|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
16.8.2009 18:42:48   
Lubenička
Pozdravljene,

tiste, ki imate otročičke doma in tiste, ki še delate...svaka vam čast! user posted image Jaz sem zadnje dni tok utrujena...pop spim vsaj 2 uri. Ne vem, kaj se z mano dogaja user posted image Čisto brez energije sem.
Uf...pa teža trebuha je tudi neznosna... Mali je zelo močen in mi je včasih prou neprijetno, ko ga čutim. Vsakič, ko vstanem, se premaknem na drugi bok...moram biti pazljiva, ker me drugače tak zaboli pri jajčnikih... user posted image Res, se počutim, ko stara mama...še moja babi je v boljši kondiciji kot jaz. user posted image

Se mi je pa buši spustil...kaj je to napoved, da bo kej kmal naš fantič hotel ven? Koliko časa prej se ti trebušček spusti?
Pa zdaj sem brala knjigo o porodu... Super stvari izveš, sam kaj , ko prej nisem nič razmišljala, zdaj pa me ful zanima, če mi bo uspelo tako velko dete po naravni poti ven spravit. Upam, da mi bo G na naslednjem pregledu lahko povedala.

Punce, pridne bodte...se slišimo...

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
16.8.2009 18:44:33   
Lubenička
pa še dokaz, da se je trebušček spustil...se je ane? user posted image

user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
16.8.2009 19:41:10   
polari
Lubeničkauser posted image , meni se zdi, da se ti je res spustil trebušček.....se vedno spusti vsem?

Jaz se tudi že zdaj počutim ko kaka omika....sploh kar se tiče obračanja v postelji in vstajanja...ma, spim pa še vedno hudo slabo.....prevroče mi je.....jaz komaj čakam zimo user posted image

Mali user posted image je že čisto v elementu....vsaki dan dela tako, da se jaz kar smejim.....prevale! Ko bo pa prišel ven, pa bo samo spal in jedel, ne? ...hehe...že čutim premike pod rebra, pa ko sedim me včasih kar duši, če sem preveč skup nareta....mora že bit vlki.....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 1778
16.8.2009 19:42:13   
bborutt
Živjo

Sarchi me je prosila, da vam posredujem najino stanje

Sem mož od sarchi....

Danes je sarchi odtekla voda...okrog 2h popoldne...je v porodnišnici. Zaenkrat ni nič odprta in tudi popadkov nima, tako da čakamo na naseldnji CTG, ki ga ima ob 20h. Takrat bomo tudi naprej vedli kdaj bo prišel naš bejbiuser posted image user posted image user posted image na svet. Kakor koli bo pa tu v roku 48 ur ali še prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Neposredna povezava do sporočila: 1779
16.8.2009 19:56:47   
altaja
Sarchi in seveda Bborutt user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti da bo porod potekal kot po maslu in da se boste čim prej skupaj cartali. Srečkota!

Mene je tud dans prjelo da bi šla rodit.... zdej pa res že naglas odštevam...še 12 dni.

Maline pijem 2x na dan, men so ful dobre! Presredek pa..mah, tega pa res ne bom masirala..pa naj bo kar če bit user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu bborutt)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
16.8.2009 19:59:13   
polari
OOOOO, Bborutt, hvala za take lepe novice! Držimo pesti, da bo vse okej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
16.8.2009 20:21:23   
škorpijončica
Sarhci držim pestiuser posted image user posted image user posted image   Le pogumno, kmalu bosta stiskala malega novorojenčka...blagor vama..sem čisto navdušena! Borut, drž se.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
16.8.2009 20:52:36   
kepica
Sem vas prišla malo pogledat in naletim na tole lepo novičko.

Sarchi in bborutt držim pesti, da bo šlo vse tako, kot mora iti in da bo čim prej za vama.user posted image user posted image Držita seuser posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
16.8.2009 20:56:38   
baby blue
Sarchi in bborutt držim pesti da bo vse OK in da bosta kmalu pestovala svojo štručko...  user posted image user posted image

Držim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
16.8.2009 20:56:47   
veselka
jeeeeeeeeeeeeee... Sarchi držimo pesti, da bo čim bolj ekspresno in neboleče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bodočemu očkatu user posted image user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
16.8.2009 21:03:39   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Vedno manj se počutim, kot da bom šla kmalu rodit user posted image .

ja, men se tut tko zdi zase user posted image ... po možnosti bomo še čez rok, ker je itak po zadnji menstruaciji postavljen

enakouser posted image , pa še ful miren je bil danes, ga je bilo treba zrukatuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
16.8.2009 21:22:52   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: bborutt

Živjo

Sem mož od sarchi....

Danes je sarchi odtekla voda...okrog 2h popoldne...je v porodnišnici. Zaenkrat ni nič odprta in tudi popadkov nima, tako da čakamo na naseldnji CTG, ki ga ima ob 20h. Takrat bomo tudi naprej vedli kdaj bo prišel naš bejbiuser posted image user posted image user posted image na svet. Kakor koli bo pa tu v roku 48 ur ali še prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

waaaa, borut in Sarči, čestitke!! Poročaj, ko bo!
pa se je začelo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bborutt)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
16.8.2009 21:31:40   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Sarchi in bborutt držim pesti da bo vse OK in da bosta kmalu pestovala svojo štručko...  user posted image user posted image

Držim pesti user posted image user posted image

se podpišem! pa čim lažji in hitrejši porod

Danes pa mene nekaj čudno cel dan zvija in se samo bojim, da bo kakšen alarm ponoči. Seveda nimam nič pripravljeno, niti torbe za v porodnišnico, niti nič še oprano in zrihtano za user posted image
Se bom lotla takoj zjutrajuser posted image , saj na koncu bom itak rodila čez rok (upam), ampak me malo panika daje danes.

Moj je ves živčen, ker sem ga vprašala, če imava poln tank, da ne bi bilo kot prvič, ko sva vozila na hlape do odprte bencinske user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
16.8.2009 21:39:12   
Lubenička

Živjo

Sem mož od sarchi....

Držimo pesti in sporoči, kako je z mamico in user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bborutt)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
16.8.2009 21:58:37   
Tanik
Dober večer, evo mene s počitnic user posted image

kaj sem zamudila? ker sem ostala v sredo na strani 58 user posted image in danes nisem uspela brat kaj se je dogajalo. a lahko na hitro obnovo user posted image
je katera rodila, kako je rubin, vse ste v redu, dojenčki, pregledi,...bušiji,počutje,

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 1790
16.8.2009 22:10:39   
tulpek

Živjo

Sem mož od sarchi....

user posted image user posted image user posted image

3 ure me ni na RR pa imamo septembrko v porodni sobi user posted image . Srečno.

(odgovor članu bborutt)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
16.8.2009 22:12:19   
tulpek
Js imam danes polnih 38 tednov - kar pomeni da se lahko akcija začne vsak trenutek. Ampak še ni niti sledi o tem, da bi user posted image hotel ven. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
16.8.2009 22:12:35   
jullie
Sarchi držim pesti!!! user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
16.8.2009 22:21:39   
binči
Držim pesti za Sarchi  user posted image user posted image user posted image

Končno se je začelo
Meni se je trebuh spustil že pred kakšne dva tedna pa se še nič
ne dogaja, upam da bo kmaluuser posted image user posted image
Pregled imam 18.8., zredila sem se do zdaj + 14 kguser posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
16.8.2009 22:23:19   
Erdbeere
Tanik nič nisi zamudila...nobena na novo rodila...upamo, da bo Sarči čimprej odrešena...drugače pa Rubin in mali dve sta ok...Zoja diha sama, Gaja pa je tudi v normalnem inkubatorju.

Vse ostale pa po starem user posted image user posted image user posted image

Upam, da si uživala na počitnicah pri mamici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
17.8.2009 6:32:57   
majra
Jutro!

Kako super noč user posted image  včerajšnje tegobe so izginile in sem prespala celo noč brez obračanja in obiskov WCja. To se ni zgodilo že 2 meseca user posted image

Sem pa dala zdaj že prat prvi stroj oblačil za user posted image

Tanik WB iz dopusta

Tulpek, želim ti čimprejšnjo akcijo user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 17.8.2009 6:37:58 >

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
17.8.2009 6:39:12   
Nepoznana
Sarchi in bborutt, user posted image .

Zase pa lahko samo rečem - znorela bom user posted image . Celo noč se premetavam kot kit, v celi noči sem dremala cele pol ure, drugače pa budna kot zajec. Pa ko bi vsaj imela energijo kaj počet - NIČ. Nič mi ne paše, ne levi bok, ne desni, na hrbtu še manj, če sedim, imam vse stisnjeno in imam občutek, da me duši, kar stati ne morem user posted image . Pa imam še cel mesec pred seboj! Eh, pa naj še kdo reče, da je nosečnost ena sama uživancija.

eh, dan se je šele začel, jaz pa že tečna...in zaspana user posted image

Za seznam: tudi jaz bi želela, da se rojstvo moje user posted image objavi samo tu, torej med septemberkami. Ve, ki imate rok v začetku septembra - a nas boste tu počakale, da vse rodimo?

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
17.8.2009 6:51:47   
Erdbeere
Dobro jutro še od mene...sem se tud fino naspala, sploh je pasalo, ker se vsaj ponoči ohladi user posted image user posted image

Nepoznana, sej boš tudi ti še spala...mal še počakaj pa bo, potem ko dobiš user posted image pa vprašanje kaj bo...mogoče te pa psihično pripravlja na potem user posted image user posted image

Jest komot tukaj počakam, da vse rodite (mi manjkajo samo še 3-je tedni), tako, da kar naj ostale povejo kako pa kaj. Sicer pa sej smo lahko na večih temah, če bo treba user posted image

Kako bborut? S Sarchi še nič novega?

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
17.8.2009 6:55:28   
indy0024
jutrooouser posted image kako ste kaj spale???jz tudi svohuser posted image pa vceraj sem sla v porodnisnico,ker me je tak zvijal zgleda da se se pripravlja,pa se nic odprta nisem bila!!!!!user posted image user posted image sarchi cestitke tebi in tvojemuuser posted image pa da bo porod kar se da lazji in da se boste kmalu zuser posted image skupaj cartali,viiiiiiii komaj cakamo!!!!!!!!!!user posted image BRAVO BOMO DRZALI PESTKE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
17.8.2009 7:26:07   
veselka
jutro,

js sm pa kr uredu spala user posted image , samo 2x obiskala wc... edina stvar, ki me moti, je to, da ne vem na katerem boku bi spala user posted image , noben mi več ne paše. pol spim tud na hrbtu, sam na hrbtu me pa hitr lulat prime.

zdej se bom kr likat spravla - pleničke iz Hoferja in tavelke stvari, no samo to kar ima moj za v službo

aja, mene pa še grozn koža srbi predvsem tm kjer mi oteka in me je učer zvečer user posted image prasku po vsaki nogi po pol ure in še bi lahko... brrrrrrrrrrrr

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?