![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:25:18
|
|
|
|
felix7
|
jest pa zdele gledam Brünota
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:26:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, danes sem sama prilepila slikico od NoBady, ker sem na drugem rač. in je šlo. ja, sem vidla, da ti je šlo sej mi mamo doma 3 računalnike, pa lahko slike lepim samo na enem Me prav zanima, od česa je to odvisno. Ker naši rač. so vsi isto poštimani. Seveda, če jih pa vse moj rihta. Kaj mogoče veš, če je yania v Lj? Mislim, da imata s Timnom v pon. FT.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:26:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj mene pa nič ne pogrešaš, KOKICA? Tudi Najaa, tudi... Samo Taso bi želela vprašati, če je za ponedeljkovo srečanje! Ziher je. Pa Lija tud. Da ne bodo sami fantje. Kako si kaj? In kako je Valentin? Ne, Nika se ne bo zbudila, ker danes spiva midve v spalnici, Tija pa z mojim v dnevni. te pa tak vredi.... Mi smo okej...meni je to obdobje z njim tak fajn, ker se že sam zamoti, nič ne tečka, se samo smeji in vsakemu, ki ga vzame v roke in z njim "divja" se tak smeji, da se vsi tak topijo...jaz pa tudi...smo danes bili celi na eno 30 minutni predstavi na prostem pa je tako z zanimanjem opazoval dogajanje..pa še RTV SLO ga je posnela.. Seveda je bil v kenurujčku in najmlajši obiskovalec!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:26:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jest pa zdele gledam Brünota Kdo pa je to?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:27:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj mene pa nič ne pogrešaš, KOKICA? Tudi Najaa, tudi... Samo Taso bi želela vprašati, če je za ponedeljkovo srečanje! Ziher je. Pa Lija tud. Da ne bodo sami fantje. Kako si kaj? In kako je Valentin? Ne, Nika se ne bo zbudila, ker danes spiva midve v spalnici, Tija pa z mojim v dnevni. te pa tak vredi.... Mi smo okej...meni je to obdobje z njim tak fajn, ker se že sam zamoti, nič ne tečka, se samo smeji in vsakemu, ki ga vzame v roke in z njim "divja" se tak smeji, da se vsi tak topijo...jaz pa tudi...smo danes bili celi na eno 30 minutni predstavi na prostem pa je tako z zanimanjem opazoval dogajanje..pa še RTV SLO ga je posnela.. Seveda je bil v kenurujčku in najmlajši obiskovalec! A ga bomo na tv vidli?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:27:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj mene pa nič ne pogrešaš, KOKICA? Tudi Najaa, tudi... Samo Taso bi želela vprašati, če je za ponedeljkovo srečanje! pa vprašaj še nas Ja NO? Bi katera prišla? Ste VSE dobrodošle!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:29:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, danes sem sama prilepila slikico od NoBady, ker sem na drugem rač. in je šlo. ja, sem vidla, da ti je šlo sej mi mamo doma 3 računalnike, pa lahko slike lepim samo na enem sem jaz tudi opazila.... Jaz pa ne znam slike na seznamu menjati Sem hotela biti spet koristna...pa ni šlo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:29:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jest pa zdele gledam Brünota Pa je res okej film?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:30:47
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, danes sem sama prilepila slikico od NoBady, ker sem na drugem rač. in je šlo. ja, sem vidla, da ti je šlo sej mi mamo doma 3 računalnike, pa lahko slike lepim samo na enem Me prav zanima, od česa je to odvisno. Ker naši rač. so vsi isto poštimani. Seveda, če jih pa vse moj rihta. Kaj mogoče veš, če je yania v Lj? Mislim, da imata s Timnom v pon. FT. a veš, da ne vem...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:31:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj mene pa nič ne pogrešaš, KOKICA? Tudi Najaa, tudi... Samo Taso bi želela vprašati, če je za ponedeljkovo srečanje! Ziher je. Pa Lija tud. Da ne bodo sami fantje. Kako si kaj? In kako je Valentin? Ne, Nika se ne bo zbudila, ker danes spiva midve v spalnici, Tija pa z mojim v dnevni. te pa tak vredi.... Mi smo okej...meni je to obdobje z njim tak fajn, ker se že sam zamoti, nič ne tečka, se samo smeji in vsakemu, ki ga vzame v roke in z njim "divja" se tak smeji, da se vsi tak topijo...jaz pa tudi...smo danes bili celi na eno 30 minutni predstavi na prostem pa je tako z zanimanjem opazoval dogajanje..pa še RTV SLO ga je posnela.. Seveda je bil v kenurujčku in najmlajši obiskovalec! A ga bomo na tv vidli? Ja, možno ja...samo, če bo je verjetno že pri Devniku bilo..pa nisem gledala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:31:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, danes sem sama prilepila slikico od NoBady, ker sem na drugem rač. in je šlo. ja, sem vidla, da ti je šlo sej mi mamo doma 3 računalnike, pa lahko slike lepim samo na enem sem jaz tudi opazila.... Jaz pa ne znam slike na seznamu menjati Sem hotela biti spet koristna...pa ni šlo... Staro zbrišeš tak, da klikneš na njo in stisneš delete. Pol pa na tisto mesto prilepiš novo, ki si jo prej copy-rala v forumu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:32:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jest pa zdele gledam Brünota Kdo pa je to? am... film je to... Sasha Cohen Baron igra v glavni vlogi, če ti je kaj znano.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:32:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, možno ja...samo, če bo je verjetno že pri Devniku bilo..pa nisem gledala... Pa v arhivu tv Slo poišči. Dnevnik od danes.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:32:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, danes sem sama prilepila slikico od NoBady, ker sem na drugem rač. in je šlo. ja, sem vidla, da ti je šlo sej mi mamo doma 3 računalnike, pa lahko slike lepim samo na enem sem jaz tudi opazila.... Jaz pa ne znam slike na seznamu menjati Sem hotela biti spet koristna...pa ni šlo... Staro zbrišeš tak, da klikneš na njo in stisneš delete. Pol pa na tisto mesto prilepiš novo, ki si jo prej copy-rala v forumu. to sem znala...prekopirati mi pa ni šlo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:33:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jest pa zdele gledam Brünota Kdo pa je to? am... film je to... Sasha Cohen Baron igra v glavni vlogi, če ti je kaj znano. Ni mi znano. A je dober?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:33:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, možno ja...samo, če bo je verjetno že pri Devniku bilo..pa nisem gledala... Pa v arhivu tv Slo poišči. Dnevnik od danes. mogoče pa res
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:33:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, danes sem sama prilepila slikico od NoBady, ker sem na drugem rač. in je šlo. ja, sem vidla, da ti je šlo sej mi mamo doma 3 računalnike, pa lahko slike lepim samo na enem sem jaz tudi opazila.... Jaz pa ne znam slike na seznamu menjati Sem hotela biti spet koristna...pa ni šlo... Staro zbrišeš tak, da klikneš na njo in stisneš delete. Pol pa na tisto mesto prilepiš novo, ki si jo prej copy-rala v forumu. to sem znala...prekopirati mi pa ni šlo... Pol maš pa isti problem kot jaz na svojem rač.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:33:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jest pa zdele gledam Brünota Kdo pa je to? am... film je to... Sasha Cohen Baron igra v glavni vlogi, če ti je kaj znano. Ni mi znano. A je dober? Kaj pa film Borat poznaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:35:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jest pa zdele gledam Brünota Pa je res okej film? mah, v njegovem stilu, pač... sej so smešni trenutki, ampak na splošno je pa film blazno butast. Ampak pogledat sem ga pa mogla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:36:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jest pa zdele gledam Brünota Kdo pa je to? am... film je to... Sasha Cohen Baron igra v glavni vlogi, če ti je kaj znano. Ni mi znano. A je dober? Kaj pa film Borat poznaš? Tud ne. Jaz se spomnem filmov po tem, če kak dober v njem igra.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:37:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jest pa zdele gledam Brünota Kdo pa je to? am... film je to... Sasha Cohen Baron igra v glavni vlogi, če ti je kaj znano. Ni mi znano. A je dober? Kaj pa film Borat poznaš? Tud ne. Jaz se spomnem filmov po tem, če kak dober v njem igra. aja, tak kot oni Mathew M., ne? ps. te ti ta tak ne bi bil všeč...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:39:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aja, tak kot oni Mathew M., ne? ps. te ti ta tak ne bi bil všeč... No sej pravim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:41:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aja, tak kot oni Mathew M., ne? ps. te ti ta tak ne bi bil všeč... ne, ne bi ti bil všeč... špila geja ampak na koncu izjava tedna: South and North Korea, stop fighting, you're basicly both Chineese
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:41:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aja, tak kot oni Mathew M., ne? ps. te ti ta tak ne bi bil všeč... ne, ne bi ti bil všeč... špila geja ampak na koncu izjava tedna: South and North Korea, stop fighting, you're basicly both Chineese
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:47:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aja, tak kot oni Mathew M., ne? ps. te ti ta tak ne bi bil všeč... ne, ne bi ti bil všeč... špila geja ampak na koncu izjava tedna: South and North Korea, stop fighting, you're basicly both Chineese
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.