|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
17.8.2009 10:50:20   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

..a ni Sarchi čakala na zunanji obrat?..zdaj bo pa kar vaginalno rodila al kaj??.. mi je čudno da ji CR ne naredijo?..

Pred nekaj meseci je bil članek v reviji Mama na temo medenične vstave in je pisalo, da če se le da je še vseeno boljše da se otrok rodi vaginalno. CR je samo izhod v sili. Sigurno jo dobro spremljajo in bodo nardil tko kot je najboljš za user posted image in seveda za njo.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
17.8.2009 10:53:35   
jullie
..upam, da bo res vse OK..samo mene ne prepričajo (pa je lahko 100 strokovnih člankov), da rodim po naravni poti, če je otrok v medenični vstavi.. ni šans..user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
17.8.2009 11:16:48   
tulpek
Baje je odvisno tudi od velikosti user posted image , če pri medenični naredijo CR ali ne.

Pri meni še nič novega. Lase sem si umila, nohtov se mi ne da nalakirat, lepe potiskane pleničke iz Hoferja sem zlikala...

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
17.8.2009 11:22:37   
baby blue
Glede starejših mam... se sploh ne obremenjujem z njimi in jih kar preslišim... Gledam pozitivno

Ja Sarchi bi mogla imeti jutri ZO... Upam da bo vse OK danes pa brez zapletov... Držim pesti... Me je kar malo stisnilo ko sem prebrala da je v P pa ima PDP isti dan kot jst user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
17.8.2009 11:30:18   
vila MaLiNa
Hojla.

Vidim, da ste kar vredu user posted image . Vikend je prav prehitro minil pa smo spet nazaj v vsakdanjih tirnicah.

Spim tudi jaz bolj slabo, vse me boli - boki, rame. Z uno kačo pa itak sploh ne znam ležat. Nočni pohodi na wc so pa itak podvgigi, pa sem mislila, da to mene ne bo doletelo. Saj pravijo misliti se pravi nič vedeti user posted image . Ja nosečniške radosti.... poleg nočnih obiskov, se mi še veliko bolj nabira voda v telesu, trebuh je skoraj cele dneve trd, križ boliuser posted image . In se strinjam čisto z naslednjim:

IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička
tiste, ki imate otročičke doma in tiste, ki še delate...svaka vam čast! user posted image Jaz sem zadnje dni tok utrujena...pop spim vsaj 2 uri. Ne vem, kaj se z mano dogaja user posted image Čisto brez energije sem.
Uf...pa teža trebuha je tudi neznosna... Mali je zelo močen in mi je včasih prou neprijetno, ko ga čutim. Vsakič, ko vstanem, se premaknem na drugi bok...moram biti pazljiva, ker me drugače tak zaboli pri jajčnikih... user posted image Res, se počutim, ko stara mama...še moja babi je v boljši kondiciji kot jaz. user posted image
user posted image user posted image user posted image Sem se prav nasmejala, ker je pri meni enako in sploh ne bi mogla bolje napisatiuser posted image .

Sarchi upam, da boš kmalu pestovalauser posted image .

Kepica mene pa koža ne srbi, ampak me bolijo gležnji in nart - sklepam, da prav zaradi raztezanja kože.

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
17.8.2009 11:34:03   
vila MaLiNa
Sončica kar misli še naprej pozitivnouser posted image . Stare babe so pa itak razred zase! Se itak vsaka user posted image zaveda, da gre lahko kaj narobe. Ampak to gre lahko tudi potem, ko je otrok na svetu.... Samo, če bi samo na to mislili, sej bi čisto živce zgubili. Tako, da optimizem veljauser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
17.8.2009 11:41:39   
tulpek
Kopirano iz Celjank:

IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Moram vam sporočit, da naša Oktavija ležka v bolnici zarad grdih in bolečih krčev. Jo grem obiskat in upam, da bo vse ok. Stisnimo ji pestke... pošljimo pikapolonce....

Pa lep dan..

Oktavija, tudi tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 17.8.2009 11:42:00 >

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
17.8.2009 12:01:17   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Baje je odvisno tudi od velikosti user posted image , če pri medenični naredijo CR ali ne.

Pri meni še nič novega. Lase sem si umila, nohtov se mi ne da nalakirat, lepe potiskane pleničke iz Hoferja sem zlikala...

pa Sarchi ima od danes še 27 dni do PDP, tko da verjetno user posted image ni ravno gigant.

oktavija user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

a mogoče kdo kej ve kaj je s Tamiko? v 37. tednu naj bi ji sprožli, pa je že dolgo ni gor.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
17.8.2009 12:05:13   
simonae
Sarchi in Oktavijauser posted image !

Ostale upam, da ste OK. Jaz bi samo počivala!

Pa opažam zadnja dva dni, da sem grozno lačna (pa se mi trebuh še ni nič spustil) in se komaj nazaj držim, predvsem pri kosilu in tudi danes - cel dopoldan bi kar jedla user posted image .

Veselka kako - se ti je umiril izcedek? Če se je in če ne boli več, je verjetno vse OK. Jaz sem imela enkrat takole, a rjav izcedek je bil zaključen v 24 urah, pa ni me nič bolelo.

Larilu - pri nas pa je kontra - saj bi rada, da malega odvadimo plenic, a se mi ne da preveč pucati za njim, posebej dokler ne kaka. Ko smo zunaj pred hišo pa ga pustim čisto brez (tudi brez hlačk) in uživa. Mož pa mu da plenico le za nočno spanje - torej čez vikend se odvajamo, med tednom pa se šlepamo.user posted image

Sicer pa glede na to, da sem proti koncu septembra nimam še nič oprano za dojenčka, le kupček je pripravljen. Čeprav pa me spominjate, da bo sedaj pa treba začeti.
Maline sem začela piti ta teden - enkrat na dan - mi paše okus, pa še odžeja me, ko me ne niti voda.

Masaže presredka ni - tudi jaz ne vem, kaj čakamuser posted image , saj sem tokrat rekla, da bi poskusila. Morda pa zato ne bom raztrgana, kot pravijo? No, bomo videli, če se bom spravila.

Strije - po nogah za izvoz, ostalo OK.

No, mejte se in pridno ter čim enostavneje rojevajte, tiste, ki ste tako daleč.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
17.8.2009 12:05:35   
sontschica
hvala vsem za spodbudne besede. zlate steuser posted image user posted image sej probam čimbolj odmislit vse in se optimistično pripraviti na dan D.

oktavija tebi pa pošiljam velikouser posted image user posted image

za tamiko pa ne vem, sej se tudi prej ni veliko oglašala.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
17.8.2009 12:15:52   
polari
Oktavija user posted image user posted image user posted image !

Ojej, se je že začelo......pa še ni september...

Držite se vse....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
17.8.2009 12:24:56   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Kopirano iz Celjank:

IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Moram vam sporočit, da naša Oktavija ležka v bolnici zarad grdih in bolečih krčev. Jo grem obiskat in upam, da bo vse ok. Stisnimo ji pestke... pošljimo pikapolonce....

Pa lep dan..

Oktavija, tudi tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Oktavija, drži se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za Tamiko bo pa larilu najbolj vedla iz drugega foruma ...grem kr pogledat, pa sporočim, pa še sliko trebuha dam gor, potem pa spat.user posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 17.8.2009 12:26:38 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
17.8.2009 12:36:07   
Lubenička
Pozdravljene,

Sarchi in Oktavija... user posted image user posted image user posted image

Sontschica...se strinjam z ostalimi...odmisli. Vse bo OK! user posted image

Ta vročina...ubija!! Imam ventilator na polno uklopljen, pa mi je še vedno vroče...moj pa se pritožuje, da mu je mraz. user posted image Jah...dokler jaz nosim trebuh, nima kej ugovarjat. user posted image user posted image

Jaz grem kar v vodoraven položaj...se tko najboljš počutm. user posted image

Pridne bodte...

< Sporočilo je popravil Lubenička -- 17.8.2009 12:37:00 >

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
17.8.2009 12:41:07   
barika
TRebuh, 37 tednov, 4 dni.
user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
17.8.2009 13:09:37   
jullie
..pid.zdarija..sem v totalnem šoku..sploh nevem kaj naj naredim, napišem...itd... pravkar sem izvedela, da se je pred uro ubil prijatelj ; fant od moje najboljše prijateljice.. in sem v šoku..nje sploh ne upam poklicat..napisala sem ji en sms.. zdaj pa nevem...čakam, da izvem kaj novega in bluzim po bajti..še jokat se ne morem.. user posted image  

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
17.8.2009 13:19:36   
Erdbeere
ojej jullie, sem ravno prej slišala po radiu (iz okolice Ormoža verjetno) pa tako mlad še user posted image user posted image sožalje vsem, ki so ga poznali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
17.8.2009 13:22:57   
kepica
ojej jullie...nič kaj prijetna situacijauser posted image Drži seuser posted image
Mogoče jo danes pusti pri miru, saj si ji poslala sms in ve, da misliš nanjo. Jutri, ko se boš malo pomirila, pa jo pokliči. Vsaka tolažilna beseda ali pomoč ji bosta prišli prav.
Sožalje vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil kepica -- 17.8.2009 13:23:21 >

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
17.8.2009 13:33:58   
bborutt
zadnje informacije:

Sarchi in bejbi se počutita dobro. Sarchi sicer ne more več nič jest, ker vse zbruha. Popadke ima tako tako...od 5 min do 15 min. CTG ni pokazal nič takega, da bi lahko šli v porodno,tko da doma čakaaaaaaaaaaaaam.
So pa naredili UZ. Bejbi je še vedno z ritko dol in težek okrog 2700.

Ker je z obem OK, bodo najdlje do jutri zjutraj počakali, če bo šlo po naravni poti, drugače je jutri zjutraj CR.....

uf, to čakanje...glavno da sta oba superuser posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
17.8.2009 13:36:00   
Erdbeere
o  bborutt, sej bo....verjamem, da je obupno tole čakanje, samo pomisli, kako blizu si svojemu user posted image potem pa bo veselje pri hiši user posted image

Pozdravi jo in ji povej, da mislimo nanjo, naj bo čimprej odrešena.

(odgovor članu bborutt)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
17.8.2009 13:39:34   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

o  bborutt, sej bo....verjamem, da je obupno tole čakanje, samo pomisli, kako blizu si svojemu user posted image potem pa bo veselje pri hiši user posted image

Pozdravi jo in ji povej, da mislimo nanjo, naj bo čimprej odrešena.

se pridružujem....user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
17.8.2009 13:42:12   
Tanik
tudi jaz držim pesti za vse user posted image user posted image , da se vse lepo izteče

potem pa če nisem nič takega zamudila, se ne bom matrala z branjem za nazaj,ker mi je prevroče tako dolgo sedet za računalnikom.

zdaj bom pa spet spremljala našo debatouser posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
17.8.2009 13:42:19   
kepica
Samo, da sta Sarchi in dojenček ok
bborutt verjamem, da čakanje ubija, ampak, tako blizu sta žeuser posted image še malo, pa bosta v rokah držala vajino štručko user posted image
Vse mislimo na vaju in stiskamo pesti, da bi šlo čim bolj gladko.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
17.8.2009 13:44:22   
JaLuca
Sva z J gledale slike, od maminega trebuščka, pa ko se je rodila, skratka, ko je bila user posted image (jo malo pripravljam, da mamice ne bo, pa na user posted image ). Sem še ji pokazala slike od L, kako jo je prišla obiskati v P, pa kako jo je doma cartala, pomagati previjati, kopati......

Sem opazila kako sem prvič imela majhnega trebuha, no pri L je že bil večji, zdaj pa še je večji....

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
17.8.2009 13:48:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bborutt

zadnje informacije:

Sarchi in bejbi se počutita dobro. Sarchi sicer ne more več nič jest, ker vse zbruha. Popadke ima tako tako...od 5 min do 15 min. CTG ni pokazal nič takega, da bi lahko šli v porodno,tko da doma čakaaaaaaaaaaaaam.
So pa naredili UZ. Bejbi je še vedno z ritko dol in težek okrog 2700.

Ker je z obem OK, bodo najdlje do jutri zjutraj počakali, če bo šlo po naravni poti, drugače je jutri zjutraj CR.....

uf, to čakanje...glavno da sta oba superuser posted image user posted image

o super da sta oba ok pa tud teža je lepauser posted image eh boš videl da se bo ta neučakanost splačalauser posted image drugače pa verjamem da je pa sedaj še težje k vsi okrog sprašujejo a je že,tko da sej bo če ne danes pa jutriuser posted image prej boš crkljal štručko kot pa me tko da naj bo vsaj to mal v tolažbouser posted image

glede tamikee se mi zdi da je ok,mislim da pa še ni v P.user posted image
drugače pa oktavijo je pa tud celo nosečnost neki matral tko da upam da bo okuser posted image

nč jaz grem pa zdej pospravt stanovanje k sm komi tamalga uspavala pa upam da bo tole miganje kej bejbo notr v trebuh spodbudil da se že spoka vn iz mama all inclusive da pride v ati hotel s 5 zvezdicamiuser posted image

(odgovor članu bborutt)
  Neposredna povezava do sporočila: 1849
17.8.2009 13:48:42   
bborutt
hvala...sej zame je še najlažje...za Sarchi je pa mal obup tam ležat in čakat.... u u u u u go Sarchi user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?