dreja79
|
Ojla, drage , vidim, da je danes tukaj kar pestro Tudi jaz držim pesti za Sarchi in Oktavijo. Bodočemu očku pa svetujem, da se drži čim bolj zbrano, saj je moj v isti situaciji razbil avto . Pa ni bilo nč hudga, samo materialna škoda. Moja sestra mi pa skoz govori, kam se mi tko mudi, k ji rečem da bom počas začela pripravljat stvari za . No evo, kaj hitro se lahko zadeva obrne. Danes sem bila na posvetu za EA v Kranjski porodnišnici, potem sem šla pa še na dekompresijo. Ta vročina me počasi ubija. Jest ne zmorem več. Vsakič, ko gledam vremensko napoved se skoraj zjokam!!!! Res upam, da zdržim še 14 dni potem, pa da pade temperatura na 22-24 stopinj in nič več!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 ufff...ta naša Sarchi se pa martra....Žal mi je... Ne razumem pa , kaj čakajo ..Naravni porod v medenični vstavi ??? .... Pa, kolikor sem prebrala, je bila pri G prejšnji teden in ni nič omenil, da bi bila odprta....Če ji je voda otekla, pomeni, da je bila odprta.....Voda ne more odtekati, če je MV zaprt in dolg 3 cm, logično.... ...Nič mi ni jasno in prav zanima me, v katero P ona hodi?????...In še to, da bi kar doma čakala, pa oda odtekla??? ... Ne vem... ....Brez zamere, samo nekateri podatki so strašljivi in ...boljše, da sem tiho.... Meni je pri prvem prav tako voda odtekla s tem, da sem bila 3 dni čez rok. Ko sem prišla v porodnišnico, nisem bila nič odprta, pa še MV se mi ni stanšal. Dvakrat so mi v tistem dnevu dali neke tabletke v vagino, ki naj bi pomagale pri tanjšanju MV. Tako, da ni rečeno, da ti voda odteče pa imaš stanjšan MV. Vsaj pri meni je bilo tako. Skratka v porodnišnico sem prišla ob 7-ih ( ob 6-ih mi je odtekla voda) zjutraj, ob 10-ih zvečer sem bila odprta 1 cm , rodila pa se naslednji dan ob pol treh popoldan. Tako, da popolnoma razumem sitauciji v kateri je sedaj Sarchi. Prav iz tega razloga sem se sedaj odločila za EA, če bo potrebno oz. če bo tako dolgo trajalo vse skupaj. Skratka držte se pa vam pošiljam.
|