tejkaz
|
Jutro Vidim, da se povsod ven zaklepate Erin, za seznam, vstanemo na noge od maja. Erin imaš kakšno možnost ugovora na odločbo? Boš poskusila. Meni se tudi ne zdi fer. Vse kar bi ti zdaj napisala, bi bila slaba tolažba. Glede vrtca pa ti kar povej vzgojiteljem. Tam so zato, da poslušajo in delajo tako kot je najbolje za otroka. Mislim, komu govorim Glede gripe je pa tudi mene čedalje strah. Še posebej zato, ker naj bi največji val prišel šele v septembru, ko bodo naši malčki odšli v vrtec. Ob visoki vročini in bolečem grlu takoj k zdravniku. VIrus ni smrten, če bomo pravočasno ukrepali. Sandra, Krysia, Betty in Sayuri, uživajte na zasluženem dopustu. Mi gremo pa drugi teden, ko boste že ve nazaj Gašper, čestitke za zadnjo obmesečnico. Krysia, jah nekateri otroci pač ne bodo potrojili teže. Naš tudi ne, pa se sploh ne sekiram več zaradi tega. Zdrav je, poje kolikor mu paše, lula, kaka, je aktiven, spi,... Torej brezskrbi. Se mi zdi, da je bolje da se preobremenjujemo glede tega da so presuhi, kot pa da bi bili premočni. Vidva kar uživajta na dopustu Clara23, kako ste? Bambi, če bi imela tvojo cifro, bi se ti pa pridružila. Seveda z otrokoma. Itak se nimamo kam dat ta teden. Neža, vidim da ste uživali na bazanu. Joj, našadva tudi tako uživata, da ju je prav veselje gledat. Sayuri, sem tudi jaz videla tole o pedofilu v Portorožu. Jaz ju nimam nikoli golih na plaži in bazenu. Posebno zaradi tega razloga. Se mi gravžajo stari tipi ki pogledajo za golim otrokom. Zdaj pa še mi - smo super, zadnje dni me skrbi nekaj stvari in potrebujem tolažbo. Opazila sem, da Jaša ne zna pincetnega prijema. Do kdaj je čas, da se nauči? Jaša hodi po prstkih. Hojce nismo nikoli uporabljali in je niti nimamo. Sem klicala njegovo razvojno pediatrinjo in je rekla da mu moram biti stalno za petami in ga opozarjati da mora stopiti na stopalo in mu tudi pomagati. To je nemogoče. TO delamo zdaj nekaj dni in je prava groza. Jaša se stalno joče, prav na živce mu že grem. Če ga pustim pri miru, lepo hodi po prstkih in je vse ok, če ga papopravljam se pa samo joče in noče hodit. Me zanima kaj bi ve naredile? Ali bi ga pustile ali bi ga popravljale? Še kdo hodi po prstkih? Jaša noče jesti sam. Ponujam mu kruh, ponujam mu sadje. Ni šans, da bi sam vzel in pojedel. V banano je samo enkrat vgriznil in potem pljunil ven. Sem že poskusila da bi bil fejst lačen in mu potem ponudila sadje narezano na košče, pa je vse na tla zmetal. Nič ni šlo v usta. V soboto smo se kopali v snoviku in zraven nas so bili eni, ki smo imeli isto staro punčko. Ko je bil čas za malico, je ona pomlatila svojo banano in nekaj grisinijev, lepo sedela pri miru in jedla. Našga je bilo povsod polno. Jedel ni nič, pljuval naokoli in hodil naokoli po prstkih. Ona je pa vstala in šla lepo po stopalih. Sem bila res žalostna. Imamo pa osmi zob Danes je zadnji dan moje porodniške Eva je sama zaplavala Danes imamo kar nekaj opravkov. Zdaj gremo ven. Lep dan