|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
14.8.2009 13:50:39   
sayuri
betty, dobrodošla nazaj user posted image

Saj res, kje je pa MATEJKA_? Je rekla, da nam bo avgusta neki povedala user posted image

Spet ne najdem seznama naših nosečk user posted image

Jaz pa danes prvič za 3 dni oddajam Filipa. Gre z Lucijo in mojim bratom v Radence. 10x sem že pogledala, če ima vse v kovčku in že vnaprej me ful skrbi, kako bo user posted image . Itak...kompliciram user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 14.8.2009 13:51:05 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
14.8.2009 15:06:31   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Čist tko eno vprašanje.  Tiste, ki boste dale otročke v vrtec, varstvo in tiste, ki bojo doma - kaj je fajn, da imajo tako majhni otročki v vrtcu za obut? Filip je imel od začetka Cicibanove copatke, sam on je bil skor dve leti že star in je konkretno hodil. Naša dva sta še plezača in tole spotikanje v čevljih mi ne diši najbolje. Itak imam v mislih Superfitove copate, ker so mehkejši, če je treba copatke s tršim podplatom. KOt smo se danes pogovarjale-najraje sta bosa in najlepše štopicata bosa. REs bi najraje kar te mehke usnjene copatke dala za v vrtec. user posted image   Najlažje bosta plezala in tud hodila sem in tja. Bom pa še vprašala v Razvojni ambulanti. Zdaj pa bi rada še vaša mnenja. user posted image

Jaz sem mu sicer že kupila neke polodprte copatke za zaponko in zaprte copatke na zadrgo, ampak vedno bolj premišljujem o nogavičkah z bremzami oz usnjenim podplatom user posted image ali pa copatkih kot so te na stil robeez...user posted image   PA tudi ne vem kaj naj izberem user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
14.8.2009 15:08:46   
Erin
So mi pa te ful všeč user posted image

user posted image

jih majo  tukaj:

http://babyshower.si/index.php?page=prikazi-izdelek&categoryId=&subcategoryId=&itemId=102&u=starchild-otroski-copatki-I-love-mum-dad

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
14.8.2009 15:11:10   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

So mi pa te ful všeč user posted image

user posted image

jih majo  tukaj:

http://babyshower.si/index.php?page=prikazi-izdelek&categoryId=&subcategoryId=&itemId=102&u=starchild-otroski-copatki-I-love-mum-dad

Ja Erin, na tak način mislim. jih imam kar nekaj parov doma. Sam cenejšo varianto http://www.copatki.si/ 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
14.8.2009 17:07:00   
bella02
Hej!
Teja spi, jaz vas pa še prečekiram, preden se grem mal učituser posted image .

Sayuri, Tjaša je imela Cicibanove in je že hodila, Teja pa še ne vem. Skor verjetno ciciban

Nell, verjamem, da te je strah pustiti ga samega. Jaz imam tud kar eno preganjavico in vedno vklopim babyfon. Vedno, ko gre spat. Do nedavnega sem ga vklapljala tud ponoč, sam imamo itak vsa vrata odprta in sem nehala. Čez dan pa ja. HB, da se je srečno končalo.

Tejka, verjetno je bratec res bolj utrujen kot mala dvauser posted image . Ti si pa že pridna, vidim. Lepo! Joj, pa ta prigoda s konjem. Groza! Mi ga imamo doma in se ga ful bojim, zato tud Tjaše in Teje ne spustim zraven. Je deloven in me je vedno strah, ko gredo z njim na njivo. Sam smo pa imeli pred leti žrebička, ki je zrasel v veliko, močno kobilo. Me je bilo groza, ko so ju sam na pašnik peljal. Tamlada je bila spočita in bi kogarkoli lahko tako za sabo potegnila, da o posledicah sploh nočem razmišljatuser posted image . Verjetno bi bla tud jaz čist fertik na tvojem mestu. Boš vedla za drugič.

Erin, mali je pravi umetnik že zdajuser posted image . Še štedilnik in sesalec mu pokaž, pa si zmagalauser posted image

Krysia, uživajte!!!

anita, lepo darilo za Zojouser posted image

No, pa pa!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
14.8.2009 22:25:40   
bella02

ROK (Krysia), ZOJA (anita goitan), TEODOR (košuta), PIA (MATEJKA_) - vse najlepše ob 1. svečki!
user posted image

Tudi mi!!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
14.8.2009 23:01:20   
Erin

Ja Erin, na tak način mislim. jih imam kar nekaj parov doma. Sam cenejšo varianto http://www.copatki.si/ 

Uuuuu saj res, tnx... evo sem že naročila eneuser posted image pa da sprobamo te zadevceuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
15.8.2009 7:29:40   
Zoja Miša
Naša Kaja Lina še kar spiuser posted image

user posted image  vam pošiljauser posted image user posted image user posted image , nas redno spremlja.

Jaz pa malo zaostajamuser posted image , zato kometarji kasneje.

Lep vikenduser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
15.8.2009 7:37:57   
nell

Čist tko eno vprašanje.  Tiste, ki boste dale otročke v vrtec, varstvo in tiste, ki bojo doma - kaj je fajn, da imajo tako majhni otročki v vrtcu za obut? Filip je imel od začetka Cicibanove copatke, sam on je bil skor dve leti že star in je konkretno hodil. Naša dva sta še plezača in tole spotikanje v čevljih mi ne diši najbolje. Itak imam v mislih Superfitove copate, ker so mehkejši, če je treba copatke s tršim podplatom. KOt smo se danes pogovarjale-najraje sta bosa in najlepše štopicata bosa. REs bi najraje kar te mehke usnjene copatke dala za v vrtec. user posted image   Najlažje bosta plezala in tud hodila sem in tja. Bom pa še vprašala v Razvojni ambulanti. Zdaj pa bi rada še vaša mnenja. user posted image
sam na hitro - js bom vsaj v štartu Tiborju dala te mehkejše copate, meni se zdi da je to še za našega mačkina zaenkrat najboljše.

jao jokec

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
15.8.2009 7:56:43   
Zoja Miša
Buhtlček, nisem te zamenjala, kljub temu da se ne za poležati, mi je ta fajni, pa me zanimauser posted image

Nell user posted image  za Tiborja. Madonca to si se morala ustrašiti! Še zate user posted image  
Imam 3 prazne ploževinke od čaja. Nesem jih na Dol pri Hrastniku, pa si jih pojdi iskati, boš? Do srede zjutraj je tašča še doma, pa ti po sms ali zs javim kako do njih, čist ajnfohuser posted image . Pa noben ne grize, so čist prijazniuser posted image

Anita, juhu za vrtec! In UZ

Krysia, lepo ti vse tole uspeva, bravo. Ja, težko bo tole s petkom. Bo pa kak drug den kdaj, ne? Na morju bova dali vse od sebe in uživaliuser posted image  Uživajte v Bosni!

Sayuri pa saj Radovljica ni tako daleč od Lj., daj no v ponedeljek se nabašite v avto in na kavo k naši ''šefici'' Glede copatkov pa sem jaz mislila te Reebezove ali pa sedaj sem ene iz male-nogice naročila. Bom še videla kaj v vrtcu predlagajo. Ampak mi itak konkretno hodimo, ali misliš, da je potem za nas bolje kupiti Cicibanove?user posted image

Erin, dober videouser posted image , vidim, da bo Tilen, dobra izbira za Kajo Lino, cote že zna dat pratuser posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem slavljencemuser posted image user posted image user posted image

Tejkaz, je še mene stisnilo ko si napisala, hb konec dober vse dobro. Kaja Lina zadnje čase spi ko velika. Sedaj ko bo v vrtec zažela hodit, bi pa gospodična spala do 8h ali še dljeuser posted image

A ja to, je to, sem mislila da bolj zaostajamuser posted image

Ko smo že glih pri vrtcih - kako pa se oblečejo naši malčki. Meni se zdi najbolj smiselno kakšna trenerkica, da je kamot, ne pa kakšne lepe cote, ko ga povsod vežejo? Kakšen nasvet????

Mi2 bova šla še en vikend pred mojo službo v Avstrijo v šoping za jesensko gardarobo, manimamo čist ničuser posted image , pa da malo vidim česa se splača več kupit.

No, zdej pa res lep vikend in se beremo!user posted image  

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
15.8.2009 8:35:20   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Nell user posted image  za Tiborja. Madonca to si se morala ustrašiti! Še zate user posted image  
Imam 3 prazne ploževinke od čaja. Nesem jih na Dol pri Hrastniku, pa si jih pojdi iskati, boš? Do srede zjutraj je tašča še doma, pa ti po sms ali zs javim kako do njih, čist ajnfohuser posted image . Pa noben ne grize, so čist prijazniuser posted image

Ko smo že glih pri vrtcih - kako pa se oblečejo naši malčki. Meni se zdi najbolj smiselno kakšna trenerkica, da je kamot, ne pa kakšne lepe cote, ko ga povsod vežejo? Kakšen nasvet????

Tole s pločevinkami ne bo šlo, mi šibamo na morje jutri, danes pa še polno laufanja in pakiranja.

Glede oblačil v vrtcu - jaaaaaaa trenerke...js to vedno povem na prvem roditeljskem sestanku. Pa še pomožnosti ne tiste najvboljše, ki jih imate za kam it, ampak take, da se ne boste jezili, če se bodo umazale. Otroci raziskujejo tudi packarije...to je pač naš vsakdan. Js priznam, da črtim in včasih kar grdo pogledam kazga starša k mi pripelje otroka celga poštirkanega, pa še pomožnosti reče, pazi, da se ne umažeš - te mi pa lasje pokonc stopijo. In velikokrat take starše potem opozorim na dogovor. Aja seveda obstajajo izjeme...ampak k ga lepo oblečeš, ne pričakuj, da se ne bo umazal. Js osebno otrokom ne prepovedujem igre v peskovniku, slikanja, če so pač lepo oblečeni - ker bi jih s tem samo omejevala. Pri  kaki hudi paskariji se pa itak dodatno zaščitimo, ampak včasih tudi to ne pomaga. Tako da jaaaaaa trenerke.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
15.8.2009 9:47:55   
sayuri
Jutro user posted image  Mam lih malce cajta, da pokomentiram.

tejkaz ne vem, kako sem včeraj pozabila komentirat ta nesrečen padec pri konju. Sem imela tudi cel dan pred očmi ta scenarij. Joj, kako si se šele ti počutila. Verjamem, da grozno, saj si vendar mamica. Vendar si nikar ne očitaj. Velikokrat takole nardimo kaj nepremišljenega in ne moremo vnaprej predvidit situacije. Na srečo se je vse dobro končalo. user posted image
nell glede oblačil v vrtcu se zlo zlo strinjam s teboj. Trenerkice so super. oz hlačke iz materiala, ki je prožen, ki ne veže, na elastiko, pa gor bombažna majčka ali bodi. Otročki morajo biti čimbolj komot. Tako pri igri, kot pri počitku. Meni se po pravici povedano smilijo otročki, ki "se ne smejo pomazat", ker je tako mami rekla. user posted image  Res je, da so punčke kasneje že malce zahtevnejše in so rade lepo oblečene. Ampak se dobi danes toliko lepi udobnih hlačk, da ni treba nekih kinđi minđi oblekic. Sicer sem zdajle pametna...bom videla, kako bo z Zaro če 3 leta. user posted image  

ZojaMiša jaz sem se že akr odločila, da bosta v začetku v teh usnjenih mehkih copatkih, kasneje pa v copatkih z debelejšim gumijastim podplatom ala Ciciaban, SuperFit al neki v tem stilu. Že zato, ker bojo meseci hladnejši, da ne bo zeblo v nogice, pa počasi bojo že na kahlice na WC začeli hodit, pa pri nas grejo iz igralnice ven na teraso kar v copatkih... 

Sem tukaj že prilepila eno nemško stran z otroškimi oblačili in igračami? Pošiljajo tudi v Slo , s tem, da je poštnina kar draga (okrog 15€ se mi zdi). Imajo pa ogromno oblačil znižanih.  http://www.mytoys.de/ 

Filip je od včeraj v Radencih. BAje se imajo super, men je pa tko dolgčas user posted image  Moj mi kar naprej govori, naj mislim, da je v vrtcu user posted image , ampak tisto v podzavesti mi da vedet, da ni tako. Po drugi strani se mi pa fajn zdi, da postaja počasi takole samostojen. user posted image

Naredite si lep praznik in lepo soboto user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
15.8.2009 11:39:33   
nell
tejka - joj ti si mela pa tud hudo izkušnjo - verjamem, da si to še podoživljala. HB se je vse srečno izteklo. Je pa res tko k je sayuri rekla, to so takšne situacije, da jih tud vedno ne moremo predvidit.

Tibor zdej po novem spi v prenosni postelji, ker iz te ne more zlezit - vse ostalo mu rata in mene je normalno strah, da bi še enkrat padu - to je pač zdej začasna rešitev, dokler ne poštimamo postelje ali pogruntamo kako mu odstanit možnosti, da bi zlezel ven - kako bomo to poštimal pa nimam pojma.
Naj povem še to, da je naš mulo vsaj že dva tedna v neki čudni fazi - mislim, da se boji, da mu bom ušla. Če se kej spomnite nikol nismo mel problemov pri spanju, dala sem ga v posteljo innje zaspal - daj to niti slučajno ne gre več. Vrata morajo biti odprta, da naju sliši, da vidi da sva tam. Mislim, da je temu tako zaradi zadnjič počitnic pri mojih v Zrečah, je že toliko večji in se bolj zaveda, ampak na žalost takrat ni blo druge možnosti. Ni panike bit pri nekom drugem, ko me ni, ampak ko pa pridem, pa veljam samo jaz. To so predpriprave na vrtec - kaj še nas kaj čaka. se spomnim, da mi je veliko mamic razlagalo, kako se otroci ob uvajanju oz. začeteku vrtca, doma spremenijo. In to se je nam že začelo dogajat.user posted image

Sayuri, js glede copatkov razmišljam enako - za začetek bo mel te iz copatki.si, potem pa neki bolj konkretnega - tud sem tko razmišljala, k bodo pršli mal hladnejši meseci ipd.

Nič grem pakirat in dat perilo sušit, pa zložit, pa kosilo skuhat - bodo testenine z gamberi - mljask. Tibor spančka, ati pa lufta tko k skos - grrrrrr. Pa lih takrat k je največ doma za nardit - joj bo jezikova župca k domov prideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
15.8.2009 19:56:20   
K_a_t_j_a
Se oglasim po krajšem premoru, brala sem vas vsak dan, za pisanje pa nisem imela volje. NAmreč naš Jan je zadnji teden zeloooo siten, postal je še bolj trmast, danes ni in ni hotel zaspat, utrujen po tako, da je imel učke že čisto male. Pa sma mu dala za jest ne, pa pit ne, okopala sma ga, vzunaj je bil, ampak TAKO drenje kot je bilo danes, prav tist ta trmasto in že skor zadrževanje sape, še pa ni bilo. Sem se prejle kar zjokala. Nisem navajena takega Jana. In mi je v enem trenutku kar minilo, še imet enega otroka, ampak to je bilo samo momentalno, ko sem bila res tako obupana. user posted image  user posted image Sem raje šla posodo pomit, moj ga je pa uspaval. Ampak je potem zaspat od tega krčevitega joka. Jaz ne vem al sem res tako slaba mama in ne zastopim svojega otroka ali kaJ je narobe??

Potem sma se še z mojim pričkala, ker on misli, da jaz počivam doma, takrat, ko je on v službi, zdaj Jan hodi in je zelo pestro, moram kar za njim skakat, delam pa še prek študenta na 1 urco. Tist kar pospravim po hiši sploh ne vidi in ne spoštuje mojega dela....

Tako, da res nisem imela volje za pisat. Sedaj sem vam pa tule zatežila...

Komentiram mal pozneje.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 15.8.2009 19:58:44 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
15.8.2009 20:09:33   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Kaja Lina, Otmar in Hana, vse najboljše.  user posted image   user posted image user posted image

user posted image

Pa iskreno se zahvaljujem vsem za čestitke ob r.d. mojih2 princeskuser posted image .

Vse najboljše še iz moje strani! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
15.8.2009 20:35:52   
K_a_t_j_a
anita goitan user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled!

Krysia uživaj v Bosni! Imaš pa res pestro. user posted image

gajka jaz še sigurno kahlice ne bom kupovala tja do Božiča. Ne vem pa še kakšno bom kupla, kaj zelo dragega sigurno ne.

Zoja Miša nam pride voziček marela zelo prav, ker imama mali avto in je dost več placa, zdaj v prtljažniku. Imam pa Pikolo, kr enga nič kaj zahtevnega, naklon gre v dva položaja. Čist dol se ne da, Jan itak noče več spat v vozičku, to je le redkokdaj, da zaspi, mogoče 1krat na mesec. Mora bit res zelo zelo zaspan, mu je preveč vse zanimivo in ne sme nič zamudit.

bella02 si me nasmejala, ko si napisala, da je na tisti slikici, ko Jan je kot slikica Afričana. user posted image Sej včasih se res tak čudno napravi, ko ga kdo slika.

cebrca Ivan je pa pravi korenjak. Pa zelo lepe slikice! user posted image

tejkaz tole je pa bila res sreča v nesreči. Hvalabogu, da se je vse dobro končalo. Jaz bi se tudi po moje tresla, ko šiba na vodi. user posted image Bogi Jaško.

Nell tudi vaša prigoda se je hvalabogu dobro končala. Ja kar ne moreš pozabit potem tistega TRESK, ko otrok pade na tla in imaš potem kar pred očmi ta prizor. Jaz vem od takrat, ko je Jan padel s previjalne, pa tudi s postelje je že črbunknil. Potem kar ne porem pozabit in sem čist fertik, se ful vstrašim. Pa uživajte na morju! user posted image user posted image

clara23 kak so leši tile tvoji nohtki!  user posted image

naty13 user posted image user posted image user posted image za odpravo alergije na beljak. Jaz sem pa brala pri tej iz Rogaške, da se lahko ozdravi alergija ali pa še poslabša po terapijah. Pa mi ni za riskirat, ker je Jan že itak dost alergičen. user posted image Nam je pa še pšenica zdaj začela nagajat. Groza!! user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
15.8.2009 20:43:49   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

ROK (Krysia), ZOJA (anita goitan), TEODOR (košuta), PIA (MATEJKA_) - vse najlepše ob 1. svečki!
user posted image

Vse najboljše!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
15.8.2009 21:31:13   
betty
Hvala za dobrodošlico  (nazaj)!

imam čudovito novičko :

Rok je shodil oz. naredi po 20 samostojnih korakov po dvorišcu in je več v luftu kot na vseh štirih :)   user posted image user posted image user posted image  datum: petek, 14.8.2009 za evidenco

In pa VSE NAJ NAJ ZA PRVE ROJSTNE DNEVE!!!!! ROKU od Kristine, pa Zoji, Piji, Teodorju in vsem ostalim!!! user posted image user posted image user posted image

ROK je moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
15.8.2009 21:37:08   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: betty

imam čudovito novičko :

Rok je shodil oz. naredi po 20 samostojnih korakov po dvorišcu in je več v luftu kot na vseh štirih :)   user posted image user posted image user posted image  datum: petek, 14.8.2009 za evidenco

Bravo Rok!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke!!!

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
15.8.2009 21:43:51   
betty
Erin - ful dobr link za copatke. men so ful hudi copatki, samo Rok ima ful visoko nogo (nart)in si jih kr ne upam narociti, da jih pol slucajno ne bi mogel nositi.
Če jih katera že ima, naj pove kako se nosijo. please :)

glede copatkov - sploh se nisem razmisljala o njih in sedaj vidim ,da je že čas. sicer bo pri babici in ne v vrtcu ,ampak vseeno jih rabi. trenutno je bos ali v nogavičkah. moram v nabavo.

ROK je moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
15.8.2009 22:00:46   
Erin

user posted image  

user posted image user posted image user posted image

user posted image    
28.6.2008 - mishel (PDP 5.8.2008)
DAVID
rojstvo ob 12:43 - 2685 g in 47 cm
user posted image 24.12
user posted image ?
user posted image ?

user posted image
8.7.2008 - Maja T. (PDP 8.8.2008)
ZARA

rojstvo ob 12:30 - 2200 g in 46 cm
  user posted image 23.11
user posted image 14.3.

user posted image user posted image
11.7.2008 - sayuri (PDP 5.8.2008)
ZARA    
rojstvo ob 10:29 - 2490 g in 48 cm

user posted image 11.11.
user posted image 22.2.
user posted image 2.4.
user posted image 28.5

LOVRO
rojstvo ob 10:31 - 2600 g in 49 cm
user posted image 11.11.
user posted image 1.2.
user posted image 1.4.
user posted image 14.5.

user posted image
11.7.2008 - Neža7 (PDP 18.8.2008)
  NEŽA 
rojstvo ob 10:32 - 2260 g in 45 cm
user posted image 11.11.
user posted image 9.5.
user posted image 10.5.
user posted image 18.5.

user posted image
15.7.2008 - Gajka (PDP 28.7.2008)
  ROK
rojstvo ob 2:36 - 3430 g in 52 cm   
user posted image 20.12  
user posted image 7.4.
user posted image 7.4.
user posted image 2.5.

user posted image
22.7.2008 - cebrca (PDP 5.8.2008)
  IVAN
rojstvo ob 19:56 - 3210 g in 52 cm
user posted image 6.1
user posted image februar
user posted image 4.4.
user posted image 17.4.

user posted image
29.7.2008 - Tamy30 (PDP 13.8.2008)
  MARTIN
rojstvo ob 6:46 - 4460 g in 52 cm

user posted image 29.12
user posted image marec

user posted image
29.7.2008 - miškolinček (PDP 11.8.2008)
FILIP
rojstvo ob 15:00 - 3330 g in 52 cm
user posted image 1.1.
user posted image januar
user posted image maj
user posted image
30.7.2008 - K_a_t_j_a (PDP 12.8.2008)
  JAN
rojstvo ob 7:58  -  2550 g in 48 cm
user posted image 3.12
user posted image 24.3./22.4.
user posted image 29.4.
user posted image 15.5.
user posted image   4.8.

user posted image
30.7.2008 - Naty13 (PDP 14.8.2008)
JOŠT
rojstvo ob 23:50  - 3205 g in 51 cm
user posted image 13.11.
user posted image 7.5
user posted image april

user posted image
30.7.2008 - Tato (PDP 2.8.2008)
JAKA
  3510 g in 53 cm
user posted image november
user posted image januar

user posted image
31.7.2008 - bella02 (PDP 4.8.2008)
TEJA
rojstvo ob 15:05 - 4100 g in 53 cm
user posted image 3.1.
user posted image 25.3.
user posted image 13.3.
user posted image 15.4.
user posted image   22.6.

user posted image
2.8.2008 - kaja02 (PDP 6.8.2008)
LEJA
rojstvo ob 6:30 - 3480 g in 51 cm
user posted image 21.1.
user posted image januar
user posted image 11.3.
user posted image 25.4.

user posted image  

2.8.2008 - daja28 (PDP 12.8.2008)
LEON
rojstvo ob 20:37 - 3320 g in 50 cm
user posted image 31.1
user posted image 10.4.
user posted image 21.7.

user posted image  
3.8.2008 - tejkaz (PDP 18.8.2008)
JAŠA
rojstvo ob 22.43 - 3165 g in 52 cm
user posted image 26.1.
user posted image 23.2.
user posted image marec/april
user posted image maj

user posted image
4.8.2008 - dojenč (PDP 4.8.2008)
ŽANA
rojstvo ob 11:35 - 3110 g in 48 cm
user posted image 27.11
user posted image ??
user posted image ??

user posted image
4.8.2008 - bambi14 (PDP 21.8.2008)
ELANINA
rojstvo ob 21:50 - 2810 g in 47 cm
user posted image 4.12
user posted image 6.5.
user posted image 7.5.

user posted image
5.8.2008 - ozziebo (PDP 1.8.2008)
LARA
rojstvo ob 2:55 - 3790 g in 52 cm
user posted image 25.1
user posted image 5.3.

user posted image
6.8.2008 - Erin (PDP 1.8.2008)

TILEN
rojstvo ob 3:35 - 3190 g in 51 cm
user posted image   28.11
user posted image   20.4.
user posted image 6.5.

user posted image
6.8.2008 - Luna2008
KAJA
rojstvo ob 14:15 -3205 g in 50 cm

user posted image 29.1

8
.8.2008 - sandra123 (PDP 22.8.2008)
TAJA  
rojstvo ob 9:16 - 3030 g in 50 cm

user posted image 29.12
user posted image 16.2.
user posted image 29.1.
user posted image 27.4.
user posted image   12.8.

TEJA 
rojstvo ob 9:18 - 1960 g in 47 cm
user posted image 29.12
user posted image 16.2.
user posted image 29.1.
user posted image 23.4.
user posted image 12.8.

user posted image
10.8.2008 - Majči22 (PDP 21.8.2008)
LINA
rojstvo ob 4:39 - 2730 g in 50 cm
user posted image 7.2.
user posted image 25.3
user posted image 25.5.
user posted image 19.6.

user posted image
10.8.2008 - nyna84 (PDP 4.8.2008)
 LANA
rojstvo ob 23:56 - 3240 g in 50 cm
user posted image 18.12
user posted image 9.3.
user posted image 11.3.

user posted image

10.8. 2008 - suzana73
GAJA
rojstvo ob 13:33 - 3390 g in 50,5 cm
user posted image 14.2.
user posted image 11.5
user posted image 6.5

user posted image
10.8.2008 - Češnjica (PDP 12.8.2008)
ZALA
  51 cm
user posted image 8.2.
user posted image marec

user posted image
11.8.2008 - Zoja Miša (PDP 29.8.2008)
 KAJA LINA
rojstvo ob 8:35 - 2600 g in 47 cm
user posted image 13.1
user posted image 10.3.
user posted image 14.7.
user posted image   9.6.

user posted image
11.8.2008 - Carol11 (PDP 17.8.2008)
HANA
rojstvo ob 10:05 - 3220 g in 50 cm
user posted image 1.1
user posted image 13.3

user posted image
11.8.2008 - Pablo (PDP 31.7.2008)
 OTMAR
rojstvo ob 10:24 - 3490 g in 52 cm
user posted image januar
user posted image 7.3.

user posted image
14.8.2008 - Krysia (PDP 23.8.2008)
ROK
rojstvo ob 1:02 - 3380 g in 52 cm
user posted image 2.2.
user posted image 2.4.

user posted image
14.8.2008 - košuta (PDP 15.8.2008)
TEODOR
rojstvo ob 10:12 - 3370 g in 51 cm
user posted image 10.1.
user posted image 25.3.

user posted image
14.8.2008 - anita goitan (PDP 14.8.2008)
 ZOJA
rojstvo ob 17:38 - 3185 g in 50 cm
user posted image 1.2.
user posted image januar
user posted image marec
user posted image   25.6.

user posted image
14.8.2008 - MATEJKA_ (PDP 15.8.2008)
PIA
3050 g in 51 cm
user posted image 14.2.
user posted image 20.4.
user posted image 28.6.

user posted image
17.8.2008 - Andrejaboris (PDP 22.8.2008)
 ENEJ
rojstvo ob 10:12 - 3310 g in 50 cm
user posted image 1/2 junij
user posted image junij

user posted image
17.8.2008 - Ryssa (PDP 24.8.2008)
 LAN
rojstvo ob 13:12 - 2980 g in 49 cm
user posted image 29.12
user posted image april
user posted image 22.2/1.4.
user posted image 7.4.

user posted image
19.8.2008 - buhtlčk (PDP 13.8.2008)
GAŠPER

rojstvo ob 20:28 - 4230 g in 52 cm
user posted image 29.1
user posted image 19.2.
user posted image 20.3.
user posted image 9.5.

user posted image
20.8.2008 - žanneža (PDP 13.8.2008)
LANA
rojstvo ob 9:51 - 3860 g in 52 cm
user posted image 26.1.
user posted image 1.2.
user posted image 25.3.
user posted image 14.5.

user posted image
20.8.2008 - matejchi (PDP 21.8.2008)
 MARUŠA
rojstvo ob 16:52 - 3500 g in 49,5 cm
user posted image 29.1.
user posted image 19.4.

20.8.2008 - minca_n (PDP 25.10)
ZOJA
rojstvo ob 14:58 - 1400 g in 39 cm
user posted image januar
user posted image 17.5.

NIA
rojstvo ob 15:23 - 1550 g in 39,5 cm
user posted image januar
user posted image 17.5.

user posted image
21.8.2008 - Nejka23 (PDP 21.8.2008)
 JAKA
  rojstvo ob 12:59 - 3960 g in 53 cm
user posted image 15.2.
user posted image 18.3.
user posted image 15.5

user posted image
21.8.2008 - betty (PDP 20.8.2008)
 ROK
   rojstvo ob 19:55 - 3900 g in 54 cm
user posted image 18.1.
user posted image 24.3.
user posted image 7.4.
user posted image 9.5.
user posted image   14.8.

user posted image
22.8.2008 - Vilika (PDP 18.8.2008)
 VID
rojstvo ob 4:21 - 4220 g in 55 cm 
user posted image 8.12.
user posted image 12.3.
user posted image 2.4.

user posted image
22.8.2008 - pingo80 (PDP 28.8.2008)
 LANA
rojstvo ob 23:58 - 3320 g in 50 cm
user posted image 8.2.
user posted image 6.4.
user posted image 26.5

user posted image
23.8.2008 - tinka14 (PDP 18.8.2008)
NEJC
rojstvo ob 13:00 - 4360 g in 56 cm
user posted image 6.2
user posted image 2.4.

user posted image
24.8.2008 -Ninaaa (PDP 15.8.2008)
ŠPELA
user posted image 25.12.
user posted image 10.2.

user posted image
24.8.2008 - čipka (PDP 18.8.2008)
TIA
rojstvo ob 15:20 - 3660 g in 52 cm
user posted image 1.1.
user posted image 1.4.
user posted image 13.3
user posted image 20.4.
user posted image 4.7.

user posted image
26.8.2008 - anaya (PDP 18.8.2008)
NELI
  rojstvo ob 19:01 - 3370 g in 52 cm
user posted image 24.12
user posted image 27.3

user posted image
26.8.2008 - clara23 (PDP 25.8.2008)
MARK
rojstvo ob 3:15 - 50 cm in 3230 g
user posted image 31.1.
user posted image 20.3.
user posted image 20.3.
user posted image 1.4.
user posted image 29.6.

user posted image
26.8.2008 - veveričica (PDP 14.10.2008)
LARA

rojstvo ob 7:32 - 1650 g in 42 cm
user posted image 8.1.
user posted image ?

user posted image
28.8.2008 - nell (PDP 20.8.2008)
TIBOR
   rojstvo ob 23:35 - 3870 g in 52 cm
user posted image 4.1.
user posted image 22.1.
user posted image 21.1.
user posted image 3.4.

user posted image
30.8.2008 - karmar (PDP 25.8.2008)
URŠA
  rojstvo ob 10:40 - 3340 g in 50 cm
user posted image 14.5.
user posted image 11.5.
user posted image 25.5.

user posted image
30.8.2008 - Barbarinha
LUKA
3470 g in 50 cm

user posted image 19.1.
user posted image 6.2.
user posted image 24.3.
user posted image 26.6.
user posted image   31.7.

user posted image
1.9.2008 - Aradej (PDP 27.8.2008)
LUCIJA
rojstvo ob 1:43 - 3420 g in 52 cm
user posted image 25.2
user posted image 1.3
user posted image 10.4.
user posted image
1.9.2008 - tatly (PDP 24.8.2008)
STELLA
rojstvo ob 10:02 - 3140 g in 50 cm
user posted image 1.1.
user posted image marec
user posted image 14.5
user posted image 20.5

user posted image
5.9.2008 - Lana777
LEV AN
rojstvo ob 18:00 - 3600 g in 52 cm

user posted image maj

LEGENDA:

user posted image = 1x GH
user posted image user posted image   =stabilno sedim
user posted image =  plazim se
user posted image user posted image   = sam/a vstanem
user posted image = sam/a hodim

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
15.8.2009 22:11:44   
Erin
Rok - bravo za hojouser posted image user posted image user posted image

K_a_t_j_A - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
15.8.2009 22:18:08   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Rok - bravo za hojouser posted image user posted image user posted image

K_a_t_j_A - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Erin hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
15.8.2009 22:20:35   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Mi2 bova šla še en vikend pred mojo službo v Avstrijo v šoping za jesensko gardarobo, manimamo čist ničuser posted image , pa da malo vidim česa se splača več kupit.

Tudi mi gremo menda v začetku septembra v Avstrijo, v Seiersberg pa jesenske cote za Jana. Tam imaš ful trgovin na kupu.

Erin je bla pa pridna pa je seznamček osvežila. user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 15.8.2009 22:22:39 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
15.8.2009 23:11:04   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Se oglasim po krajšem premoru, brala sem vas vsak dan, za pisanje pa nisem imela volje. NAmreč naš Jan je zadnji teden zeloooo siten, postal je še bolj trmast, danes ni in ni hotel zaspat, utrujen po tako, da je imel učke že čisto male. Pa sma mu dala za jest ne, pa pit ne, okopala sma ga, vzunaj je bil, ampak TAKO drenje kot je bilo danes, prav tist ta trmasto in že skor zadrževanje sape, še pa ni bilo. Sem se prejle kar zjokala. Nisem navajena takega Jana. In mi je v enem trenutku kar minilo, še imet enega otroka, ampak to je bilo samo momentalno, ko sem bila res tako obupana. user posted image  user posted image Sem raje šla posodo pomit, moj ga je pa uspaval. Ampak je potem zaspat od tega krčevitega joka. Jaz ne vem al sem res tako slaba mama in ne zastopim svojega otroka ali kaJ je narobe??

Potem sma se še z mojim pričkala, ker on misli, da jaz počivam doma, takrat, ko je on v službi, zdaj Jan hodi in je zelo pestro, moram kar za njim skakat, delam pa še prek študenta na 1 urco. Tist kar pospravim po hiši sploh ne vidi in ne spoštuje mojega dela....

Tako, da res nisem imela volje za pisat. Sedaj sem vam pa tule zatežila...

Komentiram mal pozneje.

Katja te popolnoma razumem... mi smo na istem, tako pri mačkinu kot pri odraslem. Kaj češ, deci so deci. user posted image user posted image Ne zdaj pa bolj resno - to trmanje in ihtanje in dol metanje ipd. je dejansko čisto normalna faza v razvoju otroka, v katero zaide bolj kot ne vsak, eni prej, drugi kasneje. Naši mačkini so se začeli zavedati sveta okoli sebe, toliko bolj sebe in svojega vplivanja na svet. In od zdaj naprej bodo naredili vse, da presežejo meje, ki smo jim jih postavili...ampak meje so v večini dobra stvar. In ne, nikakor nisi slaba mamica - vse imamo kdaj takšno krizo, zato te razumem. Pa tudi razumem to, da te to trmanje spravlja ob živčke - tudi mene...ampak se tolažim, da bo ta faza minila - ok no če smo čisto realni trma ne mine nikoli, ampak vsaj ni vedno prisotna v tako ekstemni obliki, kot se kaže sedaj. Js včasih, k že ne vem kolikokrat Tiborja prestavim od tiste stvari, ki je ne sme, k ga poskušam s čim drugim zamotit, pa se meče dol ipd. k sem reš že na konc, da eksplodiram - velikokrat pomislim - o.k. sej te razumem, tolk fajn zgleda, tok je lušt neki novga odkrivat...kako ti lahk kdo reče, da ne smeš delat tok fine stvari - js bi se na njegovem mestu tud zbunilauser posted image user posted image user posted image Je pa res, da mora biti mama za kanček bolj trmasta od otroka, ker sicer bo vedno znova popustila - vsaj če gledam zase. Sem pa opazila, da se tud js velikokrat, vsaj zadnje čase, zjočem ob koncu dneva in veš kaj, pomaga.

Glede decov pa niti nebi. Tud moj pride iz službe in se mu zdi, da js doma neznansko uživam, pa tud ne vidi kaj vse nardim k ga ni - se pa včasih vprašam, kako bo zdej septembra k grem js delat - takra ne bom mogla vse tole nardit in bo marsikaj padlo na njega. Včasih me razkadi k si vedno in takoj vzame čas k je treba s kakim kolegom na kavo, k ga pa rečem, pejmo na sprehod, al pa nesi smeti - pa reče ali se mi ne da al pa sej bom - in pol naslednji dan še vedno gledam iste smeti - grrrrrrr.
No da opišem samo današnjo izkušnjo. Cel dan že pakiram, perem, zlagam, skačem za Tiborjem, ga previjam, dajem spat, hranim, kuham kosilo, k da bi bla kaka Šiva. Moj dec pa se zjutri zbudi, reče dej skuhi kavico, pol pokliče sosed in ga mimgrede povabi na kavo, pa umes prleti še en kolega in sedijo na terasi do poldne - piskal mi je iz ušesuser posted image . In k se prjatli poslovijo, ga nahrulim in reče o.k. zdej se pa zmenma kaj bo kdo naredu - on ma kao avto čez, pa stvari k jih bo sabo nesu mi bo na postlo prpravu - grrrrrrrrr. Sem rekla da naj na Tiborja pazi, da lahk js kosilo skuham, spakiram, pa da letim še v kopalnico se opedenat. O.k. skuhala sem kosilo, s Tiborjem zlepljenim na moje noge, vmes sem ga peljala na sprehod - ker je moj ravno tisti trenutek, k sem rekla, naj greta mal vn - hotu avto it sesat. Spakirala sem vse - mal js mal Tibor - mah kriza. In nisem več vedla naj se smejim al jočem k je prejle zvečer rekla moja tašča, da se ji nič ne lubi pakirat - pa reče moj, js mam pa že vse spakiran. In spet tašča - aja. Pa moj pogleda mene in reče - ja sej si spravla vse v potovalke a ne. JA HALOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (za smejast in za zjokat). danes me je res popolnoma šokiral in k rečem, da nisem navajena da je tak, ne mislim na Tiborja - no ja, sta kr en z drugim. tibor bi mi skos pomagal in me za roko držal, moj pa lih kontrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In sklep - drug let grem sama na morje, bo pol manj sekirancijeuser posted image user posted image user posted image

nič pičim v posteljo, da bo čimprej jutri

lepo mi bodite

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?