![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:38:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zasvojena. Bo treba na odvajanje, da ne bodo firbci imeli toliko za govorit. to pa ne...pustli se pa neumo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 23:00:21
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
A je še kira tleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???? mater kolko dela.. jutri se na eno poroko odpravljamo, pa mi je kar slabo... morem it še glavo umit, pa noge obrit, pa nohte uštelat... bruh party v glavnem... samo pozdravit sm vas pa useeno mogla prit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 23:02:30
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Spet bojo padali rdeči kartoni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 23:04:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
Helooooooo! Pestro maš, pestro!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 23:11:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
Vse ste šle---pa brez pozdrava! Dobro je! VSE IMATE RDEČE KARTONE!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 23:11:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 23:19:23
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vse ste šle---pa brez pozdrava! Dobro je! VSE IMATE RDEČE KARTONE!!! js sm še tle tako da js ga nimam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 0:16:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jeeeeee, super da sta se rešla železa!!! ad3 pa tud bolj ne dajem kot dajem. Se tolažim s tem, da smo tak dosti na soncu... pri AD3 sem pa kar striktna, do zdaj jih nikoli nisem pozabila. Jih imam na nočni omarici in zjutraj pri prvem obroku jih nakapam v mleko. Imamo enega soseda, oktobra bo star 2 leti in jih mora še zdaj jemat, ker se mu mečava še ni zarastla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 0:17:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj kdaj pride Larisa na počitnice?jaz jo čakam...... pa ti si carica...a bi še eno dečvo poleg sfolglala? ne, Lariso bi vzela na počitnice, da bi bavca čuvala potem bi pa Persida lahko dala za par minut vse štiri od sebe
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 0:17:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* A je še kira tleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???? mater kolko dela.. jutri se na eno poroko odpravljamo, pa mi je kar slabo... morem it še glavo umit, pa noge obrit, pa nohte uštelat... bruh party v glavnem... samo pozdravit sm vas pa useeno mogla prit a greš na generalko? al greš kakšno idejo ukrast?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 0:24:15
|
|
|
|
felix7
|
no, še lahko noč vam zaželim (da slučajno ne pade kak karton )
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 0:33:58
|
|
|
|
suncicica
|
trinity22....... sem vas nekje zgubila v tej guzvi ,prehitre ste zame. sem si pa malo ogledala vas seznamcek ,lepo napredujejo vasi otrocki.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 8:21:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vse ste šle---pa brez pozdrava! Dobro je! VSE IMATE RDEČE KARTONE!!! če nisem mogla prit več na RR No te pa lahko noč in dobro jutro
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 11:30:23
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica trinity22....... sem vas nekje zgubila v tej guzvi ,prehitre ste zame. sem si pa malo ogledala vas seznamcek ,lepo napredujejo vasi otrocki. no lepo da si nas prišla vseeno malo pogledat Ja sej tudi jaz zmeri ne folgam, ma se kar tako vključim zraven, na zadnji strani Lepo bodi, pa pridi še kaj naokoli. Pa kake slikcetvojih dveh princesk nam pokaži
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 13:42:29
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vse ste šle---pa brez pozdrava! Dobro je! VSE IMATE RDEČE KARTONE!!! to pa ne velja... meni včeraj RR ni delala...mi je kar neko napako javljalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 14:17:21
|
|
|
|
felix7
|
haha, Majale, teli tvoji kartoni pa delujejo, lej, kako se vse pritožujejo in iščejo opravičila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 15:09:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vse ste šle---pa brez pozdrava! Dobro je! VSE IMATE RDEČE KARTONE!!! čuj meni je rr zašteku. veš, da se vedno poslovim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 16:19:59
|
|
|
|
spps
|
alo ! Najaa kako je zgledalo snidenje s tavečjo?
< Sporočilo je popravil spps -- 15.8.2009 16:22:49 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 16:22:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 haha, Majale, teli tvoji kartoni pa delujejo, lej, kako se vse pritožujejo in iščejo opravičila a niso karoni od Kokice,ki se nam je zadnjič norce delalad,a je FB štekal?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 17:37:10
|
|
|
|
mediuhec
|
aloha! men tudi nekej internet šteka. kokica: !!! kaj se neki mente za srečanje. a jaz tudi lahko pridem? no odvisno kje se dobite... ponedeljek je ok. a bo to potem miting fantkov, če še persida pride- kdaj sem tebe in tvoja bavca nazadje videla... v porodnišnici! to pa je daleč nazaj. trezika: ti kaj prideš v MB, te tud že dolgo nisem videla... zdej grem pa pucat, pride tašča na obisk. mali OK, samo spanje ga daje da je kaj. od 6.10 je spal ob 9.00 za 45 minut, potem ob 12.00 za 30 minut in prej za 45 minut... zmeraj manj spi, tko da imam malo časa za rr. pa pa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 17:57:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps alo ! Najaa kako je zgledalo snidenje s tavečjo? Zelo lepo. Je priletela h meni ko raketa. Sam Nika je bolj boga, ker je ful malo spala. Skoz jo je nekaj zbujalo. Al jaz, ki sem jo prestavljala iz avta v voziček al Tija, ki se je kaj zadrla, enkrat ena ženska v mestu, ko se je smejala tak histerično ... pa take.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 15.8.2009 17:59:30 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 18:41:53
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec trezika: ti kaj prideš v MB, te tud že dolgo nisem videla... prideva midve z marušo v kratkem v Mb... v torek greva z dragim po novi avto... sem bolj kot novega avta vesela tega da bova mela odslej dva to pa pomeni da z marušo ne bova več tako od drugih odvisni ko je dragi v službi in se bova lahko več okol potepali tako da se sigurno kmalu vidimo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 19:00:44
|
|
|
|
mediuhec
|
trezika: super!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 19:55:28
|
|
|
|
Najaa
|
felix, vidim te!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 20:43:12
|
|
|
|
trinity22
|
Najaa super, da ste spet kompletni si pa predstavljam, kako sta se bili veseli Upam da se bo Nikica tudi uspela spočit mi smo pa čisto malo, malo za vzorec kakali po treh dneh pa blato ni blo trdo
|
|
|
katero ime bi izbraleroža03katero ime za fantkamatic (
25%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
luka (
36%)
![](/slike/poll/poll.gif)
ožbej (
16%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
jaka (
23%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!