Krysia
|
Hola chicas! Ups, wrong language ... ma šta je ovo ... aja, slovenščina ... No, tkole približno "zgledajo" moje misli zadnje dneve Sej danes imam day off - sem doma z Rokom pa pakiram za jutr, ko gremo v Bosno .. Argentinci grejo pa že danes z mojimi starši ... v glavnem, je kr pestro, ampak zelo fajn. Včeraj smo bli na Bledu in sta bla čist navdušena, kako je prozorna voda pa se vse vidi ... jao, kaj bo šele, ko bosta morje vidla - drug teden jih peljejo v Zadar Za včeraj: tatly, vse najboljše za rojstni dan in veliko veselja s tvojo Stello! Pa TAI in MALU čestitke za prvo svečko! Danes po mojem seznamu ni slavljenčkov ... Carol11, pri nas se je tud vse kr naenkrat zgodilo - plazenje, vstajanje, koraki ob opori, sam še samostojna hoja nam manjka, ampak se mi zdi, da tud to ni več daleč ... ker se drži za roke samo zarad tega, da je ziher, drugač pa čist zanesljivo koraka ... nell, upam, da si bedela brezveze in da je Tibor OK ... jst sm pa glih zadnjič razmišljala, da nisem čist prepričana, da otrok ne more past iz posteljce, če je čist dol spuščena. Pa je moj reku, da ni šans, da pade ven ... no evo, pa se vseeno zgodi ... bella, upam, da se Tjaša hitro pozdravi in da se zadeva ne bo ponovila. Una bolezen, ki jo mačke prenašajo, je pa mikrosporija ... jst sm jo mela 4 leta nazaj ... zoprno, sam če hitr začneš zdravit, ni panike ... Kako je blo pa na masaži? Zoja Miša, a kr spet na morje? Jst sm pa mislila, da bo še kakšen petek padu pred službo .... Nč, ti kr lepo uživaj s svojo princeskico! Se bomo že še kej vidl ... pa jst vas tud ne bi rada zgubila - sem se nekak navezala na vas ... anita, super za varstvo in za vrtec - verjetno boste prišli noter Pa lepo, da je s pikico vse OK - spol boste pa že vidli - če ne prej, ko se rodi ... uuu, sandra123, mora bit zdej pestro pri vas ... še za Rokom ne vem, kako bom šibala in mu stala za ritjo, kaj šele, če bi imela 2 ... Erin, jst bi priišla na kafe v ponedeljek, pa ne morem - sem še v Bosni ... aja, pa še drug teden ima moj dopust, tko da je tud sreda vprašljiva z moje strani ... če si bo pa možek našel kaj za delat, pa pridem v sredo, sam povejte, kam - v arboretum al kam drugam? naty, super za alergijski test! No, čez 7 ur grem pa jst v P - se sam mal pokazat ... ja, pred enim letom. Letos me pa trebuh boli kot norca, ker mam . Pol verjetno ne bom rodila jutr aja, jst sm tud zadnjič oprala pliškote - sayuri, hvala, da si me spomnila In ko sem jih zložila na postlo, Rok sploh ni vedel, kaj bi od veselja - prej jih ni mel, ker sem skoz govorila, da jih moram prej oprat .... v glavnem, se je eno uro z njimi ukvarjal ... Nč, grem - 2 stroja cunj sta že obešena, zdej pa še tretji čaka ...
|