Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 13.8.2009 10:02:31
|
|
|
|
sayuri
|
anita, super za dobro opravljen pregled. Spol se bo pa slej kot prej odkril nell in buhtlčk v momentu se lahko zgodi, ja. Uf, iz posteljice je padel, nell? Fjuuuu. Upam, da je vse ok. Je pa tud Tibor konkreten dečko kje je pa neža7? Upam, da se dobro počuti.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 13.8.2009 10:18:12
|
|
|
|
Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Krysia, si te kar predstavljam, kako letiš sem in tja A ti si že kdaj bila v Argentini? Tole je fajn, da imate sorodnike kje po svetu. No, saj mi imamo tud polovico žlahte v Kandai in ZDA, samo nimamo nobenih stikov s "ta mladimi". Bla v Argentini 4 leta nazaj, ampak samo v Buenos Airesu, ker smo bli sam 11 dni. Joj, je blo fajn ... mi smo tud stike s temi našimi sorodniki obudil pred ene 8 leti. Prej se je kr naprej pošta "zgubljala" - pr nas zato, ker je bla iz Argentine, pri njih pa zato, ker je bla iz Jugoslavije ... eh, politika, pustmo to ... IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Včeraj mi je Zara ves krompir raznesla po kuhinji in dnevni sobi , Lovro je pa odkril omaro s čistili . In to v dveh minutah, ko sem bila na WCju. V tem cajtu sta iz predala zmetala vse sldakarije, Zara je nato zlezla vanj in se drla, ker ni mogla ven V glavnem - ni mi dolgčas Joj, tole si pa jst čist v živo predstavljam ... in sem se fajn nasmejala zdejle ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 13.8.2009 14:39:26
|
|
|
|
Erin
|
Če katera hoče voditi Denverjev test razvoja otroka doma, evo, razpredelnica samo za vas... mi je P ni hotla dat dans pa sem ji rekla ni panike, na netu se vse dobi in evo, našla http://shrani.si/?3b/5G/4lYbIdHz/denver-1str1.jpg
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 13.8.2009 15:58:41
|
|
|
|
buhtlčk
|
Krysia lepo se imejte! Sayuri tale tvoja dva hahahaha. No tebi je blo mogoče mal manj smešno.. Erin ti si pa itak zakon Tko ja, mal me je treba nasmejat ob koncu dneva....za lep odhod iz službe....
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 13.8.2009 17:52:32
|
|
|
|
Erin
|
nell - kako ste danes? Upam da je vse okej..
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 13.8.2009 22:07:48
|
|
|
|
betty
|
Živjo!!!! I am back :) Upam, da nisem med pogrešanimi! skratka : bili smo tri tedne v barbarigi, v pon. pa sem pricela z delom :( konc dopusta, konc lustnega :( naše novičke: - Rok še ne hodi, naredi pa do 8 samostojnih korakov, nato pa bum na rito :) - sam stoji nekja sekund - ceplenje imamo pa po rojstnem dnevu, 24.8. kaj nej se napisem???
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 13.8.2009 22:15:35
|
|
|
|
betty
|
Zdej sem vas šla malo prečekirat kaj se vam je dogajalo med našo odstotnostjo. vidim, da otroci nagajajo :) tudi naš Rok je lump! ker nismo dobili vrtca, se čuva pri tasči oz. njegovi babici :) Zobki - 2 spodaj, 2 zgoraj, zdej mu pa rasteta se dve zg. dvojkici :) spanje - ponavadi kr dvakrat na dan, občasno enkrat. se je pa naucu, da sam zaspi v posteljici, brez da ga jst guncam :) mleko - aptamila noce niti kapljice, drugega mleka tudi ne, jogurte in skutke pa obožuje Jutri pa se zadnjic ta teden na siht !!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 13.8.2009 22:23:12
|
|
|
|
Erin
|
betty - dobrodošla nazaj! Naš fantin se je pa naučil zalaufat pralni stroj.. sem prav debelo zjutraj gledala kaj ropota in sem ga zalotila kako "šalta" program in potem pritisne prav na tipko za start... sem naredila prav nekaj posnetkov....da vam pokažem krajšega...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 13.8.2009 22:27:59
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin betty - dobrodošla nazaj! Naš fantin se je pa naučil zalaufat pralni stroj.. sem prav debelo zjutraj gledala kaj ropota in sem ga zalotila kako "šalta" program in potem pritisne prav na tipko za start... sem naredila prav nekaj posnetkov....da vam pokažem krajšega... Ka je dober!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 14.8.2009 6:32:51
|
|
|
|
nell
|
Hej punce - hvala ker ste mislile na nas. Tibor je ok. Se zdej ne vem kok se mu je uspel čez rob postle potegnit. Postlca je spuščena na najnižjo možno varianto, v postli nima nič tazga, da bi lahko na kaj stopil Predvidevam pa, da se je prijel za rob postelje in ker je v rokah zelo močen (to ma od tistga posebnega stila plazenja) - se je potegnil gor. Glede na to, da sem ga vidla, kako si pri plezanju pomaga z nogami - so se tud te verjetno upirale v letvice Groza. Sicer je pa lepo mirno spal celo noč in včeri nagajal in trmal sto na uro - tko da je vse po starem. Ampak res - u iber je ratal trmast...najbolj ga zadnje čase razkadi, če mu ne daš roke, da bi on marširal okol (ja vedn pač nimaš časa) - joj groza, se začne prav po tleh metat. In po novem imamo težave s spanjem - mah se ne smem nikamor premaknit - zdajle npr. mi spi z odprtimi vrati - mam tak občutek k da bi ga skrbelo, da mu bom kam ušla. Aha, da bi ga pa v postlci pustla, da se mal pojoče, mi pa po padcu na kraj pameti ne pride. In po enem dnevu se tega on še kako dobr zaveda. Včeri je hotu spat z mano - sem že skor popustila, ampak ker pa prejšnjo noč nisem nič spala, pa da še dons ne bi - pol bi pa res bla dans k kak pijanc. Je veljalo, da sem bla v svoji postli, Tibor v svoji, med sobami pa vrate odprte, da me je lahko videl Kaj me šele kaj čaka k bo šel v vrtec - res upam, da tale faze čimprej mine, ker drugač se bo men
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 14.8.2009 7:56:06
|
|
|
|
anita goitan
|
jutro Vse najboljše najini lubici Zoji, mal več je moj napisal: http://seamus.blog.siol.net/2009/08/14/365-dni/ juhuuu Čestitke tudi vsem preostalim slavljencem
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 14.8.2009 8:07:02 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 14.8.2009 8:48:21
|
|
|
|
Krysia
|
Jutro. anita, hvala za kavo. Čestike za današnje slavljenčke: Roku sem že voščila v živo , potem pa praznujejo še TEODOR (košuta) , ZOJA (anita goitan) in PIA (matejka_). Vsem želim vse najboljše pa veliko smeha in novih odkritij! No, mi smo tud dopolnili eno leto ... in spakirali skoraj vse za odhod. Zdej pa čakava očija, da pride iz službe (pa šele šel je, tko da se bova še načakala ...) nell, ja mi imamo isto trmo - če mu ne daš roke glih takrat, ko se on spomni - groza ... jst sploh ne morem verjet, da se lahko en tko majčken otrok tko razjezi ... ampak tud to bo minil, a ne? Erin, Tilen je pa svetoven s pralnim strojem! Zdej ga sam še naučiš perilo sortirat pa etikete brat, pol pa prašek dozirat pa ti ne bo treba več prat - bo vse on zrihtal. Nič, še eno malenkost mam za spakirat (no ja, ni malenkost - hrano za Roka ), pol se pa mogoče še kej oglasim ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 14.8.2009 9:05:10
|
|
|
|
Erin
|
ROK , TEODOR , ZOJA, PIA - VSE NAJBOOOOOLJŠE!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 14.8.2009 10:39:14
|
|
|
|
sayuri
|
Erin, zgodaj Tilna učiš prat in sušit. Pravilno. Moški morjo bit danes vsestranski
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 14.8.2009 10:41:03
|
|
|
|
tejkaz
|
Dan Se javljam iz službe. Danes je petek in bolj lenarimo. Pravzaprav čakam enega profesorja, da skupaj predebatirava nekaj korektur iz njegovega učbenika, pa bi moral priti že ob desetih Danes bo moj brat imel veliko dela z otrokoma. Oba bedita že od petih, no, vsi bedimo že od petih, ponoči sta galamila. Povejte, ali otročki mamic ki že hodijo v službo kaj manj spijo zdaj? Jaša se dostikrat zbuja in joka v spanju. Eva je pa kar dobro sprejela da naju ni. Moj brat je ob koncu njegovega delovnega časa pošteno utrujen. Ga kar utrudita. Betty, vav, vi ste pa kar tri tedne uživali na dopustu. Srečno v službi. Erin, jaz na žalost ne morem videt Tilna. Ne vem kar nekaj mi nalaga in nalaga. Bom poskusila doma. Krysia, trma bo minila, vprašanje kdaj. Ko bi šele videla nšo tavečjo trmo. Menda naj bi trma trajala do četrtega leta. Nell, še dobro da se je vse dobro končalo. Sicer noben od mojih dveh ni padel iz postelje (še), sta pa doživela že razne padce. Včeraj je Jaša padel in se skotalil konju pod noge. Sem mislila da me bo kap. On je samo malo čudno gledal ko sem ga ven jemala, hkrati pazila, da ne razjezim konja in da se ne dotaknem električnega pastirja. In skoraj jokala zraven. Ma, a sem res tok neumna, da otroka pustim da sam stoji pri ograji od konjev. Cel večer sem se še tresla, ponoči ša tudi dostikrat pomislila na to kaj bi se lahko zgodilo. Ampak sreča v nesreči, vse je ok. Zdaj pa moram iti.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 14.8.2009 10:42:21
|
|
|
|
gajka
|
ROK (Krysia), ZOJA (anita goitan), TEODOR (košuta), PIA (MATEJKA_) - vse najlepše ob 1. svečki!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 14.8.2009 11:26:11
|
|
|
|
Krysia
|
Hvala vsem za čestitke ... sva se do zdej matrala zaspat ... je bil tko utrujen, da niti vstat ni več mogel, če je sedel, mu je glavo kr k tlom vleklo, ampak ne pa ne spat in sploh ne bit v postli. sva že oba jokala ... in to naj bi bil en lep prvi rojstni dan ... no, pol sva nekak uspela zaspat na veliki postli ob petju pesmic ... jst res ne vem, od kje tele pesmice vlečem, ampak čudežno se spomnim ful pesmic, ki smo jih pel v vrtcu - še dobro. No, in mi ga je uspelo tud v posteljo prestavit in zdej spančka ... Erin, men tud ni hotlo filmčka pokazat, pol sem si ga pa na FB pogledala - tm je šlo pa brez problema V glavnem, sem uspela spakirat, večina stvari je va avtu, zdej pa sam upam, da moj možek pride čimprej ... Pridne bodte, se tipkamo enkrat drug teden ... pa da ne boste še vedno na strani 150!!!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 14.8.2009 11:37:40
|
|
|
|
nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka ROK (Krysia), ZOJA (anita goitan), TEODOR (košuta), PIA (MATEJKA_) - vse najlepše ob 1. svečki! čestitke še od mene
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 14.8.2009 12:22:31
|
|
|
|
anita goitan
|
hvala vsem za čestitke Prav posebnega praznovanja ne bova delala, Zojo bova raj v naravo peljala kot pa po stanovanju gužvo imela, jutri gremo na Pokljuko, v nedeljo dopoldan v ZOO, popoldan pa pride primorska delegacija na obisk. Želim vam lep vikend, pa pa
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 14.8.2009 12:43:42
|
|
|
|
buhtlčk
|
ROK (Krysia), ZOJA (anita goitan), TEODOR (košuta), PIA (MATEJKA_) VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 14.8.2009 12:58:03
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk ROK (Krysia), ZOJA (anita goitan), TEODOR (košuta), PIA (MATEJKA_) VSE NAJBOLJŠE! Vse najboljše tudi od nas.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 14.8.2009 13:48:10
|
|
|
|
sayuri
|
Čist tko eno vprašanje. Tiste, ki boste dale otročke v vrtec, varstvo in tiste, ki bojo doma - kaj je fajn, da imajo tako majhni otročki v vrtcu za obut? Filip je imel od začetka Cicibanove copatke, sam on je bil skor dve leti že star in je konkretno hodil. Naša dva sta še plezača in tole spotikanje v čevljih mi ne diši najbolje. Itak imam v mislih Superfitove copate, ker so mehkejši, če je treba copatke s tršim podplatom. KOt smo se danes pogovarjale-najraje sta bosa in najlepše štopicata bosa. REs bi najraje kar te mehke usnjene copatke dala za v vrtec. Najlažje bosta plezala in tud hodila sem in tja. Bom pa še vprašala v Razvojni ambulanti. Zdaj pa bi rada še vaša mnenja.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?