampak mi jih en nagajivec vztrajno meče po tleh, sprot se mi pa glih ne da likatuser posted image user posted image

Spala super ..v dnevniuser posted image

Zdej si pa še glavo umijem, ker sem že 2x pozablauser posted image user posted image user posted image , potem pa jest, ker sem lačna

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
17.8.2009 8:20:44   
tažana
Dobro jutro!

Sem spet zadaj ostala. Vem samo to, da navijamo za Sarchi.
Sarchi: držim pesti, da bo kmalu konec user posted image user posted image user posted image

Čez vikend sta 2 moji kolegici rodili in meni se že tako toži da bi šla jaz tudi že- ampak bo treba počakat user posted image .
Saj pridno čakam nič nočem prehitevat. user posted image

Bety11: midve sva obe bolj na koncu tako da ja bomo še čakali 5-6 tednov user posted image .

Erdbeere : Tudi jaz sem se spravila likat že danes. ampak bo to trajalo cel dan ker moram pavze delat zaradi rok. tile mravljinci niso nič prijetni.
Že včeraj za kosilo nisem mogla krompirja lupit. in sem članom družine brez slabe vesti povedala, da če želijo jesti krompir ga morajo sami nalupit al pa bomo kruh jedli user posted image . Pa se niso preveč pritoževali- si ne upajo user posted image .

Prejšni teden sva zrihtala sobico sedaj pa čakava da mi dostavijo jogi za najino posteljo, da bom lahko veliko sestrico prestavila n pograd. Sem se pa na delala s čisščenjem in hkrati ugotovila, da če bi mi že kaj grozilo za rodit bi prejšni teden defenitivno šla- ampak sem še vedno tu. user posted image

Še cunje pripravim potem pa bo že september potem pa lahko grem v Rim. user posted image

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
17.8.2009 8:45:58   
kepica
Dobro jutrouser posted image

Sem iz postelje direktno priletela najprej pogledat, če je kaj novega s Sarchy.

Držim pesti, da se porod čim prej začne in da bi vse gladko steklouser posted image Dajmo Sarchyuser posted image user posted image

Spala sem fino. Na wc nisem šla, edino velikokrat sem se morala obrnit, ker me drugače vse boli.

Danes me čaka veliko dela. Finiširamo stanovanje, tako, da še nočem it rodituser posted image

Sedaj grem pa na zajtrk. Mi že fino kruli po želodcuuser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
17.8.2009 9:07:01   
sontschica
dobro jutro

kaj vidim...sarchi je v porodni, držim tudi jaz pesti, da bo porod čim krajši in čim manj boleč. go go sarchi.user posted image user posted image

jaz sem pa danes za odetenek boljše volje, kot sem bila včeraj. se opravičujem, da vam bom tuki malce zamorila, sam moram se izpovedat. včeraj je bilo vse lepo prav, z user posted image sva bila pri tašči in smo lepo klepetali in se smejali. potem pa pride ena njena žlahtnica, ki je začela pripovedovat brez kakršne koli obzirnosti, kaj se je md vikednom dogajal v porodnišnici z eno od user posted image . to vam ne bom povedala, ker nočem nobene strašit. takoj mi je postal hudo in sem sam rekla mojmu user posted image da greva domov. v avtu so se mi ulile solze in preostal dan sem imela res pokvarjen. zavedam se, da so možne komplikacije med porodom, a sem do sedaj te misli res pregnala iz mojih misli. potem pa pride ena "kura", ki začne razlagat te zgodbice, ne da bi sploh pomislila, da grem čez dobre 3 tedne rodit. prov jezna sem, ker se ni lahko pripravit na porod kot na nekaj kar komaj čakaš. do včeraj nisem imela nobenega strahu, bila sem optimistična in pozitivno naravnana, potem mi je pa ta kokoš uničla v minuti vse...user posted image in zdej me je prov strah in sploh ne vem, kako naj se spet pripravim do tega, da bom komaj pričakovala veseli dogodek?user posted image user posted image res se opravičujem, sam mogla sem dati ven iz sebe touser posted image user posted image

veselka lahko bi bila ta kri čep, nikoli se ne ve. mam glih uno knjigico od Pušenjaka - nosečnost po tednih. in tam piše, da se porod bliža, če zaznaš rahlo krvavitev - po pregledu, spolnih odnosih.

lubenička tebi se je pa res spustil trebušček. lahko se pa spusti nekaj tednov pred porodom.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
17.8.2009 9:18:00   
barika
Sontchica, ne sekiraj se... jaz imam tako staro mamouser posted image user posted image ,kr naprej mi govori od ene, ko ji je otrok v trebuhu umrl, pa kok je to samo njena krivda, pa kak lep grob ima punčka ... ja hudiča, tak kot da hoče, da se komu kaj hudega narediuser posted image . pa ji vedno rečem, naj neha stakimi, pa še kr... Jaz pa cela napsihirana, ni mi treba takih stvari poslušat, res ne, sploh pa ne od ljudi, ki bi mi ni naj nekaj pomenili.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
17.8.2009 9:24:04   
sontschica
barika vidim, da obstaja pol več ljudi, ki sploh niso obzirni do nas user posted image . prej v sredini user posted image sem tud sama slišala kako zgodbo, pa se nisem preveč sekirala, sam na koncu pa res ni treba takih stvari. sam napsihirajo te, kot si napisala. res najslabše je pa to, da se veseliš dneva D, pa komaj čakaš, pol ti pa poženejo strah v kosti.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
17.8.2009 9:32:23   
polari
Sontchica, najboljše, da ignoriraš take zgodbice, pa da ti ne pridejo do živega.....jaz če čujem kaj takega, poskušam samo preslišat...ne rečem, da se meni ne more kaj bad zgodit, samo razmišljala pa ne bom o tem! Jaz sem precej optimist...verjetno zato, ker ne vem, kaj me še čaka...user posted image , niti približno......

Joooooj, kak sem lena....da sem že sama sebi hudo tečna......pa mam dosti dela...od cot, do pucanja kopalnice itd., da seveda 'seminarske' niti ne omenjam, ampak če se mi ne da, ne gre.....kaj čem...

Mi je že grozno vroče!!! Najrajši bi kožo s sebe potegnila...user posted image pa kar na pune....nič se mu ne smilim user posted image , glavno da ima on razgibalne vaje user posted image

Upam, da zvemo danes še kake novice od Sarchi......

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
17.8.2009 9:39:20   
klaja
Jutro!

Sarchi in Bborut super, lepa novička, naj bo porod čim lažji in hitrejši!!! Pa da bi že čim prej imela zakladek v rokah!!!

Očitno se je začelo, jupi, pa bomo počasi vse na vrsti!!

Majra je včasih vredu, če je kak lažen preplah, sedaj si boš vsaj vse pripravila!user posted image

Sontscica ne se sekirat zaradi ene koze, vem da ti ni bilo lahko, ko si jo poslušala, ampak vseeno probaj pregnat te misli.

Jaz pa upam, da mi danes uspe, da grem v mesto po nakupu, da kupim še vse, kar imam napisano na seznamu za dojenčka. Samo ne vem kako bo, ker je moj nekaj rekel, da bo mogoče dalje delal, upam da ne. Pa za sebe si moram kupit še kak spodnji del trenerke, ker nimam več nič za doma, zdaj pa bi že bil čas, da tudi sebi kaj privoščim, ker itak samo otrokom kupujem.

Pa čaka me spet ena velika posoda paradižnika, sem ga za letos že sita, ker kar naprej nekaj kuham iz njega in skladiščim v skrinjo. Mi ga je tast dal že 2x (je tašča v bolnici, pa ne ve kaj si naj začne z njim), zdaj pa še babica, pa še doma ga je nekaj. Paradižnikovo omako sem že naredila (še za taščo), sataraš tudi, sedaj bom verjetno še ajvar, če pa ga bom še kaj dobila pa še kečap. Pa feferonov imam toliko za vlagat, pa paprike je toliko na vrtu. Poln kufer imam te zelenjave za letos! Bo pa pozimi fajn, ko bom samo vzela iz skrinje ali pa iz police.

Nič grem se sedaj igrat z mojima pupama!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
17.8.2009 9:44:33   
kepica
Joj, ne vem, kakšen užitek vidijo nekateri v tem, da strašijo ljudi. Jaz poskušam kar preslišat oz. se ne obremenjujem s tem, če se le da. Mene je stara mama zadnjič vprašala, če me kaj skrbi, da bi bilo z malim kaj narobeuser posted image user posted image Me je skoraj na rit vrglo. Sem jo kar šokirala, ko sem rekla, da o tem niti pod razno ne razmišljam in se ji je potem to tako čudno zdelo, zakaj me nič ne skrbiuser posted image user posted image Svaštauser posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
17.8.2009 9:44:58   
JaLuca
Z J. sva že bili pri P in ima angino, tako da se bova celi teden cartali, kar pomeni, da še ne smem iti, saj plan imam zač. septembra, čeprav me včasih že pošteno mantra.

Sarchi, da bo čimprej mimo

se morem iti igrati.....

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
17.8.2009 9:47:56   
barika
Kepica, jaz si rečem ...eh, stare babeuser posted image , pa je malo boljšeuser posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
17.8.2009 9:56:06   
jullie
..a ni Sarchi čakala na zunanji obrat?..zdaj bo pa kar vaginalno rodila al kaj??.. mi je čudno da ji CR ne naredijo?..

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
17.8.2009 10:03:49   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

..a ni Sarchi čakala na zunanji obrat?..zdaj bo pa kar vaginalno rodila al kaj??.. mi je čudno da ji CR ne naredijo?..

O tem sem tudi jaz že razmišljala.....

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
17.8.2009 10:14:53   
Erdbeere
jest samo upam, da je ne bodo cel dan s popadki mučili, potem pa ugotovili, da ker je v meenični vstavi, da bodo CR naredili...upam, da se čimbolje izteče

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
17.8.2009 10:18:12   
polari

to sem se tudi jaz že spraševala......kak se bo to razpletlo?

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
17.8.2009 10:31:02   
BBP
Sarchi in Bborut user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti, da bosta čim prej držala v naročju vajino dete. Še pikepoke za pomoč user posted image user posted image . user posted image

Ja, Sarchi bi morala jutri na ZO. Upam, da se je otrok med vikendom obrnil in da zato še kar čakajo. V nasprotnem primeru bi najbrž res bilo bolje, da bi se odločili za CR. Po moje je to ful odvisno od zdravnika. Upam, da bomo kmalu izvedeli kakšno dobro novico.

Mene čaka danes popoldne izlet v laboratorij, da dam vodo, jutri pa pregled. Zdaj pa malega prepričujem, naj se že enkrat obrne na glavo, da ne bo treba na ZO. Mogoče ga bo pa napoved obrata prepričala user posted image .

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?